Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Csak gratulálni tudok 😊 Megosztanád velünk a képet?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

AntiHero
Én eddig 3 pályázatra neveztem eggyiknél se fizettem be kreditet.. Aztána minap kaptam egy levelet hogy az eggyik képemmel nyertem kerditet! ÉS tényleg most kaptam asszem +6 kreditet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Czdano
Köszönöm a szavazatokat 22/30 letten ha jól számoltam..

Pár kérdés ismét (banner plx with FAQ 😉)

-ha nem kredittel nevezek be akkor is ugyanugy nyerhetek kreditet??
-a contesteknél a jackpot a nyeremény lenne??
-csinált már vki céglogót worthon??

VRSDM jó az uj lokód :]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

berlinboy6329
hopppppppáááárrrééééééééé.Ez lemaradt:

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Itt is az 1. munkám..Lehet,hogy nem a legjobb,de még nem nagyon dolgoztam Blurral(max a szélek homályosítása).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Na véget ért az Odd Man Out is.....Most mi legyen a contest?(Én a MMMotionre gondoltam)

egy ilyet is csináltam Odd Man Out-ra. Nem lett jó, de azér beszúrom

++

VRSDM
sokkal jobb 😉, a csõrének a hegye meg vagy simán homályosan lett kivágva, csak csak pont olyan szinben csillog mint a mögötte lévõ citrom 😄

u dont have to listen anybody else but me

Czdano
Nyugodtan floodolj és külld be worthre 😊

berlinboy6329
Na,nem Smudgeoztam(na jó egy kicsit...tök élevezet ilyen apró cuccokat csinálni...Szeretek szenvedni...),világosabb is és bolyhosabb is lett..Többet nem javítok,nem akarom a csirkével meg a citrommal tele floodolni a topikot.

VRSDM
csibét vágd ki full élesen 0 feather-el, aztán smudge tool-al, elõször, 5px és 50-60as erõsség, aztán 1px, és 80-90es erõsséggel rajzold újra a széleknél a tollpihéket 😉 lehet kis pepecs munka de így nagyon gyatra a csibe széle :S

u dont have to listen anybody else but me

Czdano
Áááá!!!! Ez rohadtjó!!!!!

berlinboy6329
Összedobtam én is egyet:

Czdano
Ment egy tizes 😉

már tegnap este beküldtem, kreditnél az alsó lehetõséget válaszd, nem von le kreditet, a star trek-esemre (ha regisztrálva vagytok) meg nyomkodhatjátok a tizeseket (na jó, esetleg, ESETLEG kilencest, de az már tényleg az alsó határ <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>), meee szarul állok...<#buck><#crazya>

++

Czdano
2 kredit 😞 Még van 8 de nemsokára indulunk..majd 1 másik kontesztre rakok be 😊

Czdano
Ez tuti!!! Küldd be 😊

aztán itt is lenne már rá egy kép tõlem

++

zsolesz azér egyet belinekelek ,aztán majd a bannerba nagybetükkel ki kell írni hogy WORTH1000.com, aztán ugyis mindenki tudni fogja onnan mi a pálya.

szóval, BEGINNER/Odd Man Out 4 (klikk), oda nem illõ dolgot kell elhelyezni egy képen, nem tudom jobban leírni, EZT a régebbi ADVANNCEDES Oddd man Out kontesztet nézzétek meg, érteni fogjátok (a mosógépes mekkora már!!!!<#vigyor2>)
holnap reggel 6ig van a határidõ

++

Czdano
Nah most látom van view full gombocska is :]Igy talán már 1 pici esélyem xD

Czdano
Lehet nyomni a tizeseket képemre..Végülis nem gondoltam rá hogy ennyire lekicsinyiti a képet és nagyitani nem lehet pedig a sok zajtól nme látszik a géppuska 😞 Ezen az oldalon van

zsolesz92
gondolom ilyen melegben senkinek nincs kedve alkotni, ezrt most nem is zaklatlak titeket, érthetõ a dolog..
Most nem is teszek uj témát ugyis csak 2-3 kép jön rá, de akinek alkotni van kedve keressen a worthön és tegye ide. de akkormár ey bannert is nyomhatnátok! 😄

ja, de az én szvazataim nem jelennek meg általában, nemtudommér<#circling>
de azt nekem is elárulhatná valaki, hogy ott az url beíllesztés (source belinkelése) hoyg mûködik??????

++

Czdano
Szavazni 8 óra mulva lehet? Vagy hogy müxik ez a szavazos dolog?

Czdano
Fennvan..

Czdano
Htx ^^

Choose an appropriate category: Válassz egy megfelelõ kategóriát
Descriptive keywords: leíró kulcsszavak

approite:itt nagyjábol belövöd a témát (igazából tök mindegy)
descrip...:gõzöm sincs, írj amit akarsz<#confused>

++

Czdano
Descriptive keywords ÉS ez? :S Omg o.0

Czdano
Jó mert 9 óra van hátra :|

Czdano
Choose an appropriate category Ezmiez? :S

ja meg még egy (pozítiv) dolog:az elküldött entry-d a határidõ leteltéig bármikor bármiben változtathatod, szóval nem kell parázni hogy úúeztmég megcsinálhattam volna rajta...

++

legfeljebb leszavazzák, nem leszel elsõ tizbe, azt akko'?!!??ki a fa**t?!?!!???!!!!!?
regisztrálsz, belemész a kontesztba amire alkottál, submit entry, ott tallázással megkeresed a képed, irsz meki nevet, kommentet, két pipa be, azt ennyi.

++

Czdano
Még kéne rajta alakitani. Vki elmondaná ez a worth dolog hogy megy, hogy lehet beküldeni képeket, stb?

!?!!:ð####?!??
30 sec-ból kijön egy képbeküldés, tényleg, küldjétek máááá, a találmányosra is végignéztem,mondom dobok egykét 10est<#eljen> az elõszobás arcokre, azt semmi...
na mindegy, a star trekesem elküldtem, arra azér nem tilos nektek se nyomkodni a 10eseket <#buck><#help><#ijedt>

#95: KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!<#felkialtas><#integet2>

++

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Czdano
Még akartam 1 bazookát a falnak támasztani de az árnyék vhogy nem stimmelt 😞

Czdano

Hát...kicsit kevés dolog van rajta, olyan amilyen de berakom 😊 Vélemény?

amugy nem, ha az alsó lehetõséget választod, MINDENKÉPP küldheted a képed, de tényleg, shiwo/zsoesz/bárki, mér nem külditek oda a képeiteket??

++

Czdano
Gondolom az az értelme hogy nehezebb contestre több kredit kell ->kevés kredites kezdõk nem küldenek be alapmûveket

Shiwo
ami ide bekerül, nem feltétlen megy a worth1000-re... csak mi is alkotunk rá... mondjuk ott valami hülye kredites rendszer van, aminek köszönhetõen nem is lehet mindig minden feladatra beküldeni képet.. (a logikáját nem tom, hogy mi szerint enged..)

Shiwo
nyolcas

dzsuvajoe
ennek nem az lenne a lényege h a worth 1000 re alkottok, sokat meg nem lattam ami oda keszül meg a zsolesz dobja a contesteket akor az sem worth 1000 nem-e?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

akyyy
ez hanyadik? én csak 23ig vagy meddig letme már😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

😊

++

<#integet2>

++

zsolesz92
nem nézem õket...

Shiwo
<#taps> ott a pont

ezt a képet meg muszáj belinkelem, ez a kép..., áááááááááááááááááá!!!!!!!
!!!!!NEMSAJÁT!!!!!!!!!!!!!!
az egész konteszt pedig megtekinthetõ ITT

++

nem hõsök képregény?

++