3817
  • rumkola
    nekem PS1 óta nem sikerált, mondjuk nem is vagyok rá annyira nyitott :DDD
  • kill3r21
    Ismerős érzés, de bele lehet jönni...:)
  • Fpocok
    Néztem a canyonos videót és hánynom kellett... FPS gamepaddal...
  • kill3r21
    Spoiler First 13minute LQ

Bocsi a minőségért, korlátozottak voltak a lehetőségek....:)
  • Sheol
    Nem, RAGE.
  • Fpocok
    "Egy túlélőt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élő emberek feljönnek, és együttműködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és ők már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."

Fallout 3?
  • Sheol
    Nem rossz, de az arc csak szerencsétlenkedik a controllerrel; látszik, hogy nem FPS-hez való az, na.
  • kill3r21
    Nah kipróbáltam, felvettem, telóval, feles lenne feltölteni, majd délután csinálok vmi jobb minőséget..télleg komolyan gondolták a 60fps, eszement jól néz ki, a játék EPIC....
    Így éjszakás műszak után nem kapok szikrát....
  • grebber
    Nem lesz ez egy ilyen "világban" játszódik.
  • Synchronous
    A felhők kontúrja kicsit túl éles... bár ez nem von le semmit a szépségéből. Amúgy a sziklás hegységeken kívül lesz más stílusú pálya? Most nem Far Cry szintű trópusi esőerdőkre gondolok, csak az egyhangú szikláktól valami eltérőre. Mondjuk a történet nem hagy sok esélyt a pályabeli változatosságra:

"Egy túlélőt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élő emberek feljönnek, és együttműködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és ők már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."

Na de azért mégis jó lenne ha más pályák is lennének a játékban, mint végtelen sziklakanyonok.
  • Akra
    Gamespot Demo - SPOILER!
    Hát a látottak alapján mocskosul bejön :)
  • strebacom
    50%
  • Omlás
    :D
  • balika16

• balika16
    Orosz PC lemezek! :D Clonedvd cooming!

[imgw]http://i32.fastpic.ru/big/2011/0930/1b/9e197967fc0b0752d754fdeb1629e91b.jpg[/imgw]

[imgw]http://i27.fastpic.ru/big/2011/0930/a9/ccfbf5842539c56d095840dd294c41a9.jpg[/imgw]
  • ricsa008
    most a hozzáértők hány %-ot adnak arra hogy szombat-vasárnap játszhatunk majd?
  • balika16
    @KareemHarper Rage will be available at midnight EST on Steam. You're welcome. :)

Éjféltől lesz élérhető steamen :D
  • broman191
    A Bethesda a Rage esetében csak a kiadó, a fejlesztő az id, az pedig hogy az id vagy a Raven-e a jobb fejlesztő csapat...vita tárgyát képezné egyáltalán? :)
  • Bokafix2
    Ezt a Bethesda-t annyira nem ismerem, lehet jobb lett volna a Raven-t felkérni erre a játékra, már csak azért is, mert az atmoszférája és a hangulata mutat némi hasonlóságot a Singularity-vel.
    Az unreal motor is jól teljesített anno, a Singularity alatt, lehet a a Raven jobban összehozta volna a Tech5-el ezt a játékot. De előre nem akarom leírni a Bethesda-t, majd kiderül hogyan teljesít.
  • Shep
    Hát én nem tudtam a videok alapján dönteni úgyhogy kivárok ,egyébként sem akarok már az idén premierbe semmit venni. Máshol is 8e, nem?
  • Sheol
    Valószínűsítem, hogy ez egyike lesz azon címeknek amiért megéri pénzt adni.
    Noha az újrajátszhatósági faktorról nincs még elképzelésem, sem a multi milyenségéről, pedig ezek igen fontos tényezők lehetnek a döntésnél.
    A gameshopban 7900 Ft-ért láttam; ajánlott a hely, vagy inkább más alternatíva?
  • broman191
    Egyelőre nincs steam preload, sőt, hír sincs róla, tehát a PC-s verzióból nem feltétlen lesz a megjelenés előtt "próbaverzió".
  • ratgab
    Nekem az... DE mindegy..
  • Sheol
    Nem baj, azért szedik a népek.
  • Shep
    Na de legalább már letölthetik. Mondjuk én nem bánnám ha még pár napig nem jönne a PC-s próbaverzió.
  • grebber
    Igen amivel, nem tudnak játszani mivel nincs törve még az az fw.
  • Shep
    A 17 giga azért nem gyenge (jó tudom volt róla szó na de akkor is, ennyi helyért cserébe legalább egy kisebb csodát kellene kapnunk)
  • Sheol
    Éppen ezen filóztam én is, mivel már PS3-ra is kinn van a csúnya verzió.
  • Shep
    Aha, konzolra nincs warez :D
  • sublimaze
    Nem a motornak hanem a materialoknak. Nem mind1.
  • ratgab
    Hát engem is totál arra emlékeztet, van egy kis cellshaded beütése ennek a motornak.
  • Gabe18
    Na Xbox-ra kint a JTAG verzió, úgyhogy talán lesz pár videó hogy meglássuk pontosan hogy is kell ezt a játékot elképzelni.
  • Ryder62
    Én reménykedem hogy sandbox lesz, vagy legalább legyen egy-egy kisebb bejárható terület de sztem is sajna cső fps lesz :(
  • broman191
    Az Authority is nagyon hasonlít a Borderlands-féle Crimson Lance-re. Sőt az Anarchy Edition-ben "Crimson Elite Armor" az egyik extra... :D
  • grebber
    Az egyik részen amikor kiszáll a "hegyek" között a kocsiból és előkapja a stukker olyan a fegyó grafikája mint a Borderlandsba :D
  • sublimaze
    Nekem is igencsak csőjátéknak tűnik hiába a nagy világ...
  • mester1987
    mondjuk a Prey-nek nagyon nagy "main theme" zenéje volt
  • mester1987
    Szerintetek lesz olyan hangulatos a zenéje, mint a Prey-nek vagy a Quake 4-nek???
  • Muttley
    eddigi gameplay videok alapján egy Bulletstorm-hoz áll legközelebb
    a fallout-hoz kb. annyi köze van, h poszt-apokaliptikus világ és slussz
    sztem :)
    a Bulletstorm, amiben gyenge volt: életszerűtlen vérfürdő, röhejes és nem félelmetes ellenfelek, nulla félelem v. ijedtségfaktor, csőjáték, arcade-osabbnál is arcade-osabb fegyverkezelés és fegyverfizika, túl phantasy ötlettelen helyszínek hada
    na, ezekben jelentősen jobbnak tűnik a Rage
    de csodát nem várok :)
    csőjáték lesz ez is
  • Rage666
    Egy remek kis előzetes a játékról a GameTeVe-től.