725
Art of Murder: FBI Confidential
  • bogyoka
    Azt írja az angol végigjátszás, hogy a reklámszatyort a clothespin lyukkal egyesítsem. De nem értem,mert semmivel sem tudom egyesíteni, csak a csapból tudok ereszteni bele vizet.
  • bogyoka
    Kubában vagyok, és a kék autót kell megcsinálnom, már az akkumulátort kicseréltem, vizet szeretnék bele tenni a tartályba, de valami baja van, hiába teszem oda a vizes szatyrot, nem önti bele a vizet.
    Beindítottam az autót, és megállapította Nicol, hogy nincs víz.

A szatyrot mivel kellene kombinálnom? Vagy mi a baj?
  • Katarina 60
    Végigvittem ! Tetszett a játék nagyon,szerintem a vége is jó.Nehéz is volt kellőképpen.Remélem lesz még több része is ?Ha valakinek segítség kell írja le nyugodtan, minden nap felnézek.Oké !!
  • Katarina 60
    Látom azért mindenki szépen halad.
  • bogyoka
    Sikerült levennem a kardot:D
  • bogyoka
    Visszaolvastam, a kard kellene, de még nem engedi levenni, a bábu a tasakban van, a széket emelőnek használtam a motorbicikli alá, a széf alá raktam a kerekeket már, és csak a kard kéne:)
  • bogyoka
    Nem tudom rátenni a kereket a motorbiciklire
    Már nálam van a széfből két kerék, meg a megragasztott felfújt kerekem, és miért nem megy?
  • king0921
    Szia Ancsa265! Köszönöm szépen!Sikerült!Nem tudom,hogy eddig miért nem engedte?
    Mégegyszer köszönöm!!
  • bogyoka
    köszönöm szépen,
    Már sikerült is:)
  • Katarina 60
    Kattints rá a nálad lévő térképre párszor.Utána kattints a nálad lévő kalapácsra vagy mire,akkor széjjelebb nyílik.Utána ott ahol álltál a falnál balra van egy 3 fiókos szekrény,egy fekete.Remélem előjön a nagyító jel,de amúgy is látszik hogy újra van festve a fal.Ha előjön a nagyító eltudod mozdítani a szekrényt.Persze nézd át a fiókját (felső).Találsz benne egy személyit.Utána verd szét a falat, mind addig míg meg nem látod az ajtót.A kártyával tudod kinyitni az ajtót.
  • bogyoka
    Én Taine lakásán vagyok, és a titkos ajtót próbálom megtalálni, ott, ahol az egész fal firkálva van és tele vannak fotóval, de amit felvettem valami fogófélét, azzal nem csinál semmit a falnál.

Hol keressem a titkos ajtót?

ITT ÁLLOK!
  • rencsi32
    Biztos hogy van benne gáz, mert akkor nem tudtál volna bemenni az antikváriushoz sem.Ha rámész az öngyújtó ikonjára mit ír?Mert ha ezt: ligter with gas, akkor van benne.Biztos hogy nem aza baj.Az öngyújtó amúgyis még később kell.
  • rencsi32
    Vízszintesen álljon a kapcsoló.De biztos hogy az a probléma hogy nem jó helyre raktad a biztosítékot.A legalsó sorba visszafelé a 2. Az a jó hely.
  • nyafi06
    Ezek meg vannak.Az öngyújtómba még nincs gáz,nem ez a baj?De a kis asztalnál nem engedte feltölteni.
  • rencsi32
    Amikor berakod a biztosítékot, utána a kapcsolót fordítsd el.
  • rencsi32
    jah kivetted mert abba volt a szivar.Esetleg az lehet a probléma hogy nem jó helyre dugtad a biztosítékot.
  • rencsi32
    a liftből kivetted a dobozt?
  • nyafi06
    Nálam van kesztyű,kupak az autóból,szivar levél,öngyujtó,drót,a szivaros doboz elemmel kombinálva,a zacskó csipesszel kombinálva.A biztosíték a helyén,mégse záródik az ajtó!Valami bibi van!Hiányzik valami?Persze az előző részből pár dolog még nálam van.
  • rencsi32
    de még a kapcsolcsolót elkell fordítani és azután csukódik be.
  • rencsi32
    Ott meg megkeresed a biztosíték dobozt, a helyére teszed a bizotosítékot, amit kivettél az antikváriusnál, legalsó sorba a második a helyes nyílás.Abba rakd bele, ekkor befog csukódni a lift ajtó.
  • rencsi32
    nem kell összerakni a rádiót.Csak felkell venni a tárgyakat amik ott vannak mellette, de azt irtad hogy azok már megvannak.Ha az megvan, bekell menned a hotelbe.Az ott van ahol belül van lift is.Ahol kivetted a kukából a zacskót, meg a kesztyűt.
  • Katarina 60
    Cubába az antikváriusnál kell a pulton lévő rádiót összerakni.A csipeszt ráraktam a szatyorra,az elemeket a szivaros fémdobozba,de mit kezdjek a két dróttal.Az angol fordítás még emleget valami gumihevedert is de fogalmam nincs mi az.Lehet hogy a gumikesztyű ?Idétlen ez az angol-magyar fordító is!!Felér egy találós kérdéssel.
  • nyafi06
    A liftnél mit kell csinálni?betettem a biztosítékot a helyére,de nem történik semmi.
  • rencsi32
    Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs milyen rádióról van szó.Estleg ha elmondanád, hogy merre tartasz?
  • Katarina 60
    Nagyjából igen,de hiányoztál azért.:)Mert látod most is elvagyunk akadva.A rádió összerakásával van gondunk.Te esetleg tudod mit hová kell rakni ?
  • rencsi32
    Hát ne haragudjatok, hogy eltűntem, de tegnap egész napos programom volt és nem tudtam gép előtt ülni.De látom azért megoldotáttok.
  • ancsa265
    Szia!

Én 2 marék földet raktam bele és úgy engedte.
  • king0921
    Sziasztok!Art of murder FBI confidential-al játszok de a múzeumban elakadtam!A leírás szerint a "majmos " vázába kell rakni a földet 1 marékkal,de hiába rakom vissza a vitrinbe a portás nem enged ki!Egyébként minden variációt kipróbáltam.....de így se semmi!Ha valaki tud segítsen!Előre is köszönöm!!!!!!!!!
  • Katarina 60
    Pedig még ő írta hogy milyen rossz mikor valaki végigvisz egy játékot és utána eltűnik.Általában én vissza nézegetek azokra a topikokra amikkel játszottam, hátha kell valakinek segítség.De hát ez van.Majd csak megoldjuk valahogy.
  • nyafi06
    Ez megint kemény meló lesz.rencsi32 jól itt hagyott minket.
  • bogyoka
    Köszi, sikerült már:))
  • Katarina 60
    A rádiót még nem sikerült összeraknom.Te hogy állsz vele ?
  • nyafi06
    Nézd meg a #284-es hozzászólást.Szépen leírja.
  • nyafi06
    Már Cubába vagyok.Közbe én is rájöttem.Szedegetem össze amit tudok.
  • bogyoka
    A második gyilkosság helyszínén vagyok, az ablakon másztam be, már a fiókból kivettem ami helyettesíti az 5.-ik kampót, most azt próbálom forgatni, de nem értem a logikáját az egésznek még.:)
  • Katarina 60
    De megy !A térképet helyezd biztonságba,rakd bele a szoborba és ragasztószalaggal tekerd körbe.Dobd ki az ablakon.Elkapnak az őrök,kutyákkal kell versenyt futni.De nem kell megijedni,jóformán bejátszás az egész.Segít a falnál egy pasi,ad egy címet.Telefonálj a fülkéből,kicsit várj mert vissza hívnak.Utána indulás a motorhoz és irány Cuba.
  • nyafi06
    na most én is ott tartok ahol te.Köszike a segítséget.valahol gondolom távozni kellene.Ablak?-nem megy!
  • Katarina 60
    Nem még de én tovább jutottam.Mégpedig úgy hogy zárd be az ajtót magad után,így nem tud lelőni.A kulcs nálad van.Rakd ki a kirakót,olyan közepesen nehéz.A kis szobába vedd fel a térképet,ragaszd is össze.Most még nem tudom mi lesz,mert mikor kijövök elkezd számolni az óra.De majd kiagyalok valamit.
  • nyafi06
    Engem már vagy 3-szor lelött.-de még itt vagyok.Fogalmam sincs hogy kell tovább jutni!!!!!Veled mi újság?Végig játszottad?
  • Katarina 60
    Nagyon szívesen ,örülök hogy sikerült.Írj ha segítség kell,én itt leszek.