832
-
braaa #432 ez teccik! -
#431 sztem faszaNa mentem 1 hétig nem leszek. Sziasztok -
vélemény?
Mit lehetne rá tenni ,hogy szebb legyen? -
#429 Börhöz ezeket használom:
(magyar PS)
Kép-->szinkorrekciók--> Fényerő/kontraszt | Szinezet/Telítettség | Szín eggyeztetés | Szelektív színkorrekció.
Általába ezekhez nyúlok.
-
#428 Pfu hát tutort az nem tok. Sose nem is kerestem:) A fejet én is egybe végom ki. De ez nagyba függ a kér képtől is. Az én esetembe pont illetek egymáshoz ezért csak a szemeket meg az orrot meg szája és az állat raktam be(meg körülötte lévő kis bört, de nem sokat). Majd contrastot meg szineket állítgattam. -
#427 Főleg a bőrszínhez igazítás érdekelne. -
#426 Hero tudsz vmi tutort amiben fejeket cserélnek ki,vagy leírod,te hogy csinálod?Én általában az egész fejet vágom ki,és az igazítom. -
#425 -
#424 a source-on is furcsa. veszek új monitort -
#423 Source:
Beyonce
Will Smith -
#422 tök jó! nekem csak az árnyék furcsa a feje tetejénél, bár lehet hogy csak szar a monitorom. }:c -
mikusmate #421 AZ az igazság, hogy nem akarom beküldeni... csak a vicc kedvéért csináltam :)
A fejét én is furcsálltam, de a source is kb ilyesmi volt. Az arca széle az a source, ahhoz igazítottam J-Lo feje színét. -
#420 bár a te esetedben ez lányból lány -
#419 sztem a betüket tüntesd el, ha beakarod küldeni worthra...amúgy fiúból kell lányt, nem lányból fiút -
#418 a feje más színű... -
mikusmate #417 ez most jutott eszembe (Tokio Hotel Bill vs Jennifer Lopez)
-
#416 és így?
-
#415 jah, picit tényleg sárgás, amúgy jobb mint a másik sztem -
#414 Kicsit,mintha sárga lenne a feje,amúgy fasza! -
#413 Újjabb művem:
Vélemény? -
#412 Nem a legrosszabb,de nem egetrengető:
-
#411 Lehetsége valahogy megcsinálni,azt,hogy bonyolult helyeket(szőr,hajszálak ezrei)láthatóvá tegyünk azon a képen,amivel eltakartuk? -
#410 Na,beküldtem a fekete-fehér házat a contesre.Szavazzatok! -
#409 én is gondoltam hogy enm jó feje állása de hátha teszik nektek:P lehet lecserélem a fejét:) -
#408 Szerintem az arc állásával baj,olyan mintha kitekerték volna a nyakát.Inkább középállású,v kicsit jobbra néző fej kellene,mert elég fura látvány hogy a feje a jobb füléig kopasz.És 1 picit dolgozz az alján is,mert kicsit éles a szakálla.Amúgy egész jó. -
#407 Nekem ilyen sikerűlt:
Vélemény? -
#406 Sztem,gagyi,de:
Vélemény? -
#405 Sztem rohadt jó mindkettő -
#404 #398, #401 vélemény ? -
#403 Találtam egy olyan kontesztet,amit ha mindenki megprobál szépen megcsinálni mint eddig is, akár nagyobb figyelemmel is, gyönyörű képek lehetnek. itt az eredeti contest, a lényege az, hogy építsd fel a saját fantáziád világát. gondolom mindenki csinált már tutorial alapján bolygót, esteleg brushokkal csillagokat, na most ezt mind rá lehet tenni egy képre. az sem baj ha kerestek egy szép source képet és azt dolgozzátok át, de az sem gáz ha csak brushozol. (bár igy valszeg kevesebbet ér, de ha jól megcsinálod, ki tuggya...
Na hajrá, remélem sokan csinálnak erre a témára -
#402 az uborka-banán volt linkelve, de a majmost nem -
#401 -
#400 Fekete-fehér nekem jobban tetszik. -
#399 sztem a fehéret -
-
braaa #397 szineset. küldjed sztem, mért ne?!??!?!
másfélóraGoogle+20perc(se)PS:
(az alapképek ilyen kásás, nem az én bűnöm, amugy jessicsa alba+ ben stiller) valami jó honlap? hm? senki?
de ennek a témának Robos a nagymestere... -
#396 #392 vki? -
braaa #395 ITT van, a lovas képem kommentjébe írta be valaki ezt a linket hogy így kéne...
ROBOS!!! hogyhogy nem linkelgetd ide a képeidet, mer itt szépen csöndben gyüjtögeted a jobbnál jobb helyezéseket??
én a googllévan akkor se vagyok megelégedve... -
#394 Hali!
Írja meg nekem vki pls, h wörszön, h lehet a commentbe belinkelni a source képet! Thx ;) -
#393 Hogy lehet megnézni hogy ki vezet jelenleg? Vagy ilyet nem lehet?