832
  • Shiwo
    asszem jah
  • zsolesz92
    naon sok új, és jó kép érkezett, csak gratulálni tudok nektek. A FAQ-ban benne van h nem lehet nagy keretet használni. Talán még Shiwo is fordította?!?! nem tom
  • Shiwo
    úgy tom, hogy lehet rajta, míg le nem jár...vagy mintha vmi ilyesmit olvastam volna...patát meg megoldhatnád úgy, hogy kicsit lejjebb billenti a ló a fejét, így a "kézfej" nagyrészét, tehát a patát takarná, és csak a "csuklója" látszódna főleg, ami meg sima lóláb..
  • braaa
    tudom
  • braaa
    ja, a bal kezével/patájával sokat szarakodtam,rakosgattam, ugy volt ereetileg ahogy írtad, de ugyis fura volt, nem találtam lópatárol belső nézetetr,ugy lenne az igazi, az árnyék az...aha, az igaz, arról megfeledkeztem, de már elküldtem, igy már asszem ugyse lehet rajta változtatni, mindegy, majd holnap meglátjuk...
  • Shiwo
    a másik jobb lett
  • Shiwo
    amúgy a sörény és a szörzet szép lett sztem
  • braaa
    egy gyors munka még:
  • Shiwo
    sztem az a patája, amin támaszkodik, az ne látszódjon teljesen, mert így olyan, mintha a bal keze a jobb pofarészét támasztaná..illetve a falra meg a székre vethetne egy nagyon halovány árnyékot..nézd meg az eredeti képen a dokit...az is vet egy árnyékot, ami lehelletnyivel sötétebb, mint a fal..
  • berlinboy6329
    Én igen.Azt hiszem 1-2 px megengedett.
  • AntiHero
    Kizártak a verenyből mert a kurva fekete keretet nem tüntettem el ..ááá:S

Nem is tudtam ilyenről, el is felejtettem:(
  • droidika
    ...hódos, lovas úgy ahogy van , kutyáson szemüveg csere és az is megállja a helyét!
  • braaa
    nerdimalsre:

source

vélemény? hogy lehetne realisztikusabb?
  • Shiwo
  • AntiHero

Így?
  • zsolesz92
    naon jó, csak sztem éghetne az o-ban meg az R-ben több ablak.
  • Shiwo
  • AntiHero
    Vélemény?
  • berlinboy6329
    Áhh,nem hszem.Túl kaki ahhoz,hogy beküldjem+eéfogyott az a 10 vreditem is,amit kaptam regeléskor.Most várok vmi ihletre,v vmi jó contestre.
  • braaa
    ...de azért küldd be.
    én is arra a kontesra csinálgatok vmit, szóval NERDIMALS, kábé "mi lenne ha az állatok okosak lennének?"
  • braaa
    ...talán mer te vagy az első ember akinek teccik, ezek itt nem értenek hozzá...
    na de tényleg, csináljak egy színfinomitott verziót, meg AntiHero is csínált egyet azzal sincs semmi...
  • berlinboy6329
    Szerintwm kalap kaki,de:

• AntiHero
    én is csináltam bannert mégse rakták be:S Pedig itt sírtak hogy csináljon valaki oszt leszarják:SSSSSSSS
  • Czdano
    Nagycsomó üzi :D Lényeg? Mi a mostani konteszt?
  • droidika
    ...hát ez meg miért nem lett már banner?
  • berlinboy6329
    Én meg egyáltalán nem tudok semmit úgy megcsinálni,hogy fotorealisztikus legyen,és az a baj,h még csak tutorialt sem találok hozzá:Hiába játszok a Brightness/Contrastttal,blurozom el a széleket akkor sem lesz photoreal.
  • braaa
    én is arra "szenvedtem" egyet, itt van: (tudjátok nemrég volt a tévébe a LiveEarth, az akarna lenni, a liveworth feliratot sehogyse tudtam reálisra össehozni)
  • Shiwo
    jah, ha jól számolom, akkor 8. és te kaptál csillagot is...gratz
  • Shiwo
    van 1 ilyen kommented:

"OH NO! Ruuuuuun kitaaay!

I wish I knew what language you spoke so I could tell you properly how good this is ,)"

kb azt jelenti, hogy szeretné tudni, hogy milyen nyelven beszélsz, hogy eltudja mondani, milyen jó lett a képed :)
  • AntiHero
    :)Én egész jól végesztem:) Nem is számítottam többre.:) (CAT vs DOG)
  • Shiwo
    ne csak azt nézd, hogy 10en kerültek eléd, hanem azt is, hogy 22-en mögéd..
  • berlinboy6329
    Én 11. lettem.Őszintén szólva csalódott vagyok.Rlőrrébb vártam magam,meg csillagot is reméltem.Egyiket se kaptam.kapják be!Így meg lement az összes Creditem.:( 11. lettem.

Köv contest mi legyen?Vagy várjunk vmi jóra?Én mindenestere összeszenvedtem vmit.Mivel szerintem sza,ezért linkelem.If worth 1000 ruled 2.
  • Shiwo
    amúgy sztem ha vki túl sok tizest kap, az már gyanus, és lehet törlik a szavazatokat. Főleg ha ugyanazok az emberek több munkádra is tizest adnak..szvsz magyaroknak inkább 6-8akat adjatok, függően attól, hogy mennyire tetszik az adott munka..
  • Shiwo
    Worth 1000 szerint a pontozásnak így kéne kinézni

1. A lehető legsz@rabb munka.
    2. Szörnyű kivítelezésü munka, nagyon randa kivitelezés, dúrva keverések, recés réget-szélej
    3. Átlag alatti munka. Még rákellene szánni pár órát, hogy jó legyen.
    4. A munka egész jó lenne, de még apró dolgokat kellene csiszolni rajt. Kb. negyed órás melóval jobbá lehetne tenni..
    5. Átlagos. Nem rossz, de nem is jó.
    6. Jobb, mint az átlag
    7. Nagyszerü munka. Jó ötlet és kivítelezés. Lényegesen jobb az átlagos munkáknál.
    8. Óriási ötlet és kivítelezés , van benne valami, amitől Qrva jó.
    9. Szinte teljesen perfekt munka. Ötlet és kivítelezés is kivételes. Ráadásul van benne valami nagyon extra különlegesség, ami egyedivé teszi.
    10. A kivítelezés tökéletes, az ötlet mindent fellülmúló. Az ilyen munka ritkaságszámba megy még a worthon is. Ezekre a munkákra csak egy szó van: "Wow!"
  • zsolesz92
    Hát akkor köszönjük:P
    Nektek én is 10est szoktam nyomni ha pontozok, aztán én ezek szerint kicsit el vagyok tájolva mert nekem ami tetszik az max 5 pont, amiben szar a kivitelezés az kb 2
  • braaa
    hát én ugy pontozok hogy antiherora, zsoleszra, earth-re, berlinre, shiwora alap a 10 pont , amugy nemigen szoktam végigpontozni, csak ami teccik(így szubjektíven) arra olyan 8-9-10eket rányomok
  • braaa
    kérésre: vrsdm a #234es hsz-ben nem kontesztet hanem tutorialt szerettet volna írni...
  • Shiwo
    amúgy ki hogy pontozik ? nekem ha vmi tetszik, 6 pont..ha jó az ötlet, csak szar a kivitelezés, akkor 5.. ha qrva jó ötlet, és a megvalósítás is szép, akkor 7-9 pont..

Robos... kaptá 6 pontokat rá tőlem

amúgy nekem a földgömb-alma tetszik nagyon, arra 8at adtam
  • VRSDM
    ottvan a konteszt a worth-on a textúra cserére -_-
  • braaa
    jaja, arra én is kiváncsi lennék