832
-
Szerintetek beküldejm a könyvtáros képemet?Ha igen a szineset vagy a FF-t?
Az illusionöst is megkérdezem, bár arra biztos azt mondjátok majd,hogy inkább ne. -
Beállítottad egyáltalán a "nagy képeket"?Az minimum 800*600-tól fel a végtelenig kerewsi a képeket..Az első oldal a legjobb utána már minden sz@rt bead. -
braaa #390 ment egy 7, a malacos(ak), a futós, meg a pénzes a legjobb, mondjuk csak a képet nézem, kb. felét ugyse értem -
Huhh azér az In Stitches 3-ra vannak szar munkák dögivel:). De van pár igazén jó is:(:) -
braaa #388 megnéztem. de igy is csak ilyen 400-450p képeket ad ki, a worthre meg olyan lenne a jó, ahol kb 400-500p széles csak a fej. mindegy még keresgélek egy kicsit -
Idioms: Change One Letter -re is lehet már szavazni...irány a szavazófülke.. továbbra se 10 pontokat adjatok, mert sztem azt nem fogadják el.. -
pl rowan atkinson,vin diesel,tom hanks.Ezt a 3-at. -
braaa #385 kit írtál be? -
Passz....A contest ötlet viszont kurva jó!Én is csinálok majd egyet....Nem tudom mi bajod a Google-val,nekem teljesen megfelel...Most is beírtam pár színész nevét,és kidobott elég sok nagyfelbontású képet. -
braaa #383 honnan lehet amerikai celebritykröl jóminőségű (magazinkép,promókép) high pixel-es képeket szedni???? A Gender Blending -re keresgélek sourcet már vagy 10óta, de semmi...
a google, yahoo egy nagy 0 ilyen szempontból...
valami oldalt nemtudtok?(lehet mozi,zene,vagy bármi) -
lehet szavazni In Stitches 3 -ra... aggyatok pár 6-7 pontot ,) -
Az a baj,hogy mint mászókaez volt a legbonyolultabb,de nem a legnagyobb,szal alig látni a változásokat:A Link -
már elküldtem a képet..meg most hazajöttem, pc-n vagyok, a psd-m noteszen van.. -
azt a "törpepincért" nem akarod kiszedni a kép bal oldaláról ? sztem nagyon szétcseszi a kép arányait. -
watta fakk?
eredetit is pls -
braaa #377 shiwo 324: ja, az (is) vagyok worthon...
325: én létom a pontszámot, ITT egy friss helyzetjelentés a NERDIMALSról
374: huh...:) Hát köszi!!! üdvözlöm a barátnőd
a képek jók, holnap én is próbálok vmit az illusionsra... -
nem tetszik -
Na én is iheltet kaptam.....akartok játszani?
-
jah, Braa !
barátnőm grafikus és nagyon tetszik neki a banner :) szal vedd úgy, hogy megvagy dicsérve :) -
most hogy mondod, tényleg ott a bal alsó sarkába :)
(perception rulez) -
onnan linkeltem xD -
mehet worthre :)
-
Na akkor még várok véleményeket......Szerintetek,amelyik többőtöknek tetszik azt beküldjem? -
Illusion nevü contestre a képem:
-
nekem az első tetszik -
2. jobb sztem -
Inkább elvégeztem az utolsó javítást a könyvtáron......Többször már nem nagyon szeretném linkrlni a képet,ez lesz az utolsó.Választható Fekete-fehér hóeséssel vagy színes,napsütéssel:
FF:
Color:
-
Akkor megpróbálom a te módszered,mert hiába változtattam a színét,végcsíkoza feketével.Fenn az "add to shape area" volt beállítva,lehet az toszta el. :/ -
csak ha sok a layer, megzabálja a gépet...nekem meg a pc-m se túl combos, a notesz meg pláne.. -
asszem bal fent kell "fill pixels"-re tenni.. (a vonal mellett közvetlen 3 "négyzet" és abból a 3.) -
ÉN leszartam:) végén kijelöltem és eggyesítettem őket:) -
valamit fent kell állítgatni, és akkor az aktív layerre teszi, nem külön-külön layerekre.... -
aha több mint ezer lett a végén -
Ok.Viszont most próbálkozok a stitches contesttel is,de nem megy.Azt írja,h a Line Toolt használjam.És ha csinálok párszáz vonalat a line toollal,akkor nekem lesz pár száz plussz layerem.Nektek is így volt? -
sztem a lábnyomok nem kellenének..nem is reálisan állnak..a hóesés meg túl sűrű..valahol a 2 képed közötti kellene tán -
Kicsit alakítgattam...Szerintetek beküldjem? :S
-
sztem is.. -
hmm..lehet a tömörítás gányolta el -
A képet:)(azt tudom hogy van ott tutorial de én nem azt használtam:) kerestem egy másikat ami érthetőbb volt)
Amúgy egy kicsit homályos néhol. Olyan mintha ellenne "Blur"rozva -
a képet, vagy hogy nem láccik ? ,D
amúgy a contesthez van 1 tutorial