Worth1000 előszoba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Erre a contestre csinálok képet:In Stitches 3
Viszont elakadtam a tutorba mert nem találom ezt az effektet: Bevel and Emboss
A Tutor így szól: "Select your stitches layer and add the layer effect "Bevel and Emboss". Set the style to inner bevel, the depth to 1 up and the blur to one. Click ok."
Már vágig vartam mindent csak hát itt elakadtam😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
csak nálam "All the Rage"-bõl lesz "All the Mage"
ha kész lesz, belinkelem
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vagy csak ihlet nincs.Egyszerûen egyikre sem tudok semmit csinálni.
a lényege a kontesztnek h szólások közmondások vagy nem is tudom mik ezek, egy betüt kicserélsz, és azt megcsinálod.
pl whatever floating a boat->whatever floating a goat, és egy kecskét ábrázol a képed ami lebeg a vizen...
enyém ilyen lett:
crocodile tears->crocodile rears
krokodil könnyekbõl krokodil hátsók
Beküldtem ezt is, elég szar lett csak 2 kopipészt, árnyék..(és már megint a haditechnika...😛) valszeg le fogják szólni
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
++
++

++
Nem is tudtam ilyenrõl, el is felejtettem😞
én is arra a kontesra csinálgatok vmit, szóval NERDIMALS, kábé "mi lenne ha az állatok okosak lennének?"
++
na de tényleg, csináljak egy színfinomitott verziót, meg AntiHero is csínált egyet azzal sincs semmi...<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor2>#vigyor2>
++

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

++
"OH NO! Ruuuuuun kitaaay!
I wish I knew what language you spoke so I could tell you properly how good this is ,)"
kb azt jelenti, hogy szeretné tudni, hogy milyen nyelven beszélsz, hogy eltudja mondani, milyen jó lett a képed 😊
Köv contest mi legyen?Vagy várjunk vmi jóra?Én mindenestere összeszenvedtem vmit.Mivel szerintem sza,ezért linkelem.If worth 1000 ruled 2.
1. A lehetõ legsz@rabb munka.
2. Szörnyû kivítelezésü munka, nagyon randa kivitelezés, dúrva keverések, recés réget-szélej
3. Átlag alatti munka. Még rákellene szánni pár órát, hogy jó legyen.
4. A munka egész jó lenne, de még apró dolgokat kellene csiszolni rajt. Kb. negyed órás melóval jobbá lehetne tenni..
5. Átlagos. Nem rossz, de nem is jó.
6. Jobb, mint az átlag
7. Nagyszerü munka. Jó ötlet és kivítelezés. Lényegesen jobb az átlagos munkáknál.
8. Óriási ötlet és kivítelezés , van benne valami, amitõl Qrva jó.
9. Szinte teljesen perfekt munka. Ötlet és kivítelezés is kivételes. Ráadásul van benne valami nagyon extra különlegesség, ami egyedivé teszi.
10. A kivítelezés tökéletes, az ötlet mindent fellülmúló. Az ilyen munka ritkaságszámba megy még a worthon is. Ezekre a munkákra csak egy szó van: "Wow!"
Nektek én is 10est szoktam nyomni ha pontozok, aztán én ezek szerint kicsit el vagyok tájolva mert nekem ami tetszik az max 5 pont, amiben szar a kivitelezés az kb 2
++
++
Robos... kaptá 6 pontokat rá tõlem
amúgy nekem a földgömb-alma tetszik nagyon, arra 8at adtam
++