725
Art of Murder: FBI Confidential
-
#165 Sziasztok! Nekem sajna nem jön be a magyarítás oldala. Aki letöltötte, nem tenné fel valahová, egy tárhelyre, hogy letölthessük? Köszönöm! -
elijahwood #164 hy!
kéne segitség, elakadtam. a kést kilett vizsgálva a elemzőgépen és az eredményt a pc-re küldte a papirral összehasonlitottam. de a rendőrségről nem tudok kijutni, ilyenkor mit kell tennem? már sok mindent kipróbáltam de nem ment. köszi a segitséget! -
Babobaba #163 Hát meg kell hagyni jó kis fordulópont volt a végén :) Tetszett .. csak kár h hamar vége lett... -
moncsyka01 #162 Azt nem neked írták!!! -
#161 Köszi
Miféle üveg? -
Tomy000 #160 üveg fent van a repülőnél az olló pedig a bizonyítékraktárban van az egyik dobozban -
#159 És hol találok ollót? -
Babobaba #158 Huha. Az üveg az hiányzik :S valahogy éreztem is hogy kell még valami. Az üveg az hol található? köszi a segitésget :) -
Tomy000 #157 a szendvicset odaadod a legyeknek és a legyeket bezárod az üvegbe majd odaadod a póknak -
Babobaba #156 sziasztok. valaki nem tudja, hogy a dzsungelben mit kell csinálni a pókkal? kicsit megakadtam ... -
Tomy000 #155 sziasztok ma végigjátszottam a játékod de azt nem értem hogy hogy kerül a tőr a maffiához?? -
Tomy000 #154 kösz moncsyka1!! megpróbálom de ha nem sikerülne tudna adni vki egy mentést?? -
moncsyka01 #153 Tomy, ha jól emléxem a metrónál van egy nagy ház balra, menj oda és ott van egy hosszú tárgy azzal kell kiszedni!!!! -
Tomy000 #152 elijahwood a táskát rakd vissza vagy fogd meg a bal szélső vázát +1 marék földet és rakd be a szobor helyére -
elijahwood #151 játékleirás kell mert elakadtam, ott a muzeumban. nem tudok kijönni sehogyan, gondolom valamit kell tenni. előre köszi -
Tomy000 #150 igen kiengedtem de továbbjutottam ott járok ahol azt a csövest ölték meg
de abból az üvegből mivel lehet kiszedni a papírt?? -
moncsyka01 #149 Előtte már kiengedted a kézi féket???
-
Tomy000 #148 nekem nem engedi hogy felvegyem a vasat azt mondja hogy a kocsi kerekei túl erősen nyomódnak a feszítővashoz -
moncsyka01 #147 A feszítővasat fel kell venni a földről, aztán a kocsiba be kell ülni és kiengedni a kézi féket!!!! Am ma játszottam végig a játékot és nagyon jó!!! -
Tomy000 #146 vki mondja már meg hogymit kell a kocsival csinálnio hogy ki tudjam venni a feszítővasat -
#145 mivel h a te postodra válaszoltam, így gondolom h az... -
elijahwood #144 ez a magyarositás? 168 mb, ilyen sok? -
#143 itt egy régebbi link, meg kell várni míg betölt az oldal és utána hivatkozás mentése... -
elijahwood #142 hali mindenkinek! szeretném tudni van-e magyarositása a játéknak? mert kerestem és nem találtam, angolul meg nem szivesen játszok. :) köszi. -
Tomy000 #141 help a maffia rejtekhelyénél mit kell csinálni a kocsival?? -
Tomy000 #140 a gumics. azon az oldalon van ahol a táska kapcsoldfel a vollanyt és akkor a ládák között -
RUDKO #139 Sziasztok. a muzeumban vagyok a poroltó megvan de a matrac nincs. azt hol találom. már bejártam mindent ezerszer. -
Tomy000 #138 Sziasztok! Segítség kéne a játékhoz a 2. napon vagyok ott ahol Nick-el kell találkozni de mit kell csinálni abban a házban?? -
moncsyka01 #137 Már sikerült, köszi a segítséget csak nem jól értelmaztem amit írtál!!! Köszi!!!! -
moncsyka01 #136 Köszi a segítséget,de ,hogy kell megfordítani mert nekem sehogy sem sikerül!!!! Lécci segíts még egy kicsit!!! -
once #135 Az tényleg jó lenne ha lenne folytatása valamikor. A vége nekem sem volt valami nagy szám, olyan öszecsapott volt,de ezenfelül nagyon tetszett a játék .) -
Devilboys #134 Hello! Fejjel lefele van belerakva a cetli a táskába! Ugyh meg kell fordítani és már ott is a teloszám!!!
Am nagyon jo játék én éveztem!!!Csak a vége nekem egy kicsit furi?! :S
Ugy tűnik mintha lenne majd ennek a játéknak folytatása!? Vagy csak nekem tűnik ugy?! -
moncsyka01 #133 Hello!!!! Rem segít nekem vki!!! Elakadtam ott,h a gengsztereknél vagyok lefényképeztem a táskát de a számot,h kell leolvasni róla????
Létszi segítsetek nekem!!!Előre is köszi!!!! -
once #132 Amit lefotóztál azon a képen rajta van egy telefonszám azt hívd fel(vigyázz fejjel lefelé van) és... -
Babobaba #131 mindegy rájöttem.. -
Babobaba #130 Helloka. Hát remélem valaki tud segiteni :).A múzeumban vagyok, odaadtam a végzést az igazgatónak és a szobrocska kéne. Ugyebár ha leemelem pirosan világit. A pálmafás szobából kéne a váza. És ott kell bele virágföld vagy hogy ? Aki tudja pls írjon :) -
#129 Hát nekem még nem volt időm azóta játszani, így nem tudom. -
Devilboys #128 Hali Xirol!
annyi a dolgod rájöttem! hogy a mobil lerakod az irodádba az asztalra! a raktárbol kiveszel egy akksit! A félemeletről levágsz egy drotdarabot az ollóval és utánna lerakod az aksit a mobil mellé és a drottal összekötöd!
De viszont én most máshelyen akadtam meg! Eljutottam a gengszterházig! Leállítottam a légkondit a feszítővassal, lefotoztam a táskát, de nem tudom hogyan tovább?! Várni kell hogy a csávó kimenjen a szobábol vagy mit kell csinálni???!!! -
Devilboys #127 Megvan a társ törött telfonja leraktam az asztalra de utánna mit kell csinálni?! most nagyon elakadtam! Segítsetek! -
#126 Megtaláltam a társ törött telefonját, de most nem tudom merre tovább.