Art of Murder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez lenne a helyes, de random szerûen adja az összekevertet...
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendõrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is telon, meg Ruthal is.
De ezután nem tudok semmit csinálni, nem tudok bizonyitékokat gyüjteni, vagy vissza menni a hotleba<#conf>#conf>
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendõrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is teleon, meg Ruthal is.
Kiváncsi leszek arra a "kamposra" ha én már itt az elején szenvedek....
Azért a lámpás+hullámcsat ütöt<#hehe>#hehe>
Megy tovább a sztori!<#worship>#worship>
Fénykép a holtestrõl:
A táncos nõ szájánál lévõ porból vettem mintát, "zacskóba raktam"
A babát is zacskó rakton (ezután volt is egy kis video)
A földön kilehetett lazitani egy deszkát ott a deszkán volt egy számsor: lefényképeztem, zacskóba raktam.
Az ablakot igen becsuktam a felmosóval ott volt is egy jel lefényképeztem.
az ujlenyomatott: lefényképeztem, a rendõr pasitól kértem ceruzát és azt összetörtem majd a grafit rá az ujlenyomatra, szigetelõszalaggal levettem.
Ezeken kivül:
Ami még nállam van az egy könyv az asztalbol nevekkel, pár üres lap, szigetelõszalag.
Szerinted mi lehet akkor a gond??
<#confused>#confused>
Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik bizonyítékot adtad a rendõrnek mert nekem egyiket sem fogadja el. Gondolom a villanyt azért kéne felkapcsolni, hogy a balet táncos csaj mögöt lévõ falon (gondolom én) van valami írás és, hogy az elõkerüljön.
Nem sokára jön a still life 2 is érdekes, hogy ott is elégé hasonló a sztori....
Ha sikerül írd majd le köszi. <#buck>#buck>
Ha valaki játszott már a Art.Of.Murder.Hunt.For.The.Puppeteer
AKKOR OLVASSA TOVÁBB:
Valaki segítsen nekem légyszi, röktön a legelsõ pályán már szerintem minden bizonyitékot megszereztem (fénykép készítés,újlenyomat, minta az ablakon, a földön lévõ "számos" deszka, a baletos lányon szájánál lévõ porbol minta, baba elrakása) viszont a villanyt nem tudom felkapcsolni és igy (gondolom azért nem) nem tudok tovább jutni elvileg a folyosan va negy kis villany szekrény ott kellene???? a vezetékekkel valamit kell csinálni?????
valaki help!!!<#confused>#confused>
Napok óta kínlódok a játékkal, és nem tudom, hogy mit rontok el. A múzeumban nálam van a szobor, villog a riasztó. Helyére raktam a vázát és kipróbáltam minden variációt, de nem vált zöldre a riasztó lámpája. Már mindhárom vázát kipróbáltam. Raktam földet is bele. tele is és 1-1 marékkal is, de semmi. Mit felejtettem el? Kérlek segítsetek 😞 Köszönöm elõre is.
nem akarlak folyton téged nyaggatni de megint kéne a segítséged... Nem tudnád megmondani h amikor a hitelkártyát az autómata beszedi és nem adja vissza azután mit kell csinálni?
köszi:Bori
kiszedted a tárgyakat a kandallóból? Ahol a kés volt, van egy-két dolog késõbbre. Az amforákat már nem emlékszem milyen sorrendben, de át kellett vinni a falhoz a másik oldalra. Alulra a legnagyobbat,és így tovább, amíg fel nem ér a fal tetejéig, azon tudsz majd kimászni.
Nem tudna valaki segíteni? Elakadtam a játékban: az Alvarado prof. után az amforáknál. Ha valaki tud segíteni és megírja a választ annak nagyon magköszönöm. KÖÖÖÖÖÖÖÖSSSZZZZIIIII!!!!!!!!!!!
http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp
Letöltitek ezt a fájlt, és a Játék fõkönyvtárába simán csak be kell másolnotok!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A Sherlock vs Arsene Lupinrõl én is olvastam. Állítólag brutál nehéz, nincs is hozzá végigjátszás. Majd "megvizsgáljuk" a lehetõségeket.:-)))
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Sajnos a fórum keretei között nem lehet közzé tenni a végigjátszást, úgyhogy tárhelyet keresek. Ha valakinek segítség kell, szivesen válaszolok. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.
Jó ötlet hogy megcsináljátok a végigjátszást!
Nem rossz játék és izgalmas de én a végére el tudtam volna képzelni kissé markánsabb videót is de azért érdemes végigjátszani.
Aki tudja próbálja ki a Sherlock Holmes és az ezüst fülbevaló-t az is nagyon jó játék!