Art of Murder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!Nekem is folyamatosan megfagyott a gép, olyankor minidg újraindítottam és egyszer csak bedoptam egy érmét és elsõre kiadott 3 egyformát.Nem tudom miért csinálja ezt, de kitartás, sikerülni fog.
rencsi32 igen sikerült tovább jutnom. aranyos vagy, hogy segítettél!ma kevés idõm volt játszani.a játékgépnél úgy lefagytam, hogy újra kellett indítanom a gépet! ott mi a bibi? másnak is volt ilyen? nem merem folytatni a játékot!
Az a baj, hogy nem emlékszem erre a részre, nekem egy másik szoba volt eszembe, ahova egy szekrényen keresztül mentem át. Itt úgy látszik könnyen átjutottam.
Vizsgáld meg a padlót is, meg a könyveket, bár gondolom megnézegettél mindent.
Sajnálom, nem ugrik be semmi.😞
Vizsgáld meg a padlót is, meg a könyveket, bár gondolom megnézegettél mindent.
Sajnálom, nem ugrik be semmi.😞
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
küldjed gyorsan, azóta keresgélek róla képeket😊)
privátba elküldöm neked ok?
nem tudom berakni a képet!
Tudnál egy képet betenni? Csinálj print-screent és tedd ide, gondolkodom, mert én sem tudtam kijönni, valamit csinálni kell, de nem jut eszembe hirtelen.
ott voltam.De onnan ki kell jönni.Ha felvettem a térképet a dobozból.
Nem tudom, hogy ott jársz-e, de a szekrénybõl nyilik egy titkos ajtó ott kéne bemenned. Vagy voltál ott, régen játszottam vele, és most képrõl beugrott ez nekem.😊
Nyafi06-> Sikerült tovább jutnod?
Nem vagytok túl segítõkészek!
Köszönöm, de az a leírás nekem is megvan, d enem segit.Van egy ajtó ahol betudsz menni az öltözõszobába.Oda kell menned,ott lesz az asztal is amirõl beszlek meg a telefon stb.Elvileg van nálad hozzá kulcs, hogy kitudd nyitni az ajtót.Nagyon észrevehetetlen az ajtó.Én is alig találtam meg.Bal oldalon lesz.és azt hiszem azzal szemben is van egy ajtó, amit eléggé látni lehet, de ebben nem vagyok biztos.
rencsi32 van a fórum közepén egy leirás -Desolador tette fel- igaz angol de segíthet.Igaz én még nem járok olyan messze. Katt rá. Én is abból élek. Bár még mindig az asztalt keresem a kosztüm szobába. Segítenél?????kicsit részletesebben.
Segitsetek légyszives!!!!
Sziasztok!Segítség kellene, ott tartok ahol a mozaik puzzle rejtvény van.Azt sikerült kiraknom, bementem a titok szobába, felvettem a térképet, inventoryba összeraktam a kettõt, megragasztottam és utána mit kell csinálni?Telik az idõm gondolom vmit az ablaknál kell csinálni de mit?Mindig le lõl a férfi.Segitsetek!!!!!
Variálj az en és a hu.dcp-kel legyen bent mindkettõ, vagy csak a hu. Valamelyik kombinációval mennie kell. Anno én is ezzel játszottam vele.
[merlinw.org]
Milyen magyarítás ez?Nekem minden marad angol csak még valami összevisszaságok is vannak irkálva.De nem magyarul, ráadásul még a load gamebe sem enged belépni.Mit csinálok rosszul?Vagy nektek is ilyen?
Sziasztok!hova kell másolni a dcp filet?
Azt hittem a második részhez van, mert épp most gyûröm. El vagyok akadva abba a nyomorult szerelõmûhelyben, mert felfújom a gumit de állandóan leenged.
Hát a mérete alapján eléggé úgy tûnik, hogy ez csak az elsõ részé. Pedig megörültem neki.
Hát másold be a könyvtárába!
Hát másold be a könyvtárába!
[merlinw.org]
VÉGE!!! Jó játék volt!
Áááá megvan!
A temetõben kinyitottam a kriptát, megkaptam a térkép hiányzó részét,összeraktam ill. összeragasztottam. Mit kell még csinálni vele, nem tudok tovvábbjutni!Help!
csak az a baj, hogy nem látok asztalt.Csak ruhákat,meg a tûzoltó készüléket vettem magamhoz.Azóta meg állok mint......Segíts!
az asztalon van egy telefon annak a közepén nyomd meg agombját és akkor fogsz egy üzenetet hallani.A sminkasztaloon is nézz körbe,meg alul a fiókba és vedd fel az aszpirint meg lessz egy palack abba pedig egy kereszt.
A kosztüm szobába mit kell csinálni? Tud valaki segíteni? Megköszönném.
Tuljutottam!
Kéne az a mentés, mert lefagy mindig, akármit csinálok!
Ez a széf kód: 24-27-08-21-24? Ezt ebbe a sorrendbe kell beütni?
Segítség!!!!
Szia!Nekem is folyamatosan megfagyott a gép, olyankor minidg újraindítottam és egyszer csak bedoptam egy érmét és elsõre kiadott 3 egyformát.Nem tudom miért csinélja ezt, de kitartás, sikerülni fog.
Hi! A játékgépen gondolom nyerni kell! Na most kb. a 4. forgatásnál nyernék szerintem, mert ott állandóan kifagy a gép!!!! Másnak is volt ilyen? Esetleg valaki tudna egy nyerés utáni mentést küldeni? Sajnos így nem tudok tovább menni!
köszike a segítséget jó, hogy így részletesen leírtad a kampós dolgot.
Kampók
Közben rájöttem. Az utánam jövõknek írom ezt, mert ezt eddig senki nem írta le egyértelmûen:
A kampók elforgatásának sorrendje a lényeg a megfelelõ égtájakhoz. A kampók alá van írva a sorszáma római számozással. Az elforgatást ebben a sorrendben kell megtenni: 5-ös kampó SW (jobbról az elsõ kampó), 2-es kampó NW (balról a második kampó), 3-as kampó SE (középsõ kampó), 1-es kampó W (balról az elsõ kampó), 4-es kampó NE (jobbról a második kampó).
Közben rájöttem. Az utánam jövõknek írom ezt, mert ezt eddig senki nem írta le egyértelmûen:
A kampók elforgatásának sorrendje a lényeg a megfelelõ égtájakhoz. A kampók alá van írva a sorszáma római számozással. Az elforgatást ebben a sorrendben kell megtenni: 5-ös kampó SW (jobbról az elsõ kampó), 2-es kampó NW (balról a második kampó), 3-as kampó SE (középsõ kampó), 1-es kampó W (balról az elsõ kampó), 4-es kampó NE (jobbról a második kampó).
Kellene egy kis segítség!Nem tudom a széfet kinyitni.Tudom a kódot de bármerre tekerem nem jó.HELP!!!
Sziasztok! Kellene egy kis segitség a kampós résznél. Hiába forgatom a a térkép szerint az égtájaknak megfelelõen a kampókat nem jutok tovább. Mit csinálok rosszul? Lehet a sorrend rossz?
Valaki segítsen!!!
Sziasztok!Egy kis segítség kellene.Az autószerelõnél vagyok.Ott mit kell csinálni?Nem enged semmit felvenni, voltam a szökõkútnál ott kivettem az összes pénzérmét, bementem a könyvtárba de ott sem tudok semmit sem csinálni.
seven m oldalán márc. elsõ hete van, ugyanez a secret files 2-nél is, de még semmi😞
pedig ideje lenne már kipörgetni a secret 2-õt nem német nyelven...
pedig ideje lenne már kipörgetni a secret 2-õt nem német nyelven...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megvan, a sorrend...<#mf1>#mf1>