832
-
#72 -
#71 hát elég ratyi lett, pedig jó az ötlet de a source képek... nem tud kiasdni 10 normális megdonálcos képet se a goggle se az sxc... -
#70 ...ez fa*za ez !...kontraszt v. bemozdítás, fényerő? ( mozgásban van a teste, de a feje áll, olyan világos a bőre, hogy nem illik bele a képbe (vagy ennek ilyennek kell lenni a színének?) (én látom a hajánál a vágási hibát) összességében nagyon ötletes! ) -
#69 nekem háromnegyed órűs munkám veszett egy gépfagyásnak köszönhetően... -
#68 Na jovan holnap befejezem..jocakát ^^ -
#67 Én már csinálom :] -
#66 örülök h teccik, hát akkr gyerünk alkotni -
#65 Ez jó! Erre van ötlet! xD -
#64 na teszek uj témát aki akar még alkothat erre is, aki gondolja, tekintse meg a wortosok munkáját:itt
9 óra mulva zárják a szavazást...
Tehát:Új contest
Source
Téma: Akármi, csak ezzel a képpel ( kb mint a munkákban az a téglafalas...)
Meg jó lenne ha vki csinálna bannert esteeg adna ötleteket h mi legyen rajta -
braaa #63 van új konteszt worth1000-en (If Trekkies Ruled, valami olyasmi (bár nem tudok nagyon angolul) hogy mi lenne ha a star trek rajongók szerint alakult volna az élet (vagy mi(?), ha nem, kérem a javítást).
képem rá:(esgé-kompatibilis kivágás)((itt-ott nem ártott volna még javítani, tudom...)
teljes
ebből -
#62 Ha már fürdőszoba,mindjárt összedobok vmit én is. -
braaa #61 *azmdeeegg!!! :)))))) -
#60 ja értem!én fordítva vagyok, bár ilyen melegben még pshez sincs kedvem, inkább nappaliban légkondi alatt ülős laptopon irós zenehallgatós kevem van -
#59 hogy mi állt meg? ne viccelj már, itt a top kreatív tömeg ala ps, csak időm nincs semmi .... -
#58 na megállt az ötlet? ha nem csináltok, estefelé dobok uj contestet, probálok valami egyszerübbet -
#57 megint tanultam valami újat ;) -
#56 mert a skótokról él hogy a legspúrabb sprórolósabb formák te :D -
#55 ja az leesett csak nem tudtam miért skótoknak... amugy lol, ha meg fu szar lesz csak fordítsd ki :D -
#54 mert a wc papírt egy hengerré csináltam, körbeforog, vágos, spórolsz, sosem lesz vége a papírnak, stimmt? -
#53 ez nekem nem esik. a skótkoknak? mert? -
#52 akkor énis... skótoknak wc papír
-
#51 -
#50 -
#49 Dehülye vaty :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dodo55 #48 És már tovább is fejlesztette :D
-
#47 jók lettek, taps... -
#46 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45 lál..nem baj :D jó lett :DD -
braaa #44 Horst Fuchs már le is csapott Shiwo elektromos vécékeféjének jogaira :)
(nincs semmi használható ötletem )
-
#43 azt azt..meg a macskát szárítja.. -
#42 ...muhaha! (eddig mind bejött, gratula nektek) -
moralosan #41 az az, ami megsüti a mikrohullámot? -
#40 Hölgyeim és uraim !!! CSAK MOST ! CSAK ÖNÖKNEK ! CSAK TŐLÜNK ! CSAK 999 999 Ft[apró]+áfa[/apró]Az új többfunkciós Z-anuss-I hűtő ! Beépített TELEVÍZIÓVAL és MIKRÓHULLÁMSÜTŐVEL !
Ne hagyják ki ezt a kihagyhatatlan ajánlatot ! Rendelje meg még MA !!!
-
#39 nagyobbat nem találtam :( ha meg megnagyítom, elmosódik.. -
#38 jó lett, talán lehetne nagyobb a kefe -
#37 első nekifutásnak:
Motoros wc-kefe
[apró]minőség nem a legjobb, nem bírtam normálisan körbevágni azt a hüle kefét..[/apró] -
#36 éljen éljen
-
#35 bizony majd énis igyekszem hogy jókat alkossak mielőtt meg öregszem -
#34 mind1, hol van..a lényeg, hogy nem úgyanaz a topic lényege.. -
#33 SA