725
Art of Murder: FBI Confidential
  • bogyoka
    SiKERÜLT tovább jutnom:DD
    Az volt a bibi, hogy az ujjlenyomatot nem ragasztottam rá egy papírlapra, most már a szálloda előtt vagyok.

Köszönöm a segítségeket.:))
  • Katarina 60
    Jelez mert ha odamész letudsz ütni pár hangot a zongorán, de semmi több.
    A kapcsoló szekrénynél is jelez végig nyomkodtam én is de ott se semmi.A folyosón felkapcsoltam a kapcsolót az ajtó mellett, nem történt semmi.Én össze szedtem mindent, utána beszéltem a rendőrrel és már meg is jelent az irányt jelző nyíl, kifelé az ajtón.A hotel előtt találtam magam.
  • bogyoka
    Köszönöm,hogy próbáltál segíteni, pedig átnéztem a termet már nem tudok mit találni, valami csak nincs rendben.:)

A zongoránál jelez a kérdőjel, ha megnyomom a "?" jelet.
  • Katarina 60
    NYafi06 meg vagy még, vagy szitává lőttek ? Azt mond meg hol van a kandallón hol van a zár ?
  • Katarina 60
    Azt mondja :Biztosan átnézted a termet,lakosztályt ? A felügyelő elégedetlen lesz.
    Fogalmam nincs most már mi lehet a baj.
  • bogyoka
    Köszike azt is megcsináltam, úgy látom mindenem megvan, és nem értem, hogy miért nem enged ki. Ezt mondja nekem:

• Katarina 60
    Azért légyszíves nézd már át még a #210-es hozzászólást is.Nála az volt a baj amit írtam hogy nem fotózta le a névsoros könyvet.a többi szerintem mind meg van.Egyébként nem kell oda adni semmit a rendőrnek,csak beszélni vele.A bizonyítékokat a rendőr viszi el.Nálad csak a fényképezőgép marad és a ragasztószalag.
  • bogyoka
    jaja, azok is megvannak, szóval minden, és nem tudok még kimenni.
  • Katarina 60
    Ujjlenyomat az ablakról papíron is meg van ? A padló deszkát is felszedted ? A baba tasakban van.
  • Katarina 60
    Hogy törted össze a kandallódíszt a szoborral hogy megtaláld a titkos fotót.Egyszer már engem is kinyírt!
  • bogyoka
    igen, minden megvan, és le van fényképezve minden amit kell.
  • Katarina 60
    A kapcsolószekrénnyel és a zongorával semmit.A nálad lévő naplóról készítettél fotót ?
  • bogyoka
    de csak annyit mond neki, hogy köszönök mindent, valami ilyesmit.

A zongorával nem tudom, hogy kell-e csinálni valamit, meg a kapcsolószekrénnyel, mert nem csinál semmit.
  • nyafi06
    Ha minden dolgod meg van azt a kint ülő rendőrnek kell átadnod.Akkor kimehetsz az ajtón.
  • nyafi06
    Mit csináljak,hogy a gyilkos ne lőjjön le ha a puzzelt ki akarom venni,vagy rakni a titkis helyről?
  • bogyoka
    már mindent megcsináltam a próba teremben, de még nem tudok a folyosón kimenni az ajtón, mert azt mondja, hogy még nincs kész.

A kapcsolószekrénnyel mit kell csinálni, meg a zongorával?
  • Katarina 60
    Pont azzal játszunk .Mond miben segíthetünk ? :)
  • bogyoka
    Bocsi, de a topic cimében csak az Art of Murder van, ezért megkérdezem, hogy nem játszott valaki az Art of Murder The hunt for the Puppeteer-rel?

Mert elakadtam az elején és kéne segítség.
  • nyafi06
    köszi sikerült!
  • Katarina 60
    Csináld még egyszer ugyan azt.Kő fel,dobozba víz + aszpirin,becsengetsz az őr elmegy onnan.Utána betudsz ugrani a kertbe.
  • nyafi06
    rencsi32 nekem is segítenél?A fal tetején állok és nem enged tovább.Az őr meg lent ül.mit csináljak?
  • nyafi06
    a nem lyukas vödröt teszed le a kapu mellé, annak a tetejére a lyukasat és azon keresztül a deszkát.
  • Katarina 60
  • rencsi32
    Hol tartasz?Miben kell segítség?Ha tudok segítek!
  • Katarina 60
    Örülök hogy sikerült végigvinned,de annak kevésbé hogy te is leléptél.Segítség meg sehol !
  • rencsi32
    Végre végigvittem!Jó kis játék volt, bár a befejezés annyira nem nagy szám.
  • Katarina 60
    Végre sikerült !!A kastélynál vagyok.Valahogy be kellene jutni,csak ezt a vödrös dolgot nem nagyon értem.Te túl jutottál már ezen a részen ?
  • nyafi06
    a babát felvetted a hulla mellől,és a tasakba raktad?
  • Katarina 60
    Még mindig nem engedi a kardot levenni.Azt mondja ez kedves tárgy,ne érintsem meg.Pedig megcsináltam mindent.A motor felemelve,a kerekek a széf alá rakva.Most már tényleg csak a kard kellene hogy beleszúrjam.
  • nyafi06
    Szóval a kardot kell beszúrni a széf tetejébe,majd a vastag fát ami alatta van kihúzni,így előre lehet mozdítani a széfet.Mögötte van egy pici eldugott rész abból kell kiszedni mindent.A vastag fadarab a motorhoz szolgál még emelőnek,be kell rakni alá.
  • nyafi06
    Hali!A széf kódja nekem is más volt mint,amit leírtatok.Nekem sikerült a kardot elvennem,próbáld meg úgy,hogy a széf mellett van egy asztal,mellette egy szék na azt vedd magadhoz.Menj ki a motorhoz.A szék tetejét vedd le.Ez így emelőként szolgál a motor alá-csavarkulcsal tudod megemelni.Utána kellene engednie a kardot!Szerintem,akik végigjátszották már nem lépnek be,ezért nincs nekünk segítségünk.Tovább nem tudom én se.
  • Katarina 60
    Most ott akadtam el hogy a széfet megmozdítsam.Van hozzá két kerekem.A falon lévő kard is kellene de nem tudom leszedni.Fogalmam sincs milyen emelőt emleget az angol végigjátszása.Ha valaki tud segítsen,én is szívesen segítek bárkinek aki előrébb elakadt.
  • Katarina 60
    Neked biztosan azok voltak a kód számaid.Sajnos én más okból kifolyólag már 3X játszottam újra idáig és minden alkalommal más kódot adott meg.Csak azért írom le hogy ha esetleg másnak más kód van nem kell megijedni ugyan úgy kell bepötyögni ahogy rencsi32 írta bal, jobb,bal,jobb,bal mert minden esetben 5 számot ad.Még szerencse.
  • Katarina 60
    Az antikvárius kertjében a tetőn van,de ehhez kell az esernyő a tartóból mert, más kép nem éred el.Ha leesett az ollóval tudsz szép kerek foltot csinálni belőle.Utána add oda a szerelőnek ő majd megcsinálja neked már csak fel kell fújtatnod.
  • rencsi32
    Úgy kezd ahogy a bikán van.24 balra, 27 jobbra 08 balra 21 jobbra 24 balra.Ennyi.
  • rencsi32
    A szigetelőszalag a gumira a folt:)
  • nyafi06
    hol találok a gumira foltot?
  • Katarina 60
    Én az antikváriumi széf kinyitásán akadtam el.Az angol leírás azt mondja minden szám szerepel benne amit a bika oldaláról leolvastam,a0-hoz legközelebb esővel kezdjem,úgy hogy bal,jobb bal....forgattam már össze vissza de nem nyílik.Esetleg akinek sikerült kinyitni segítene ?
  • Katarina 60
    Gyorsan fújtasd fel,utána kapd le ,fuss a szökőkúthoz a téren,bele a kis tóba.Ja persze előtte az antikváriumból az öreg asztaláról vedd fel a filctollat.Utána kapd ki a kis tóból klikk rá a filccel és bekarikázza a lyukat a gumin.
  • nyafi06
    Hahó!sikerült is elsőre!Most a motor gumival kinlódok,tudom,hogy vízzel kellene feltölteni csak nem megy.Te már végigjátszottad?