832
-
#352 AMúgy jó, hogy csináltad? -
#351 -
#350 sikítsatok, ha nem láccik, és feltöltöm máshova.. -
eztet alkottam... -
#348 Van,amit még PS-sel sem lehet megcsinálni.(Vagyis meglehet,de pl. ez rohadt sokáig tartana) :( -
#347 az baj hogy télen a fákon nincs levél, meg bokrokon se -
#346 keress vmi felhő-brusht sztem az égre vagy próbáld ki az "ég" layeren a render - clouds-ot -
#345 Na,összedobtam 1 képet egy kezdő contestre(Library).Véleményeket kérek....Az 1. dolog,ami enegem zavar az az ég színe....plussz még lábnyomokat akarok a hóba,meg talán 1-2 állatkát+rontani a képen,h régiesebbnek tűnjön,meg útközben még kitalálok pár dolgot.Viszont a talajra,nem tok vastagabb hóréteget gyártani,de majd próbálkozok.Addig is itt az 1. verzió:
-
#344 thx, közbe én is megtaláltam ;) -
#343 baloldalt view leaders menüpont -
#342 Ezt a helyezés dolgot, h ki hol áll épp, ezt hol lehet megnézni, én még nem találtam ezt meg?! -
#341 amúgy az a csimpánzos nekem se tetszik..sztem 3-4 pontnál nem adtam rá többet.. -
#340 jah megvan -
#339 hol tod megnézni, hogy ki hol áll ? -
#338 ThX...Végigszavaztam mindenkit,s megnéztem,ki hol áll.Nagyon durva.Az 1. helyezett perpil a sakkozós majom.Az szte bűnrossz..Nekem egyáltalán nem titszik.Közülünk a legjobb helyen áll a Dr.Hourse,alovas.10. hely...Az okos zsiráf meg a beaverjack 1más alatt vannak asszem a 33-34 helyen. -
#337 legallul submit -
#336 Szavazni hogy kell?Bejelöltem pár képet,de sehol 1 vote gomb,vagy vmi. -
#335 mind1..beküldtem ezt..
majd ha lesz savazás, akkor adhattok rá hat-hét pontokat.. (többet nem kell, mert gyanus és sztem nem fogadják el..statisztikák alapján a csigásra se kaptam 10 pontot, pedig vki írta, hogy annyit nyomott be..) -
#334 Nah ezt most jólmegmondtam :DDD vannak* -
#333 Talán azért mert picit távol vanvank az árnyékok az emberkéktől? >sztem< -
#332 Amíg tart a szavazás, addig az aktuális témának nem publikusak az adataik... Csak a jelenlegi helyezésed láthatod hátul 34/38 -
#331 tudja a fene.. -
#330 sokkal jobb de valamiért még midig ugy érzem mintha lebegnének. te nem?
vagy lehet h csak a világíás sok nekik szemből?
Gandalf már jó... -
#329 véleményeket, ötleteket a #326-ra plz !
mert ha nincs 5let, akkor beküldöm.. -
#328 ja látom már elkezdődött. nem tom nekem kiirja -
#327 talán mert még nem kezdődött el a szavazás? -
#326 nah így jobb ?
[apró]háttér source[/apró] -
nah hol van itt a pontszám ? mert a csigáé láccik, amit visszaküldtek, az láccik, csak az nem, ami most aktuális.. -
#324 Braa..te vagy a Braskka worthon ?
amúgy lehet azért sötét néha 1-2 képem, mert van, hogy noteszen alkotok, és ez valahogy sokkal világosabb -
#323 Hát nagyon nem is fogsz taláni. Én is egy kész ilyenből töröltem kia varrást és úgy lett egy alapom:) Pl az enyém ebből lett -
#322 Csinálnék,de nincs ötlet.Meg jó alap.Beavis & Buttheadest csinálnék,az egér után. -
#321 úgy-úgy. -
#320 Senki nem csinál "varrós" képet? Kiváncsi lettem volna ti miket csináltok:( -
braaa #319 vagy az egéren a "menetfelserelés"? -
braaa #318 mouse=egér, hol a ló(horse)? -
#317 Közben kigondoltam vmit,amit (sztem) kurv@ nehéz lenne megcsinálni.
Az idiomsra.Van olyan,hogy On a house és ebből akarok egy on a mouset,a ló minden "menetfelserelésével"(kantár,nyereg meg mittomén). -
braaa #316 Stats-ba belemész, és a diagramra rá van írva(amugy visszacsusztam a 6odik helyre/5.672 :( ) -
#315 A sajátodat nézheted,csak kattints rá. -
#314 My accountba menny bele -
#313 amúgy te hol látod, hogy mennyi pontod van a szavazás alatt álló contestedre ?