725
Art of Murder: FBI Confidential
  • rencsi32
    Szia!Nekem is folyamatosan megfagyott a gép, olyankor minidg újraindítottam és egyszer csak bedoptam egy érmét és elsőre kiadott 3 egyformát.Nem tudom miért csinálja ezt, de kitartás, sikerülni fog.
  • nyafi06
    rencsi32 igen sikerült tovább jutnom. aranyos vagy, hogy segítettél!ma kevés időm volt játszani.a játékgépnél úgy lefagytam, hogy újra kellett indítanom a gépet! ott mi a bibi? másnak is volt ilyen? nem merem folytatni a játékot!
  • bogyoka
    Az a baj, hogy nem emlékszem erre a részre, nekem egy másik szoba volt eszembe, ahova egy szekrényen keresztül mentem át. Itt úgy látszik könnyen átjutottam.
    Vizsgáld meg a padlót is, meg a könyveket, bár gondolom megnézegettél mindent.
    Sajnálom, nem ugrik be semmi.:(
  • bogyoka
    küldjed gyorsan, azóta keresgélek róla képeket:))
  • rencsi32
    privátba elküldöm neked ok?
  • rencsi32
    nem tudom berakni a képet!
  • bogyoka
    Tudnál egy képet betenni? Csinálj print-screent és tedd ide, gondolkodom, mert én sem tudtam kijönni, valamit csinálni kell, de nem jut eszembe hirtelen.
  • rencsi32
    ott voltam.De onnan ki kell jönni.Ha felvettem a térképet a dobozból.
  • bogyoka
    Nem tudom, hogy ott jársz-e, de a szekrényből nyilik egy titkos ajtó ott kéne bemenned. Vagy voltál ott, régen játszottam vele, és most képről beugrott ez nekem.:)
  • rencsi32
    Nyafi06-> Sikerült tovább jutnod?
  • rencsi32
    Nem vagytok túl segítőkészek!
  • rencsi32
    Köszönöm, de az a leírás nekem is megvan, d enem segit.Van egy ajtó ahol betudsz menni az öltözőszobába.Oda kell menned,ott lesz az asztal is amiről beszlek meg a telefon stb.Elvileg van nálad hozzá kulcs, hogy kitudd nyitni az ajtót.Nagyon észrevehetetlen az ajtó.Én is alig találtam meg.Bal oldalon lesz.és azt hiszem azzal szemben is van egy ajtó, amit eléggé látni lehet, de ebben nem vagyok biztos.
  • nyafi06
    rencsi32 van a fórum közepén egy leirás -Desolador tette fel- igaz angol de segíthet.Igaz én még nem járok olyan messze. Katt rá. Én is abból élek. Bár még mindig az asztalt keresem a kosztüm szobába. Segítenél?????kicsit részletesebben.
  • rencsi32
    Segitsetek légyszives!!!!
  • rencsi32
    Sziasztok!Segítség kellene, ott tartok ahol a mozaik puzzle rejtvény van.Azt sikerült kiraknom, bementem a titok szobába, felvettem a térképet, inventoryba összeraktam a kettőt, megragasztottam és utána mit kell csinálni?Telik az időm gondolom vmit az ablaknál kell csinálni de mit?Mindig le lől a férfi.Segitsetek!!!!!
  • kirol
    De itt már sokan a 2. részről beszélnek egy ideje, azért gondoltam. :(
  • MerlinW
    Variálj az en és a hu.dcp-kel legyen bent mindkettő, vagy csak a hu. Valamelyik kombinációval mennie kell. Anno én is ezzel játszottam vele.
  • MerlinW
    Bartátom, hát nem az első rész topikja ez?:D Persze, hogy az elsőé:)
  • kirol
    Azt mondja már meg valaki, hogy ez az első rész magyarítása, vagy a másodiké?
  • rencsi32
    Milyen magyarítás ez?Nekem minden marad angol csak még valami összevisszaságok is vannak irkálva.De nem magyarul, ráadásul még a load gamebe sem enged belépni.Mit csinálok rosszul?Vagy nektek is ilyen?
  • MerlinW
    Csak másold be a játék könyvtárába. Az eng-et meg másold ki onnan.
  • trmn #304
    Közben megtaláltam a megoldást.
  • rencsi32
    Sziasztok!hova kell másolni a dcp filet?
  • trmn #302
    Azt hittem a második részhez van, mert épp most gyűröm. El vagyok akadva abba a nyomorult szerelőműhelyben, mert felfújom a gumit de állandóan leenged.
  • kirol
    Hát a mérete alapján eléggé úgy tűnik, hogy ez csak az első részé. Pedig megörültem neki.

Hát másold be a könyvtárába!
  • trmn #300
    Letöltöttem, de mi a túrót csináljak egy dcp file-al?
  • kirol
    Ez a második részé?
    Az Art of Murder Hunt for the Puppeteer -é?
  • MerlinW
    magyarítás
  • atesszan
    VÉGE!!! Jó játék volt!
  • atesszan
    Áááá megvan!
  • atesszan
    A temetőben kinyitottam a kriptát, megkaptam a térkép hiányzó részét,összeraktam ill. összeragasztottam. Mit kell még csinálni vele, nem tudok tovvábbjutni!Help!
  • nyafi06
    csak az a baj, hogy nem látok asztalt.Csak ruhákat,meg a tűzoltó készüléket vettem magamhoz.Azóta meg állok mint......Segíts!
  • rencsi32
    az asztalon van egy telefon annak a közepén nyomd meg agombját és akkor fogsz egy üzenetet hallani.A sminkasztaloon is nézz körbe,meg alul a fiókba és vedd fel az aszpirint meg lessz egy palack abba pedig egy kereszt.
  • nyafi06
    A kosztüm szobába mit kell csinálni? Tud valaki segíteni? Megköszönném.
  • atesszan
    Tuljutottam!
  • atesszan
    Kéne az a mentés, mert lefagy mindig, akármit csinálok!
  • rencsi32
    Ez a széf kód: 24-27-08-21-24? Ezt ebbe a sorrendbe kell beütni?
  • rencsi32
    Segítség!!!!
  • rencsi32
    Szia!Nekem is folyamatosan megfagyott a gép, olyankor minidg újraindítottam és egyszer csak bedoptam egy érmét és elsőre kiadott 3 egyformát.Nem tudom miért csinélja ezt, de kitartás, sikerülni fog.
  • atesszan
    Hi! A játékgépen gondolom nyerni kell! Na most kb. a 4. forgatásnál nyernék szerintem, mert ott állandóan kifagy a gép!!!! Másnak is volt ilyen? Esetleg valaki tudna egy nyerés utáni mentést küldeni? Sajnos így nem tudok tovább menni!