725
Art of Murder: FBI Confidential
-
nyafi06 #285 köszike a segítséget jó, hogy így részletesen leírtad a kampós dolgot.
-
#284 Kampók
Közben rájöttem. Az utánam jövőknek írom ezt, mert ezt eddig senki nem írta le egyértelműen:
A kampók elforgatásának sorrendje a lényeg a megfelelő égtájakhoz. A kampók alá van írva a sorszáma római számozással. Az elforgatást ebben a sorrendben kell megtenni: 5-ös kampó SW (jobbról az első kampó), 2-es kampó NW (balról a második kampó), 3-as kampó SE (középső kampó), 1-es kampó W (balról az első kampó), 4-es kampó NE (jobbról a második kampó). -
rencsi32 #283 Kellene egy kis segítség!Nem tudom a széfet kinyitni.Tudom a kódot de bármerre tekerem nem jó.HELP!!! -
#282 És elárulod? Mondjuk balról jobbra melyik égtájra kell állítani a kampókat? -
nyafi06 #281 Sziasztok! Kellene egy kis segitség a kampós résznél. Hiába forgatom a a térkép szerint az égtájaknak megfelelően a kampókat nem jutok tovább. Mit csinálok rosszul? Lehet a sorrend rossz? -
rencsi32 #280 Valaki segítsen!!! -
rencsi32 #279 Sziasztok!Egy kis segítség kellene.Az autószerelőnél vagyok.Ott mit kell csinálni?Nem enged semmit felvenni, voltam a szökőkútnál ott kivettem az összes pénzérmét, bementem a könyvtárba de ott sem tudok semmit sem csinálni. -
#278 seven m oldalán márc. első hete van, ugyanez a secret files 2-nél is, de még semmi:(
pedig ideje lenne már kipörgetni a secret 2-őt nem német nyelven... -
#277 A magyar verzió megjelent már? Nincs meg valakinek? -
atesszan #276 Megvan, a sorrend... -
atesszan #275 Elárulja valaki, hogy a kampós rejtvény miért nem akar összejönni, hiszen beállítom az égtájakat és semmi... Utána meg kell valamit nyomni, vagy valami bejátszás jön? a sorrend: Ny-Ény-Dk-Ék-Dny? -
cefi #274 juhuuuuu,sikerült -
cefi #273 Sziasztok!Kellene egy kis segitség,nem találom a motorhoz a kerékkulcsot. -
Athos120 #272 Sziasztok!
Tudom, hogy magyarul még nem jelent meg az új game, de szerintetek, ehhez is csinálnak külön honosítást majd? Olyan rossz, hogy főleg a kaland gameket dobják ki magyarul és ezért nem igazán csinálnak hozzá magyarosítást! :S A torrent oldalakra ritkán kerül fel magyar verzió!
Így jártam a napokban a Chrnicles of mystery -A skorpió-rítussal is, azt megvettem eredetiben! Jó game csak szerintem kicsit rövidre sikerült! Nagyon rákattantam mostanában ezekre a gamekra! Most játszottam végig a Next Life-ot, hat érdekes egy játék, de szerintem néha túl nehéz, bizony nem ártott sokszor a végigjátszás! Ha tudtok ilyen jellegű kaland gameket légy szí bombázzatok címekkel, köszi! :) -
cefi #271 Juhuuuuuuu,sikerült kinyitni :) -
cefi #270 Sziasztok!Ilyen nincs,megint elakadtam,a zárat akár milyen irányba forgatom nem nyilik ki a széf,hiába probáltam balrol-jobbra aztán megint balra-jobbra. -
cefi #269 Oké,köszi -
#268 ha felfújtad, gyorsan szaladj el a szökőkútig, majd a filctollal jelöld be a lyukat -
cefi #267 sziasztok!Kellene egy kis segitség,az autoszerelőnél hiába fujom fel a gumit,mindig leereszt,és nincs semmi,amivel be lehetne tömni. -
rencsi32 #266 ja van ragasztóm:) -
rencsi32 #265 Köszi, de mivel? -
#264 netán meg kellene ragasztani... -
rencsi32 #263 Sziasztok!Megint kellene egy kis segítség!Ot ttartok, hogy ki kell rakni a térképet ami a dobozban volt, sikerült is kiraknom, de 2 másodperc alatt újra darabokba lesz. -
zizike20 #262 a szekrénybe -
rencsi32 #261 Rájöttem a betűk az égtájakat jelölik.És sikerült.Hova kell elbújni a férfi elől aki képes lelőni ha még a házban talál? -
rencsi32 #260 Sikerült kivennem a kódot.De a kampóst még mindig nem tudom megcsinálni.Mit jelent ez -> 1W 2NW 3SE 4NE 5SW ? -
zizike20 #259 Rájöttem hogy kell a kampós részt megcsinálni. megvan a papír a kóddal. 52314 és ahogy vannak a kampó alatti számok azzal a kell kezdeni először.
1 W 2 NW 3 SE 4 NE 5 SW ja amúgy csak jobban ki kell húzni a fiókot és már engedi is hogy kiemeld a papírt a bicikliből kivett fémrúddal vagy mivel. -
rencsi32 #258 Hello mindenkinek!Én is a kampós résznél elakadtam.Valaki segitsen légyszi, hogy merre kell elforgatni.Ja és a 2.holttestnél a fiókba vannak cuccok (gyógyszer, szemüveg, toll stb.)de nem enged kivenni semmit.Mi kell hozzá? -
zizike20 #257 Sziasztok! Én a kampós résznél szenvedek. Hiába forgatom úgy ahogy kell,nem történik semmi. Megnéztem az angol végigjátszást,és elméletileg jól csinálom. 52314 ez a kód csak színesben és a színek jelzik merre kell forgatni / észak,kelet,stb) akkor mit csinálok rosszul? -
rencsi32 #256 Sikerült megcsinálnom, segítség nélkül!Ez haladás!De egyfolytába elakadok.Most például ott hogy elkelett mennem a hotelbe hogy összepakoljak mert elutazok, de nem tudok semmit elrakni.A recepción odaadta a pasi a kölcsönzött autó kulcsát.Mit kell csinálni? -
rencsi32 #255 Nem tudja valaki véletlenül, hogy a második holttestnél mit kell csinálni?Csináltam fényképeket, ahol lehetett, lementem hogy beszéljek az ott lakó nővel, de nem akar beszélni.Segitsetek légyszi! -
Desolador #254 Szerintem az első rész sokkal jobb volt. -
Desolador #253 ahh megvan.. -
Desolador #252 Az első részben a gengsztereknél nem tudjátok hogy jutok ki? kulcs a zárszerkezetben mégsem emeli fel a rolót.. -
Alias91 #251 Bizony a kampocska hiányzot. köszi! -
Desolador #250 szekrényből kis kampó? -
Alias91 #249 baszrol= bambuszfa vagy mi -
Alias91 #248 én is már megint elakadtam...
Ott tartok mikot a drága ügynök nőnknek menni kéne a réptére és a hotel előtt vár rá egy rendőr, hogy elvigye.
Már oda adtam neki a kávét, kroassant. A bérelt kocsi kulcsa is nálam van viszont nem tudok kimenni "hátul" pedig már letörtem a baszrol is egy darabot hátha azzal kell megszerezni azt a kulcsot de nem sikerül
Please help me!!!! -
rencsi32 #247 Köszönöm mindenkinek a segitséget.Kikészit ez a játék de valamiért nem hagy nyugodni:) -
Desolador #246 Esetleg nézz rá erre. Angol.
Leírás