Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha Garrust nem vesszük fel a csapatba (ő kihagyható) és még Liara sincs velünk (ő kötelező) amikor a Virmire-re megyünk akkor Wrex nem ölhető meg.
úgy tudom Wrex is kihagyható , de mivel ő nincs a 2, 3 csapatában, így csak simán megöltem.
*extreme renegade módban tolom most, bár még így is összejött egy hajszálnyi paragon csík

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A magyarítást megelõzi egy orosz patch tudtommal.
Tehát elõször rá kell dobni egy orosz patchet amivel szép cirill betûs lesz a játék, és ezután jöhet a magyarítás de crackelni is kell.
Megoldás?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Van valami program amivel szerkeszteni lehet a karakterem? (pc)
Mert 10 órát beleöltem és a Soldier-kaszt baromi unalmas és szeretnék átváltani. Ezt csak úgy lehet ha új karakterrel újra kezdem?:/
Ezért nem steames a ME1-em.
Viszont Steam-es és nem magyar,a magyarítások.hu-ról letöltött fájllal sem sikerült magyar paprikát varázsolni a játékba.
Magyar nyelvi fájlokkal is próbálkoztam,ott a párbeszédek nem lettek magyarok. Minden más igen.
Mi erre a megoldás?
A választ kösz elõre is...
Szeritem kicsit bebugzott, mert már jártam erre. A riporter csajszi sem adta a küldit, mert amikor óbégatott utánam, akkor nem álltam meg neki. Most meg már nem is aktív a lány.
No sebaj. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
3-4 órája fagyás nélkül megy. Szerintem már nem lesz vele gond.
Nekiálltam a másodig végigvitelnek. Anno is sokat szenvedtem vele, és megint elakadtam a Signal Trackingnál. Nem találom az elsõ jelet. A térképen sincs, és a Hanár közelében mindent feltúrtam. Tech is van nálam.
Ez alapján csinálnám.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyetlen küldetés, a Family Armor Wrex-nek, az kell összesen a makósok közül. A többit felejtsd el.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Esetleg még az lehet nálam a baj, hogy fent van a SweetFX is. Lehet, hogy a kettõ akad össze.
Kipróbálom és visszajelzek.
Én csak annyit csináltam, hogy a telepítés után az egyik konfig fájlban két blokkot kicseréltem. Emlékeim szerint csak ennyi volt az utasítás.
Esetleg van még valami?
Próbáltam azt a memóriahákolós progit használni, de érzésem szerint ennek csak 32 bites oprendszernél van jelentõsége.
Le lehet valahogy szedni?
Amúgy én úgy csináltam a felfedezést, hogy mindig rákerestem a Wikipedian a bolygóra és ott mindegyikhez van fent térkép hogy mi hol van.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Bár az utolsó végigjátszások egyikénél újra scanneltem, hogy ne lazsáljam el, igazából annyira nem volt para, ha van rá hangulata az embernek. De két küldi között pihenésképp van szórakoztatóbb is, mint a scannelés.
A 3ban 2 küldi között épp elég 1-1 rendszer scannelése, azért az egész más.
De az a bolygójáró autó nagyon idegesítõ, meg az h sose tudom hogy merre kell menni. Ellehet veszni benne. Kb 30% vittem el de megunom álladoan.
Kettõt egy huzamba végig viszem annyira tetszik.
Háromra még várok, magyarul akarom végig játszani.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én szivesebben kezdem a 2-tõl úgy, hogy a DLCvel lejátszom az elõtörténetet.
Nem tudom, eddig jutottam eddig legtovább, talán 70%.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Akkor ezt is tudom már. 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Dragon Age-ben is így van, és e két Bioware játék elég sok ponton egyezik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A 2-nél, ha jól emlékszem az arci hegek megjelenésébe/eltûnésébe szólt bele, de egyéb, játékmechanizmust érintõ hatása nem volt.