Worth1000 előszoba

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
vmi sa a rövidítése nem???

Shiwo
azon van.. csak a photoshop phéntek a photoshop phriday MINTÁJÁRA készült, hasonló elvekkel, de saját témákkal.. ebben meg valódi worth1000-es témákat veszünk át..

(amúgy sajna a phéntek eléggé leállt, mióta Shedó "átköltözette" a lóherére..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zsolesz92
hát a phirday pont nem ott van...

Lacee
és a photoshop phriday vajon melyik site-on van? segítek, worth1000 😊
namindegy, virágozzék minden virág 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolesz92
Probálok bannert csinálni, de sajnos nincs még annyi képünk amit cxsináltunk hogy elég legyen. ill van, de nem mind olyan jó...
szal lehet h nem a képeink lesznek rajta, aki gondolja csinálhat bannert, meg ötletet is adhattok h milyen legyen!

Shiwo
láccik..már írni se tudsz ,)

#23 azért ez így nem teljesen igaz, de majd alkotok valamit késöbb..most pakolászok, közbe néha ránézek a fórumra..

AntiHero
Ja lemaradt a "?" bocsesz😄 megértot a shunshine<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ja, jóó!

++

"...multkor volt a worthon a Meet the Beatles konteszt..."

++

zsolesz92
köszi, várjuk majd ám a te alkotásaidat is, neked mindig vannak poénos ötleteid..

Shiwo
hehe, ez jó

tudom, álítgattam mindent (color balance,hue&sat, levels, brig&contr, sharpen) sehogyse tudtam "normálisra" állítani

++

PíszLávJuniti
És ebben mi az értelmetlen?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zsolesz92
megjött második képem is:
Használati utasítás: dugja be a porszívó hálózati vezetékét(vagym ia rákot) a hálózatba(vagy mibe)!
Helyezze a kívánt távcsövet a helyére(lásd: kép), mjad indítsa be a porszívót. Ekkor a távcsövön, a hõérzékeelõnek köszönhetõen megjelennek az aprócska, szemmel ne látható porszemek, méghozzá színesben, hogy jobban lássa õket. Ha egy interaktív atkát talán, csak helyezze fel a sznájper távcsövet, célozzon, és indítsa be a porszívót!

zsolesz92
kicsit srágásak a fejek...

Shiwo
kicsit fakíthattál volna a fejeken, hogy passzoljanak a háttérhez

héjhéjhééééééjj!!!! megnyílt!?!!?? A cipõm lábtörlõbe megtörölve, ajtót óvatosan megkopogtatva, én is belépnék az elõszobába!!! 😊

egy régebbi képpel nyitnék, multkor volt a worthon a Meet the Beatles konzest, ezt a képet még oda csináltam de nem tudtam elküldeni a kredit(!??)-es dolog miatt, meg még ugyse postoltam hát itt van:

source

++

Shiwo
hehe 😊

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Shiwo
jaaaa...akkor félreértettem...akkor jól van 😊

zsolesz92
azt monnya h már ilyet is csináltunk... szóval csodálkozik h mióta nem volt azóta csináltunk 😄

Shiwo
én majd késöbb tok csak alkotni..

zsolesz92
#7 igen...
Csinálok majd erre a témára valami ötleteset is, most ez jutott eszembe...

Shiwo
hol ? linket..

csak mert ilyen nincs...hasonló van...

AntiHero
Jónapot kívánnék. Mán ilyen topik is van😊 Mit meg nem élek😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CattiBrie
Biztos jó volt ilyen szép lányokkal dolgozni.. .))

[/spam]&#8482;

zsolesz92
az egy légkondi akar lenni

Shiwo
az a nagy fehér egy fûtõtest akar lenni ?

zsolesz92
Mexületett elsõ munkám:

Ez egy szauna 😄 Nem tudom hogy elfogadható-e, ha a szaunát tárgynak vesszük akkor igen, de ez most mind1 😛

Shiwo
a photoshop phéntekre gondolsz, és az csak hasonló..ott Shadow_TTH adta fel a feladatokat, itt meg egy másik oldalról vesszük az ötletet..amúgy photoshop munkák topicban már kibeszéltük a témát, és arra jutottunk, hogy jobb lenne neki saját topic, mint elömleszteni vele azt a topicot...

Lacee
már volt ilyen topic, csak átköltöztek a lohere.net-re.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolesz92
Sziasztok. Kezdjük is egy viccesebbel:
itt az eredeti téma, aki akarja megtekintheti.
Röviden a téma lényege: Értelmetlen tárgyakat létrehozni, mint például a linkben a képen is, ahol egy ventilátoros villa látható, ami gondolom a kaját hûti xD
Igényes munkákat várunk, ne csak összedobott valami legyen!
Hajrá!

← ElőzőOldal 17 / 17