3817
  • grebber
    Ez szerintem nem olyan hüde nagy erőmű:

Ajánlott:
    Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
    Memory: 4GB
    Hard Disk Space: 25GB
    Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550
  • mester1987
    elvileg kis gépigényt írtak
  • joceruza
    Szerintem nem csak a game-re kell gyűjteni, hanem új "erőműre" is.......
  • mester1987
    értem mostmár...na az f*sza lesz, ha tényleg sandbox lesz ;)
  • ratgab
    Egy kategória szerintem csak más a helyszín! Minden játék, ahol ki vagy vágva egy nagy területre és szabadon mozoghatsz bárhova Sandbox (San Andres, GTA 4 biztosan, Borderlands már inkább határeset, ott eléggé le voltál korlátozva).
  • mester1987
    "Várjuk a megjelenését, a nagy nap október 4-én lesz! Lehet gyűjteni a zsét emberek!" :D
  • mester1987
    Akkor nem teljesen olyan, mint anno a GTA: San Andreas vagy a GTA IV, hanem, mint a Borderlands...
  • mester1987
    de annak a Doom 3-nak akkoriban b*aszott nagy processzorigénye volt, hiába ment el egy GF 4-esen
  • ratgab
    Adott egy hatalmas játszótér, ahol azt csinálsz, amit akarsz (járkálsz, autózól, npc-kre vadászol, főküldetésket szabadon csinálod ha akarod, mellékküldetésekkel bíbelődsz, rejtett dolgokat keresgélsz, fegyvereket, tárgyakat, lootot keresgélsz), ergó egy hatalmas homokozóban (sandbox) vagy, ahol te döntöd el mi legyen a következő lépésed. Ez gyakorlatilag a virtuális szabadság (persze némi korlátokkal persze).
  • mester1987
    remélem nem olyan homályos lesz a háttér, mint a 2009-es Wolfensteinben, a Dead Island-ben vagy a borzasztó CoJ: The Cartel-ben
  • mester1987
    Mi pontosan a sandbox, mi foglal magába ez a név??? Azt tudom, hogy hasonló, mint a GTA vagy a Driver vagy a Just Cause...
  • mester1987
    Nemsokára jön, már csak 12 nap, de aztán hamarabb is befuthat
  • grebber
    Főküédi kb 15 mellékküldikkel akár 25 óra is lehet!
  • Ryder62
    Hát ezaz. :D Aki szereti a poszt apokaliptikus környezetet, (mint én is) az gondolom nem bánja ha többet lát a világból. (esetleg szabadon bejárható) Reménykedem hogy fallout szerű lesz. De egy stalker rendszerrel is megelégednék. (a stalkerben nem egy hatalmas pálya van, hanem több nagyobb, különálló pályarész ami persze szabadon bejárható)

UI: A fallout new vegas utolsó dlc-je most jött ki és helyenként olyan érzésem volt mintha a RAGE-el játszanék. Mondhatni full ugyan az a környezet :)
  • Omlás
    Az lenne a "cseresznye a tejszínhabon"! Alapból a poszt apokaliptikus környezettel már megvettek kilóra
  • Ryder62
    Csak legyen sandbox és levettek a lábamról :D
  • Omlás
    Nekem elég ez is : "Mad Max hangulat..." =
  • MauroN
    jogos....
  • mester1987
    meg nem annyira unalmas + id hangulat + fejleszthető "nem közelharci" fegyverek + szebb grafika + Mad Max hangulat...mit mondjak még? :D
  • sherlock1
  • grebber
    Ha a Dead Island sikeres akkor ez is az lesz!Ez kb ugyanaz csak nem only zombis környezetben + nagyobb világ!
  • Ryder62
    Jóvanna XD

Amúgy nekem nem tetszik ez. Inkább legyen optimalizált és ne változtassa a textúrákat állandóan. Mert ha optimalizálatlan lesz az lesz a végén hogy nézek egy irányba és ott még 60 fps van, megyek két lépést, de ugyan arra nézek, és már leesik 30-ra. (Fallout fíling) És hogy ezt ellensúlyozza, majd szépen azt veszed majd észre hogy hopp minden homályosabb, elmosódtabb lesz.

Elképzelni nem tudom hogy oldották meg de nem akarom hogy szinte percenként a karakterek arca változzon, meg a többi textúra hol éles hol homályos legyen. Mint egy rohadt pop-up.

Persze ha okosba megoldották hogy szinte minimális változás legyen akkor jó. Pl kivesz olyan effecteket amik fel sem tűnnek ha nincsenek de viszont fps-t zabálják. De majd meglátjuk október elején hogy a id mint alkotott.
  • Ironman2
    "bugás" DDD
  • MerlinW
    "De állítólag ebben lesz egy mod ami mindig stabil 60 fps-en tartja majd a játékot és a textúrákat, effeckteket változtatja. Remélem ez kikapcsolható lesz"

Jaj.. nem mod lesz, hanem motor fícsör. Egyrészt nem lehet majd kikapcsoltni, másrészt ez egy jó dolog, hiszen azt jelenti hogy minimum 60fps lesz. Az hogy a maximum is az egy dolog, de 60 fps több mint elég mindenre.
  • Ryder62
    Kiváncsi leszek erre a játékra. Vagy hatalmas siker vagy pedig hatalmas bugás lesz. Jah és a pc-s optimalizálásra. Emlékszem hogy a Doom 3-at egy nvidia geforce mx 440-en vittem végig mediumon (kivéve az árnyékok az off). És játszhatóan futott. kb 30-35 fps. Ez pedig anno nagy szó volt ám :D De állítólag ebben lesz egy mod ami mindig stabil 60 fps-en tartja majd a játékot és a textúrákat, effeckteket változtatja. Remélem ez kikapcsolható lesz mert akkor . Az ilyen hülyeségeket el kéne felejteni és inkább optimalizálni. Régen ment ma már kérdéses.
  • Ironman2
    Van már offtopik is
  • lolSL
    végre dolgozhatnak a doomon
  • Prince23
    Aranylemezre került! (Goes GOLD)
  • broman191
    Sandbox lesz, a Borderlands-hez hasonlóan, a főszál mellett lehet mellékküldetésezni, felfedezgetni. :)
  • rumkola
    a textúrák miatt lesz ekkora a mérete....
  • Ryder62
    Hi,

ez most sandbox lesz? 25 gigán fog terpeszkedni, szóval elvárom :P
  • bertino
    a tobbi johet pm-ben nyugodtan.
  • SZilaJMaGGoT
    De igazad van te vagy a legokosabb a sóhajtozásoddal, meg a smileykkal ahelyett, hogy írnál valami értelmeset, mert punkzoli meglátásának legalább volt valami alapja. Ellenben te csak itt trollkodsz.
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt akár én is mondhatnám...
  • bertino
    joooooooooooo.

• SZilaJMaGGoT
    Am meg ha elég "körültekintő" vagy lehet olvasni ezt-azt a tech5-ről azinterneten... :)
  • bertino
    sohaj...
  • SZilaJMaGGoT
    Logikus baszki, vagy szerinted ez varázslat? Nem kell, hogy köze legyen az embernek az id-hez ahhoz, hogy legyen fogalma egy engine összerakásának mikéntjéről. Vagy kőművesnek kell lenni ahhoz, hogy tudd a ház téglából épül? -.-
  • bertino
    dejo, hogy egyikotoknek sincs semmi koze az id-hez, de mindketto jobban tudja, hogy hogy alakitgatjak a sajat engine-juket...
  • SZilaJMaGGoT
    Polírozgatásnak számít egykét korszerűbb feature beépítése egy régebbi enginbe(amit sufni kóderek is megtudnak csinálni), viszont a teljesítmény elképesztő szar ebben az esetben. Egy új engine írását pedig polírozgatásnak nevezni olyan mintha az árokásást homokozásnak tekintenéd... :)