3817
-
mester1987 #655 Szerintem lassan a napokban befut a game vagyis remélem, mert 7.-ére van a CD Galaxisban -
#654 Azzal igen csak csinosítgatják! -
mester1987 #653 hát majd csak les zvalami ez alapján:
"A játék már készül egy ideje, míg az id Tech 5 még mindig fejlesztés alatt áll, és állni is fog még legalább a Rage megjelenéséig, illetve utána is, ezért ez az engine nem volt képben sosem." Pete Hines -
mester1987 #652 tuti, hogy nagy változás lesz a 4 és az 5 között, nézd meg a 3 és 4 között különbséget...magáért beszél -
mester1987 #651 a Prey 2 a régi motorral jönne?!?! -
#650 Itt már leírtam melyek a 4-esek! -
mester1987 #649 tényleg, az is nagyon szép még mai szemmel is -
#648 Jah még a prey is, de asszem más nem is készült vele... -
mester1987 #647 majdnem egy évtized terjedelmű a 4-es aztán belekavarodok -
mester1987 #646 ja jó mindig eggyel lemaradok -
#645 Quake4, Brink... Kapásból ez a 2 jutott eszembe. -
mester1987 #644 kár, hogy PC-n a Wolfensteinen kívül többet nem tudok ami 4-es -
#643 BF3 mellé erre az évre ezt még megveszem!
Meg ugye még pár olcsó cuccot steam-en a karácsonyi akcióban feltéve ha lesz ami érdekel:D
Megint leírom hátha olvassák GOTHIC 4-et 5euróért akarom!!!! -
#642 vagy csak baromi drága az engine ahhoz, hogy holmi külsős csapatok licenszeljék -
#641 Én sosem szerettem. Egyébként, ha jó lett volna akkor nem csak 7 játék készül vele 8 év alatt (amiből max 4 jó játék lett) :) -
#640 Licenszelhető lesz, csak azzal a kikötéssel, hogy az adott idT5-öt használó játékot a Bethesda-nak kell kiadnia. Magyarul elsősorban független fejlesztőcsapatok számára lesz elérhető. -
#639 Igen, csak a fizikáról beszélek. Akkoriba még azért viszonylag új dolognak számított, hogy nem csak tologatni lehet a dobozokat... :D -
#638 "Jó volt a tech4 a maga idejébe..."
Ezzel nem értek egyet.
Még ma is jó :) -
#637 Jó volt a tech4 a maga idejébe... -
mester1987 #636 látod, látod, rátapintottál a lényegre, bár a Wolfensteinbe szét lehetett a dobozokat verni, meg egy-két tereptárgy lebegett, mikor volt az az anomália, de az idTech 4, szal...minden jó , ha a vége jó :) -
#635 Igen, a készítők saját engine-t használtak.
Amúgy sztem ez a motor nem fog elterjedni. A Bethesda benne van a dologban, egy új Fallout készülhetne ezzel az engine-el de kötve hiszem. Biztos vagyok benne hogy a Skyrim motorját fogja használni hisz az is Bethesda gém sőt ők kalapálták az engine-t is. Majd a Doom 4 alatt is az id5 fog dobogni az biztos de hogy ezen kívűl más játék is használná...
A fizikára leszek kiváncsi hisz az id4 -nek sem volt erőssége. Igen ám de a Doom3 ban max dobozokat, hordókat lökhettünk fel. Azért a RAGE világa hatalmas lesz és pl elég hülyén nézne ki ha homokfutónkkal száguldozva megállít minket egy tábla az út szélén :D -
mester1987 #634 hát a 2009-es Riddick-nek durva grafikája van még mostani szemmel is, az Starbreeze Engine ha jól tudom -
#633 Arkane jegyzi a Bioshock 2-t, Bethesda hegeszti az új falloutokat ugye(FO3-tól) a machinegames meg a Chronicles of Riddick-et csinálta(vagyis starbreeze tagok alapították a machinegames-et vagy ilyesmi). -
mester1987 #632 ezek közül valamelyik adott ki FPS-t vagy valami jó autósat? Csakhogy mire számítsunk... -
mester1987 #631 jaja jó lenne valami extra, mondjuk a Fortune's Pack azért változatossá teszi egy hangyaf*sznyit :) -
#630 id Software*
Bethesda Game Studios
Vir2L Studios
Mud Duck Productions
ZeniMax Online Studios
Arkane Studios
Tango Gameworks
Machinegames
Ezek mind a zenimax alá tartoznak. Ha mind1ik csak egy játékot csinál a tech5-el már jó. :D -
#629 *miután* az előző csapatot lemészárolták.* -
mester1987 #628 értem, nembaj a Doom az csapni fog a Marson :D -
#627 FC2-ben teljesen reális, hogy az ellenőrzött pontokra küldenek új zsoldosokat az előző csapatot lemészárolták... Esetleg lehetnének "meghódítható" területek, hogy ne kelljen "525x ugyanazt végigcsinálni". -
hiper KOCKA #626 Engem speciel azért idegesít a respawn, mert nincs kedvem 525-ször ugyanazt végigcsinálni, hogy megtisztítok egy környéket, utána újra és újra végig kell gázolni ugyanazokon a semmiből előbukkanó botokon... unreal az egész.
Az ilyen jellegű játékoknál inkább okosabban kéne megválasztani a küldetések lokalizációját, nem úgy mint FC2-nél hogy egymás után 10-szer ugyanarra a területre szólt a küldetés, és csodák csodájára minden alkalommal feltámadt a falu teljes lakossága, mikor visszatértem. Legalább minden küldi máshová szólt volna, és akkor megoldódna ez a probléma.
Az megint más lett volna a FC2-ben, ha úgy oldják meg az üres területek problémáját, hogy mondjuk visszatérek egy olyan területre, ahová már nem szól küldetés, meg amit már megtisztítottam, és egy-két fickó lenne csak ott, akik mondjuk egy másik faluból furikáztak oda kocsival és felmérnék mi történt... Ez teljesen oké lenne, mert így reális. Így nem lenne tök üres a terület sem, de nem lenne ez az irreális respawnolás sem, hogy egy megtisztított területre visszatérve a teljes feka populáció fogad komplett harci díszben, hogy ezúttal ők állítsák ki a beutalót a túlvilágra... én meg közben azon gondolkozok hogy mennyi rokona van Duncan Mcleod-nak Afrikában.
Ez az egész dolog megfoszt attól az illúziótól, hogy amit teszek a játékban, az maradandó, mintha csak a való életben tenném. Jó lenne egy köztes megoldást találni a fejlesztőknek erre a gondra ami mindenkinek jó.
-
#625 Azoknak van saját engine!
Sajnos ez az idtech 5 nem lesz licenszelhető így csak pár belsős game fog jönni vele.Doom 4-et mondták abban brutálszép lesz! -
mester1987 #624 Komoly. A Fallout 3 vagy valamely Betsheasda-s játék se készült ezzel az újjal? Nem játszottam vele azért kérdem. -
#623 Bot respawn nélkül szart sem ér az egész. Ha kiírtok mindenkit a játékban utána mi a faszt csináljak? :D Inkább valami okosabb fast travelt találjanak ki az ilyen dolgok kiküszöbölésére. Esetleg barlangokat, földalatti járatokat ahol elosonhatsz az ellenség mellett. -
#622 Nincs, RAGE lesz az első. -
mester1987 #621 PC-re még nincs idTech 5-ös motorral eláttott mű? -
#620 Sztem a Doom 4-nél nem lesz nagyobb ID-s rajság a világon, de a Rage előételnek prímán megteszi. Ez a nagy szabadság a játékban a Far Cry 2-re emlékeztet, hogy ki vagyunk téve egy nagy map-ra, ahol oda megyünk ahová akarunk és ahol voltunk oda akármikor visszamehetünk, és nem lineárisan haladunk pályáról pályára. Ez mindenképp előny, csak ne legyen bot respawn, mert a Far Cry 2-t az nagyon lerontotta. Tech 5 motor amúgy is a kedvenceim között van a Cryengine-el és a Frostbite-al karöltve. Reméljük optimalizálva is jól lesz.
#606: A Dead Island-ben nem is annyira homályos a háttér, max az erős HDR miatt látod úgy, főleg ha szemben vagy a nappal akkor jön elő, de ez sztem így reális.
-
#619 De nem biztos! -
#618 Lehet még a főmenü is meglesz.. :D -
#617 Ezzel a géppel kb. addig jutok,ha jutok hogy elindulgat a telepítő....
P5G41-M LX,Dual Core E5800 3,2GHz, 3Gb DDR2, 430GT -
#616 Frankó! Akkor már csak alaplap és proci kell,meg némi ram persze vidikari. Jólessz ez...