832
-
#32 vmi sa a rövidítése nem??? -
#31 azon van.. csak a photoshop phéntek a photoshop phriday MINTÁJÁRA készült, hasonló elvekkel, de saját témákkal.. ebben meg valódi worth1000-es témákat veszünk át..
(amúgy sajna a phéntek eléggé leállt, mióta Shedó "átköltözette" a lóherére..) -
#30 hát a phirday pont nem ott van... -
#29 és a photoshop phriday vajon melyik site-on van? segítek, worth1000 :)
namindegy, virágozzék minden virág :) -
#28 Probálok bannert csinálni, de sajnos nincs még annyi képünk amit cxsináltunk hogy elég legyen. ill van, de nem mind olyan jó...
szal lehet h nem a képeink lesznek rajta, aki gondolja csinálhat bannert, meg ötletet is adhattok h milyen legyen! -
#27 láccik..már írni se tudsz ,)
#23 azért ez így nem teljesen igaz, de majd alkotok valamit késöbb..most pakolászok, közbe néha ránézek a fórumra.. -
#26 Ja lemaradt a "?" bocsesz:D megértot a shunshine -
braaa #25 ja, jóó! -
braaa #24 "...multkor volt a worthon a Meet the Beatles konteszt..." -
#23 köszi, várjuk majd ám a te alkotásaidat is, neked mindig vannak poénos ötleteid.. -
#22 hehe, ez jó -
braaa #21 tudom, álítgattam mindent (color balance,hue&sat, levels, brig&contr, sharpen) sehogyse tudtam "normálisra" állítani -
#20 És ebben mi az értelmetlen? -
#19 megjött második képem is:
Használati utasítás: dugja be a porszívó hálózati vezetékét(vagym ia rákot) a hálózatba(vagy mibe)!
Helyezze a kívánt távcsövet a helyére(lásd: kép), mjad indítsa be a porszívót. Ekkor a távcsövön, a hőérzékeelőnek köszönhetően megjelennek az aprócska, szemmel ne látható porszemek, méghozzá színesben, hogy jobban lássa őket. Ha egy interaktív atkát talán, csak helyezze fel a sznájper távcsövet, célozzon, és indítsa be a porszívót!
-
#18 kicsit srágásak a fejek... -
#17 kicsit fakíthattál volna a fejeken, hogy passzoljanak a háttérhez -
braaa #16 héjhéjhééééééjj!!!! megnyílt!?!!?? A cipőm lábtörlőbe megtörölve, ajtót óvatosan megkopogtatva, én is belépnék az előszobába!!! :)
egy régebbi képpel nyitnék, multkor volt a worthon a Meet the Beatles konzest, ezt a képet még oda csináltam de nem tudtam elküldeni a kredit(!??)-es dolog miatt, meg még ugyse postoltam hát itt van:
source -
#15 hehe :) -
#14 hát itt :D -
#13 jaaaa...akkor félreértettem...akkor jól van :) -
#12 azt monnya h már ilyet is csináltunk... szóval csodálkozik h mióta nem volt azóta csináltunk :D -
#11 én majd késöbb tok csak alkotni.. -
#10 #7 igen...
Csinálok majd erre a témára valami ötleteset is, most ez jutott eszembe... -
#9 hol ? linket..
csak mert ilyen nincs...hasonló van... -
#8 Jónapot kívánnék. Mán ilyen topik is van:) Mit meg nem élek:) -
#7 Biztos jó volt ilyen szép lányokkal dolgozni.. .)) -
#6 az egy légkondi akar lenni -
#5 az a nagy fehér egy fűtőtest akar lenni ? -
#4 Mexületett első munkám:
Ez egy szauna :D Nem tudom hogy elfogadható-e, ha a szaunát tárgynak vesszük akkor igen, de ez most mind1 :P -
#3 a photoshop phéntekre gondolsz, és az csak hasonló..ott Shadow_TTH adta fel a feladatokat, itt meg egy másik oldalról vesszük az ötletet..amúgy photoshop munkák topicban már kibeszéltük a témát, és arra jutottunk, hogy jobb lenne neki saját topic, mint elömleszteni vele azt a topicot... -
#2 már volt ilyen topic, csak átköltöztek a lohere.net-re. -
#1 Sziasztok. Kezdjük is egy viccesebbel:
itt az eredeti téma, aki akarja megtekintheti.
Röviden a téma lényege: Értelmetlen tárgyakat létrehozni, mint például a linkben a képen is, ahol egy ventilátoros villa látható, ami gondolom a kaját hűti xD
Igényes munkákat várunk, ne csak összedobott valami legyen!
Hajrá!