725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#125 Szuper! :) -
Djemba #124 meg van -
Djemba #123 1 napon vagyok írólapot a nyomtatóba honnan kell szerezni??? -
csibe70 #122 Izgi!remek játék -
Sidower #121 Köszönöm a segítséget! Meglett, most hogy csak a csapágyra koncentráltam. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. :) -
csibe70 #120 keresd meg a csapágyat! -
Sidower #119 Hellosztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elakadtam az új földrésznél, amikor autót kell kölcsönözni és a csávónak kell adni a pénzt. Ő ragaszkodik, hogy rakjuk a zsebébe, de mi nem! :) Ezért máshova kell rakni, ahogy az angol végigjátszás is írja, de egyszerűen nem fogadja el a pad alatti helyet, mint "kassza". Valaki tudna nekem segíteni, hogy hova kattintsak vagy netán mit csináljak most?
Üdv, Sidower -
once #118 game over -
once #117 Sikerült, most már a gengszterek szállásánál vagyok.) -
once #116 Az elhagyatott épületben,hogyan tudom megjavítani a villanyt,hogy fel tudjak menni a lépcsőn? Beraktam a biztosítékot a szekrénybe és utána? -
once #115 Utána meg az origamit nézd meg. -
once #114 Fel kell hívni Warrent az igazgatót,és egy időpontot megbeszélnek a múzeumban, és ott lesz Branford műggyűjtő is. -
once #113 A poroltó a kiállító terem végén, a múmia fele van a tálka mellett a falon. köszi owen, erre nem jöttem volna rá. -
gabesz1114 #112 A múzeumban hol van a poroltó? -
owen20 #111 A múzeumost megcsináltam két láda van és a közé kell berakni a gumimatracot és poroltoval felfujni és lesz még 1 láda!
Amugy a 2. nap vagyok már bementem az idodába felvettem a mágneskártyát lementem odatetem a helyére a szobrot utánna mit kell még csinálni??
Irjon valaki! -
once #110 A pincében lévő raktárhelységben,melyik dobozt,ládát kell megvizsgálni a röntgensugaras készülékel? Mert én csak egy ládát látok aiben csak vázák vannak. igy nem tudok tobábbmenni sehogyse. -
once #109 hi! magyar végigjátszás még nincs hozzá? -
owen20 #108 sziasztok!
Elkzeztem a játékkal játtszani de a múzeumos pályát hogy kell megcsinálni van már gumim poroltom de azokat hova kell tenni?
A vázákkal mit kell csinálni meg a virágfölldel?
Irjatok kérlek!
Sziasztok! -
once #107 probléma megoldva) -
once #106 Üdv! Feltelepítettem a játékot de nem akar elindulni amikor elindítom ezt irja ki: please insert "art of murder fbi confidential" dvd-rom valaki segítene? -
Heidi #105 Én is végigjátszottam, csak a legvégén a bejátszásnál mindig lefagy, ezért csak annyit kérdeznék hogy megtudjuk miért hagyta életben azt az egy csávót? -
sjucus #104 Végigjátszottam. (A végefeleé már sejthető a befejezés, azért tetszett.) Ezúton is Thx a segítségekért! Sziasztok -
sjucus #103 Köszönöm a segítséget! Bejött! -
sjucus #102 Semmi gond, csak nem tudtam hol szúrtam el.
Milyen hosszú? Passz. Még nem játszottam ki. TE hol tartasz? -
#101 Bocsánat ne haragudj ez csak 1 amolyan kis "vicc" akart lenni, amolyan "leütött labda". Csak sz@r lett.
Bocsi.
Egyébként a játék mennyire hosszú? -
Athos120 #100 Na szia!
Ha kijössza metroból van egy ház, amin van egy csengő, amit le tudsz szedni és azt kombinálod az üveggel, akkor ki tudod szedni, ami benne van, ennyi! -
sjucus #99 Mármint tegyem vissza a csatornába? (Nem értem! ) -
#98 Akkor szaladj át a tesco-ba és szerezz üvegragasztót mert addig míg vissza nem regasztod az üveget nem enged tovább a biztonsági őr.
Bocsánat! -
sjucus #97 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A metrónál vagyok. A falból már sikerült kiszednem az üveget, és nem tudom hogyan menjek tovább. Előre is köszi!
-
sjucus #96 Köszönöm a segítséget!
-
Athos120 #95 Nincs mit domiko!
Bármi van írjál, írjatok, ha tudok segítek! :D
-
domiko #94 Köszi Athos120, így már sikerült!!!!!! -
Athos120 #93 Köszönöm mindenkinek, aki adott címeket! :D Egy párat már drukkolok le a netről csak nagyon lassan jönnek! :S -
Athos120 #92 Szia!
Van egy táska a szobában, a pdaádal le tudod fényképezni azon van egy taloszám ha elkészült a kép akkor látod,. felhívód a pda-ról és elmegy a szobábó a faszi! De fejtetőn van a cetli tehát az 555-tel kezdödik! -
Athos120 #91 Szia!
Ha jól emlékszem a feszítő vasat kell kíválazstani és azzal kell a létrára kattintani! Gondolom a kocsi már elgurult a létra alá, ha nem akkor csak kingeded a kéziféket! Remélem sikerült segítenem! -
#90 100-at kihagytam, most az újabb nyomozósokat soroltam fel (kivéve TLJ-t).
Broken Sword-öt azért nem írtam, mert nagyon gáz a második rész óta. Unalmas, vontatott. Első kettő jó de azok már 13 évesek (úristen...:D) -
sjucus #89 Sziasztok! Elakadtam. Tud valaki segíteni? Ott tartok amikor egy feszítővassal kell a sikátorban a teherautó felettio létrát lehúzni. Hogyan lehet megcsinálni? Előre is köszi
-
domiko #88 Sziasztok,segítséget kérnék,még az elején, mikor elmegyek a rosszfiúk házához,be az ablakon,a két fényképen kívül nem tudok semmit csinálni,de még eljönni sem enged.A szomszéd szobában meg ott ül a gengszter.
Mit kéne tennem? Köszi!!! -
#87 Még a Broken Swordot hagytad ki... az is helytálló a lista közt -
#86 Angol végigjátszás képekkel