3817
-
rumkola #735 nekem PS1 óta nem sikerált, mondjuk nem is vagyok rá annyira nyitott :DDD -
#734 Ismerős érzés, de bele lehet jönni...:) -
#733 Néztem a canyonos videót és hánynom kellett... FPS gamepaddal... -
#732 Spoiler First 13minute LQ
Bocsi a minőségért, korlátozottak voltak a lehetőségek....:) -
Sheol #731 Nem, RAGE. -
#730 "Egy túlélőt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élő emberek feljönnek, és együttműködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és ők már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."
Fallout 3? -
Sheol #729 Nem rossz, de az arc csak szerencsétlenkedik a controllerrel; látszik, hogy nem FPS-hez való az, na. -
#728 Nah kipróbáltam, felvettem, telóval, feles lenne feltölteni, majd délután csinálok vmi jobb minőséget..télleg komolyan gondolták a 60fps, eszement jól néz ki, a játék EPIC....
Így éjszakás műszak után nem kapok szikrát.... -
#727 Nem lesz ez egy ilyen "világban" játszódik. -
#726 A felhők kontúrja kicsit túl éles... bár ez nem von le semmit a szépségéből. Amúgy a sziklás hegységeken kívül lesz más stílusú pálya? Most nem Far Cry szintű trópusi esőerdőkre gondolok, csak az egyhangú szikláktól valami eltérőre. Mondjuk a történet nem hagy sok esélyt a pályabeli változatosságra:
"Egy túlélőt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élő emberek feljönnek, és együttműködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és ők már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."
Na de azért mégis jó lenne ha más pályák is lennének a játékban, mint végtelen sziklakanyonok. -
Akra #725 Gamespot Demo - SPOILER!
Hát a látottak alapján mocskosul bejön :) -
strebacom #724 50% -
#723 :D -
balika16 #722
-
balika16 #721 Orosz PC lemezek! :D Clonedvd cooming!
[imgw]http://i32.fastpic.ru/big/2011/0930/1b/9e197967fc0b0752d754fdeb1629e91b.jpg[/imgw]
[imgw]http://i27.fastpic.ru/big/2011/0930/a9/ccfbf5842539c56d095840dd294c41a9.jpg[/imgw]
-
ricsa008 #720 most a hozzáértők hány %-ot adnak arra hogy szombat-vasárnap játszhatunk majd? -
balika16 #719 @KareemHarper Rage will be available at midnight EST on Steam. You're welcome. :)
Éjféltől lesz élérhető steamen :D -
#718 A Bethesda a Rage esetében csak a kiadó, a fejlesztő az id, az pedig hogy az id vagy a Raven-e a jobb fejlesztő csapat...vita tárgyát képezné egyáltalán? :) -
#717 Ezt a Bethesda-t annyira nem ismerem, lehet jobb lett volna a Raven-t felkérni erre a játékra, már csak azért is, mert az atmoszférája és a hangulata mutat némi hasonlóságot a Singularity-vel.
Az unreal motor is jól teljesített anno, a Singularity alatt, lehet a a Raven jobban összehozta volna a Tech5-el ezt a játékot. De előre nem akarom leírni a Bethesda-t, majd kiderül hogyan teljesít. -
#716 Hát én nem tudtam a videok alapján dönteni úgyhogy kivárok ,egyébként sem akarok már az idén premierbe semmit venni. Máshol is 8e, nem? -
Sheol #715 Valószínűsítem, hogy ez egyike lesz azon címeknek amiért megéri pénzt adni.
Noha az újrajátszhatósági faktorról nincs még elképzelésem, sem a multi milyenségéről, pedig ezek igen fontos tényezők lehetnek a döntésnél.
A gameshopban 7900 Ft-ért láttam; ajánlott a hely, vagy inkább más alternatíva? -
#714 Egyelőre nincs steam preload, sőt, hír sincs róla, tehát a PC-s verzióból nem feltétlen lesz a megjelenés előtt "próbaverzió". -
ratgab #713 Nekem az... DE mindegy.. -
Sheol #712 Nem baj, azért szedik a népek. -
#711 Na de legalább már letölthetik. Mondjuk én nem bánnám ha még pár napig nem jönne a PC-s próbaverzió. -
#710 Igen amivel, nem tudnak játszani mivel nincs törve még az az fw. -
#709 A 17 giga azért nem gyenge (jó tudom volt róla szó na de akkor is, ennyi helyért cserébe legalább egy kisebb csodát kellene kapnunk) -
Sheol #708 Éppen ezen filóztam én is, mivel már PS3-ra is kinn van a csúnya verzió. -
#707 Aha, konzolra nincs warez :D -
sublimaze #706 Nem a motornak hanem a materialoknak. Nem mind1. -
ratgab #705 Hát engem is totál arra emlékeztet, van egy kis cellshaded beütése ennek a motornak. -
Gabe18 #704 Na Xbox-ra kint a JTAG verzió, úgyhogy talán lesz pár videó hogy meglássuk pontosan hogy is kell ezt a játékot elképzelni. -
#703 Én reménykedem hogy sandbox lesz, vagy legalább legyen egy-egy kisebb bejárható terület de sztem is sajna cső fps lesz :( -
#702 Az Authority is nagyon hasonlít a Borderlands-féle Crimson Lance-re. Sőt az Anarchy Edition-ben "Crimson Elite Armor" az egyik extra... :D -
#701 Az egyik részen amikor kiszáll a "hegyek" között a kocsiból és előkapja a stukker olyan a fegyó grafikája mint a Borderlandsba :D -
sublimaze #700 Nekem is igencsak csőjátéknak tűnik hiába a nagy világ... -
mester1987 #699 mondjuk a Prey-nek nagyon nagy "main theme" zenéje volt -
mester1987 #698 Szerintetek lesz olyan hangulatos a zenéje, mint a Prey-nek vagy a Quake 4-nek??? -
#697 eddigi gameplay videok alapján egy Bulletstorm-hoz áll legközelebb
a fallout-hoz kb. annyi köze van, h poszt-apokaliptikus világ és slussz
sztem :)
a Bulletstorm, amiben gyenge volt: életszerűtlen vérfürdő, röhejes és nem félelmetes ellenfelek, nulla félelem v. ijedtségfaktor, csőjáték, arcade-osabbnál is arcade-osabb fegyverkezelés és fegyverfizika, túl phantasy ötlettelen helyszínek hada
na, ezekben jelentősen jobbnak tűnik a Rage
de csodát nem várok :)
csőjáték lesz ez is -
Rage666 #696 Egy remek kis előzetes a játékról a GameTeVe-től.