Art of Murder
← ElőzőOldal 15 / 15
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hé, neked honnan van meg a játék?<#conf>#conf>
De a kedvedért csináltam gyorsan neked pár képet a játékból:
Hát így nagy gyorsan azt vettem észre (Csak most raktam fel, és csak annyit láttam belõle, amíg csináltam a képeket.) a háttérképek lehettek volna azért kicsit szebbek is. Van segítség is, aki elakadna benne, ami megmutatja, mit kell megvizsgálni.
Röviden ennyi. De ha lesz idõm, majd játszok vele, de most nincs.
Hát így nagy gyorsan azt vettem észre (Csak most raktam fel, és csak annyit láttam belõle, amíg csináltam a képeket.) a háttérképek lehettek volna azért kicsit szebbek is. Van segítség is, aki elakadna benne, ami megmutatja, mit kell megvizsgálni.
Röviden ennyi. De ha lesz idõm, majd játszok vele, de most nincs.
de még nem jelent meg?
dejóó ez nagyon jo játék lesz. Csöppet emlékeztet a Still Life-ra.
hát ennél van szebb is...
nem 1 szépség...
nem 1 szépség...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
jaja nekem is.
Nekem inkább a Still Life jut eszembe róla.
hûha! hûha! és ahogy elnézem megér mégegy hûhá!-t grafikailag szép és valahol nincsen több kép errõl a szépségrõl?
Pont tegnap játszottam végig. Valahogy anno amikor megjelent nem figyeltem fel rá és csak most jöttem rá milyen kár lett volna kihagyni. A lényeg az ,hogy marha jó volt majdnem széttörtem a billentyûzetet néhány résznél annyira beleéltem magam XD
Kicsit se Fahrenheit koppintás XDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#eljen>#eljen> ha megjelenik kéne hozzá amatõr szinkront szervezni!
Ilyen játékokban nincsennek szörnyek, böszmeség ilyeneket említeni ebben a témában. 😊
Persze, hogy van: Still Life: ez nyomozós szintén, NiBiRu, Black Mirror, Tunguska, Syberia stb.
Persze, hogy van: Still Life: ez nyomozós szintén, NiBiRu, Black Mirror, Tunguska, Syberia stb.
Talán off: Létezik ehhez hasonló játék, ami már megjelent? Bár jobban örülnék, ha nem ilyen szörnyes dolog lenne, az túl valótlan😊
Ja és nem lenne gond, ha menne a gépemen
Ja és nem lenne gond, ha menne a gépemen
A modern világba született egy õsi korban élt gonosz fõpap leszármazottjának az a szent küldetése, hogy a kiválasztott emberek szíveit összegyûjtse, és egy szertartás során feláldozza azt sötét istenének. Ezzel új korszakot nyitva az emberiség történelmében, ahol a törzsük újra hatalmassá válik, és uralkodhat a világ felett. Na ezt a sorozatgyilkost kell elkapni. Valami ilyesmi sztorira tippelek.
A képek szépek, pláne, ha in-game lenne. Kíváncsi leszek a játékra. Alone in the dark feeling egy kicsit. <#eljen>#eljen>
A képek szépek, pláne, ha in-game lenne. Kíváncsi leszek a játékra. Alone in the dark feeling egy kicsit. <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Olyan jó látni, hogy sok ilyen típusú játék készül. Ezeket szeretem a legjobban.
Csak jöjjenek, jelenjenek már meg.
De ahogy látom ez is 2007 Q4 sajnos.
Csak jöjjenek, jelenjenek már meg.
De ahogy látom ez is 2007 Q4 sajnos.
nagyon jol hangzik, a képek is faszák, várom már<#eljen>#eljen>
A játékban, mint írtam a fõhõsnek egy hátborzongató sorozatgyilkos után kell nyomoznia. Az áldozatokat valamilyen ismeretlen eszközzel ölték meg, szívüket pedig egytõl-egyig eltávolították.
A kaland New York-ban indul, végül azonban a perui Cusco városába is eljutunk, ahol az inkák birodalmának õsi fõvárosában kell kutakodnunk - a dzsungel közepén.
A kaland New York-ban indul, végül azonban a perui Cusco városába is eljutunk, ahol az inkák birodalmának õsi fõvárosában kell kutakodnunk - a dzsungel közepén.
A City Interactive gondozásában készül az év egyik legnagyobb reménysége kalandjáték fronton: az Art of Murder: FBI Confidential-ban egy ügynök szerepében kell a végére járnunk egy különösen rémisztõ sorozatgyilkosságnak.
Nyomozásunk során eljutunk majd New York sötét sikátoraiból az elfeledett inka civilizáció egykori fõvárosába, Cuscoba is, szóval izgalmakból garantáltan nem lesz hiány, a point & click rajongók máris kezdhetik tisztogatni egerüket.
Nyomozásunk során eljutunk majd New York sötét sikátoraiból az elfeledett inka civilizáció egykori fõvárosába, Cuscoba is, szóval izgalmakból garantáltan nem lesz hiány, a point & click rajongók máris kezdhetik tisztogatni egerüket.
← ElőzőOldal 15 / 15