3817
-
#455 Jobb a biznisz, mert hülyébb a célközönség. -
#454 Remek.
Attól a #449-ben feltett kérdésedre: "PC-n játszanak controllerrel, mi a f*sz" még mindig az a válasz, amit az előbb írtam :) -
#453 én PC-n játszok... letojom a konzolokat -
#452 Még az egyik legelső interjúban elhangzott, hogy a játék fő platformja a két konzol (X360, PS3) lesz, ezért parancsba lett adva az összes fejlesztőnek /designernek hogy kontrollerrel kell tesztelniük a játékot.
Most mit kell ezen csodálkozni? Már évek óta a konzol a sokkal nagyobb biznisz, ők meg pénzért dolgoznak, alap hogy arra fognak fejleszteni ami a több / biztosabb pénzt hozza. -
#451 ezt a szenvedést. :/ -
#450 Ez is egyfajta betegség! -
#449 PC-n játszanak controllerrel, mi a f*sz
és ráadásul bénán -
Csokis #448 -
Héeder #447 Hát szerintem is egy normális fps megérdemelne egy bill+ egér kombót, de hát a mai világban :D -
rumkola #446 aha, fps-re kötelező is :DDDDDD -
#445 Ja. De kb olyan, mint billel repülőszimulátorozni. -
Héeder #444 PC-re is lehet kontrollert rakni nem?:D -
rumkola #443 vagy én értettem félre :D
mindenestere ez PC-re való mint minen eddigi ID
egér+bill kombóra
mert az ahogy hátrálva tolat balra a kontrollerrel.... :DDDDD -
rumkola #442 nem az volt a kérdés, hogy konzolon tolják-e, mert az egyértelműen igen, látszik az AUTO AIM
a játékmenet volt a téma, az pedig vérbeli ID-s és totál PC feeling, jobbra tánc-balra tánc-bumm-bumm -
Héeder #441 Látszik a videóban , mikor oda megy a kapcsolóhoz, hogy felvillan az e gombot jelző ikon :D -
rumkola #440 GeOW-ot be lehet állítani színesre a menüben, én is úgy játszom. -
rumkola #439 szerintem sem, süt róla hogy ID munka -
Héeder #438 Szerintem ez egyáltalán nem konzolos gameplay -
#437 -
#436 Majd a Doom 4.... -
#435 ugye ezek konzol gameplayek és nem vagyok elájulva tőle... kíváncsi vagyok mit hoznak össze mert a (crysis 2 talán...,de a battlefield 3 egyelőre lazán lemossa teknikailag a tech 5-öt...) nem tudom mivan az id-vel mindig forradalmasítottak erre meg pont ők maradnak le ? ráadásul több évvel le vannak maradva.2007 környékén jelentették be és még mindig sehol nincsenek és mint mondtam szinte már elavultnak tűnik az "új" motorjuk...
magától a játéktól pedig nem ájultam el nem kapott semmilyen vágy hogy ezt játszanom kell,mindenesetre várom.
-
#434 Szerintem stílusos. -
#433 Nekem ugyanez a bajom a GeoW-al is meg a Fallout 3al is. Egy darab színárnyalat van.
Most akkor nézzük meg a Borderlandset. Hasonló az is, de ott vannak színek. Szóval lehet ezt jól is csinálni. -
#432 a színeket elfelejtették berakni? :D -
#431 Infok by Gamestar!
Lesz belőle könyv is.Remélem honosítják mert a többi game könyv mellett jól mutat majd! -
#430 Jó lesz ez! -
#429 jó de ez az id, ők csinálták a mai napig egyik legjobb multis játékot -
MrAndree #428 Hát engem például a coop jobban érdekel mint ilyen hülye TDM meg CTF meg egyebek. -
Gabe18 #427 Nem is baj. Nem kell mindenbe valami szutyok multiplayert beleerőltetni, csak hogy a dobozra rá lehessen írni. Ha eldöntötték hogy a single részre mennek, akkor az legyen jó. -
#426 Érdekesnek tünik a játék -
#425 hát nem mind1 mert én pl ököllel verem az asztalt annyira felidegesít, gondolom van még egypár játékos aki talán játszott a quake nevű játékaikkal és hasonlóan érez
de főleg az hergel, hogy a multiplayert is hanyagolják
nem lesz SEMMILYEN egymás ellen lövöldözős játékmód, nem hogy 1v1 de csapat se. csak autóverseny meg coop, grat id, ez kell! -
MrAndree #424 Mintha nem lenne édesmindegy min demozzák. Egyébként továbbra is jónak tűnik. -
hát megéltük hogy egy id játékot is auto aimos gamepad irányítással demoznak
hajrá 2011! -
#422 Painkiller beütése van a harcrendszernek. Ami jóóó:) -
#421 a bumeráng nagyon komoly, tuti az lesz a kedvencem :P -
#420 Az mind1, úgyis csak akkor dől el jó e a játék ha már kipróbáltuk... -
#419 csak ezen mióta dolgoznak.. -
#418 Nekem semmivel sem tűnik gagyibbnak a többi aktuális fps-nél... :D -
#417 hát szerencséjük hogy fél év van még a megjelenésig, kisse gagyinak tűnik az egész -
#416 Fegyverbemutató