725
Art of Murder: FBI Confidential
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Nekem sajna nem jön be a magyarítás oldala. Aki letöltötte, nem tenné fel valahová, egy tárhelyre, hogy letölthessük? Köszönöm!
  • elijahwood
    hy!
    kéne segitség, elakadtam. a kést kilett vizsgálva a elemzőgépen és az eredményt a pc-re küldte a papirral összehasonlitottam. de a rendőrségről nem tudok kijutni, ilyenkor mit kell tennem? már sok mindent kipróbáltam de nem ment. köszi a segitséget!
  • Babobaba
    Hát meg kell hagyni jó kis fordulópont volt a végén :) Tetszett .. csak kár h hamar vége lett...
  • moncsyka01
    Azt nem neked írták!!!
  • kirol
    Köszi
    Miféle üveg?
  • Tomy000
    üveg fent van a repülőnél az olló pedig a bizonyítékraktárban van az egyik dobozban
  • kirol
    És hol találok ollót?
  • Babobaba
    Huha. Az üveg az hiányzik :S valahogy éreztem is hogy kell még valami. Az üveg az hol található? köszi a segitésget :)
  • Tomy000
    a szendvicset odaadod a legyeknek és a legyeket bezárod az üvegbe majd odaadod a póknak
  • Babobaba
    sziasztok. valaki nem tudja, hogy a dzsungelben mit kell csinálni a pókkal? kicsit megakadtam ...
  • Tomy000
    sziasztok ma végigjátszottam a játékod de azt nem értem hogy hogy kerül a tőr a maffiához??
  • Tomy000
    kösz moncsyka1!! megpróbálom de ha nem sikerülne tudna adni vki egy mentést??
  • moncsyka01
    Tomy, ha jól emléxem a metrónál van egy nagy ház balra, menj oda és ott van egy hosszú tárgy azzal kell kiszedni!!!!
  • Tomy000
    elijahwood a táskát rakd vissza vagy fogd meg a bal szélső vázát +1 marék földet és rakd be a szobor helyére
  • elijahwood
    játékleirás kell mert elakadtam, ott a muzeumban. nem tudok kijönni sehogyan, gondolom valamit kell tenni. előre köszi
  • Tomy000
    igen kiengedtem de továbbjutottam ott járok ahol azt a csövest ölték meg
    de abból az üvegből mivel lehet kiszedni a papírt??
  • moncsyka01
    Előtte már kiengedted a kézi féket???
  • Tomy000
    nekem nem engedi hogy felvegyem a vasat azt mondja hogy a kocsi kerekei túl erősen nyomódnak a feszítővashoz
  • moncsyka01
    A feszítővasat fel kell venni a földről, aztán a kocsiba be kell ülni és kiengedni a kézi féket!!!! Am ma játszottam végig a játékot és nagyon jó!!!
  • Tomy000
    vki mondja már meg hogymit kell a kocsival csinálnio hogy ki tudjam venni a feszítővasat
  • zzeN
    mivel h a te postodra válaszoltam, így gondolom h az...
  • elijahwood
    ez a magyarositás? 168 mb, ilyen sok?
  • zzeN
    itt egy régebbi link, meg kell várni míg betölt az oldal és utána hivatkozás mentése...
  • elijahwood
    hali mindenkinek! szeretném tudni van-e magyarositása a játéknak? mert kerestem és nem találtam, angolul meg nem szivesen játszok. :) köszi.
  • Tomy000
    help a maffia rejtekhelyénél mit kell csinálni a kocsival??
  • Tomy000
    a gumics. azon az oldalon van ahol a táska kapcsoldfel a vollanyt és akkor a ládák között
  • RUDKO
    Sziasztok. a muzeumban vagyok a poroltó megvan de a matrac nincs. azt hol találom. már bejártam mindent ezerszer.
  • Tomy000
    Sziasztok! Segítség kéne a játékhoz a 2. napon vagyok ott ahol Nick-el kell találkozni de mit kell csinálni abban a házban??
  • moncsyka01
    Már sikerült, köszi a segítséget csak nem jól értelmaztem amit írtál!!! Köszi!!!!
  • moncsyka01
    Köszi a segítséget,de ,hogy kell megfordítani mert nekem sehogy sem sikerül!!!! Lécci segíts még egy kicsit!!!
  • once
    Az tényleg jó lenne ha lenne folytatása valamikor. A vége nekem sem volt valami nagy szám, olyan öszecsapott volt,de ezenfelül nagyon tetszett a játék .)
  • Devilboys
    Hello! Fejjel lefele van belerakva a cetli a táskába! Ugyh meg kell fordítani és már ott is a teloszám!!!
    Am nagyon jo játék én éveztem!!!Csak a vége nekem egy kicsit furi?! :S
    Ugy tűnik mintha lenne majd ennek a játéknak folytatása!? Vagy csak nekem tűnik ugy?!
  • moncsyka01
    Hello!!!! Rem segít nekem vki!!! Elakadtam ott,h a gengsztereknél vagyok lefényképeztem a táskát de a számot,h kell leolvasni róla????
    Létszi segítsetek nekem!!!Előre is köszi!!!!
  • once
    Amit lefotóztál azon a képen rajta van egy telefonszám azt hívd fel(vigyázz fejjel lefelé van) és...
  • Babobaba
    mindegy rájöttem..
  • Babobaba
    Helloka. Hát remélem valaki tud segiteni :).A múzeumban vagyok, odaadtam a végzést az igazgatónak és a szobrocska kéne. Ugyebár ha leemelem pirosan világit. A pálmafás szobából kéne a váza. És ott kell bele virágföld vagy hogy ? Aki tudja pls írjon :)
  • kirol
    Hát nekem még nem volt időm azóta játszani, így nem tudom.
  • Devilboys
    Hali Xirol!
    annyi a dolgod rájöttem! hogy a mobil lerakod az irodádba az asztalra! a raktárbol kiveszel egy akksit! A félemeletről levágsz egy drotdarabot az ollóval és utánna lerakod az aksit a mobil mellé és a drottal összekötöd!
    De viszont én most máshelyen akadtam meg! Eljutottam a gengszterházig! Leállítottam a légkondit a feszítővassal, lefotoztam a táskát, de nem tudom hogyan tovább?! Várni kell hogy a csávó kimenjen a szobábol vagy mit kell csinálni???!!!
  • Devilboys
    Megvan a társ törött telfonja leraktam az asztalra de utánna mit kell csinálni?! most nagyon elakadtam! Segítsetek!
  • kirol
    Megtaláltam a társ törött telefonját, de most nem tudom merre tovább.