11074
  • PiszkosFred
    Meg sem merem kérdezni, hogy ha az első részben a mako monoton, akkor a másodikban a bolygó szkenelés milyen? :D
  • horpeti
    Nekem se! :D
    Én szivesebben kezdem a 2-től úgy, hogy a DLCvel lejátszom az előtörténetet.
    Nem tudom, eddig jutottam eddig legtovább, talán 70%.
  • JaSoN HuNTeR #10792
    Valahogy nem sikerült sose végig játszanom ezt a részt. Olyan unalmas a kettőhöz képest. Autózgatás a bolygókon nagyon unalmas, meg nehéz is és az egész monoton.
  • Doom 4
    Köszi az infókat, akkor ha legközelebb előveszem az 1 et megpróbálom ezt a módot :D
  • Evoluti0N
    Húha! Ezt megérte letölteni. :) A helyszíneken nem látok nagyon különbséget. Talán nincs is. Azonban az egésznek valahogy más színe és fénye van. Talán kapott valami Sweetfx szerűséget. Ugyanakkor a karakterek arca és ruházata valami fenomenálisat javult. Természetesen Garrusnál látszik a legnagyobb különbség, azonban mindenki másnál is szembetűnő a változás. Főleg, hogy katasztrofálisan alacsony felbontású eredetileg a legtöbb ruha. Helyigénye is van azért szépen a modnak. Feltelepítve olyan 13 giga. Ja és mindenféleképp töltsétek le először a Read Me-t és csináljátok meg a benne összefoglaltakat, mert különben úgy jártok, mint én. Értsd: a mod felrakása után először állandóan összeomlott a játék.
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy volt-e már erről a magas felbontású textúra modról a játékhoz. Most töltöm. Majd írok róla véleményt miután lejött. Egész ígéretesnek tűnik.
  • CAC
    Köszi!
    Akkor ezt is tudom már. :)
  • Calver
    így igaz, alapból csak 3 pontig viheted. (és legmagasabb ami kellhet renegade-ból 10-es, paragonból 12, de cserébe előbbihez jóval nehezebb pontokat gyűjtögetni)
  • Evoluti0N
    Igen. Az első részben még skill van hozzá, a másodikban már nincs külön, hanem a renegade és a paragon szintedtől függ, hogy tudod-e választani őket párbeszédekkor. Azonban úgy tudom, hogy az első részben is bizonyos mennyiségű szint kell egyikből, illetve másikból, hogy egyáltalán fejleszteni tudd a skilleket.
  • CAC
    Tudtommal a kék párbeszéd opció a meggyőzés, a piros a megfélemlítés szkillből adódik.

Dragon Age-ben is így van, és e két Bioware játék elég sok ponton egyezik.
  • genndy
    Pedig komoly hatása van, jópár párbeszédnél használható, ha választható a piros/kék opció (pl. a főellenségnél a végén is ha elég magas valamelyik, meg lehet úszni az egyik harcot, meg Wrexnél a Virmire-n is fontos lehet).
  • CAC
    Így, a játék végigvitele után azon gondolkodom, hogy a példakép/renegát szintnek van valami értelme?
    A 2-nél, ha jól emlékszem az arci hegek megjelenésébe/eltűnésébe szólt bele, de egyéb, játékmechanizmust érintő hatása nem volt.
  • Evoluti0N
    Üdv a klubban.
  • MooneyR
    Jó kezdés volt, jöhet a 2.rész : ) A három csaj nagyon adta..

• MooneyR
    Tetszett ez a küldetés
  • csabikácska
    Köszi a segítséget! Originről van a játék,megnézem mi lesz patchel.
  • Evoluti0N
    Az elsőnél próbáld meg a patchelést. Ha úgyse megy, akkor próbáld meg úgy, hogy beregisztrálod Originre a játékot és onnan töltöd le, nem a lemezről telepíted. Az utóbbi módszert ajánlom a második résznél is. Egyébként nem tudom, hogy a Trilogy-nál hogy van, de az alapjátéknál nem tudod "simán" beregisztrálni a kulccsal az első részt, hanem a supporthoz kell fordulni segítségért. Csak, hogy előre tudjad, ha esetleg ilyen fajta problémába ütköznél.
  • csabikácska
    Olyan mintha rá se kattintanék.Mondjuk azt hiszem lesznek itt más gondok i.Kíváncsiságból fel akartam rakni a 2-őt is,de azt fel se tudtam telepíteni,25%-nál az Origin súlyos hibát észlel és leáll. Baromi pipa vagyok!
  • Evoluti0N
    A semmi se történik alatt mit értesz? Kijön az ablak, amiben vannak a grafikai beállítások, meg hasonlók, vagy még az se? Fekete képernyő lesz, vagy egyszerűen olyan, mintha rá se kattintanál a játékra? Netalán crashel? Próbáld meg felrakni az 1.02 patchet. Hátha az segít.
  • csabikácska
    Sziasztok! Most vettem meg a Trilogy-t,és gondom van.Felraktam az első részt,elvileg minden rendben. Viszont mikor indítanám a játékot,semmi nem történik,holott az Origin szerint játszottam vele az adott időpontban. Ilyenkor mi van?
  • CAC
    Juhú, megvan!
    Mindig elmentem amellett a folyosó mellett, a többi helyszín meg addig nem volt aktív.

Köszi a segítséget!
  • CAC
    Köszi a gyors választ!
    Sajnos most pont olyan helyen vagyok, ahonnét nem tudok átrepülni a Citadellába, de hamarosan utánanézek.
  • Evoluti0N
    Pedig ez alapján meg kéne találnod. Az első ott van a Citadel szárnyakat és a prezídiumot összekötő folyosón. Nem azon a liften mégy le, ami direkt a C-sec épületébe vezet, hanem a másikon és akkor mielőtt még leérnél a szárnyakba, akkor az első liftezés után van egy folyosó és ott találod. Mutatja a térképen is, ha odaérsz. A második Barla mögött fent a prezídiumban, a harmadik meg ahhoz közel. Rögtön látni fogod azt is, miután megtaláltad a Barla mögöttit.
  • CAC
    Sziasztok!

Van egy sidequest, amiben elakadtam. A signal tracking-nél mit kell csinálni? Ez alapján próbáltam megcsinálni, de nem találtam meg az egyik helyszínt sem.
  • horpeti
    En feltoltam a monitor szintelitettseget es fantasztikusan szep. :)
    Meg a depth of field is be van,ugy jobb.
    Korabbi monitorral meg tok csunya volt.
  • Ryder62
    Nekem nem tetszik. Maradok eredetinél :)

ME3-ra kéne valami hogy élénkebb színek legyenek benne.
  • Calver
    damping vélemény? 50+ infiltrator-ral baromira nem tud már az ember mire költeni (főleg mert ugrom sniper-eket), kb az maradt, tactical armor 8-12 (ami felesleges, az a pár % sebzéscsökkentés szart sem ért), meg first aid, ami megint huszadrangú. megéri kigyúrni master-re, van ott bármi haszna?
  • Calver
    no akkor, SweetFX album, 19 kép, Therum-ig. összehasonlító kép nincs, tudjátok alapból mennyivel szarabbul néz ki a játék. képek leginkább átvezetőkből, mert amikor lőnek rám, nem nagyon van időm printscreen-t nyomkodni
  • Solid Snake
  • Calver
    nem én csináltam, csak találtam és kicsit áll-leejtős volt :)
    #10753-ban ott vannak a beállítások, #10757 beraktam az egész programot, a már általam piszkálgatott beállításokkal.
  • Solid Snake
    Látom nem érted. Nem a program kell hanem az a beállításai amit Ő kreált.
  • genndy
    Ne csináld már. Ezzel indított.
  • Solid Snake
    Szolgálat közlemény: A SweetFX_settings.txt saját beállításait kérjük a köz hasznára, bemásolni. Köszönjük.
    ui. mi is szeretnénk ilyen szépséget látni.
  • Calver
    tények:

1) csapattársaknak Shotgun + Sledgehammer ammo > all. nevetséges, nonstop fekszik mindenki a lövések erejétől.
    2) az insanity (netes híresztelésekkel ellentétben) kurvára nem nehéz, főleg Infiltrator + Warp kombóval
    3) az immunity nagyon rossz pillanatokban tud lejárni. geth colossus lövedéke épp betalálni készül? 3 rakéta közelít épp a kétlábú felé? 2 geth sniper céloz? pápá immunity.

majd holnap rakok fel sweetfx albumot, viszont... tud valaki vmi jó cuccot, amivel tömegesen lehet dolgokat jpg/png-be konvertálni? acdsee-m nem tud ilyet, és nem akarok 20+ képet egyesével lementegetni
  • Calver
    fos helyen vannak csak mentéseim, majd lövök jobbakat, de:

Zhu's Hope előtte

utána

előtte

utána
  • Ryder62
    Tudsz képeket posztolni hogy ezzel hogy nézz ki a játék?
  • MooneyR
    Köszi szépen, így már menni fog : )
  • Calver
    csak neked, csak most, mert ez egyszerűbb, mint magyarázni: ezt letöltöd, kicsomagolod Mass Effect könyvtárán belül Binaries könyvtárba (ahol a MassEffect.exe van), és működik is. játék közben F12-vel tudod ki-be kapcsolgatni, és SweetFX_settings.txt állításával finomhangolni. ugyanaz a profil, mint #10753-ben, csak ki van nyomva lumasharpen és bloom, SMAA-t pedig bekapcsoltam, de állítgasd hangulatod szerint.
  • MooneyR
    Hogyan kell működésre bírni ezt a SweetFX-et, mit kell vele csinálni? Nagyon kíváncsi lennék rá, mert épp nemrég kezdtem el újra az elejétől.. Köszi!
  • Calver
    ász, örülök hogy tetszik még utána én spec bloom-ot is kikapcsoltam (pár dolog kicsit túlzottan fénylik tőle), így még jobb.

ellenben, két kérdés...

neki akarok ugrani insanity-n 50-es infiltrator-ral, tippre bónusz erőként Warp-al és sniper-ek leszarásával (soha nem használom, akkor meg minek?), Wrex + Liara csapattal... ami érdekel:

1. Liara-nak szerintetek mi a nyerő? Electronics (Overload) v. Stasis? ugye bug miatt vagy egyik vagy másik nála...

2. több helyen olvastam, h shotik igen hasznosak csapattársakon, erről vélemény? soha nem próbáltam, csapat mindig AR-t kapott, ők jobban karcolnak vele, mint pisztolyokkal (Liara is). főleg Carnage nélkül érdekel, mert kapcsolgatja be a fene folyton azt a képességet, Liara-nak meg amúgy sincs.