832
  • berlinboy6329
    Szerintetek beküldejm a könyvtáros képemet?Ha igen a szineset vagy a FF-t?
    Az illusionöst is megkérdezem, bár arra biztos azt mondjátok majd,hogy inkább ne.
  • berlinboy6329
    Beállítottad egyáltalán a "nagy képeket"?Az minimum 800*600-tól fel a végtelenig kerewsi a képeket..Az első oldal a legjobb utána már minden sz@rt bead.
  • braaa
    ment egy 7, a malacos(ak), a futós, meg a pénzes a legjobb, mondjuk csak a képet nézem, kb. felét ugyse értem
  • AntiHero
    Huhh azér az In Stitches 3-ra vannak szar munkák dögivel:). De van pár igazén jó is:(:)
  • braaa
    megnéztem. de igy is csak ilyen 400-450p képeket ad ki, a worthre meg olyan lenne a jó, ahol kb 400-500p széles csak a fej. mindegy még keresgélek egy kicsit
  • Shiwo
    Idioms: Change One Letter -re is lehet már szavazni...irány a szavazófülke.. továbbra se 10 pontokat adjatok, mert sztem azt nem fogadják el..
  • berlinboy6329
    pl rowan atkinson,vin diesel,tom hanks.Ezt a 3-at.
  • braaa
    kit írtál be?
  • berlinboy6329
    Passz....A contest ötlet viszont kurva jó!Én is csinálok majd egyet....Nem tudom mi bajod a Google-val,nekem teljesen megfelel...Most is beírtam pár színész nevét,és kidobott elég sok nagyfelbontású képet.
  • braaa
    honnan lehet amerikai celebritykröl jóminőségű (magazinkép,promókép) high pixel-es képeket szedni???? A Gender Blending -re keresgélek sourcet már vagy 10óta, de semmi...
    a google, yahoo egy nagy 0 ilyen szempontból...
    valami oldalt nemtudtok?(lehet mozi,zene,vagy bármi)
  • Shiwo
    lehet szavazni In Stitches 3 -ra... aggyatok pár 6-7 pontot ,)
  • berlinboy6329
    Az a baj,hogy mint mászókaez volt a legbonyolultabb,de nem a legnagyobb,szal alig látni a változásokat:A Link
  • Shiwo
    már elküldtem a képet..meg most hazajöttem, pc-n vagyok, a psd-m noteszen van..
  • Csori
    azt a "törpepincért" nem akarod kiszedni a kép bal oldaláról ? sztem nagyon szétcseszi a kép arányait.
  • zsolesz92
    watta fakk?
    eredetit is pls
  • braaa
    shiwo 324: ja, az (is) vagyok worthon...
    325: én létom a pontszámot, ITT egy friss helyzetjelentés a NERDIMALSról
    374: huh...:) Hát köszi!!! üdvözlöm a barátnőd
    a képek jók, holnap én is próbálok vmit az illusionsra...
  • AntiHero
    nem tetszik
  • berlinboy6329
    Na én is iheltet kaptam.....akartok játszani?

• Shiwo
    jah, Braa !

barátnőm grafikus és nagyon tetszik neki a banner :) szal vedd úgy, hogy megvagy dicsérve :)
  • Shiwo
    most hogy mondod, tényleg ott a bal alsó sarkába :)

(perception rulez)
  • zsolesz92
    onnan linkeltem xD
  • Shiwo
    mehet worthre :)
  • berlinboy6329
    Na akkor még várok véleményeket......Szerintetek,amelyik többőtöknek tetszik azt beküldjem?
  • zsolesz92
    Illusion nevü contestre a képem:
  • Shiwo
    nekem az első tetszik
  • zsolesz92
    2. jobb sztem
  • berlinboy6329
    Inkább elvégeztem az utolsó javítást a könyvtáron......Többször már nem nagyon szeretném linkrlni a képet,ez lesz az utolsó.Választható Fekete-fehér hóeséssel vagy színes,napsütéssel:

FF:

Color:
  • berlinboy6329
    Akkor megpróbálom a te módszered,mert hiába változtattam a színét,végcsíkoza feketével.Fenn az "add to shape area" volt beállítva,lehet az toszta el. :/
  • Shiwo
    csak ha sok a layer, megzabálja a gépet...nekem meg a pc-m se túl combos, a notesz meg pláne..
  • Shiwo
    asszem bal fent kell "fill pixels"-re tenni.. (a vonal mellett közvetlen 3 "négyzet" és abból a 3.)
  • AntiHero
    ÉN leszartam:) végén kijelöltem és eggyesítettem őket:)
  • Shiwo
    valamit fent kell állítgatni, és akkor az aktív layerre teszi, nem külön-külön layerekre....
  • AntiHero
    aha több mint ezer lett a végén
  • berlinboy6329
    Ok.Viszont most próbálkozok a stitches contesttel is,de nem megy.Azt írja,h a Line Toolt használjam.És ha csinálok párszáz vonalat a line toollal,akkor nekem lesz pár száz plussz layerem.Nektek is így volt?
  • Shiwo
    sztem a lábnyomok nem kellenének..nem is reálisan állnak..a hóesés meg túl sűrű..valahol a 2 képed közötti kellene tán
  • berlinboy6329
    Kicsit alakítgattam...Szerintetek beküldjem? :S

• AntiHero
    sztem is..
  • Shiwo
    hmm..lehet a tömörítás gányolta el
  • AntiHero
    A képet:)(azt tudom hogy van ott tutorial de én nem azt használtam:) kerestem egy másikat ami érthetőbb volt)

Amúgy egy kicsit homályos néhol. Olyan mintha ellenne "Blur"rozva
  • Shiwo
    a képet, vagy hogy nem láccik ? ,D

amúgy a contesthez van 1 tutorial