Art of Murder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként semmi köze a releaser csapatnak a feliratokhoz😊
[merlinw.org]
Nekem is segítség kellene! Elakadtam annál a résznél... Nickkel kellett volna találkozni a házban. Konyhában az asztalnál mi a teendõ? Esetleg nem tud valaki egy magyar végigjátszást?
Elõre is köszi
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha elölrõl kezded a játékot, nincs ilyen probléma.
[merlinw.org]
Már nem emlékszem,de kell hozzá a lemez, mert ez most kéri.
viszont én is elakadtam egy Perus résznél, amikor a vzák után elmegyünk Diego-hoz, és ott kell vmit csinálni a konyhánál, de a leírásból nem nagyon értem h mit is pontosan:S
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
[merlinw.org]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Úgy indul, mint a demó, vagyis a videóbejátszással, ahogy meghal a csávó, de míg a demoban rögtön a helyszínen vagy, a teljesben az irodából indulsz, jelentést kell írni az esetrõl, és csak utánna mehetünkki a kapitányságról. Ezután a múzeumban folytatjuk a játékot.

2008.01.18-án!
Már letölthetõ a német nyelvû demó is a lengyel után a honlapról!
most meg várom, hogy otthon leszedhessem a Sinking Island-at 😄
Az rgyik videón úgy tûnt, mintha az asztalon lévõ gépen Vista lenne, mert olyan a bejelentkezõ képernyõje. 😊
Szóval nem szaggat.
Ja, és Kirol, neked folyamatos az a 60 fps? Mert neked jobb géped van az enyémnél, és nálam 85 fps van... De az a 85 néha majdnem a felére ugrik hirtelen. És ettõl azokban a pillanatokban kis szaggatás tapasztalható.
A szinkron az angol nyelvû, viszont a felirat az lengyel, vagy valami ilyesmi, nem tudom. A demo mérete ne riasszon el senkit, nagyon durva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több infót továbbra se tudok, mert még azóta se játszottam vele.
DEMO