Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
a fehér görény Pepe, a borz.. tudni illik róla, hogy a mesében mindig olyan fekete macsekra mozdult rá, amire valahogy fehér csík került és ügye a hülye borza azt hitte így, hogy dögös borzcsaj..persze a macsek-csajok ennek nem szoktak örülni, hogy az erõsen francia beütésû borz ezerrel nekiáll csapni nekik a szelet..ebbõl kifolyólag a fehér vonalban a csík a macska farkának helye, lévén a csík felfestésekor átmentek a macskán, és ezért világosabb a háta

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zsolesz92
Jah amugy én nem pakolom ps munkákba ezeket a képeket akit érdekekl az ugyis átnéz ide és hát ezért van külön topik...

zsolesz92
tényleg lejárt :S mind1 né sztem ha lesz ötletem alkotok rá...
mi az az elkurt görény ott középen? és a fehér vonalban az a csik? lol, hát szvsz nem kéne beküldeni csinálj jobat😄 nem bántásnak de ez nem a te szinted

Shiwo
cartooon-contestre..sztetek beküggyem ? 😊

Shiwo
jéé...kaptam 1 kis sárga csillagot a csigás képemre 😛

Shiwo
hmm..hülye vok, bocs..sikerült 2 különb ablakba megnyitni ezt a topicot, mikor azt hittem, hogy az 1ik a ps munkák <#miaz>

mondjuk látom már lejárt worthon ez a contest

Shiwo
sztem fölösleges 2 helyre is betenni a worth1000-res contesztet...elég beírni, hogy új contest a worth1000en...esetleg 1 link oda..

zsolesz92
Naszépjóreggeltmindenkinek!
Itt az uj konteszt. annyira tetsziok a képe, amit betettek, hogy beszarás 😄
Itt a link.
Magyarul kb: elrettentõ poszterek/demotiváló poszterek
Reméem érthetõ, hivd fel valamire a figyelmet ugy, h olyan plakátot készítesz hozzá, ami eltávolítja tõle az embereket (ilynkor már nem tudok fogalmazni) P:
Sztem egy nagyon nehéz konteszt , mert a megvalósítás és a kigondolás is bonyoklulut... a Worth irt pár szabályt rá, tartsátok be pls: Tehát a képedet ne nagyon takarja szöveg, mindenkéeen legyen szöveg csak a photsohopos részre ne nagyon, remélem érthetõ.
ne egy kész képre tegyél szöveget hanem dolgozz.
meg egyet én kérek: amit ide betesztek, arra magyar szöveet nyomjatok VAGY a kép alá irjatok egy fordítást...
Tehát:
Uj Contest

zsolesz92
LOl Shiwo enyém 5.148 tied meg 5.145 és pont utánam vagy! Bika aztán csiga :p

AntiHero
A mostani cartoonos contestre készült:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zsolesz92
a motionos? enyém 27. 😄 kösi aki szavazott 😛
most jöttem vissza még nem is néztem van e normális contest, sztem holnapra keresek vmit...

Shiwo
hmm... 74bõl 29. lett a képem

Score: 5.145

középmezõny teteje... mondjuk eddig nem sûrûn néztem a pontozásokat, de az elsõnek is "csak" 6.533 pontja lett..

VRSDM
<#miaz>/gecie?

u dont have to listen anybody else but me

Shiwo
bannert max bepakoltatni tudja..amíg nem házigizda...addig meg kell még pár komment..

Shiwo
azé nem túl precíz fordítás, biztos van, aki jobban megtudná csinálni..

AntiHero
Na meg banneremet nem pakolod be😊?

zsolesz92
Shiwo 1000 hálám, megígérem, hogy csinálni fogok egy faq-t ami ki lesz téve ide, és majd ott lesz hogy te csináltad 😄 illetve fordítottad 😛

Shiwo
FAQ: mekkora lehet a wothos kép

majdnem mind1, ha nem jó nekik, átméretezik..
ill nem lehet nagyobb 200k-nál

Shiwo
FAQ: klisék, amiket kerüljetek..

Britney Spears, George W. Bush, hiányos ruházatú/bikinis csaj, Star Wars utalás, az amcsi Szabadság-szobor, a World Trade Center, Hitler, Osama Bin Laden

Shiwo
FAQ: milyen képeket nem lehet feltenni..

- kép montázs (ezt nem egészen értem, tán több kép 1 képre téve, vagy a fene se tudja..)
- a képed csak szöveget tartalmaz
- képregényszerü beszéd / szövegbuborék használata..
- valami olyasmit tartalmaz, ami alapján levonható, hogy csórtad a képet.. (thumbnails-t, azaz újlenyomatot tartalmaz..magyarul nem tom mi a szakmegnevezés..)
- a kép 2D-s meseelemeket tartalmaz az mellett, hogy a kép valódi világot ábrázol
- indokalatlan szegélyhasználat, 1-2 pixelnyi fekete szegély engedélyezett
- mozgókép
- árnyék hiánya
- nem üt meg egy alapszintet a kép minõsége
- a kép látható "aláírást" tartalmaz
- ha e-mail cím van a képen

Shiwo
valahogy figyelik a szavazás-dolgot, ha valaki gyanúsan sok 10 pontot kap, és ahhoz képest vacak munka, akkor kizárják a versengésbõl..

(vagy vmi iylesmi volt a faqba)

zsolesz92
Sajna nem találok norális contestet, ami értelmes...

zsolesz92
Üdv. Lezárult az MMMMotion contest.
itt vanak a müvek
lehet nyomkodni a 10eseket. én a szaazást azért tartom hülyeségnekmert ha szavazok mindenre 1-et 50szer akkor én nywerek. vagy ez nem igy megy? vki jó angolos elolvashatná azt a szar FAQ-t. én vmi olyat vettem ki belõle h ha sokat szavazol gyengét akkor a sponzorok nem fognak saponzorálni vagy mi! ???

Czdano
Nah én 1 hétig nem leszek szal nem nagyon fogok alkotni 😛 <#wave> Addig is jó PSelést mindenkinek 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Szép munka ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

dzsuvajoe
Meglássuk mire megyunk vele:

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Czdano
Vhogy a szineken változtass mer ez igy...:S

zsolesz92
nagyban ne nézzétek elég gáz elfelejtettem kicsinyíteni

zsolesz92
Szerintetek mi van akkor, biben változik a részvételem, ha nem fizetek credittel hanem arra nyomok h támogassák más userek.
ilyenkor nem vesz részt teljesen a játékban vagy mivan?

itt az enyém 😛

zsolesz92
mármint az elsõ bannerre gondoltam, csaknem frissítettem...
braaa: hát nem is tudom, ötletes, de furcsa 😊 😞

zsolesz92
Sziasztok. Nagyon szép munkák érkeztek, asszem én is alkotok ma...
Naon teccenek,m de tényleg 😛
Banner is jó, én egyedül a jobb oldalával vesznék össze, meg a kerettel

itt az banner verzióm(végülis még nem fejeztem be, 1-2 dolgot még akarok rajt csinálni...)
az eredeti felbontás ITT
700pixel széles:

vélemény?

++

AntiHero
passz..😊

Czdano

"The cheezburger is there!!4"

Czdano
Amugy a www.worth1000.com-ot mien fonttal irtad?

ja, jó! én is elkezdtem egyet, már majdne kész, majd linkelem

++

Czdano
Szerintem ez jó 😊

#140 Aha..

AntiHero
BANNER:

berlinboy6329
Sehol,mer' levágtam.Észre lehet venni,hogy a kismutató kerekebb,mint a nagy.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jó lett. mutató vége?? hol!?! inkább az fura hogy az 5ös fölött kiagytad a dolgot, mintha a számok alatt menne a mutató.

bannerrõl:milyen széles/magas szokott lenni egy ilyen banner?

++

berlinboy6329
Megpróbáltam z lett(kurva anyját,hogy nem láttam,h kimaradt a mutató vége,még1x meg nem csinálom,mert kurva pöcsölõs muinka volt így is)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

AntiHero
Itt a link
ÉS ez a képem kapott kreditet:GRAND-ELEPHANT

Shiwo
beküldtem...

amúgy ha jól értelmeztem ezt a kredit-rendszert, alapból kredittel kell fizetned, hogy bekerülhessen a képed a versenyre..kreditet akkor kaphatsz, ha jól teljesítesz..de úgy is beküldheted a képet, hogy kreditet nem adsz érte..ilyenkor valaki más bevállalhatja, hogy "szonzorálja" a képed, és kifizeti helyetted a kreditet (gondolom, ha nyersz, akkor õ is kap kreditet, meg te is..)

Czdano
Ezt lécci küldd be 😊 tuti benne lennél elsõ 10ben

Csori
erre a történetre akár el is küldhetném a szupermennes képemet 😄D
mivel 1X már beszúrtam képként a másik totyikba, így csak LINK, annak aki nem látta 😊

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

a kredites dooghoz: az eslõ két képem kreditléevonással küóldtem (2 beginner:2x2 kredit), igy lett 6 kreditem, deazótam nemkredited modszerrel küldöm öket, VISZONT...
...a mostani #115ös képem statjában is ott van a kreditet jelzõ dollárjel, pedig nem olyen módon küldtem be, és ugyanúgy megmaradt a 6 kreditem, szóval én se vágom ezt teljesen...
...aki érti 100%ra a kredit dolgot ossza meg ám itt a topigba

++

Shiwo

berlinboy6329
Kezdem is:#130

zsolesz92
sjnos az elkövetkezendõ 2(?) napban nem leszek, mert ma buli holnap meg az iszonyu másnaposság, szilveszterkor is délután 5ig fetrengtem, nem vagyok én ehez még hozzászokva xD
de amint tudok alkotok me teccik a téma...

zsolesz92
Én már csináltam 2 céglogót is, több kevesebb sikerrel. egy 30bõl 28adik kb, a másik 24/32

Uj contest:MMMMotion

most nem magyarázok, a llink magáért beszél