725
Art of Murder: FBI Confidential
-
Desolador #245 ha a férfivel beszélsz utána adnia kéne...mindenesetre lámpából nálad kell lennie az égőnek,meg húzd szét az adaptert,utána próbáld. -
rencsi32 #244 Hát sajnos nem ad semmit!Még beszélni sem tudok vele csak a férfival.Nem tudom mit csinálok rosszul -
Desolador #243 Szívesen,máskor is :) -
rencsi32 #242 Köszönöm hát az még nincs nálam.Megpróbálom megszerezni!Köszönöm a segitségedet! -
Desolador #241 Rencsi hajcsat nálad van? Ha nincs a kávéző felé ül két tag és a csaj adja. -
rencsi32 #240 megköszönném!!!! -
rencsi32 #239 Szia!Akkor esetleg segithetnél nekem, ha már végigvitted a játékot! -
#238 Kemény 2 nap alatt sikerült végigvinnem, a vége számomra összecsapott volt, talán az 1. része jobb volt, talán... de jó játék ettól még. -
rencsi32 #237 Segitsetek!!!! -
Desolador #236 Ja kicsit lentebb meglett -
Desolador #235 Amúgy az első részhez tud valaki magyarítást? -
rencsi32 #234 Az már sikerül és köszönöm mindenkinek! -
rencsi32 #233 Már nem kell a segitség sikerült tovább jutnom, de már megint elakadtam.Tudja valaki, hogy mit hová kell rakni hogy a fényképezőgépről rátudjam rakni a számítógépre a fényképeket?Az moondja hogy kell neki egy adapter, de nem tudom sehová bedugni.Ha valaki tud akkor ebben segitsen! -
Alias91 #232 Vagy esetleg még az ujjlenyomat felett az ablakot bekell csukni és ott van egy jel az kell lefényképezni ( a folyoóson van egy felmosó azzal lehet becsukni) -
Alias91 #231 bocs Rencsi32 -
Alias91 #230 Rencsi34!
szigetelőszalagos ujjlenyomatot papírra tetted?
Bizonyítékokat lefényképezted? -
rencsi32 #229 Sziasztok!Egy kis segítség kellene.Most kezdtem a játékot de már az elején elakadtam.Megcsináltam mindent amit kellett,azt is tudom hogy rendőrnek kellene vmi bizonyitokot odaadnom, de semmit sem fogad el.Megvan a baba, megvannak a fényképek, ujjlenyomat,a padlóról a szám, a balettáncosnő szájáról a minta, mi kell még?Légyszi segítsetek!Előre is köszönöm! -
#228 Az első rész 800 MB, ez meg 3000.
Új motort kapott, vagy sok videó van benne vagy miért ez a növekedés? -
Desolador #227 na ennek ennyi azt hittem hosszabb. -
Desolador #226 ahh sikerült :D jihíí -
Desolador #225 most értem én is ide jól néz ki :)) -
#224 na jó én eddig jutottam, már tököm ki van ezzel:
-
Desolador #223 Gyanítom messzebb vagyok én még onnan :D -
#222 na jól összejött a kép feltöltés...
-
#221 én ezen a puzzle-n vagyok lefáradva:
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_03/slider2.jpg[/IMG
ez lenne a helyes, de random szerűen adja az összekevertet... -
Desolador #220 Jah megvan,köszi. -
Desolador #219 Zzen, megcsináltam én ezeket forgattam ide oda elvileg jól is csináltam aztán nem történik semmi...sajnos -
Desolador #218 Kimész a házból és valahol az úton van egy csatorna meg kell nézni,de nem tudsz vele mit kezdeni.Beszélsz az ajtóban álló rendőrrel aki nem akarja oda adni a táskáját.Add a lakónak az öreg ürge névjegykártyáját,aztán vedd ki a postaládájából az újságot.Ezt el kell vissza vinned annak a rendőrnek aki az ajtóban áll.Nekilát olvasni addig foszt ki a ládáját és ezzel már ki tudod venni a csatornába esett cuccot. -
Alias91 #217 Valaki help!!
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendőrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is telon, meg Ruthal is.
De ezután nem tudok semmit csinálni, nem tudok bizonyitékokat gyüjteni, vagy vissza menni a hotleba -
#216 találni fogsz a fiókban egy cetlit, és az asztalon van a térkép, rajta ugyanolyan színekkel(van még plusz felesleges) az égtájak, az adott sorrendben és szín szerint kell a jó égtáj felé forgatni a kampókat, remélem érthető így -
Alias91 #215 Szoval ott mit kéne csinálni?? -
Alias91 #214 Már megint elakadtam
A mosodik holtestnél, az öregfaszi mindig dumál hogy ne nyuljak semmihez igy csináltam képeket. Aztán kimentem a rendőrkéhez mondta beszéljek az itt lakó csajjal persze az nem akkart velem beszélni....
Beszéltem a Fönökömmel is teleon, meg Ruthal is.
Kiváncsi leszek arra a "kamposra" ha én már itt az elején szenvedek....
Azért a lámpás+hullámcsat ütöt -
Desolador #213 Szívesen,én még mindig a kampókkal szenvedek,majd ha sikerül írd már le. :D -
Alias91 #212 Hát igen ez maradt le!!! Köszi a helpet!
Megy tovább a sztori! -
Desolador #211 szigetelőszalagos ujjlenyomatot papírra tetted? esetleg még az. -
Alias91 #210 Bizonyítékok:
Fénykép a holtestről:
A táncos nő szájánál lévő porból vettem mintát, "zacskóba raktam"
A babát is zacskó rakton (ezután volt is egy kis video)
A földön kilehetett lazitani egy deszkát ott a deszkán volt egy számsor: lefényképeztem, zacskóba raktam.
Az ablakot igen becsuktam a felmosóval ott volt is egy jel lefényképeztem.
az ujlenyomatott: lefényképeztem, a rendőr pasitól kértem ceruzát és azt összetörtem majd a grafit rá az ujlenyomatra, szigetelőszalaggal levettem.
Ezeken kivül:
Ami még nállam van az egy könyv az asztalbol nevekkel, pár üres lap, szigetelőszalag.
Szerinted mi lehet akkor a gond??
-
Desolador #209 Ha nálad vannak a bizonyítékok csinálj róla fotókat és utána beszélj a rendőrrel. -
Desolador #208 Villanyt nem kellett felkapcsolni..felmosót használtad?be kellett vele csukni az ablakot az ujjlenyomat felett. -
Alias91 #207 Desolador!
Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik bizonyítékot adtad a rendőrnek mert nekem egyiket sem fogadja el. Gondolom a villanyt azért kéne felkapcsolni, hogy a balet táncos csaj mögöt lévő falon (gondolom én) van valami írás és, hogy az előkerüljön.
Nem sokára jön a still life 2 is érdekes, hogy ott is elégé hasonló a sztori.... -
Desolador #206 Én később akadtam el,egy másik résznél a falon kell forgatni kampókat...
Ha sikerül írd majd le köszi.