832
  • Shiwo
    hát az enyém elég szarul áll :(
  • droidika
    ...tőlem megkaptátok a magatokét
  • braaa
    a #260os lovasomra lécci ha arra jártok a WORTH-on és teccik, szavazzatok, mer most néztem, jelenleg a 5ödik helyen vagyok 5.845el, még pár jó pont, aztán...
  • braaa
    ...vagy varrj rá egy félcentis fekete keretet körbe...:)))
  • AntiHero
    árnyék varás ..hmmmNem oylan nehéz amúgy. fene se tudja:) lehet megcsinálom:)
  • AntiHero
    lehet így beadom oszt slusz pasz:) Úgyse sok munka érkezet eddig. Így is sok órám van ebbe képbe, és nincs ötletem hogy tudnám még jobbá tenni:(
  • zsolesz92
    ügyes lett. tetszik. tod mi lenne még fasza? alul ahol visszahajlik a papír, varrnál árnyékot. tudom h nem egyszerü de sztem fasza lenne
  • braaa
    hát kábé... (én se tudom hogy kéne)
  • AntiHero
    há pasz....
    Közben javitgattam még rajta alul:) Láttok még hibát rajta?
  • braaa
    jó lett! a themepost-ban tett rá vmit a srác (levels?,saturation?,brightness?,sharpen?,contrast?),amitól teljes reális fénye ,csillogása lett, na, vmi olyat kéne még rá összehozni aztán 10
  • AntiHero
    Stitches / badges, stamp, patch

Vagy Itt is vanak. De ezek szarok szerintem.
  • berlinboy6329
    Ilyen alapot hol találtál?Nem tok rákeresni,mert nem tom mit írjak be xD
  • AntiHero
    NEW VERSION:)

• braaa
    ez a banner meg hogy került ide?!?!???!?!???
    (csináljak neki egy "szín"ileg összhangosabb verzíót???)

270shiwo: én ugy tudom nem lehet rajta változtatni, híba változtattam meg az "upload file"-t, meg a többit, csak a commennt-omat, meg a kép nevét, kategóriáját változtatja meg, de idös se lett volna kijavítani, szóval mind1, de azér holnap dobjatok meg 1-2 jó ponttal

294antiheo: jó!

még a mulkori "worth100 ruled" contastra csináltam egy javított 2.0 verzíót a Live Worthösre, de nem szurtam be ide mer szar lett, de most néztem 27/53 worthon, akkor azér anyira nem lett szar, itt a kép ami ebből van.
  • AntiHero
    Dick fuck FÁCKKKK:( Kimaradtak a nyelvek:(
    Mentem varni:)
  • Shiwo
    én meg úgy alapból sose szerettem a simpsonst
  • AntiHero
    Remeg a kezem, nem tudok jobban varni:D Ha nagyon sűrű akkor egybefolyik.

Bár ami nekem egy kicsit nem tetszik az marge hajánál van meg bart nadrágjánál de az már úgy marad sztem:)
  • Shiwo
    lehetnének kicsit sűrübben a csikok
  • AntiHero
    Ok közbe rájöttem:) Azért kösz.

Iylen lett:

Vélemény?
  • Shiwo
    faca..most meg kitörölte, amire válaszoltam...
  • Shiwo
    a screem layert mozgasd 1 pixellel jobbra és fel, és állítsd screen-re (layer ablak tetején legördülő menü..alapból normálon van)
    a fillert is 1gyel fel és jobbra
    a multist 1gyel le és balra, és állítsd multiply-re
  • Shiwo
    mármint a testükre ? alattuk van valamilyen... sajna az istennek nem sikerült jobbra, pedig 1 órát szarakodtam vele...
  • zsolesz92
    árnyékt is varázsolj a képre !!! harryékre fontos
  • Shiwo
    All the mage

All the rage: If something's all the rage, it is very popular or fashionable at the moment
  • Shiwo
    az autóst nekem is visszadobták..
  • zsolesz92
    ne csináld már :D
    jobb gomb a layeren és blendinng options
    robos: ha már diszkvalifikálták akkor értelmetlen törölni, mert nem fogják kitenni, és nem fogja senki látni.
    ha meg nem akkor ne töröld, hátha jön rá pár jó post.
    Én személy szerint élvezem amikor valaki ir a müvemre hogy na ez fasza lett, vagy megnézném fullban is, vagy ha kritikát irniak még az is jó
  • robos
    Hmm, 2 képemet visszadobták wörszön :(
    H lehet törölni egy entry-t amig nincs lezárva a contest? Én nem találtam meg és felesleges oda, csak azért, h dikvalifikáljanak...
  • AntiHero
  • Czdano
    Nos irtak a worth1000től..a lényeg az h hülyeséget csináltam mer h mért lenne katona egy medve (lol :p) ezekszerint félreértelmeztem a contestet..nu mindegy
  • Shiwo
    bár írják, hogy "change one letter (and one letter only) "
  • Shiwo
    elvileg csak 1et...de ha jó képet készítesz, lehet elnézik..
  • AntiHero
    ozt a hun van?:D (komolyan)
  • berlinboy6329
    Én azt kérdezném,h csak betűt lehet megváltoztatni?mert vn nek olyan h kick a habit.És ezt akarom: Kick a habit->Kick a RaBbit.Ez 1 változtatás+1 betű.
  • berlinboy6329
    Kiszúrja a szemed...Ott van a blending optionsben.Majd a képed mutasd ha kész!
  • AntiHero
    Valaki segítene?

Erre a contestre csinálok képet:In Stitches 3

Viszont elakadtam a tutorba mert nem találom ezt az effektet: Bevel and Emboss

A Tutor így szól: "Select your stitches layer and add the layer effect "Bevel and Emboss". Set the style to inner bevel, the depth to 1 up and the blur to one. Click ok."

Már vágig vartam mindent csak hát itt elakadtam:(
  • Shiwo
    én is épp ilyenen dolgozok...

csak nálam "All the Rage"-ből lesz "All the Mage"

ha kész lesz, belinkelem
  • berlinboy6329
    Issstenem,nincs egy jó contest sem most.:(

Vagy csak ihlet nincs.Egyszerűen egyikre sem tudok semmit csinálni.
  • zsolesz92
    a homok nélkül még bénább volt, azé szortam meg őket homokkal
  • zsolesz92
    hát elég gyengére sikeredett az idioms-ra a képem.
    a lényege a kontesztnek h szólások közmondások vagy nem is tudom mik ezek, egy betüt kicserélsz, és azt megcsinálod.
    pl whatever floating a boat->whatever floating a goat, és egy kecskét ábrázol a képed ami lebeg a vizen...
    enyém ilyen lett:
    crocodile tears->crocodile rears
    krokodil könnyekből krokodil hátsók
  • Czdano

Beküldtem ezt is, elég szar lett csak 2 kopipészt, árnyék..(és már megint a haditechnika...:P) valszeg le fogják szólni