725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#45 Na azóta megvan már valakinek magyarul? -
#44 már lehet kapni galaxisneten, de még sehol se láttam fennt angolul se... -
#43 Mert németül jött még csak ki és te ezt meg nem nézted szerintem.
-
#42 de a full kijött már, mert nem láttam sehol se nagyon fennt... -
#41 Elvileg februárban megjelenik magyarul is.
Bár ezeknek nem lehet hinni, min +1 év. :(
Oldal -
#40 hát én még nem nagyon láttam fent sehol se...csak 1 helyen 0 seedel:S -
#39 Végig is vittem az első napon, nekem nagyon tetszik. Jó lett. -
#38 Amúgy tévedtem, tegnap megjelent. :) -
#37 Na készítettem pár képet a játék elejéről.
Úgy indul, mint a demó, vagyis a videóbejátszással, ahogy meghal a csávó, de míg a demoban rögtön a helyszínen vagy, a teljesben az irodából indulsz, jelentést kell írni az esetről, és csak utánna mehetünkki a kapitányságról. Ezután a múzeumban folytatjuk a játékot.
-
#36 Délután ha lesz időm, meg kedvem, lehet hogy végre nekikezdek a teljesnek, csak jobb lesz, mint lengyelül. :) -
#35 Na a megjelenés na tegnap volt, hanem jövő hét pénteken lesz.
2008.01.18-án!
Már letölthető a német nyelvű demó is a lengyel után a honlapról! -
#34 Hát a hsz-eket olvasva elég masszív angol tudás kell ahhoz. -
csgj #33 már nemtom meddig jutottam, de nem toltam végig
most meg várom, hogy otthon leszedhessem a Sinking Island-at :D -
#32 És megcsináltam a bepiált csávónak a kamupiát, felszedtem szerintem mindent, a biztosítékot is, devalamiért mégse jó, és így nem tudom felkapcsolni a villanyt, így sötétbe meg nem akar felmenni az emeletre. :( -
#31 Na végignyomtad már?
Az rgyik videón úgy tűnt, mintha az asztalon lévő gépen Vista lenne, mert olyan a bejelentkező képernyője. :) -
#30 Persze nálam mindig 60 FPS van, mert TFT-m van és 60 Hz-em megy a monitor így gondolom vertikális szinkron miatt mindig ennyi. Kivéve mondjuk Crysis alatt, ahol nem bír annyit, csak mondjuk 40-et. :)
Szóval nem szaggat. -
csgj #29 Én is leszedtem a demót... Tetszetős, nekem a háttér is tetszik. Csak ez a lengyel felirat zavart egy picit xD Még hogy a beszéd angolul van.
Ja, és Kirol, neked folyamatos az a 60 fps? Mert neked jobb géped van az enyémnél, és nálam 85 fps van... De az a 85 néha majdnem a felére ugrik hirtelen. És ettől azokban a pillanatokban kis szaggatás tapasztalható.
-
#28 Hát felhívom előrre mindenki figyelmét, hogy ez a demó olyan "vegyes nemzetiségű"!
A szinkron az angol nyelvű, viszont a felirat az lengyel, vagy valami ilyesmi, nem tudom. A demo mérete ne riasszon el senkit, nagyon durva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!89 Mb. Ebbből is látszik amit mondtam, hogy a hátterek lehetnének picivez azért szebbek.
Több infót továbbra se tudok, mert még azóta se játszottam vele.
DEMO -
csgj #27 És honnan lehet leszedni a demot?? -
#26 Ez valójában csak a demo! :) -
Zaladár #25 Hé, neked honnan van meg a játék? -
#24 De a kedvedért csináltam gyorsan neked pár képet a játékból:
Hát így nagy gyorsan azt vettem észre (Csak most raktam fel, és csak annyit láttam belőle, amíg csináltam a képeket.) a háttérképek lehettek volna azért kicsit szebbek is. Van segítség is, aki elakadna benne, ami megmutatja, mit kell megvizsgálni.
Röviden ennyi. De ha lesz időm, majd játszok vele, de most nincs. -
#23 Eltolták a megjelenést 2008 Január 11-re! -
blackgamer #22 de még nem jelent meg? -
el bruja #21 dejóó ez nagyon jo játék lesz. Csöppet emlékeztet a Still Life-ra. -
#20 A játék ha minden igaz 2007 November 30.-án jelen majd meg.
Hivatalos honlap: Honlap -
#19 Egy kalandjátéknál rohadtul nem az a fontos, hogy CryEngine 84 motor fusson alatta. -
#18 hát ennél van szebb is...
nem 1 szépség... -
el bruja #17 jaja nekem is. -
Zaladár #16 Nekem inkább a Still Life jut eszembe róla. -
#15 Játékmenetben lehet ,hogy nem de történetben egy kicsit. -
#14 hűha! hűha! és ahogy elnézem megér mégegy hűhá!-t grafikailag szép és valahol nincsen több kép erről a szépségről? -
#13 Az nagyon zsír játék, az tuti.
De nem hinném, hogy ez bármiben hasonlítana a Fahrenheit -re. -
#12 Pont tegnap játszottam végig. Valahogy anno amikor megjelent nem figyeltem fel rá és csak most jöttem rá milyen kár lett volna kihagyni. A lényeg az ,hogy marha jó volt majdnem széttörtem a billentyűzetet néhány résznél annyira beleéltem magam XD -
#11 kösz, valamit kipróbálok -
#10 Kicsit se Fahrenheit koppintás XDD -
blackgamer #9 ha megjelenik kéne hozzá amatőr szinkront szervezni! -
#8 Ilyen játékokban nincsennek szörnyek, böszmeség ilyeneket említeni ebben a témában. :)
Persze, hogy van: Still Life: ez nyomozós szintén, NiBiRu, Black Mirror, Tunguska, Syberia stb. -
#7 Talán off: Létezik ehhez hasonló játék, ami már megjelent? Bár jobban örülnék, ha nem ilyen szörnyes dolog lenne, az túl valótlan:)
Ja és nem lenne gond, ha menne a gépemen -
#6 A modern világba született egy ősi korban élt gonosz főpap leszármazottjának az a szent küldetése, hogy a kiválasztott emberek szíveit összegyűjtse, és egy szertartás során feláldozza azt sötét istenének. Ezzel új korszakot nyitva az emberiség történelmében, ahol a törzsük újra hatalmassá válik, és uralkodhat a világ felett. Na ezt a sorozatgyilkost kell elkapni. Valami ilyesmi sztorira tippelek.
A képek szépek, pláne, ha in-game lenne. Kíváncsi leszek a játékra. Alone in the dark feeling egy kicsit.