832
  • berlinboy6329
    Na a banánubira kíváncsi vagyok.Az ubi textúrát hogy csináltad rá?
  • robos
    Garden Freestyle 7 contestbe kint van 3 képem, ha esetleg szeretne rá vki szavazni a galériámba (javított) az első 3 kép az (ubi, tojás, hagyma)
  • Shiwo
    majd kitesszük, ha lesz házigazda..
  • braaa
    szetm tök felesleges linkelgetni a contestokat, a fejlécbe ki kell tenni 6 centis betűkkel hogy "WORTH1000.com, bazmeeeg", azt mindenki tudni fogja mia a dolga...
    a szavazásról: a worthot nem tudod átejteni, hidd el nekem:
    -ha egy képre többször szavazol ----> szavazatodat semmibe veszi
    -ha felmész, egy két képr nyomsz csak tizet ----> szavazatodat semmibe veszi
    -ha bármi gyanus dolgot észlel a szavazásnál ----> szavazatodat semmibe veszi
    ,próbáltam
    én akartam csinálni egy új reg-et, másnéven, erre közölte, hogy...most nem idézem, ugyse nagyon értettem, kb ennyi a lényege: vmilyen gyanú lépett fel ergisztációmná, légyszíves lépj kapocsolatba az administrátorokkal, ha jogtalannal érzed...kb. 10 emilt küldtem 3-4 emil címről 2 héten keresztül, hogy töröljék a régit , leszarom, csak aktiválják már az újat, aztán seem reakció (jó, mondjuk ilyen hunglish nyelven írtam mer nemtudok sokat angolul) , aztán ma mndjuk megpróbáltam beregelni egy harmadik usernémmel, (mert a másodakt már nemhasználhatom, mer foglalt(viszont nem aktiválták), én foglatam le magam előtt(?!!), egy ötödik emilcimről, kijelenkezve, ip cím váltással , így védre sikerült...
    szóval ott olyan security-szar van hogy csak na...

amugy én a beckhamesre kaptam levelet(meg csillagot)
  • zsolesz92
    hát már elég régen :D
    #226 na ezek azok a láma copy contestek amikr tedd be valahova. nincs kikötés. van egy source kép és kezdj vele amit akarsz
  • AntiHero
    de ezt már lezárták:S
  • AntiHero
    Én erre vagyok kiváncsi mi a kikötés pontosan mit kell csinálni.
  • zsolesz92
    találtam egy régi kontesztet.
    Sztem ez aranyos, és nem tul nehéz.
    Cím: miniatűr város.
    itt egy kis segítség.
    Alkossatok! én is csinálok rá valamit
  • zsolesz92
    ez igy is lesz a továbbiakban is. és most is igy van csak éppen egy kicsit hanyagabb lettem mint eddig.
    amugy pár contestet én sem értek, pl a szbadságosat (Silly Holidays 4)
    bár ez nem is fogott meg annyira. az a baj h teleteszik head-head-el meg corporate-tel az egészet
  • Shiwo

arról volt szó, hogy lelkiismeretesen linkelni fogod a contesteket és figyelemmel követed a topicot..
  • zsolesz92
    általában a lényeget leirom, a cats and dogsnál meg adott. mostanában nem alkottam :S és nem is törődtem a worthal eleget, inkább a modellezés felé húz a szívem, de nem adom fel a 2D-t sem, csak hát ami uj az mindg érdekesebb... na jó annyira nem uj, má vagy egy éves, de még 1000 dolgot nem ismerek benne, és tanulgatom.
  • Shiwo
    amúgy sztem több képet is belehet küldeni, mert pl a mini-me 2 kategóriában az első és a második kép is ugyanannak a készítőnek a műve..
  • AntiHero
    Amúgy valaki igazán lefordíthaná az adott contesteket mert nem mindig értem mik a kikötések.
    köszönöm
  • AntiHero
    én is kaptam régen, de én creditet nyertem :P

Pontos levél:
    Hey AntiHeroHUN,

Congratulations! Your entry, GRAND-ELEPHANT, was selected as a Jury's pick
    (amongst the cream of the crop) in Contest 15844.
    This is really just a pat on the back since this award is independent of
    the contests and any monetary reward,
    but that doesn't mean you shouldn't feel proud of yourself. Heck, give
    yourself a hug. Job well done!

Bling, Bling!
    -Worth1000 juror Anni
  • Shiwo
    na és ? csinálnak 800 hamis accot és kész..amúgy tényleg nem mérvadó így..sztem simán többre becsülhetem a csillagomat, mint más az első helyezését, ha nem kap csillagot..
  • zsolesz92
    jaja. de mind már itam jópárszor nem értem a szavazást... ha 50szer mindenkire 1-est nyomok, és ha más accal magamra 10et...
    bár faqban meg irják h figyelik a szvazatokat vagy mi. egyszerübb lenne h egyxet lehetnem szaazni egy accal egy képre
  • Shiwo
    valami zsűritől...gondolom van egy ps-t kenő/vágó "szakmai" zsűri, aki függetlenül a kontesztektől és a helyezésedtől (ami a "nézők" szavazata alapján alakul ki) ad jutalomcsillagot a munkádra ..gondolom tetszik nekik, és úgy gondolják, hogy olyan minőségü is, hogy megérdemli..írják is, hogy ez a csillag-dicséret lényegében semmi jutalommal nem jár (míg az első 3 helyezet kap kreditet, ami ügyebár a worth virtuális fizetőeszköze), de azért büszke lehet a munkájára az aki kapja
  • zsolesz92
    kaptál egy csillagot magyarul? nincs kedvem fordítani... nem irják h mire kaptad és kitől?
  • Shiwo
    most látom csak, hogy kaptam 1 ilyen levelet a worth-tól..

"Congratulations! Your entry, Turbo Snail, was selected as a Jury's pick
    (amongst the cream of the crop) in Contest 16077.
    This is really just a pat on the back since this award is independent of
    the contests and any monetary reward,
    but that doesn't mean you shouldn't feel proud of yourself. Heck, give
    yourself a hug. Job well done!"
  • zsolesz92
    eddig az abandoned warehause meg a mmmmotion volt amit beküldtem krediteset, a cs-st eltiltották de a motion felkerült, pedig egyikért sem fizettem, arra mentem h támogassák...
  • Shiwo
    öö..asszem ha nyert, akkor tán kapsz kreditet...meg pénzért lehet venni..illetve ügyebár lehet "kérni", hogy valaki más finanszírozza kredittel a képedet..mondjuk ez a finanszírozás akkor lesz esélyes, ha jó a karmád..a karma az főként attól függ, hogy milyen képeket alkotsz..amúgy a kredit az valami "fizetési" eszköz lenne, ami azért is vehető pénzért, hogy a szervert legyen miből fizetni...pontosan én sem értem, csak futólag olvastam át azt a részt a faqban...a csillag meg gőzöm nincs mit jelent és mi alapján osztogatják..
  • braaa
    én nem látom őket, told már fel vhova(proxnet?), aztán szúrd be ide, végülis azár lenne ez a topik vagy mi, amugy bármennyit küldhetsz ha jól tudom...
    antihero, berlin, ment a 10es, már nekem is kéne vmi képet csinálnim csak a 7en nem volt időm...
  • robos
    Kettő kint van a galériámba, most tettem be pár perce (banános, hagymás)
    A harmadikra már nem maradt hely :(
  • berlinboy6329
    Melyik 3-at?Megmutatod?
  • robos
    Hali!

Worth-ön egy kategóriába, hány képet lehet beküldeni 1 usernek? Mert én 3at betoltam egy contestre, remélem nem baj. Majd holnap kiderül :)
    (Garden Freestyle 7)
  • berlinboy6329
    Na látom ott a művem....Még 19 óra.

Addig néhánx kérdést feltenék:Hogy műxik a crdeit rendszer?Csak úgy lehet szerezni,ha contesteken indulok?Ha contesteken indulok hanyadik helyik és mennyit kapok?

És milrt van az,mert láttam már többX is,hogy az első csak 1 csillagot kapott,pedig az övé volt a legmagasabb pontszám,és a 2. képnél volt az aranymedál/kupa.
  • AntiHero
    enyémre is mehet:)
  • braaa
    köszi, vettem
    holnap meg nyomom a 10-est
  • zsolesz92
    ha megzened, szavazas elott unnamed author vagy mia rák van mindnél, vagyis cska szavazás után derülki h ki küldte...
  • berlinboy6329
    Na megvolt.Remélem a legjobbakat.
  • VRSDM
    sztem nagyon korekkt munka a kutyusosod, látszik hogy nem kreatív kopi pészt kateg. sőőt. szóval küldd be bátran, add a neved hozzá, ;)
  • berlinboy6329
    Elég fura kérés,de a helyemben nem küldené be vki worthre?kíváncsi vagyok hanyadik lenne.PLS!
  • berlinboy6329
    huhh,ezt nem egészen értem XDDDD

Mindegy.A kéz az olyan,hogy....hogy......Valahogy leírom.Fogtam egy kutyát,aminek látni az egész lábát.Kivágtam,eligazítottam,azokat az ujjait,amivel a fegyót fogja,azaz letöröltem(fogtam 1 eliptical marquee toolt,hogy kerek legyen,invert,és törlés),beszőröztem smudge toolal(5px+60% 1px+80%),a ravaszon lévő ujját kijelöltem magnetic izével,aztán Ctrl+t vel megnyújtottam,distorttal beigazítottam és clone stamppal meg healing brushsal a hézagot betömtem.A kakason az ujjat meg úgy csináltam,hogy magnetic izével kijelöltem milyen alakja legyen,majd a mancsból belecloneoztam a cuccokat és beszőröztem.Ennyi.
  • Twetr0x
    Azt te csináltad? Nem olvastam a postodat, néztem a képeket, szerintem az az egyik legjobb kép
  • zsolesz92
    é shiwo előtt voltam mégsem kaptam. na mind1, hagyjuk alkotni emberek
  • AntiHero
    Na a drámai hatás kedvéért raktam rá egy kicsit megtuningoltam:)
  • AntiHero

A cat vs. Dogra készült szerintetek beküldjem?
    Vagy javítsak rajta valamit?
  • braaa
    ja meg a csillag: azt nem VALAKI osztogatja hanem a kontesztokba mindig huznak egy határt, amit fölfele mindenki kap érta csillagot. gondolom a pontozásra van, én összetettbe a tizenegyezerszázharminckilencedik helyen állokj
  • braaa
    ez jó!
    ahol nekem fura:a pisztoly mélyebben van mint ahol a kutya jobb keze elvileg lenne, vagyis olyan mintha a jobb keze helyére nőtt volna a bal, és azzal fugja.
    egyébként hogy csináltál olen kutyszőrős emberkezet?
  • Shiwo