Art of Murder

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fel tudom már fújni a kereket és utánna mit kell csinálni???
Sziasztok! Elakadtam a halálos marionettben. Spanyolországban vagyok és nem tudom, hogy kell megjavítani a motort. Légyszi segítsetek.
Hali!

Más helyen nem találtam ennek a játéknak ezért ide írom hogy:

Az Art Of Murder The Hunt For The Puppeteer-ben át lehet valahol állítani a képernyõ felbontást ?? Mert 24-es Samsung SyncMaster monitorom van és nagyon kicsi képben van és úgy elég nehéz játszani akkorka képben. :S Ezért ezt szeretném kérdezni hogy valaki pls megmondja hogy hol tudom állítani a képernyõ felbontást ? Mert az Optionsban, a beállításokban nem találtam. :SSS Pls Segítsetek! Elõre is thx! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nah próbáltam de nem jó! 😞 mert amikor felhívom azt a számot akkor foglalt vagy mi mert felhívom és csak úgy pittyog! 😞( akkor mit kelll még csinálni???

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

jah ok köszönöm! Megpróbálom!

le kell fotózni a táskát a telefonoddal, és fel kell hívni a képen lévõ telefonszámot
Sziasztok!

Segítsetek léci!
Ott vagyok annál a pályánál hogy Thugs Hideout amikor az utcán vagyok vagy a sikátorban vagy hol na és ott nem tudok tovább jutni! Amikor fent vagyok az emeleten vagy hol és ott a másik szobában van az õr vagy ki és akár hová akarok lépni azt mondja a csajszi "Nem mehetek oda még utóbb meg lát" vagyis ilyesmit mond! Mit kell itt csinálni??? PLS segítsetek!
THX!

sziasztok én a piramisoknál akatam el edig ment de a leszakadt hid utánn ben a 3 vagy 4 piramisnál nem tudom mit kell csinálni csegitcsetekk lécci
van a jobb középsõ piramisnál egy panel azt se tudtam meg oldani
ha valaki tud segiteni azt köszönõm

elöre is köcce mindent
üdv Jani
bogyoka
Most olvastam, hogy jön az újabb rész 2010 szeptemberre van kiírva.

Art of Murder: FBI Top Secret címen.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Valamit még biztos nem találtál meg,vagy nem oldottál meg.
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/Artofmurder2/ArtofMurder2.htm
Kövesd végig a ballet szobás részt hogy így játszottad e végig,lehet valamin átsiklottál velem is sokszor elõfordult.

Most a Cards of Destiny-vel szeretnék játszani,igaz h nincs magyarítása igy nehezebb lesz,de elkezdem mert már alig várom😊 AZ elõzõ részek is tetszettek,remélem hogy ez is fog.

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A "halálos marionett"-ben már az elején elakadtam.A bizonyítékok közül a parketta, az újjlenyomat, a fabábu,a kristályos vattapamacs,a 6 foto,és a tánctermet használók névsora megvan és mégse megy ki a bálterembõl. Köszönettel aki tud segíteni.
Nagyon koszi hogy segiteni probálsz, de ott nem lehet sehol sem felvenni semmit, a kerék alol meg nem lehet ki vennni azt a vasat, olvasgattam végig játszásokat de ott sem volt elég értheto mert azt irta hogy le kell nyomni a kéziféket és az auto elkezd magátol lefelé gurulni, de nem gurul söt még meglokni sem lehet. Válaszodat nagyon várom és koszonom, hogy segitesz.
ja segítek!! ott azt kell hogy fel veszed azt a feszítõ vasat és avval a kerék alól kiszeded azt ami a alatta vagy a kerék mögött van és kihúzod a kézi féket!

Sziasztok egy kis segitség kéne elakadtam a sikátorba amikor a kéziféket kell lenyomni nem akar elindulni az autó. Mindenkinek elore is koszonom hogy segit igy nem tudok tovább játszani.
Nah már nem kell mert már átt jutottam 😊))

Hello All!!

Újabb problémám van!!
Az Art of Murder FBI Confidentialban nem tudok tovább jutni még az elején a múzeumban amikor a vázákat kell rakosgatni :SSS
Ott nem tudok tovább jutni :SSS
Pls valaki segítene??????
Légyszíves

Hello All!!
Én az Art of Murder FBI Confidential-ra keresek magyarítás-t de nem találok :SSS
Ha valaki tudna egy linket a magyarításra akkor tegye ide a fórumba plss!!! Nagyon megköszönném!!

Sziasztok! Vki esetleg tudna segíteni? mondjuk aki, nemrég játszott. elakadtam a játék elején (halálos marionett). Ujjlenyomat lefotózva, bábú a tasakba, fiók kipakolva, ceruza és a felmosó begyûjtve, balerina lefotózva. mégsem tudok kijutni a balett terembõl + a folyosóról.
elõre is köszi!
bogyoka
Akkor valamit még nem csináltál meg, már nagyon nem emlékszem mert régen játszottam vele, de ujjlenyomat stb meg van-e és tasakba van-e minden bizonyíték rakva ilyenek nézz meg.

Köszi a gyors választ. mégis mikor a súgót kérdezem, kérdõjelet rak a zongorára, kettõt is. Kinn a folyosón a lány meg mindenáron vissza akar menni hátha nem vett mindent észre. szóval bent ragadtam a teremben.
bogyoka
A zongorának nincs jelentõsége, nincs rejtélye😊

sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tõletek. Az Art of murder kezdõ játékosa vagyok, és egybõl a második, a halálos marionett az, amivel kezdtem. Sajnos már az elején nehézségeim támadtak a balett teremben, ugyanis nem tudok addig kijutni onnan míg a zongora 'rejtélyét' meg nem fejtem. De úgy tûnik egyedül nem megy. Kérlek segítsetek. Elõre is köszönöm! <#integet2>
a halálos marionett-nél hogy lehet tovább menni semmit nem enged és meg kéne szereznem az ujjlenyomatot az ablakról meg a keresztel mit kell csinálni illetve világítani kéne a baletterembe SEGITSÉG
Sziasztok!

Nem tud valaki magyarosítást az AOM 3-hoz? megvan angolul, de jobb lenne magyarul😊 ha van, elõre is köszi, ha valaki elküldi😊
e-mail címem: [email protected]

(Az is elég ha ide írjátok h hol találhatnék 1-et)
Sziasztok! Nekem nagyon bejön ez a játék, bár sok helyen rászorultam a segítségetekre, nagyon jókat írtok igazán nagy segítség vagytok! Most is elakadtam nem boldogulok a lézerekkel, tudnátok valamit írni, hogy melyiket és mikor és merre? Köszönöm elõre is.
Siker.A vetõtõbõl kivettem az izzót amit elõzõleg beleraktam a másikból, utána kitudtam menni a színházból. Hol itt a logika?A lényeg, hogy sikerült. Köszi azért Bogyóka.
Azon is túl vagyok, azóta a vonat balesetet is áthelyszíneltem. A technikustól kapott fényképezõvel kell visszamenni lefotózni az ülésrendet, de másodjára nem tudok kijönni, sõt a kocsmán keresztül se mert a wc ablakot bezárták. Nem lehet, hogy a játékban lévõ programozási hiba lehet a gond?
bogyoka
Nézd meg az 5. sor 4-es széket, vagy fordítva 4. sor 5-ös szék, nem emlékszem pontosan, kapsz egy vasrudat azzal kitudod nyitni az ajtót.

Elakadtam már az elején, de nem tudok rájönni hol. Megtörtént a vonat baleset, lefotózok, és elteszek mindent. Visszamegyek a színházba csinálni egy fotót az ülésrendrõl, illetve elviszem a filmtekercset. viszont nem tudok kimenni a színházból. Amikor lefotóztam az ülésrendet mondja Nicole, hogy minden meg van, de amikor kimennék az épületbõl, akkor meg valami hiányzik neki.Mi lehet a gond? köszi
Hell'!

Föltelepítettem a halálos marionettet a gépemre, de indítás elõtt mindig kéri a játék cédéjét.
Mit kéne csinálnom? Valamit még föl kéne tenni a gépre?
Elõre is köszi😊

Bogyóka!
A halálos marionettben a ott tartok ahol egy antikváriumban kell kinyitni egy széfet..A kód megvan,de akárhogy próbálom nem sikerül.(merre kell tekergetni a széf gombot?,minden szám után bal klikk,hogy rögzítsük?,....) A végigjátszáson megnéztem, elvileg mindent jól csináltam ezen a pályán,de itt elakadtam.Szerinted van olyan,hogy hibás a játék és azért nem tudom kinyitni?Ezen a pályán az antikváriusnak nincs sem keze sem feje!!! <#schmoll2>
Köszi a segítséged!
tyu talaltam egy bugot, ahogy neztem sok mas ember is talalkozott ezzel.

szoval amikor van az a resz hogy a noveny magjat kell osszerakni meg kinyomtatni az eredmenyeket stb, akkor miutan megvan mind a 2 nyomtatott lap es jonnek ki a laboratoriumbol, nem enged ki. azt mondja a csaj hogy "I should leave everything as it was, otherwise Wang will be picking on me again" hiaba kapcsolom ki a mikroszkopot, csukom le a scannert.

probaltam mar visszatolteni korabbi mentest es ujra vegigbaszakodni a lepeseket(soot mas sorrendben is) de midnig ez a helyzet. soot mar ahogy belepek a telefonhivas elott a laboratirumba es jonnek ki mar akkor is ezt az i should leave...stb-t dumalja a csaj. 😞 megoldast nem talaltam ra googlen se.

a keresem az lenne, hogy ha valakinek van a lab utan kozvetlen vagy kozelbe egy mentese akkor megkoszonnem ha irna privit es eljutatna hozzam, vagy felrakna valami tarhelyre es belinkelne, hatha masnak is lesz ezzel majd gondja.

Sziasztok légyszi segítsetek miért nem kapom meg az olajat a kocsmárostól? pedig mindent meg csináltam! Elõre is köszi a választ
bogyoka
Irjad le, hátha tudok segíteni.

Sziasztok! Végigjátszotta vki a Art of Murder: HALÁLOS MARIONET-et?
Elakadtam,segítség kellene.<#confused>
Moncsy89
Én is kijátszottam😊jó kis játék volt😊

Moncsy89
Sikerült!!😄😄😄

Moncsy89
hát van egy mocsárral teli vödör.próbáltam kombinálni,de nem engedi:SáááXDXDXDD

bogyoka
Ja, bele kell önteni valamit, petróleumot, nálad kell lenni valami olyasminek amit kombinálj a lámpával. Próbálgassad.

Moncsy89
persze azon már túl vagyok már a teát is megitták nem hagytam ki semmit:S:Scsak nem értem h akk miért nem engedi meggyújtani.valami olyasmit mond h valami hiányzik a lámpábólXD de tippem nincs h mit kéne csinálni már mindent megpróbáltam:S

bogyoka
A kályhába gyújtottál tüzet? Lehet, hogy elõbb az kell.

Moncsy89
de van az amit Blaketõl kaptam a teás résznél,de nem engedi meggyújtani:S

bogyoka
Hát nincs nálad gyufa? Kell lenni, azzal lehet meggyújtani.

sziasztok nekem lenne egy olyan problémám az elején hogy felveszem az olajos üveget de a pincértõl nem kapom meg az olajat segítsetek
Moncsy89
halíí!elakadtam a mocsárnál nem tom hogyan kell meggyújtani a petróleum lámpát.már a vízre letettem a tányért meg azt a dobozt a tányérra.segíts kérlek😊elõre is köszi😊

minimize
ok,nézem.most estem haza melóból...

No one can stop Death!

bogyoka
A kártyát tedd zacskóba, és tedd le Wang mellé az asztalra, akkor ki tudsz menni, és mennyél beszélj a bombaszakértõvel, és lõjjél is célba.

minimize
nem. végeztem a vonatbalesetnél, múvi, aztán Wang-irodája, rövid duma, h nem ad belépés a pc-be, aztán magamra hagy. ennyi.
nem zavarhatom, de ki sem enged, amig meg nem néztem mindent. teló halott, Wang meg szöszmötöl háttal.

No one can stop Death!

bogyoka
Voltál lõni? Beszéltél mindenkivel? Nem tudom mitõl, de egyszer csak megjelent az ujjlenyomat ellenõrzõ a képernyõn, A kártyát bescennerelted?

minimize
a "balesetes" helyszínrõl ide dobott, Wang-hoz. vettem fel kesztyût, meg mûanyagzacskókat, volt a véres papír-ill. a kártyalap, amit kézbe veszek. innen meg vagyok lõve(pedig nem is fps...)

No one can stop Death!

Oldal 1 / 15Következő →