Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Procyon
Üdv. mindenkinek.

A mai napon elkészül a végigjátszás, a javításokkal, helyesírási hibák és egyéb "félreütlegelések" kiküszöbölése után legkésõbb a holnapi napon tudjátok olvasni. A játékot szimultán az angol végigjátszás menetében csináltam. Mivel magam is zsernyák voltam nem mindenben értettem egyet a szerzõvel, ezért egy kicsit átszabtam, amúgy "magyar módra".

Maradok tisztelettel: Procyon

Procyon
Hali Longsfield!

Át kell menned a hídon ott találsz egy indákkal benõtt rést elõtte van egy feszítõves azzal kell kinyitnod a ládát. Hamarosan végzek. Jó játékot!
Üdv.

Hali! Segítsen már valaki!
Ott járok mikor a csaj balesetet szenved a terepjáróval és egy rozoga hídnál és rossz kocsinál vagyok.A széket kiszedem de a ládát mivel lehet kifeszíteni nem találok hozzá semmit.
Mayorpapa
Az a végigjátszás nagyon jó lesz, már nagyon vártam, hogy valaki elkészítse. Elõre is köszönjük! Jó munkát hozzá!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Procyon
Üdv mindenkinek!

Nem rossz játék, de néha idegesítõen túl van bonyolítva. Az elhagyott házban pl. a cimke csere, meg a biztosíték a zárlatos dugóval igencsak életszerütlen, fõleg úgy, hogy a csaj egy mukkot sem mondd arról, hogy az épületben valahol valami mindíg kiveri a biztosítékot. Egyébként elhatároztuk, hogy csinálunk egy végigjátszást, amit mindenki használhat, szerintem egy -két hét hét múlva meg is lesz.

XIROL!!!. Köszi . jól gondolod. A szobában lesz a táska , benne a tel. számmal<#wave>
kirol
Segítenék, de még nem járok ott, mert nagyon nincs idõm játszani.

Anno én is valahol ott járok, egy autót görgettem el, és felmásztam. Ez az a rész talán.

segitsetek !!!. el akadtam a bünözöknél a szobában sehogysem tudom a telefon számot megfejteni. forgatom jobbra balra le.fel nem jön össze.
olyan halvány hogy nem látom tisztán a számokat. biztos már többen is tul vagytok rajta. elõre is köszönöm <#falbav>
Szia Zalabárd.Kérlek írd meg a telefonszámot,ami a bûnözõ táskájában van.Minnél hamarabb válaszolj a [email protected] e-mail címre.Köszi.<#szomoru1><#conf>
segítsetek!!!. elakadtam a gengtereknél. lefényképeztem a táskát,de sajna nem tudom leolvasni a telefon számot, mert elvan mosodva és nagyon rosszul látom. tudom hogy meg kell forditani. ha valaki tudja irja meg. köszi
Mayorpapa
Sziasztok! Nekem sajna nem jön be a magyarítás oldala. Aki letöltötte, nem tenné fel valahová, egy tárhelyre, hogy letölthessük? Köszönöm!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hy!
kéne segitség, elakadtam. a kést kilett vizsgálva a elemzõgépen és az eredményt a pc-re küldte a papirral összehasonlitottam. de a rendõrségrõl nem tudok kijutni, ilyenkor mit kell tennem? már sok mindent kipróbáltam de nem ment. köszi a segitséget!
Hát meg kell hagyni jó kis fordulópont volt a végén 😊 Tetszett .. csak kár h hamar vége lett...
Azt nem neked írták!!!
kirol
Köszi
Miféle üveg?

üveg fent van a repülõnél az olló pedig a bizonyítékraktárban van az egyik dobozban
kirol
És hol találok ollót?

Huha. Az üveg az hiányzik :S valahogy éreztem is hogy kell még valami. Az üveg az hol található? köszi a segitésget 😊
a szendvicset odaadod a legyeknek és a legyeket bezárod az üvegbe majd odaadod a póknak
sziasztok. valaki nem tudja, hogy a dzsungelben mit kell csinálni a pókkal? kicsit megakadtam ...
sziasztok ma végigjátszottam a játékod de azt nem értem hogy hogy kerül a tõr a maffiához??
kösz moncsyka1!! megpróbálom de ha nem sikerülne tudna adni vki egy mentést??
Tomy, ha jól emléxem a metrónál van egy nagy ház balra, menj oda és ott van egy hosszú tárgy azzal kell kiszedni!!!!
elijahwood a táskát rakd vissza vagy fogd meg a bal szélsõ vázát +1 marék földet és rakd be a szobor helyére
játékleirás kell mert elakadtam, ott a muzeumban. nem tudok kijönni sehogyan, gondolom valamit kell tenni. elõre köszi
igen kiengedtem de továbbjutottam ott járok ahol azt a csövest ölték meg
de abból az üvegbõl mivel lehet kiszedni a papírt??
Elõtte már kiengedted a kézi féket???
nekem nem engedi hogy felvegyem a vasat azt mondja hogy a kocsi kerekei túl erõsen nyomódnak a feszítõvashoz
A feszítõvasat fel kell venni a földrõl, aztán a kocsiba be kell ülni és kiengedni a kézi féket!!!! Am ma játszottam végig a játékot és nagyon jó!!!
<#help>vki mondja már meg hogymit kell a kocsival csinálnio hogy ki tudjam venni a feszítõvasat
zzeN
mivel h a te postodra válaszoltam, így gondolom h az...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez a magyarositás? 168 mb, ilyen sok?
zzeN
itt egy régebbi link, meg kell várni míg betölt az oldal és utána hivatkozás mentése...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hali mindenkinek! szeretném tudni van-e magyarositása a játéknak? mert kerestem és nem találtam, angolul meg nem szivesen játszok. 😊 köszi.
help<#help> a maffia rejtekhelyénél mit kell csinálni a kocsival??
a gumics. azon az oldalon van ahol a táska kapcsoldfel a vollanyt és akkor a ládák között
Sziasztok. a muzeumban vagyok a poroltó megvan de a matrac nincs. azt hol találom. már bejártam mindent ezerszer.
Sziasztok! Segítség kéne a játékhoz a 2. napon vagyok ott ahol Nick-el kell találkozni de mit kell csinálni abban a házban??
Már sikerült, köszi a segítséget csak nem jól értelmaztem amit írtál!!! Köszi!!!!
Köszi a segítséget,de ,hogy kell megfordítani mert nekem sehogy sem sikerül!!!! Lécci segíts még egy kicsit!!!
Az tényleg jó lenne ha lenne folytatása valamikor. A vége nekem sem volt valami nagy szám, olyan öszecsapott volt,de ezenfelül nagyon tetszett a játék .)

Hello! Fejjel lefele van belerakva a cetli a táskába! Ugyh meg kell fordítani és már ott is a teloszám!!!
Am nagyon jo játék én éveztem!!!Csak a vége nekem egy kicsit furi?! :S
Ugy tûnik mintha lenne majd ennek a játéknak folytatása!? Vagy csak nekem tûnik ugy?!
Hello!!!! Rem segít nekem vki!!! Elakadtam ott,h a gengsztereknél vagyok lefényképeztem a táskát de a számot,h kell leolvasni róla????
Létszi segítsetek nekem!!!Elõre is köszi!!!!
Amit lefotóztál azon a képen rajta van egy telefonszám azt hívd fel(vigyázz fejjel lefelé van) és...

mindegy rájöttem..
Helloka. Hát remélem valaki tud segiteni 😊.A múzeumban vagyok, odaadtam a végzést az igazgatónak és a szobrocska kéne. Ugyebár ha leemelem pirosan világit. A pálmafás szobából kéne a váza. És ott kell bele virágföld vagy hogy ? Aki tudja pls írjon 😊
kirol
Hát nekem még nem volt idõm azóta játszani, így nem tudom.

Hali Xirol!
annyi a dolgod rájöttem! hogy a mobil lerakod az irodádba az asztalra! a raktárbol kiveszel egy akksit! A félemeletrõl levágsz egy drotdarabot az ollóval és utánna lerakod az aksit a mobil mellé és a drottal összekötöd!
De viszont én most máshelyen akadtam meg! Eljutottam a gengszterházig! Leállítottam a légkondit a feszítõvassal, lefotoztam a táskát, de nem tudom hogyan tovább?! Várni kell hogy a csávó kimenjen a szobábol vagy mit kell csinálni???!!!
Megvan a társ törött telfonja leraktam az asztalra de utánna mit kell csinálni?! most nagyon elakadtam! Segítsetek!
kirol
Megtaláltam a társ törött telefonját, de most nem tudom merre tovább.