Art of Murder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más helyen nem találtam ennek a játéknak ezért ide írom hogy:
Az Art Of Murder The Hunt For The Puppeteer-ben át lehet valahol állítani a képernyõ felbontást ?? Mert 24-es Samsung SyncMaster monitorom van és nagyon kicsi képben van és úgy elég nehéz játszani akkorka képben. :S Ezért ezt szeretném kérdezni hogy valaki pls megmondja hogy hol tudom állítani a képernyõ felbontást ? Mert az Optionsban, a beállításokban nem találtam. :SSS Pls Segítsetek! Elõre is thx! 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Segítsetek léci!
Ott vagyok annál a pályánál hogy Thugs Hideout amikor az utcán vagyok vagy a sikátorban vagy hol na és ott nem tudok tovább jutni! Amikor fent vagyok az emeleten vagy hol és ott a másik szobában van az õr vagy ki és akár hová akarok lépni azt mondja a csajszi "Nem mehetek oda még utóbb meg lát" vagyis ilyesmit mond! Mit kell itt csinálni??? PLS segítsetek!
THX!
van a jobb középsõ piramisnál egy panel azt se tudtam meg oldani
ha valaki tud segiteni azt köszönõm
elöre is köcce mindent
üdv Jani
Art of Murder: FBI Top Secret címen.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/Artofmurder2/ArtofMurder2.htm
Kövesd végig a ballet szobás részt hogy így játszottad e végig,lehet valamin átsiklottál velem is sokszor elõfordult.
Most a Cards of Destiny-vel szeretnék játszani,igaz h nincs magyarítása igy nehezebb lesz,de elkezdem mert már alig várom😊 AZ elõzõ részek is tetszettek,remélem hogy ez is fog.
Segítségeteket szeretném kérni. A "halálos marionett"-ben már az elején elakadtam.A bizonyítékok közül a parketta, az újjlenyomat, a fabábu,a kristályos vattapamacs,a 6 foto,és a tánctermet használók névsora megvan és mégse megy ki a bálterembõl. Köszönettel aki tud segíteni.
Újabb problémám van!!
Az Art of Murder FBI Confidentialban nem tudok tovább jutni még az elején a múzeumban amikor a vázákat kell rakosgatni :SSS
Ott nem tudok tovább jutni :SSS
Pls valaki segítene??????
Légyszíves
Én az Art of Murder FBI Confidential-ra keresek magyarítás-t de nem találok :SSS
Ha valaki tudna egy linket a magyarításra akkor tegye ide a fórumba plss!!! Nagyon megköszönném!!
elõre is köszi!
Segítséget szeretnék kérni Tõletek. Az Art of murder kezdõ játékosa vagyok, és egybõl a második, a halálos marionett az, amivel kezdtem. Sajnos már az elején nehézségeim támadtak a balett teremben, ugyanis nem tudok addig kijutni onnan míg a zongora 'rejtélyét' meg nem fejtem. De úgy tûnik egyedül nem megy. Kérlek segítsetek. Elõre is köszönöm! <#integet2>#integet2>
Nem tud valaki magyarosítást az AOM 3-hoz? megvan angolul, de jobb lenne magyarul😊 ha van, elõre is köszi, ha valaki elküldi😊
e-mail címem: [email protected]
(Az is elég ha ide írjátok h hol találhatnék 1-et)
Föltelepítettem a halálos marionettet a gépemre, de indítás elõtt mindig kéri a játék cédéjét.
Mit kéne csinálnom? Valamit még föl kéne tenni a gépre?
Elõre is köszi😊
A halálos marionettben a ott tartok ahol egy antikváriumban kell kinyitni egy széfet..A kód megvan,de akárhogy próbálom nem sikerül.(merre kell tekergetni a széf gombot?,minden szám után bal klikk,hogy rögzítsük?,....) A végigjátszáson megnéztem, elvileg mindent jól csináltam ezen a pályán,de itt elakadtam.Szerinted van olyan,hogy hibás a játék és azért nem tudom kinyitni?Ezen a pályán az antikváriusnak nincs sem keze sem feje!!! <#schmoll2>#schmoll2>
Köszi a segítséged!
szoval amikor van az a resz hogy a noveny magjat kell osszerakni meg kinyomtatni az eredmenyeket stb, akkor miutan megvan mind a 2 nyomtatott lap es jonnek ki a laboratoriumbol, nem enged ki. azt mondja a csaj hogy "I should leave everything as it was, otherwise Wang will be picking on me again" hiaba kapcsolom ki a mikroszkopot, csukom le a scannert.
probaltam mar visszatolteni korabbi mentest es ujra vegigbaszakodni a lepeseket(soot mas sorrendben is) de midnig ez a helyzet. soot mar ahogy belepek a telefonhivas elott a laboratirumba es jonnek ki mar akkor is ezt az i should leave...stb-t dumalja a csaj. 😞 megoldast nem talaltam ra googlen se.
a keresem az lenne, hogy ha valakinek van a lab utan kozvetlen vagy kozelbe egy mentese akkor megkoszonnem ha irna privit es eljutatna hozzam, vagy felrakna valami tarhelyre es belinkelne, hatha masnak is lesz ezzel majd gondja.
Elakadtam,segítség kellene.<#confused>#confused>
nem zavarhatom, de ki sem enged, amig meg nem néztem mindent. teló halott, Wang meg szöszmötöl háttal.
No one can stop Death!