Art of Murder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van
1 napon vagyok írólapot a nyomtatóba honnan kell szerezni???
Izgi!remek játék
Köszönöm a segítséget! Meglett, most hogy csak a csapágyra koncentráltam. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 😊
keresd meg a csapágyat!
Hellosztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elakadtam az új földrésznél, amikor autót kell kölcsönözni és a csávónak kell adni a pénzt. Õ ragaszkodik, hogy rakjuk a zsebébe, de mi nem! 😊 Ezért máshova kell rakni, ahogy az angol végigjátszás is írja, de egyszerûen nem fogadja el a pad alatti helyet, mint "kassza". Valaki tudna nekem segíteni, hogy hova kattintsak vagy netán mit csináljak most?
Üdv, Sidower
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elakadtam az új földrésznél, amikor autót kell kölcsönözni és a csávónak kell adni a pénzt. Õ ragaszkodik, hogy rakjuk a zsebébe, de mi nem! 😊 Ezért máshova kell rakni, ahogy az angol végigjátszás is írja, de egyszerûen nem fogadja el a pad alatti helyet, mint "kassza". Valaki tudna nekem segíteni, hogy hova kattintsak vagy netán mit csináljak most?
Üdv, Sidower
game over
Sikerült, most már a gengszterek szállásánál vagyok.)
Az elhagyatott épületben,hogyan tudom megjavítani a villanyt,hogy fel tudjak menni a lépcsõn? Beraktam a biztosítékot a szekrénybe és utána?
Utána meg az origamit nézd meg.
Fel kell hívni Warrent az igazgatót,és egy idõpontot megbeszélnek a múzeumban, és ott lesz Branford mûggyûjtõ is.
A poroltó a kiállító terem végén, a múmia fele van a tálka mellett a falon. köszi owen, erre nem jöttem volna rá.
A múzeumban hol van a poroltó?
A múzeumost megcsináltam két láda van és a közé kell berakni a gumimatracot és poroltoval felfujni és lesz még 1 láda!
Amugy a 2. nap vagyok már bementem az idodába felvettem a mágneskártyát lementem odatetem a helyére a szobrot utánna mit kell még csinálni??
Irjon valaki!
Amugy a 2. nap vagyok már bementem az idodába felvettem a mágneskártyát lementem odatetem a helyére a szobrot utánna mit kell még csinálni??
Irjon valaki!
A pincében lévõ raktárhelységben,melyik dobozt,ládát kell megvizsgálni a röntgensugaras készülékel? Mert én csak egy ládát látok aiben csak vázák vannak. igy nem tudok tobábbmenni sehogyse.
hi! magyar végigjátszás még nincs hozzá?
sziasztok!
Elkzeztem a játékkal játtszani de a múzeumos pályát hogy kell megcsinálni van már gumim poroltom de azokat hova kell tenni?
A vázákkal mit kell csinálni meg a virágfölldel?
Irjatok kérlek!
Sziasztok!
Elkzeztem a játékkal játtszani de a múzeumos pályát hogy kell megcsinálni van már gumim poroltom de azokat hova kell tenni?
A vázákkal mit kell csinálni meg a virágfölldel?
Irjatok kérlek!
Sziasztok!
probléma megoldva)
Üdv! Feltelepítettem a játékot de nem akar elindulni amikor elindítom ezt irja ki: please insert "art of murder fbi confidential" dvd-rom valaki segítene?
Én is végigjátszottam, csak a legvégén a bejátszásnál mindig lefagy, ezért csak annyit kérdeznék hogy megtudjuk miért hagyta életben azt az egy csávót?
Végigjátszottam. (A végefeleé már sejthetõ a befejezés, azért tetszett.) Ezúton is Thx a segítségekért! Sziasztok
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Köszönöm a segítséget! Bejött! <#worship>#worship>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Semmi gond, csak nem tudtam hol szúrtam el.
Milyen hosszú? Passz. Még nem játszottam ki. TE hol tartasz?<#vigyor0>#vigyor0>
Milyen hosszú? Passz. Még nem játszottam ki. TE hol tartasz?<#vigyor0>#vigyor0>
Bocsánat ne haragudj ez csak 1 amolyan kis "vicc" akart lenni, amolyan "leütött labda". Csak sz@r lett.
Bocsi.
Egyébként a játék mennyire hosszú?
Bocsi.
Egyébként a játék mennyire hosszú?
Na szia!
Ha kijössza metroból van egy ház, amin van egy csengõ, amit le tudsz szedni és azt kombinálod az üveggel, akkor ki tudod szedni, ami benne van, ennyi!
Ha kijössza metroból van egy ház, amin van egy csengõ, amit le tudsz szedni és azt kombinálod az üveggel, akkor ki tudod szedni, ami benne van, ennyi!
Mármint tegyem vissza a csatornába? (Nem értem! )<#confused>#confused>
Akkor szaladj át a tesco-ba és szerezz üvegragasztót mert addig míg vissza nem regasztod az üveget nem enged tovább a biztonsági õr. <#wave>#wave>
Bocsánat!
Bocsánat!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A metrónál vagyok. A falból már sikerült kiszednem az üveget, és nem tudom hogyan menjek tovább. Elõre is köszi!
Köszönöm a segítséget!
Nincs mit domiko!
Bármi van írjál, írjatok, ha tudok segítek! 😄
Bármi van írjál, írjatok, ha tudok segítek! 😄
Köszi Athos120, így már sikerült!!!!!!
Köszönöm mindenkinek, aki adott címeket! 😄 Egy párat már drukkolok le a netrõl csak nagyon lassan jönnek! :S
Szia!
Van egy táska a szobában, a pdaádal le tudod fényképezni azon van egy taloszám ha elkészült a kép akkor látod,. felhívód a pda-ról és elmegy a szobábó a faszi! De fejtetõn van a cetli tehát az 555-tel kezdödik!
Van egy táska a szobában, a pdaádal le tudod fényképezni azon van egy taloszám ha elkészült a kép akkor látod,. felhívód a pda-ról és elmegy a szobábó a faszi! De fejtetõn van a cetli tehát az 555-tel kezdödik!
Szia!
Ha jól emlékszem a feszítõ vasat kell kíválazstani és azzal kell a létrára kattintani! Gondolom a kocsi már elgurult a létra alá, ha nem akkor csak kingeded a kéziféket! Remélem sikerült segítenem!
Ha jól emlékszem a feszítõ vasat kell kíválazstani és azzal kell a létrára kattintani! Gondolom a kocsi már elgurult a létra alá, ha nem akkor csak kingeded a kéziféket! Remélem sikerült segítenem!
100-at kihagytam, most az újabb nyomozósokat soroltam fel (kivéve TLJ-t).
Broken Sword-öt azért nem írtam, mert nagyon gáz a második rész óta. Unalmas, vontatott. Elsõ kettõ jó de azok már 13 évesek (úristen...😄)
Broken Sword-öt azért nem írtam, mert nagyon gáz a második rész óta. Unalmas, vontatott. Elsõ kettõ jó de azok már 13 évesek (úristen...😄)
[merlinw.org]
Sziasztok! Elakadtam. Tud valaki segíteni? Ott tartok amikor egy feszítõvassal kell a sikátorban a teherautó felettio létrát lehúzni. Hogyan lehet megcsinálni? Elõre is köszi
Sziasztok,segítséget kérnék,még az elején, mikor elmegyek a rosszfiúk házához,be az ablakon,a két fényképen kívül nem tudok semmit csinálni,de még eljönni sem enged.A szomszéd szobában meg ott ül a gengszter.
Mit kéne tennem? Köszi!!!
Mit kéne tennem? Köszi!!!
[merlinw.org]
Black Mirror
Still life
Culpa Innata
Sinking Island
Next Life
Syberia 1, 2
Tunguska
The Longest Journey (minden idõk legjobb és leghoszabb kalandja)
The Longest Journey: Dreamfall
Still life
Culpa Innata
Sinking Island
Next Life
Syberia 1, 2
Tunguska
The Longest Journey (minden idõk legjobb és leghoszabb kalandja)
The Longest Journey: Dreamfall
[merlinw.org]
Secret files Tunguska! Secret of the Atlantis...és és a sherlock holmes, bár az inkább fps, de kaland
ON
nekem is tetszik a gém, fõleg, h már magyar, kösz a feltöltõnek mégegyszer a hun felitai fileokért😊
ON
nekem is tetszik a gém, fõleg, h már magyar, kösz a feltöltõnek mégegyszer a hun felitai fileokért😊
Sziasztok!
Na ma kipörgettem a game-t, nekem nagyon bejött, jól jött néha a végigjátszás bevallom, de nagyobb részt rájöttem magam is a dolgokra!
Imádom az ilyen kaliberû gameket, csak nem igazán tudok címeket, ha valaki tud hasonló gamaekat legyen szíves dobjon meg mail-lel! Köszi!
Bocsi az Off-ért! E-Mailem:[email protected]
Na ma kipörgettem a game-t, nekem nagyon bejött, jól jött néha a végigjátszás bevallom, de nagyobb részt rájöttem magam is a dolgokra!
Imádom az ilyen kaliberû gameket, csak nem igazán tudok címeket, ha valaki tud hasonló gamaekat legyen szíves dobjon meg mail-lel! Köszi!
Bocsi az Off-ért! E-Mailem:[email protected]
Már kipróbáltam, az us.dcp-t így hogy meg van a hun, lehet törölni nyugodtan, mert felelslegesn foglal 170 megát...
Találd fel magadat... másold el valahova és próbáld ki. Ha nem jó visszarakod. Használd a fejed kicsit😊
[merlinw.org]
Jobb klikk a linken, "Hivatkozás mentése más néven" lemented, és bemásolod a letöltött hu.dcp-t a játék könyvtárába.
[merlinw.org]