725
Art of Murder: FBI Confidential
  • Desolador
    ha a férfivel beszélsz utána adnia kéne...mindenesetre lámpából nálad kell lennie az égőnek,meg húzd szét az adaptert,utána próbáld.
  • rencsi32
    Hát sajnos nem ad semmit!Még beszélni sem tudok vele csak a férfival.Nem tudom mit csinálok rosszul
  • Desolador
    Szívesen,máskor is :)
  • rencsi32
    Köszönöm hát az még nincs nálam.Megpróbálom megszerezni!Köszönöm a segitségedet!
  • Desolador
    Rencsi hajcsat nálad van? Ha nincs a kávéző felé ül két tag és a csaj adja.
  • rencsi32
    megköszönném!!!!
  • rencsi32
    Szia!Akkor esetleg segithetnél nekem, ha már végigvitted a játékot!
  • zzeN
    Kemény 2 nap alatt sikerült végigvinnem, a vége számomra összecsapott volt, talán az 1. része jobb volt, talán... de jó játék ettól még.
  • rencsi32
    Segitsetek!!!!
  • Desolador
    Ja kicsit lentebb meglett
  • Desolador
    Amúgy az első részhez tud valaki magyarítást?
  • rencsi32
    Az már sikerül és köszönöm mindenkinek!
  • rencsi32
    Már nem kell a segitség sikerült tovább jutnom, de már megint elakadtam.Tudja valaki, hogy mit hová kell rakni hogy a fényképezőgépről rátudjam rakni a számítógépre a fényképeket?Az moondja hogy kell neki egy adapter, de nem tudom sehová bedugni.Ha valaki tud akkor ebben segitsen!
  • Alias91
    Vagy esetleg még az ujjlenyomat felett az ablakot bekell csukni és ott van egy jel az kell lefényképezni ( a folyoóson van egy felmosó azzal lehet becsukni)
  • Alias91
    bocs Rencsi32
  • Alias91
    Rencsi34!
    szigetelőszalagos ujjlenyomatot papírra tetted?
    Bizonyítékokat lefényképezted?
  • rencsi32
    Sziasztok!Egy kis segítség kellene.Most kezdtem a játékot de már az elején elakadtam.Megcsináltam mindent amit kellett,azt is tudom hogy rendőrnek kellene vmi bizonyitokot odaadnom, de semmit sem fogad el.Megvan a baba, megvannak a fényképek, ujjlenyomat,a padlóról a szám, a balettáncosnő szájáról a minta, mi kell még?Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm!
  • kirol
    Az első rész 800 MB, ez meg 3000.

Új motort kapott, vagy sok videó van benne vagy miért ez a növekedés?
  • Desolador
    na ennek ennyi azt hittem hosszabb.
  • Desolador
    ahh sikerült :D jihíí
  • Desolador
    most értem én is ide jól néz ki :))
  • zzeN
    na jó én eddig jutottam, már tököm ki van ezzel:

• Desolador
    Gyanítom messzebb vagyok én még onnan :D
  • zzeN
    na jól összejött a kép feltöltés...
  • zzeN
    én ezen a puzzle-n vagyok lefáradva:

[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_03/slider2.jpg[/IMG
    ez lenne a helyes, de random szerűen adja az összekevertet...
  • Desolador
    Jah megvan,köszi.
  • Desolador
    Zzen, megcsináltam én ezeket forgattam ide oda elvileg jól is csináltam aztán nem történik semmi...sajnos
  • Desolador
    Kimész a házból és valahol az úton van egy csatorna meg kell nézni,de nem tudsz vele mit kezdeni.Beszélsz az ajtóban álló rendőrrel aki nem akarja oda adni a táskáját.Add a lakónak az öreg ürge névjegykártyáját,aztán vedd ki a postaládájából az újságot.Ezt el kell vissza vinned annak a rendőrnek aki az ajtóban áll.Nekilát olvasni addig foszt ki a ládáját és ezzel már ki tudod venni a csatornába esett cuccot.
  • Alias91
    Valaki help!!
    A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendőrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
    Beszéltem a Fönökömmel is telon, meg Ruthal is.
    De ezután nem tudok semmit csinálni, nem tudok bizonyitékokat gyüjteni, vagy vissza menni a hotleba
  • zzeN
    találni fogsz a fiókban egy cetlit, és az asztalon van a térkép, rajta ugyanolyan színekkel(van még plusz felesleges) az égtájak, az adott sorrendben és szín szerint kell a jó égtáj felé forgatni a kampókat, remélem érthető így
  • Alias91
    Szoval ott mit kéne csinálni??
  • Alias91
    Már megint elakadtam
    A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendőrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
    Beszéltem a Fönökömmel is teleon, meg Ruthal is.
    Kiváncsi leszek arra a "kamposra" ha én már itt az elején szenvedek....
    Azért a lámpás+hullámcsat ütöt
  • Desolador
    Szívesen,én még mindig a kampókkal szenvedek,majd ha sikerül írd már le. :D
  • Alias91
    Hát igen ez maradt le!!! Köszi a helpet!
    Megy tovább a sztori!
  • Desolador
    szigetelőszalagos ujjlenyomatot papírra tetted? esetleg még az.
  • Alias91
    Bizonyítékok:
    Fénykép a holtestről:
    A táncos nő szájánál lévő porból vettem mintát, "zacskóba raktam"
    A babát is zacskó rakton (ezután volt is egy kis video)
    A földön kilehetett lazitani egy deszkát ott a deszkán volt egy számsor: lefényképeztem, zacskóba raktam.
    Az ablakot igen becsuktam a felmosóval ott volt is egy jel lefényképeztem.
    az ujlenyomatott: lefényképeztem, a rendőr pasitól kértem ceruzát és azt összetörtem majd a grafit rá az ujlenyomatra, szigetelőszalaggal levettem.
    Ezeken kivül:
    Ami még nállam van az egy könyv az asztalbol nevekkel, pár üres lap, szigetelőszalag.
    Szerinted mi lehet akkor a gond??
  • Desolador
    Ha nálad vannak a bizonyítékok csinálj róla fotókat és utána beszélj a rendőrrel.
  • Desolador
    Villanyt nem kellett felkapcsolni..felmosót használtad?be kellett vele csukni az ablakot az ujjlenyomat felett.
  • Alias91
    Desolador!
    Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik bizonyítékot adtad a rendőrnek mert nekem egyiket sem fogadja el. Gondolom a villanyt azért kéne felkapcsolni, hogy a balet táncos csaj mögöt lévő falon (gondolom én) van valami írás és, hogy az előkerüljön.
    Nem sokára jön a still life 2 is érdekes, hogy ott is elégé hasonló a sztori....
  • Desolador
    Én később akadtam el,egy másik résznél a falon kell forgatni kampókat...
    Ha sikerül írd majd le köszi.