725
Art of Murder: FBI Confidential
  • Desolador
    Próbáld meg valamelyik bizonyítékot a kint ülő rendőrnek adni,nekem elfogadta.
  • Alias91
    A játék mikor fog megjelenni magyarul???
    Ha valaki játszott már a Art.Of.Murder.Hunt.For.The.Puppeteer
    AKKOR OLVASSA TOVÁBB:
    Valaki segítsen nekem légyszi, röktön a legelső pályán már szerintem minden bizonyitékot megszereztem (fénykép készítés,újlenyomat, minta az ablakon, a földön lévő "számos" deszka, a baletos lányon szájánál lévő porbol minta, baba elrakása) viszont a villanyt nem tudom felkapcsolni és igy (gondolom azért nem) nem tudok tovább jutni elvileg a folyosan va negy kis villany szekrény ott kellene???? a vezetékekkel valamit kell csinálni?????
    valaki help!!!
  • zzeN
    szedjük, végre vmi jó kis point'n click:)
  • Prince23
    Kijött a következő része:
    Art.Of.Murder.Hunt.For.The.Puppeteer
  • king0921
    Tudna nekem valaki segíteni az ART OF MURDER játékhoz?Múzeumban vagyok kivettem a fejnélküli bábút,próbáltam a vázák összes verzióját de nem működik egyik sem!Olvastam a végigjátszást is.Ott azt írja,hogy a majomfejes vázába egy marék "akármit" kell rakni és utána ki tudok menni de a portás nem enged ki!ha valaki tud segítsen!előre is nagyon köszönöm!Üdv!King0921
  • king0921
    segítség!
  • balandi
    help!
    Napok óta kínlódok a játékkal, és nem tudom, hogy mit rontok el. A múzeumban nálam van a szobor, villog a riasztó. Helyére raktam a vázát és kipróbáltam minden variációt, de nem vált zöldre a riasztó lámpája. Már mindhárom vázát kipróbáltam. Raktam földet is bele. tele is és 1-1 marékkal is, de semmi. Mit felejtettem el? Kérlek segítsetek :( Köszönöm előre is.
  • Longsfield
    http://www.jatekleirasok.extra.hu/ itt megtaláljátok a végigjátszást.
  • szalaibori
    Szia gato!

nem akarlak folyton téged nyaggatni de megint kéne a segítséged... Nem tudnád megmondani h amikor a hitelkártyát az autómata beszedi és nem adja vissza azután mit kell csinálni?

köszi:Bori
  • szalaibori
    Nagyon köszi gato!!! Ilyen hülyeségen leragadni....
  • gato
    Szia,

kiszedted a tárgyakat a kandallóból? Ahol a kés volt, van egy-két dolog későbbre. Az amforákat már nem emlékszem milyen sorrendben, de át kellett vinni a falhoz a másik oldalra. Alulra a legnagyobbat,és így tovább, amíg fel nem ér a fal tetejéig, azon tudsz majd kimászni.
  • szalaibori
    Hy!
    Nem tudna valaki segíteni? Elakadtam a játékban: az Alvarado prof. után az amforáknál. Ha valaki tud segíteni és megírja a választ annak nagyon magköszönöm. KÖÖÖÖÖÖÖÖSSSZZZZIIIII!!!!!!!!!!!
  • Moszoka
    Jó sikerült:)
  • Moszoka
    És most akkor ezt,innen,hogy lehet letölteni?
    http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp

• poppe
    jutyubba beírod a nevét és voilá
  • Fasiszta
    Ez milyen játék
  • poppe
    nemtom eddig kinek honnan volt meg, de most kijött egy magyar torrent oldalra is, hátha felélénkül a topik!
  • Procyon
    Kiara!

A csapágy a garázsajtó előtt van. Ha jól emlékszem. Tapogass körbe.

Üdv.
  • kirol
    Hú de elmaradtam a játékkal, én már kb. 2-3 hónapja nem játszottam vele, még mindig a múzeumban vagy hol járok.
  • kiara1907
    mármint csapágy
  • kiara1907
    Sziasztok,mikor ki kell kölcsönözni a kocsit és a pénzt kell odaadni akkor hol az a csapács,mert én sehol nem találom.
  • zsuzsi54
    Sziasztok! Az and then there were none. cimü játékban a varrótüt nem tudom emmylinek odaadni. Ami a végégjátszásban lirva van az nem jó. Kérlek benneteket, valaki segitsen mert már 15-ször kezdtem előlről. Köszönöm zsuzsi54
  • SonnyXF
    Felrakom újból a magyarosítást! Hátha innen könnyebb lesz leszednetek:

http://www.filefactory.com/file/755b5c/n/hu_dcp

Letöltitek ezt a fájlt, és a Játék főkönyvtárába simán csak be kell másolnotok!
  • Procyon
    Imhol az oldal, ahol elérhetitek a végigjátszást. http://www.jatekleirasok.extra.hu/
  • Mayorpapa
    Nagyszerű! Csak nyugodtan, nem kell sietni
  • Procyon
    Szivesen, igazán szórakoztató fáradozás. Egyébként alakul a dolog. A hétvégén úgynézki felteszik. A linket majd bemásolom és hozzáférhető lesz.
    A Sherlock vs Arsene Lupinről én is olvastam. Állítólag brutál nehéz, nincs is hozzá végigjátszás. Majd "megvizsgáljuk" a lehetőségeket.:-)))
  • Mayorpapa
    Szia! Remélem mielőbb találsz egy tárhelyet, én nem nagyon vagyok "otthon" ebben a kérdésben, de tudom, hogy vannak ingyenes tárhelyek. Ja, és köszönjük eddigi fáradozásodat!
  • Procyon
    Sziasztok.

Sajnos a fórum keretei között nem lehet közzé tenni a végigjátszást, úgyhogy tárhelyet keresek. Ha valakinek segítség kell, szivesen válaszolok. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.
  • Mayorpapa
    Nagyon jók a Sherlock játékok is! Elkészíthetné valaki a végigjátszást a Sherlock vs. Arsene Lupin nevű játékhoz is, mert én nem merek belevágni anélkül...
  • Longsfield
    Köszönöm a válaszodat már végig is vittem a játékot!
    Jó ötlet hogy megcsináljátok a végigjátszást!
    Nem rossz játék és izgalmas de én a végére el tudtam volna képzelni kissé markánsabb videót is de azért érdemes végigjátszani.
    Aki tudja próbálja ki a Sherlock Holmes és az ezüst fülbevaló-t az is nagyon jó játék!
  • Procyon
    Üdv. mindenkinek.

A mai napon elkészül a végigjátszás, a javításokkal, helyesírási hibák és egyéb "félreütlegelések" kiküszöbölése után legkésőbb a holnapi napon tudjátok olvasni. A játékot szimultán az angol végigjátszás menetében csináltam. Mivel magam is zsernyák voltam nem mindenben értettem egyet a szerzővel, ezért egy kicsit átszabtam, amúgy "magyar módra".

Maradok tisztelettel: Procyon
  • Procyon
    Hali Longsfield!

Át kell menned a hídon ott találsz egy indákkal benőtt rést előtte van egy feszítőves azzal kell kinyitnod a ládát. Hamarosan végzek. Jó játékot!
    Üdv.
  • Longsfield
    Hali! Segítsen már valaki!
    Ott járok mikor a csaj balesetet szenved a terepjáróval és egy rozoga hídnál és rossz kocsinál vagyok.A széket kiszedem de a ládát mivel lehet kifeszíteni nem találok hozzá semmit.
  • Mayorpapa
    Az a végigjátszás nagyon jó lesz, már nagyon vártam, hogy valaki elkészítse. Előre is köszönjük! Jó munkát hozzá!
  • Procyon
    Üdv mindenkinek!

Nem rossz játék, de néha idegesítően túl van bonyolítva. Az elhagyott házban pl. a cimke csere, meg a biztosíték a zárlatos dugóval igencsak életszerütlen, főleg úgy, hogy a csaj egy mukkot sem mondd arról, hogy az épületben valahol valami mindíg kiveri a biztosítékot. Egyébként elhatároztuk, hogy csinálunk egy végigjátszást, amit mindenki használhat, szerintem egy -két hét hét múlva meg is lesz.
  • varangyosbéka
    XIROL!!!. Köszi . jól gondolod. A szobában lesz a táska , benne a tel. számmal
  • kirol
    Segítenék, de még nem járok ott, mert nagyon nincs időm játszani.

Anno én is valahol ott járok, egy autót görgettem el, és felmásztam. Ez az a rész talán.
  • varangyosbéka
    segitsetek !!!. el akadtam a bünözöknél a szobában sehogysem tudom a telefon számot megfejteni. forgatom jobbra balra le.fel nem jön össze.
    olyan halvány hogy nem látom tisztán a számokat. biztos már többen is tul vagytok rajta. előre is köszönöm
  • varangyosbéka
    Szia Zalabárd.Kérlek írd meg a telefonszámot,ami a bűnöző táskájában van.Minnél hamarabb válaszolj a [email protected] e-mail címre.Köszi.
  • varangyosbéka
    segítsetek!!!. elakadtam a gengtereknél. lefényképeztem a táskát,de sajna nem tudom leolvasni a telefon számot, mert elvan mosodva és nagyon rosszul látom. tudom hogy meg kell forditani. ha valaki tudja irja meg. köszi