Art of Murder

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Sõt, itt mindenki magyarul játszik vele... #55
Egyébként semmi köze a releaser csapatnak a feliratokhoz😊

[merlinw.org]

Prince23
Flt, tudja a magyar feliratokat? mert ez a gamma magyarul jelent meg, csak szólok. bár ti már biztos tudjátok)

Sziasztok!
Nekem is segítség kellene! Elakadtam annál a résznél... Nickkel kellett volna találkozni a házban. Konyhában az asztalnál mi a teendõ? Esetleg nem tud valaki egy magyar végigjátszást?
Elõre is köszi

MerlinW
Nem bonyolult, ezért ajánlottam google-t😊 Le van írva sok helyen, szépen szájbarágósan.

[merlinw.org]

kirol
A google tud, azt hittem valami bonyolult dolog. 😊

MerlinW
google😊

[merlinw.org]

kirol
Hogy lehet mini image -et csinálni?

MerlinW
Nincs rajta védelem, így noCD-t sem készítettek hozzá. Viszont pikkpakk csinálhat hozzá bárki mini image-et, ha kell neki. De most az a 700MB kit zavar a lemezén manapság?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Szükséges áldozat, azért mert nem veszed meg😊
Ha elölrõl kezded a játékot, nincs ilyen probléma.

[merlinw.org]

kirol
NA én anno elkezdtem játszani a némettel, de vártam az angolt.
Már nem emlékszem,de kell hozzá a lemez, mert ez most kéri.

Vááá, nem igaz!! Akárhányszor mentek, át kell másolnom a mentést az új mappából a régibe... Vmi baromira össze van kutyulva ezzel a magyarítással.
Áh, megvan 😛 Más mappába teszi az új mentést, oda kellett másolnom az elõzõket.
Nem... nem kell törölni, áthelyeztem, és úgy se jó... Nem ismeri fel magyarítással az elõzõ mentéseimet.
Öh, Merlin, miért veszett el a mentésem? 😮 Törölni kell a us fájlt?
köszi a végigjátszást
zzeN
végigjátszás
viszont én is elakadtam egy Perus résznél, amikor a vzák után elmegyünk Diego-hoz, és ott kell vmit csinálni a konyhánál, de a leírásból nem nagyon értem h mit is pontosan:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lybrahu
Netán tudjátok innen hogy lehet kijutni?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Köszi Merlin! Frankón megy!! 😊 😊
Jól sejtem, hogy ez az eredetibõl kivett magyar felirat? 😊 Vagy te készítetted? De akármelyik is, köszi! Lehet, hogy leszedem, habár így is megértem a gamet...
Nekem 1 kis segitség kéne a múzeumi pályát ha valaki leirá hogy hogy csiáljam meg azt megköszönnem!Elõre is THX!
MerlinW
Magyarítás
(jobb klikk, mentés másként)
Csak másoljátok be a telepített játék könyvtárába.

[merlinw.org]

Merlin az frankó lenne! Bár ahogy én néztem nem nagyon láttam hogy hol tárolja a szövegfile-t (csak pár file-t telepít fel). De bízom benned! 😊
MerlinW
Még ma kaptok magyarítást tõlem.

[merlinw.org]

Az enyémben nem volt... vagy csak nemtok róla 😄 Btw, egész jó, kellemes kis kalandgame.
Legyetek óvatosak, mert amit én letöltöttem, az tele van vírussal.

zzeN
kellene még több p&c típusú game...ennek a hangulata, pályái jók?csak a demóval játszottam

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lybrahu
Az tényleg jó lenne! <#vigyor2>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

nah, angolul már fent van torrent oldalakon., akinek van magyar példánya a feliratot feltölthetné netre hozzá..
kirol
Már a magyar is kint lehetne.

ez is kint van

kirol
Na azóta megvan már valakinek magyarul?

k3nGu
már lehet kapni galaxisneten, de még sehol se láttam fennt angolul se...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kirol
Mert németül jött még csak ki és te ezt meg nem nézted szerintem.

k3nGu
de a full kijött már, mert nem láttam sehol se nagyon fennt...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

kirol
Elvileg februárban megjelenik magyarul is.
Bár ezeknek nem lehet hinni, min +1 év. 😞

Oldal

k3nGu
hát én még nem nagyon láttam fent sehol se...csak 1 helyen 0 seedel:S

kirol
Végig is vittem az elsõ napon, nekem nagyon tetszik. Jó lett.

kirol
Amúgy tévedtem, tegnap megjelent. 😊

kirol
Na készítettem pár képet a játék elejérõl.
Úgy indul, mint a demó, vagyis a videóbejátszással, ahogy meghal a csávó, de míg a demoban rögtön a helyszínen vagy, a teljesben az irodából indulsz, jelentést kell írni az esetrõl, és csak utánna mehetünkki a kapitányságról. Ezután a múzeumban folytatjuk a játékot.

kirol
Délután ha lesz idõm, meg kedvem, lehet hogy végre nekikezdek a teljesnek, csak jobb lesz, mint lengyelül. 😊

kirol
Na a megjelenés na tegnap volt, hanem jövõ hét pénteken lesz.

2008.01.18-án!

Már letölthetõ a német nyelvû demó is a lengyel után a honlapról!

kirol
Hát a hsz-eket olvasva elég masszív angol tudás kell ahhoz.

már nemtom meddig jutottam, de nem toltam végig

most meg várom, hogy otthon leszedhessem a Sinking Island-at 😄
kirol
És megcsináltam a bepiált csávónak a kamupiát, felszedtem szerintem mindent, a biztosítékot is, devalamiért mégse jó, és így nem tudom felkapcsolni a villanyt, így sötétbe meg nem akar felmenni az emeletre. 😞

kirol
Na végignyomtad már?
Az rgyik videón úgy tûnt, mintha az asztalon lévõ gépen Vista lenne, mert olyan a bejelentkezõ képernyõje. 😊

kirol
Persze nálam mindig 60 FPS van, mert TFT-m van és 60 Hz-em megy a monitor így gondolom vertikális szinkron miatt mindig ennyi. Kivéve mondjuk Crysis alatt, ahol nem bír annyit, csak mondjuk 40-et. 😊
Szóval nem szaggat.

Én is leszedtem a demót... Tetszetõs, nekem a háttér is tetszik. Csak ez a lengyel felirat zavart egy picit xD Még hogy a beszéd angolul van.

Ja, és Kirol, neked folyamatos az a 60 fps? Mert neked jobb géped van az enyémnél, és nálam 85 fps van... De az a 85 néha majdnem a felére ugrik hirtelen. És ettõl azokban a pillanatokban kis szaggatás tapasztalható.
kirol
Hát felhívom elõrre mindenki figyelmét, hogy ez a demó olyan "vegyes nemzetiségû"!

A szinkron az angol nyelvû, viszont a felirat az lengyel, vagy valami ilyesmi, nem tudom. A demo mérete ne riasszon el senkit, nagyon durva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
89 Mb. Ebbbõl is látszik amit mondtam, hogy a hátterek lehetnének picivez azért szebbek.

Több infót továbbra se tudok, mert még azóta se játszottam vele.
DEMO

És honnan lehet leszedni a demot??
kirol
Ez valójában csak a demo! 😊