Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most értem én is ide jól néz ki 😊)

zzeN
na jó én eddig jutottam, már tököm ki van ezzel:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gyanítom messzebb vagyok én még onnan 😄

zzeN
na jól összejött a kép feltöltés...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
én ezen a puzzle-n vagyok lefáradva:

/forumkepek/2009_03/slider2.jpg[/img
ez lenne a helyes, de random szerûen adja az összekevertet...

Jah megvan,köszi.

Zzen, megcsináltam én ezeket forgattam ide oda elvileg jól is csináltam aztán nem történik semmi...sajnos

Kimész a házból és valahol az úton van egy csatorna meg kell nézni,de nem tudsz vele mit kezdeni.Beszélsz az ajtóban álló rendõrrel aki nem akarja oda adni a táskáját.Add a lakónak az öreg ürge névjegykártyáját,aztán vedd ki a postaládájából az újságot.Ezt el kell vissza vinned annak a rendõrnek aki az ajtóban áll.Nekilát olvasni addig foszt ki a ládáját és ezzel már ki tudod venni a csatornába esett cuccot.

Valaki help!!
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendõrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is telon, meg Ruthal is.
De ezután nem tudok semmit csinálni, nem tudok bizonyitékokat gyüjteni, vagy vissza menni a hotleba<#conf>

zzeN
találni fogsz a fiókban egy cetlit, és az asztalon van a térkép, rajta ugyanolyan színekkel(van még plusz felesleges) az égtájak, az adott sorrendben és szín szerint kell a jó égtáj felé forgatni a kampókat, remélem érthetõ így

Szoval ott mit kéne csinálni??<#nemtudom>

Már megint elakadtam <#violent>
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendõrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is teleon, meg Ruthal is.
Kiváncsi leszek arra a "kamposra" ha én már itt az elején szenvedek....
Azért a lámpás+hullámcsat ütöt<#hehe>

Szívesen,én még mindig a kampókkal szenvedek,majd ha sikerül írd már le. 😄

Hát igen ez maradt le!!! Köszi a helpet!
Megy tovább a sztori!<#worship>

szigetelõszalagos ujjlenyomatot papírra tetted? esetleg még az.

Bizonyítékok:
Fénykép a holtestrõl:
A táncos nõ szájánál lévõ porból vettem mintát, "zacskóba raktam"
A babát is zacskó rakton (ezután volt is egy kis video)
A földön kilehetett lazitani egy deszkát ott a deszkán volt egy számsor: lefényképeztem, zacskóba raktam.
Az ablakot igen becsuktam a felmosóval ott volt is egy jel lefényképeztem.
az ujlenyomatott: lefényképeztem, a rendõr pasitól kértem ceruzát és azt összetörtem majd a grafit rá az ujlenyomatra, szigetelõszalaggal levettem.
Ezeken kivül:
Ami még nállam van az egy könyv az asztalbol nevekkel, pár üres lap, szigetelõszalag.
Szerinted mi lehet akkor a gond??
<#confused>

Ha nálad vannak a bizonyítékok csinálj róla fotókat és utána beszélj a rendõrrel.

Villanyt nem kellett felkapcsolni..felmosót használtad?be kellett vele csukni az ablakot az ujjlenyomat felett.

Desolador!
Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik bizonyítékot adtad a rendõrnek mert nekem egyiket sem fogadja el. Gondolom a villanyt azért kéne felkapcsolni, hogy a balet táncos csaj mögöt lévõ falon (gondolom én) van valami írás és, hogy az elõkerüljön.
Nem sokára jön a still life 2 is érdekes, hogy ott is elégé hasonló a sztori....

Én késõbb akadtam el,egy másik résznél a falon kell forgatni kampókat...
Ha sikerül írd majd le köszi. <#buck>

Próbáld meg valamelyik bizonyítékot a kint ülõ rendõrnek adni,nekem elfogadta.

A játék mikor fog megjelenni magyarul???
Ha valaki játszott már a Art.Of.Murder.Hunt.For.The.Puppeteer
AKKOR OLVASSA TOVÁBB:
Valaki segítsen nekem légyszi, röktön a legelsõ pályán már szerintem minden bizonyitékot megszereztem (fénykép készítés,újlenyomat, minta az ablakon, a földön lévõ "számos" deszka, a baletos lányon szájánál lévõ porbol minta, baba elrakása) viszont a villanyt nem tudom felkapcsolni és igy (gondolom azért nem) nem tudok tovább jutni elvileg a folyosan va negy kis villany szekrény ott kellene???? a vezetékekkel valamit kell csinálni?????
valaki help!!!<#confused>

zzeN
szedjük, végre vmi jó kis point'n click😊

Prince23
Kijött a következõ része:
Art.Of.Murder.Hunt.For.The.Puppeteer

Tudna nekem valaki segíteni az ART OF MURDER játékhoz?Múzeumban vagyok kivettem a fejnélküli bábút,próbáltam a vázák összes verzióját de nem mûködik egyik sem!Olvastam a végigjátszást is.Ott azt írja,hogy a majomfejes vázába egy marék "akármit" kell rakni és utána ki tudok menni de a portás nem enged ki!ha valaki tud segítsen!elõre is nagyon köszönöm!Üdv!King0921
segítség!
help!
Napok óta kínlódok a játékkal, és nem tudom, hogy mit rontok el. A múzeumban nálam van a szobor, villog a riasztó. Helyére raktam a vázát és kipróbáltam minden variációt, de nem vált zöldre a riasztó lámpája. Már mindhárom vázát kipróbáltam. Raktam földet is bele. tele is és 1-1 marékkal is, de semmi. Mit felejtettem el? Kérlek segítsetek 😞 Köszönöm elõre is.
http://www.jatekleirasok.extra.hu/ itt megtaláljátok a végigjátszást.
Szia gato!

nem akarlak folyton téged nyaggatni de megint kéne a segítséged... Nem tudnád megmondani h amikor a hitelkártyát az autómata beszedi és nem adja vissza azután mit kell csinálni?

köszi:Bori
Nagyon köszi gato!!! Ilyen hülyeségen leragadni....
Szia,

kiszedted a tárgyakat a kandallóból? Ahol a kés volt, van egy-két dolog késõbbre. Az amforákat már nem emlékszem milyen sorrendben, de át kellett vinni a falhoz a másik oldalra. Alulra a legnagyobbat,és így tovább, amíg fel nem ér a fal tetejéig, azon tudsz majd kimászni.
Hy!
Nem tudna valaki segíteni? Elakadtam a játékban: az Alvarado prof. után az amforáknál. Ha valaki tud segíteni és megírja a választ annak nagyon magköszönöm. KÖÖÖÖÖÖÖÖSSSZZZZIIIII!!!!!!!!!!!
Jó sikerült😊
És most akkor ezt,innen,hogy lehet letölteni?
http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp

poppe
jutyubba beírod a nevét és voilá

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ez milyen játék
poppe
nemtom eddig kinek honnan volt meg, de most kijött egy magyar torrent oldalra is, hátha felélénkül a topik!

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Procyon
Kiara!

A csapágy a garázsajtó elõtt van. Ha jól emlékszem. Tapogass körbe.

Üdv.

kirol
Hú de elmaradtam a játékkal, én már kb. 2-3 hónapja nem játszottam vele, még mindig a múzeumban vagy hol járok.

mármint csapágy

Sziasztok,mikor ki kell kölcsönözni a kocsit és a pénzt kell odaadni akkor hol az a csapács,mert én sehol nem találom.

Sziasztok! Az and then there were none. cimü játékban a varrótüt nem tudom emmylinek odaadni. Ami a végégjátszásban lirva van az nem jó. Kérlek benneteket, valaki segitsen mert már 15-ször kezdtem elõlrõl. Köszönöm zsuzsi54
Felrakom újból a magyarosítást! Hátha innen könnyebb lesz leszednetek:

http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp

Letöltitek ezt a fájlt, és a Játék fõkönyvtárába simán csak be kell másolnotok!
Procyon
Imhol az oldal, ahol elérhetitek a végigjátszást. http://www.jatekleirasok.extra.hu/

Mayorpapa
Nagyszerû! Csak nyugodtan, nem kell sietni <#hehe>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Procyon
Szivesen, igazán szórakoztató fáradozás. Egyébként alakul a dolog. A hétvégén úgynézki felteszik. A linket majd bemásolom és hozzáférhetõ lesz.
A Sherlock vs Arsene Lupinrõl én is olvastam. Állítólag brutál nehéz, nincs is hozzá végigjátszás. Majd "megvizsgáljuk" a lehetõségeket.:-)))

Mayorpapa
Szia! Remélem mielõbb találsz egy tárhelyet, én nem nagyon vagyok "otthon" ebben a kérdésben, de tudom, hogy vannak ingyenes tárhelyek. Ja, és köszönjük eddigi fáradozásodat!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Procyon
Sziasztok.

Sajnos a fórum keretei között nem lehet közzé tenni a végigjátszást, úgyhogy tárhelyet keresek. Ha valakinek segítség kell, szivesen válaszolok. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.

Mayorpapa
Nagyon jók a Sherlock játékok is! Elkészíthetné valaki a végigjátszást a Sherlock vs. Arsene Lupin nevû játékhoz is, mert én nem merek belevágni anélkül...

Köszönöm a válaszodat már végig is vittem a játékot!
Jó ötlet hogy megcsináljátok a végigjátszást!
Nem rossz játék és izgalmas de én a végére el tudtam volna képzelni kissé markánsabb videót is de azért érdemes végigjátszani.
Aki tudja próbálja ki a Sherlock Holmes és az ezüst fülbevaló-t az is nagyon jó játék!