11074
-
Sir Cryalot #10874
Texturatol max annyi tortenik mintha rendes pc port lett volna belole kiadaskor.
Ráadásul igazabol meg szart se er a textúra ha egyszer egetve van bele a feny + arnyek eleve. Nem kell moddereknek annyit a javara irni.
Global illumination kene de a folyoson rohangalas nagyon keves lesz. Szerintem nem lesz remaster mert kb resi2 szinvonal kene a respawntol azok meg nem ernek ra erre. -
NiGhTM4R3 #10873 Kicsivel lejjebb pont te írtad még 2016-ban, hogy akkor is pletykálják... hát nem sietik el.
Viszont nem látom értelmét, minden részhez van mód ami konkrétan 4k-ba cseréli ki a textúrákat, a modderek nagyon rendberakták a játékot. -
#10872 És a Mass Effect 5 is. -
#10871 Pletyka: készül a Mass Effect trilogy remaster? -
#10870 Kollega akadt meg a magyaritas telepitesevel a #10863-ban, en csak probaltam segiteni, de mint kiderult, rosszul (nem pontosan) emlekeztem :) Az infot a licenszrol koszonom, igy mar tiszta a szituacio. -
Grifid71 #10869 Igen, a CD Project-é volt a régió, és a magyarosítás is az ő tulajdonuk. Amikor lejárt a licenc és az EA visszavette, nem volt hajlandó csengetni az elkészült honosításokért. Az Originen sincs magyar.
Meg lehet mókolni a steames és origines verziót is a dobozos magyarosítással, és hibátlanul működik, de úgy emlékszem rá kell tenni a ruszki patchet hozzá. Keress rá gúglin.
Mostanában egyébként már a steam és az origin is szétcseszi a feltett magyarosításokat, ha a frissítés be van kapcsolva. -
#10868 Akkor most mar abszolute nem tudom, lehet, hogy csak az eredeti dobozos verzio volt magyar? Mert az tuti, hogy igen, itt van elottem a DVD, es a jobb also sarokban itt virit rajta a CD Projekt - magyar felirattal matrica. En ugy emlekeztem, hogy az Originen aktivalva is valaszthato a magyar-cseh-lengyel lokalizacio, de ezek szerint nem.
Na mindegy, akkor marad a magyaritas telepitesenek megoldasa, steam/origin, mint alternativa ugrott :) -
Evoluti0N #10867 Az Originről telepített verziónál csak a 2. részben van magyar nyelv. -
#10866 Az originrol telepitett verzioban nincs benne az eredeti magyar nyelv? Mert anno ott igy jelent meg, valaszthato honositassal, csak a steamre kerult mar csak fel a nemzetkozi verzio. Vagy mar az originrol is csak a nemzetkozi telepitheto? -
Bucsek #10865 Szia, igen már aktiváltam Originen is, de eddig csak angolul tudtam elérni :( -
#10864 A magyaritashoz nem tudok tippet adni, de...
..azt probaltad, hogy a steamen a konyvtarad nezetben a mass effectet kivalasztva megnezed a CD kulcs opciot (jobb oldalon) es azt akvitalod az Originen es azt telepited? Oke, nem steamrol fogod inditani (ugysincs achie, meg ilyesmi a steamen), de az ottani ME-ben valaszthato a magyar nyelv. Ha emlekeim nem csalnak, akkor jo par eve igy mukodott a dolog, bar azota rengeteget valtozott mind az Origin, mind a Steam.
-
Bucsek #10863 Sziasztok, szeretném újra elkezdeni a ME:1. részét, de nem tudom sehogyan se magyarra bírni. Steam-es verzió van meg, meg az Origines, de egyik se magyar.
Régen egyszer már tudtam magyarul játszani Steam-en az első részével, de most nemműködik.
Letöltöttem egy 2 az 1-ben magyarítás+patch-et, de leírtak szerint csinálom és nem jó.
Először felrakom az orosz patch-et, aztán a magyarítást, átírom ami kell HU-ra és kész. Elindítom a játékot és számokat mutat aztán kifagy.
Ha nem írok át RU-ról HU-ra, akkor jó, de orosz minden :D szóval az átírásnál lesz a gubanc. :(
valakinek ötlete? -
Stockbauer33 #10862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
blevi1977 #10861 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek meg van-e a Mass Effect pinnacle station kiegészítő telepítős változata. Ha jól tudom anno külön meg lehetett venni. Úgy tudom külön le lehetett tölteni és aaz exe fájlt ki lehetett másolni az origin mappájából.Feltudná valaki valahova tölteni a serial-al együtt.
Előre is köszönöm. -
Pityu Mester #10860 Egy kis segítségre lenne szükségem. Ismét elővettem a Mass Effect első részét, feltelepítettem, majd ment rá a 1.01-es patch a BDTS DLC-vel, végül az 1.02-es patch. Mindegyik magyar nyelvű. A problémám az, hogy a DLC nem jelenik meg a menüben, a letölthető tartalom részben. (A konfigurációs segédprogram szerint feltelepült, a játék mégsem látja.)
Tud valaki erre megoldást? -
#10859 Változott az EA hozzállása az újrakeverésekhez, jöhet a Mass Effect Remaster? -
Sir Cryalot #10858 ...azért mert ME1-ben még kellett taktika , meg sakkszerű volt, de kidobták a corridor-shooter / nyálfolyatós játékmenet javára, úgyemlékszem legnehezebb fokozaton hiába sakkozol. -
Darun #10857 Én most a ME3-al voltam igy. Igaz hogy kb két éve nem játszottam vele, de nagyon nem állt kézre ez a tps nézet, a karakter zavaróan sokat kitakart a látómezőmből és olyan esetlenül mozogtam hogy rossz volt nézni. Még az első ME3-as végigjátszás után egyszer nekikezdtem az első résznek legnehezebb fokozaton. Már nem emlékszem melyik küldit csináltam, de valami bolygón bementem egy bunkerbe, és az ellenfelek gyorsabban regenerálódtak, mint ahogy sebezni tudtam őket. Kb negyed órán át bohóckodtam vele, aztán inkább hagytam a fenébe. Mondjuk a ME sorozat soha nem a jó irányithatóságáról volt hires, sőt! Viszont azt nem hinném, hogy az elmúlt pár évben nehezitettek volna rajta. (irónia off) -
NiGhTM4R3 #10856 Gondoltam megint kijátszom a trilógiát erre most meglepően nehéznek tűnik az első rész. Sose volt ezzel problémám, hiába állítom Kadétra a nehézséget, meg veszek fel jobb páncélokat/költök skillpontokat 1-2 lövéstől már nyekkenek.. vagy csak én lettem bénább az elmúlt években
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.06.02. 15:13:45 -
kjhun #10855 A 2-es pontra: A 256MB-os pakkra gondolsz? (MEMagyar--t--s.rar) -
Sir Cryalot #10854 Még azt is képes volt elbaltázni az EA hogy pénzt kérhetnének HD modért steam-en vagy felárat HD verzióért konzolon
http://kotaku.com/mass-effect-1-runs-faster-smoother-on-xbox-one-1712235700
ez a fószer legközelebb meg remélem valami bárpultot támasztani megy, mert leginkább odavaló :
http://www.engadget.com/2015/05/18/mass-effect-casey-hudson-microsoft-hololens/
-
#10853 Akit még érdekel: Mass Effect magyarításhoz infó:
Van ugye ez az oldal, ahonnan a ME1 magyarítása letölthető. Viszont rengetegen panaszkodnak, hogy a párbeszédek így nem lesznek magyarok. Utánabogarásztam kicsit, és a gond bizony az, hogy a srácok elfelejtették mellékelni a magyar Maps mappa tartalmát, amiben a párbeszédek szövegei is vannak (szerencsétlen módon összecsomagolva mindenféle textúrákkal). Lehet hogy a linklet zip-ben benne lenne, de az meg nem elérhető már. Warezolni nem akarok, nem teszem föl sehová, de akinek kell az szerezzen be egy magyar változatot a játékból (megoldja), és a Mass Effect\BioGame\CookedPC\Maps tartalmát írja fölül, ahogy írják is az oldalon.
Kiegészítő infó: mivel a párbeszédek össze vannak csomagolva textúrákkal is, ezért textúramodok használatával a magyar szövegeknek is nagy valószínűséggel annyi (MEUITM-nél biztosan). Biztos lehetne szórakozni mergeléssel, de én ennyire nem merültem bele. -
#10852 A keleti regióhoz szükséges dolgokat. Ékezetes karakterkészletet pl. -
RiGoHUN #10851 Amúgy miért kell hozzá az a vacak orosz patch? Már egy ideje próbálom megoldani nélküle, de csaknem sikerül, mit használ a magyar verziójú játék az orosz változatból, ami elengedhetetlen a magyar fordítás számára? -
Diopapa #10850 Aktuális, köszi! -
#10849 Vagy még ez is segíthet -
#10848 Nem tudom mennyire aktuális még orosz patch is van itt!
Vagy itt
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.21. 00:23:55 -
Diopapa #10847 Köszi! Az orosz patch még elérhető valahol? -
#10846 Feltelepíted a Steames verziót, exe-t kimásolod, feldobod az orosz patchet majd a magyarítást. Végül az exe-t visszamásolod.
Így lesz a Steames verzió magyar.
Exe másolásra azért van szükség mert a magyarítás automatikusan felülírja egy - valószínűleg - tört exe-vel.
-
Steve Q #10845 Egy bolti ME lemezről ha átmásolgatod a magyar fájlokat, talán akkor is ugyanott vagy. Viszont azt hiszem, nem ilyen egyszerű a helyzet, szóval jogtiszta mód nincs erre. -
Diopapa #10844 Láttam szó volt róla korábban, de nem teljesen tiszta, hogy a steamen vásárolt angol verziót lehet valahogy magyarrá varázsolni anélkül, hogy orosz meg cseh patcheket / crackeket másolgatna az ember? -
Blevente1977 #10843 Egy kis rásegítés.
http://masseffect.hu/forum/viewtopic.php?f=9&t=6&start=30 -
Blevente1977 #10842 http://www.ulozto.sk/x5iLoLq/me-comp-czhuplen-exe
A telepítés menete.:
1: Feltelepíted a magyar nyelvű játékot
2:Fel rakod a 101-es patch-et amiben bele van integrálva a magyar ingyenes kiegészítő is.
3::Egy mappában kell lennie a kompatibilitási patch-nek 1.02-es patch-nek és a pinnacle station dlc-nek is .
4::Elindítod a kompatibilitási patch-et a kieg és az 1.02 patch is fel fog települni. És kész is van.
A kiegnél kéri a széria számot is . Ha a dlc telepítője virágbolti akkor a mellékelt exe fájlal crakelni kell mert másképp a játék kifagy.
Remélem tudtam segíteni nektek.
Jó játékot.
Utoljára szerkesztette: Blevente1977, 2015.04.23. 09:35:46 -
Anonymusx #10841 Ez a megoldás gondolom működik a steames verzióval is?
Utoljára szerkesztette: Anonymusx, 2015.02.02. 23:07:55 -
sanya200 #10840 linkelnétek egy magyaritást nekem nem sikerült találni,amúgy igen emlékszek a dlc-zésre angolul kellett rakni a játékot felrakni a pinacle station majd átirni a registry-t hu-ra.Csak már ezer éve volt amúgy a pinacle station amúgy se ér 2ft-t se,emlékszek mennyit vadásztam mire meglett aztán meg se érte.A 3-ban sokkal jobb lett a combat simulátor -
ldavid #10839 de a Pinnacle Station amúgy is egy felesleges szarság, én 2perc után hagytam a picsába -
#10838 Origin-példány. Dobozosom nekem is magyarul települt korábban, de a DLC-ket rá kellett műteni, és gondokat okozott. Azóta nem is tettem fel a DLC-khez tartozó honosítást [ha jól emlékszem, van is hozzájuk], így néz ki nálam a Mass Effect 1 (PC) - angol telepítéssel, utólagos magyarítással [voltaképp felülírással]:
-
#10837 Érdekel még az atombiztos megoldás by me?
1. Originről leszeded angol nyelven a teljes játékot, az ingyenes DLC-kkel.
2. Netről beszerzed az ~500 MB-os buherált magyarítást.
3. Nem írod át - hangsúlyozom: NEM ÍROD ÁT - a "DefaultEngine.ini" fájlban a "Language=INT" sort HU-ra!
4. A magyarítás csomagból NEM MÁSOLOD BE a "CookedPC\Packages\Localised\HU\Dialog" útvonalon lévő GlobalTlk_HU.upk fájlt - mert így nem lesz Pinnacle Station-öd, és kezdheted előlről a játékot.
Ennyi.
-
Evoluti0N #10836 Rakd fel a patcheket. Az megoldja a fagyast. -
#10835 A Zúgjon az ég ingyenes, fönt van pl. PCGurun, de lehet hogy a patchelj.hu-n is.