725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#85 Overclocked is ilyen -
#84 Black Mirror
Still life
Culpa Innata
Sinking Island
Next Life
Syberia 1, 2
Tunguska
The Longest Journey (minden idők legjobb és leghoszabb kalandja)
The Longest Journey: Dreamfall
-
#83 Secret files Tunguska! Secret of the Atlantis...és és a sherlock holmes, bár az inkább fps, de kaland
ON
nekem is tetszik a gém, főleg, h már magyar, kösz a feltöltőnek mégegyszer a hun felitai fileokért:) -
Athos120 #82 Sziasztok!
Na ma kipörgettem a game-t, nekem nagyon bejött, jól jött néha a végigjátszás bevallom, de nagyobb részt rájöttem magam is a dolgokra!
Imádom az ilyen kaliberű gameket, csak nem igazán tudok címeket, ha valaki tud hasonló gamaekat legyen szíves dobjon meg mail-lel! Köszi!
Bocsi az Off-ért! E-Mailem:[email protected] -
#81 Már kipróbáltam, az us.dcp-t így hogy meg van a hun, lehet törölni nyugodtan, mert felelslegesn foglal 170 megát...
-
#80 Találd fel magadat... másold el valahova és próbáld ki. Ha nem jó visszarakod. Használd a fejed kicsit:) -
#79 Ok meg van... akkor az us.dcp filet lehet törölni?? -
#78 Köszi, meg van... elég bő "termés" majdnem 170 mega. biztos jól csinálom? -
#77 Jobb klikk a linken, "Hivatkozás mentése más néven" lemented, és bemásolod a letöltött hu.dcp-t a játék könyvtárába. -
#76 Ööö sry, de lehet lami kérdés, de h lehet ezt bemásolni, ezt a magyarítást?? (mozillám van, de amit ír, nincs jobb klikkezés után mentés más néven vagy mi...) -
#75 Sőt, itt mindenki magyarul játszik vele... #55
Egyébként semmi köze a releaser csapatnak a feliratokhoz:) -
#74 Flt, tudja a magyar feliratokat? mert ez a gamma magyarul jelent meg, csak szólok. bár ti már biztos tudjátok) -
Ármány #73 Sziasztok!
Nekem is segítség kellene! Elakadtam annál a résznél... Nickkel kellett volna találkozni a házban. Konyhában az asztalnál mi a teendő? Esetleg nem tud valaki egy magyar végigjátszást?
Előre is köszi
-
#72 Nem bonyolult, ezért ajánlottam google-t:) Le van írva sok helyen, szépen szájbarágósan. -
#71 A google tud, azt hittem valami bonyolult dolog. :) -
#70 google:) -
#69 Hogy lehet mini image -et csinálni?
-
#68 Nincs rajta védelem, így noCD-t sem készítettek hozzá. Viszont pikkpakk csinálhat hozzá bárki mini image-et, ha kell neki. De most az a 700MB kit zavar a lemezén manapság?:) -
#67 Szükséges áldozat, azért mert nem veszed meg:)
Ha elölről kezded a játékot, nincs ilyen probléma.
-
#66 NA én anno elkezdtem játszani a némettel, de vártam az angolt.
Már nem emlékszem,de kell hozzá a lemez, mert ez most kéri. -
csgj #65 Vááá, nem igaz!! Akárhányszor mentek, át kell másolnom a mentést az új mappából a régibe... Vmi baromira össze van kutyulva ezzel a magyarítással. -
csgj #64 Áh, megvan :P Más mappába teszi az új mentést, oda kellett másolnom az előzőket. -
csgj #63 Nem... nem kell törölni, áthelyeztem, és úgy se jó... Nem ismeri fel magyarítással az előző mentéseimet. -
csgj #62 Öh, Merlin, miért veszett el a mentésem? :O Törölni kell a us fájlt? -
Smokejoint #61 köszi a végigjátszást -
#60 végigjátszás
viszont én is elakadtam egy Perus résznél, amikor a vzák után elmegyünk Diego-hoz, és ott kell vmit csinálni a konyhánál, de a leírásból nem nagyon értem h mit is pontosan:S -
#59 Netán tudjátok innen hogy lehet kijutni?
-
Rannon #58 Köszi Merlin! Frankón megy!! :) :) -
csgj #57 Jól sejtem, hogy ez az eredetiből kivett magyar felirat? :) Vagy te készítetted? De akármelyik is, köszi! Lehet, hogy leszedem, habár így is megértem a gamet... -
Smokejoint #56 Nekem 1 kis segitség kéne a múzeumi pályát ha valaki leirá hogy hogy csiáljam meg azt megköszönnem!Előre is THX! -
#55 Magyarítás
(jobb klikk, mentés másként)
Csak másoljátok be a telepített játék könyvtárába. -
Rannon #54 Merlin az frankó lenne! Bár ahogy én néztem nem nagyon láttam hogy hol tárolja a szövegfile-t (csak pár file-t telepít fel). De bízom benned! :) -
#53 Még ma kaptok magyarítást tőlem. -
csgj #52 Az enyémben nem volt... vagy csak nemtok róla :D Btw, egész jó, kellemes kis kalandgame. -
dav #51 Legyetek óvatosak, mert amit én letöltöttem, az tele van vírussal. -
#50 kellene még több p&c típusú game...ennek a hangulata, pályái jók?csak a demóval játszottam -
#49 Az tényleg jó lenne! -
mariann84 #48 nah, angolul már fent van torrent oldalakon., akinek van magyar példánya a feliratot feltölthetné netre hozzá.. -
#47 Már a magyar is kint lehetne. -
Djemba #46 ez is kint van