832
-
#192 -
#191 na akkor legyen dogs & cats
ebből is jókat lehet kihozni -
#190 Én már meg is alkottam a magamét,de valami nem tökéletes.Talán a fényviszonyok,meg a kéz,de azért felrakom:
-
#189 legyen...én most ugyis épp arra alkotok.. -
#188 Vmi új contest?Melyik legyen?Én szvsz találtam 1 advancedeset Dogs Vs Cats. -
#187 gőzöm nincs, hogy kitől kaptam a csillagot..azt se tom, hogy mire jó.. -
#186 az a macska :D -
#185 a borz bácsit udom, én arrra a másik ufora gondoltam :P -
#184 flame off, de látom kaptál csillagot. azt kitől lehet kapni? :$
de amug a csigás télleg naon jó lett, látom commenteket is kaptál ott is csak néznek h milyen jó lett... -
#183 én se tettem be oda.. -
#182 a fehér görény Pepe, a borz.. tudni illik róla, hogy a mesében mindig olyan fekete macsekra mozdult rá, amire valahogy fehér csík került és ügye a hülye borza azt hitte így, hogy dögös borzcsaj..persze a macsek-csajok ennek nem szoktak örülni, hogy az erősen francia beütésű borz ezerrel nekiáll csapni nekik a szelet..ebből kifolyólag a fehér vonalban a csík a macska farkának helye, lévén a csík felfestésekor átmentek a macskán, és ezért világosabb a háta -
#181 Jah amugy én nem pakolom ps munkákba ezeket a képeket akit érdekekl az ugyis átnéz ide és hát ezért van külön topik... -
#180 tényleg lejárt :S mind1 né sztem ha lesz ötletem alkotok rá...
mi az az elkurt görény ott középen? és a fehér vonalban az a csik? lol, hát szvsz nem kéne beküldeni csinálj jobat:D nem bántásnak de ez nem a te szinted -
#179 cartooon-contestre..sztetek beküggyem ? :)
-
#178 jéé...kaptam 1 kis sárga csillagot a csigás képemre :P -
#177 hmm..hülye vok, bocs..sikerült 2 különb ablakba megnyitni ezt a topicot, mikor azt hittem, hogy az 1ik a ps munkák
mondjuk látom már lejárt worthon ez a contest -
#176 sztem fölösleges 2 helyre is betenni a worth1000-res contesztet...elég beírni, hogy új contest a worth1000en...esetleg 1 link oda.. -
#175 Naszépjóreggeltmindenkinek!
Itt az uj konteszt. annyira tetsziok a képe, amit betettek, hogy beszarás :D
Itt a link.
Magyarul kb: elrettentő poszterek/demotiváló poszterek
Reméem érthető, hivd fel valamire a figyelmet ugy, h olyan plakátot készítesz hozzá, ami eltávolítja tőle az embereket (ilynkor már nem tudok fogalmazni) P:
Sztem egy nagyon nehéz konteszt , mert a megvalósítás és a kigondolás is bonyoklulut... a Worth irt pár szabályt rá, tartsátok be pls: Tehát a képedet ne nagyon takarja szöveg, mindenkéeen legyen szöveg csak a photsohopos részre ne nagyon, remélem érthető.
ne egy kész képre tegyél szöveget hanem dolgozz.
meg egyet én kérek: amit ide betesztek, arra magyar szöveet nyomjatok VAGY a kép alá irjatok egy fordítást...
Tehát:
Uj Contest -
#174 LOl Shiwo enyém 5.148 tied meg 5.145 és pont utánam vagy! Bika aztán csiga :p -
#173 A mostani cartoonos contestre készült:
-
#172 a motionos? enyém 27. :D kösi aki szavazott :P
most jöttem vissza még nem is néztem van e normális contest, sztem holnapra keresek vmit... -
#171 hmm... 74ből 29. lett a képem
Score: 5.145
középmezőny teteje... mondjuk eddig nem sűrűn néztem a pontozásokat, de az elsőnek is "csak" 6.533 pontja lett.. -
#170 /gecie? -
#169 bannert max bepakoltatni tudja..amíg nem házigizda...addig meg kell még pár komment.. -
#168 azé nem túl precíz fordítás, biztos van, aki jobban megtudná csinálni.. -
#167 Na meg banneremet nem pakolod be:)? -
#166 Shiwo 1000 hálám, megígérem, hogy csinálni fogok egy faq-t ami ki lesz téve ide, és majd ott lesz hogy te csináltad :D illetve fordítottad :P -
#165 FAQ: mekkora lehet a wothos kép
majdnem mind1, ha nem jó nekik, átméretezik..
ill nem lehet nagyobb 200k-nál -
#164 FAQ: klisék, amiket kerüljetek..
Britney Spears, George W. Bush, hiányos ruházatú/bikinis csaj, Star Wars utalás, az amcsi Szabadság-szobor, a World Trade Center, Hitler, Osama Bin Laden -
#163 FAQ: milyen képeket nem lehet feltenni..
- kép montázs (ezt nem egészen értem, tán több kép 1 képre téve, vagy a fene se tudja..)
- a képed csak szöveget tartalmaz
- képregényszerü beszéd / szövegbuborék használata..
- valami olyasmit tartalmaz, ami alapján levonható, hogy csórtad a képet.. (thumbnails-t, azaz újlenyomatot tartalmaz..magyarul nem tom mi a szakmegnevezés..)
- a kép 2D-s meseelemeket tartalmaz az mellett, hogy a kép valódi világot ábrázol
- indokalatlan szegélyhasználat, 1-2 pixelnyi fekete szegély engedélyezett
- mozgókép
- árnyék hiánya
- nem üt meg egy alapszintet a kép minősége
- a kép látható "aláírást" tartalmaz
- ha e-mail cím van a képen
-
#162 valahogy figyelik a szavazás-dolgot, ha valaki gyanúsan sok 10 pontot kap, és ahhoz képest vacak munka, akkor kizárják a versengésből..
(vagy vmi iylesmi volt a faqba) -
#161 Sajna nem találok norális contestet, ami értelmes... -
#160 Üdv. Lezárult az MMMMotion contest.
itt vanak a müvek
lehet nyomkodni a 10eseket. én a szaazást azért tartom hülyeségnekmert ha szavazok mindenre 1-et 50szer akkor én nywerek. vagy ez nem igy megy? vki jó angolos elolvashatná azt a szar FAQ-t. én vmi olyat vettem ki belőle h ha sokat szavazol gyengét akkor a sponzorok nem fognak saponzorálni vagy mi! ??? -
#159 Nah én 1 hétig nem leszek szal nem nagyon fogok alkotni :P Addig is jó PSelést mindenkinek :) -
#158 Szép munka ^^ -
#157 Meglássuk mire megyunk vele: -
#156 Vhogy a szineken változtass mer ez igy...:S -
#155 nagyban ne nézzétek elég gáz elfelejtettem kicsinyíteni -
#154 Szerintetek mi van akkor, biben változik a részvételem, ha nem fizetek credittel hanem arra nyomok h támogassák más userek.
ilyenkor nem vesz részt teljesen a játékban vagy mivan?
itt az enyém :P -
#153 mármint az első bannerre gondoltam, csaknem frissítettem...
braaa: hát nem is tudom, ötletes, de furcsa :) :(