832
-
#112 Lehet nyomni a tizeseket képemre..Végülis nem gondoltam rá hogy ennyire lekicsinyiti a képet és nagyitani nem lehet pedig a sok zajtól nme látszik a géppuska :( Ezen az oldalon van -
#111 gondolom ilyen melegben senkinek nincs kedve alkotni, ezrt most nem is zaklatlak titeket, érthető a dolog..
Most nem is teszek uj témát ugyis csak 2-3 kép jön rá, de akinek alkotni van kedve keressen a worthön és tegye ide. de akkormár ey bannert is nyomhatnátok! :D -
braaa #110 ja, de az én szvazataim nem jelennek meg általában, nemtudommér
de azt nekem is elárulhatná valaki, hogy ott az url beíllesztés (source belinkelése) hoyg működik?????? -
#109 Szavazni 8 óra mulva lehet? Vagy hogy müxik ez a szavazos dolog? -
#108 Fennvan.. -
#107 Htx ^^ -
mikusmate #106 Choose an appropriate category: Válassz egy megfelelő kategóriát
Descriptive keywords: leíró kulcsszavak -
braaa #105 approite:itt nagyjábol belövöd a témát (igazából tök mindegy)
descrip...:gőzöm sincs, írj amit akarsz -
#104 Descriptive keywords ÉS ez? :S Omg o.0 -
#103 Jó mert 9 óra van hátra :| -
#102 Choose an appropriate category Ezmiez? :S -
braaa #101 ja meg még egy (pozítiv) dolog:az elküldött entry-d a határidő leteltéig bármikor bármiben változtathatod, szóval nem kell parázni hogy úúeztmég megcsinálhattam volna rajta... -
braaa #100 legfeljebb leszavazzák, nem leszel első tizbe, azt akko'?!!??ki a fa**t?!?!!???!!!!!?
regisztrálsz, belemész a kontesztba amire alkottál, submit entry, ott tallázással megkeresed a képed, irsz meki nevet, kommentet, két pipa be, azt ennyi. -
#99 Még kéne rajta alakitani. Vki elmondaná ez a worth dolog hogy megy, hogy lehet beküldeni képeket, stb? -
braaa #98 !?!!:ð####?!??
30 sec-ból kijön egy képbeküldés, tényleg, küldjétek máááá, a találmányosra is végignéztem,mondom dobok egykét 10est az előszobás arcokre, azt semmi...
na mindegy, a star trekesem elküldtem, arra azér nem tilos nektek se nyomkodni a 10eseket
#95: KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!!KÜLDD A WORTHRE!!!! -
#97 [lusta] -
#96 Még akartam 1 bazookát a falnak támasztani de az árnyék vhogy nem stimmelt :( -
Hát...kicsit kevés dolog van rajta, olyan amilyen de berakom :) Vélemény? -
braaa #94 amugy nem, ha az alsó lehetőséget választod, MINDENKÉPP küldheted a képed, de tényleg, shiwo/zsoesz/bárki, mér nem külditek oda a képeiteket?? -
#93 Gondolom az az értelme hogy nehezebb contestre több kredit kell ->kevés kredites kezdők nem küldenek be alapműveket -
#92 ami ide bekerül, nem feltétlen megy a worth1000-re... csak mi is alkotunk rá... mondjuk ott valami hülye kredites rendszer van, aminek köszönhetően nem is lehet mindig minden feladatra beküldeni képet.. (a logikáját nem tom, hogy mi szerint enged..) -
#91 nyolcas -
#90 ennek nem az lenne a lényege h a worth 1000 re alkottok, sokat meg nem lattam ami oda keszül meg a zsolesz dobja a contesteket akor az sem worth 1000 nem-e? -
#89 ez hanyadik? én csak 23ig vagy meddig letme már:( -
braaa #88 :)
-
braaa #87 -
#86 nem nézem őket... -
#85 ott a pont -
braaa #84 ezt a képet meg muszáj belinkelem, ez a kép..., áááááááááááááááááá!!!!!!!
!!!!!NEMSAJÁT!!!!!!!!!!!!!!
az egész konteszt pedig megtekinthető ITT
-
braaa #83 nem hősök képregény? -
#82 az tuti :D de a többit felismeri-e valaki ? :) -
#81 hát a háttérben a festmény az a source kép... -
#80 áh, dehogy.. de még nem mondom meg honnan a kép, kiváncsi vok, ki ismeri fel :) -
#79 ez teljesen saját? -
#78 hát, nem lett teljesen olyan, mint amilyet szerettem volna, meg jobb nem jutott az eszembe..
-
braaa #77 ok
közbe ugyanazt megcsináltam másképp(jobb lett, szerintem)
source -
#76 brightness/contrast? -
#75 Helyedben szinteletintettem volna a szellemeket és sötétitettem volna rajtuk..nagyon világitanak :S (direkt ilyen??) -
braaa #74 jah, jobbra is megcsinálhattam volna, holnap hatig van a beküldési határ, addig van még idő, az arcán meg azér nem akartam nagyon állítgatni, mer a sorozatba is ilyen világos feje van ennek a Spock-nak.
(bemozditás, fényerőnek az english-be mi a megfelelője?) -
#73 Elég gagyi...Az ötlet sztem jó,de a megvalósítás......