11074
  • genndy
    Megnéztem, köszi, tényleg szép. Majd a következő trilógia-végigjátszáskor használom is (biztosan lesz, de hogy mikor...)
  • Calver
    ajánlanám mindenki figyelmébe aki esetleg úgy érzi h előkapja újra ezen zseniális játékot ezt a SweetFX profilt.

a készítő nem mellékelt screenshotokat (nagy hiba), de higgyétek el nekem: valami *elképesztően* gyönyörűvé teszi ezt a játékot, sokkal szebb, mint bármelyik másik profil amit találtam. gammát érdemes kicsit felhúzni beállítások között, és én LumaSharpen-t spec kinyomtam (mert gusztustalan, mindig, mindenütt), de ezt leszámítva tökéletes.
  • dalmar
    Köszönöm.
  • horpeti
    Meg ott van ME2ben az előtörténet DLC is. :)
  • genndy
    Mass Effect Saves
    Van egy halom, válassz egy szimpatikusat.
  • dalmar
    Sziasztok fel tudnátok nekem tenni egy mentést amit a 2 ik részben felhasználhatnék?
    Sajnos az enyém véletlenül törlésre került,és nincs kedvem végigjátszani az elsőt a sok terepjárós rész miatt.
    Lehetőleg olyan mentés legyen,hogy korgan megmarad,és pozitív befejezés legyen (a földi erők időben beavatkoznak a végén,a tudósok kifejlesztik a korganoknak a sterilitás ellenszerét stb.)
    Köszönöm.
  • genndy
    De ez a kép a végéből van
  • Steve Q
    A bevezetőben csak a dialógus pár sora változik az előtörténet miatt.
  • Evoluti0N
    Jah, igazad van. Tényleg az a lényeg, hogy a Földet mutatja és az űrállomás, meg azok közé tartozik, amit a játékban is említ. :)

@ #10745 Tudtommal nem függ tőle.
  • gerey
    A háttér nem függ attól, hogy earthborn/spacer stb.? Vagy keverem valamivel?
  • Ryder62
    Szerény véleményem szerint a Föld L1 vagy L2 pontján keringő állomás.

A bolygó leírásokban olvasni hogy sok bolygónak a Lagrange pontjában űrállomások vannak.
  • Evoluti0N
    Csoda, hogy ezen még soha nem gondolkodtam el. Melyik űrállomás az, amit a Mass Effect végén Shepard mellett mutat? Nem emlékeztet egyikre se, egyik részből se.

• Hrisskar
    Én rendszeresen elütöttem őket, ezzel egy kis időre kivontam őket a forgalomból míg repültek + feltápázkodtak; addig más ellenféllel lehetett foglalkozni vagy lőni őket. ;)
  • genndy
    Jobb később, mint soha :)
    Ez jópofa szerintem, nekem tetszett. Ha már ekkorákat tud ugrani, akkor így értelme is van.
  • Evoluti0N
    Újrakezdtem sokadszorra az első részt és hihetetlen, hogy csak ez alkalommal jutott eszembe, hogy a Mako-val a rakétákat és geth armature-k kék akármilyét úgy a legegyszerűbb elkerülni, ha "átugrom" őket. :D
  • Ryder62
    Köszi :) Ha nem szólsz lehet hogy lemaradtam volna. Most lecsaptam rá :)
  • Jaffa 2843
    Mass Effect 1-2 75% off a Steamen.
  • horpeti
    Megvan, Q. :D
  • horpeti
    Hogy kell kiszállni a macoból? Vagyok egy bolygón, ahol be kéne menni egy házba, de nem tudok kiszállni. :D Vagy lehet nem is úgy kell..
  • horpeti
    Most el kezdtem csinálni a mellékküldiket, ahol MACOzni kell. Már most unom, pedig csak a második.. :)
  • genndy
    Mindenesetre sokkal kevésbé harcorientált, mint akár a 2, de főleg a 3 (én mondjuk ezt nem is bánom).
  • Ryder62
    Az elején még nincs sok harc de később lesz azért.
  • horpeti
    El kezdtem játszani az első résszel, eddig nem tettem. Még az elején vagyok, már Spectre lettem. Tök jó feelingje van, eddig amolyan nyugis is. Oké, van pár harc, de nincs az arcomba tolva, mint ME2-3.

Kiváncsi vagyok a folytatásra, eddig nagyon jó érzés játszani vele.
  • Calver
    [mai napig akar egy ilyen pólót]
  • genndy
    Tényleg randomgenerátorral csinálták :)
    Viszont a viszonylag sima terepen száguldozást imádtam
  • Fififi
    Huha! Jól rákockultam a játékra :D Eddig nagyon tetszik, egy dolgot leszámítva. A közlekedés a Mako-val botrányos :). Nem az irányításával van gond, hanem a bolygók felszínével. Gondolom, hogy valami randomgenerator-ral csinálták őket, nem hiszem, hogy pontos tervezés részeként lett ilyen a végeredmény. Nem hiszem, hogy akár egy olyan bolygó is létezik az univerzumban, ami tele van olyan hegyekkel, amilyenekkel a játékban az összes bolygó rendelkezik :D
  • Calver
    sok szerencsét és jó szórakozást

amúgy ha rákeresel infiltrator szóra lenti keresőbe, megtalálod róla régebbi áradozásaimat/bölcselkedéseket is
  • Fififi
    Köszi a gyors választ. Akkor infiltrator-ral megpróbálkozom :)
  • Calver
    mivel függetlenül attól, h milyen karakterrel nyomulsz, minden képességet használnod kell majd ha egy kiegyensúlyozott csapatra vágsz, ezért nincs nagyon kezdőnek ajánlott kaszt

amúgy Infiltrator (csak ne erőltesd mesterlövész puskákat), maxolt fitness-el és master immunity-val kb halhatatlan, lefedi a tech képességeket teljesen, és gyakorlatilag olyan csapattársakat válogathatsz mellé, amilyet csak akarsz.
  • Fififi
    Köszi a linket :) Így majd előre ki tudom számítani, hogy osszam el a pontokat. Egyébként egy totál kezdőnek milyen kasztot ajánlasz?
  • KP27
    http://mass-relay.com/me1/talents/calculator

találtam egy szupi kis class buildert a játékhoz. bocs, ha már linkeltétek.
  • MooneyR
    Rendben, köszi szépen! Most máshonnan leszedtem egy texmodot, hátha azzal volt a gubi, este ránézek majd, köszönöm!
  • genndy
    Nincs trükk, elvileg jól csinálod. Arra figyelj, hogy amit betettél, az látszik-e a játékban ott ahol éppen tartasz. Pl. ha Garrus arcát cserélted le, azt nem fogod addig észrevenni amíg nem találkozol vele, Eden Prime-os dolgok értelemszerűen nem változtatják meg a hajót, ilyesmire gondolok.
  • MooneyR
    Mármint Texmod : )
  • MooneyR
    Sziasztok! A textmodot használja itt valaki? Láttam, hogy van jó pár textúra javító és hasonlók, mindent a leírás szerint csináltam a textmodban, betallóztam egy ill. aztán több fájlt is, de változást nem látok. Gyémánt kiadásom van, nem steam-es, patch, dlc, minden oké, gépem új. Van valami trükk? A textmodban nekem a jobb oldalon lévő oszlopban mondjuk nem ír ki semmit, bármelyik fájlon is állok a bal oldalon. Youtube-os videón láttam, hogy ott írja ki a verzió számát, nekem ez üres. Exe is betöltve fent, run-nal indítva. Az indító menü nem jön be és viszonylag sokáig tölt, de olvastam, hogy ez ilyen, ebből gondolom, hogy jó úton járok azért : ) A játékot folytatva azonban én semmilyen változást nem tapasztalok..
  • Harbinger
    Igen, bármennyire is próbálod a BSN szerint is lehetetlen, nekem az összes DLC-vel és trükközéssel is max 58 vagy 59 szintig sikerült. New game+ lehet csak elérni a level 60-at. Minden marad, ellenben a csapattársak pontjai újra eloszhatók lesznek, marad minden cucc, creds és Eden Prime előbb jönnek az erősebb Geth egységek - Jenkins halála továbbra is szánalmas.
  • Llew
    Tényleg külön raktam fel régebben is a BDST-t. Megtaláltam a lementett jegyzetemet is. Innen szedtem le:
    http://www.patches-scrolls.de/mass_effect.php

Megy rendben, kösz a segítséget.
    Még annyi kérdés, hogy elvileg max 60-as szintet ugye csak újrajátszással lehet elérni? Viszont akkor már nem lehet semmin változtatni. Tehát marad a korábbi külső, meg képességek is. Gondolom az ellenfelek is erősebbek, mert anélkül elég könnyű lenne.
    Az a baj, hogy ugyan azzal a karakterrel nincs kedvem megint végigvinni. Mondjuk az poén, hogy megmarad minden felszerelés, meg kp.
  • Llew
    Igen ez a Mega Games verzió van meg. Akkor ezek szerint rosszul emlékeztem és mégis külön kell telepítenem. Kösz.
  • Harbinger
    OK, így már képben vagyok. Nekem a Gyémánt Kiadás volt meg, ahhoz volt a bónusz lemez, amin a patch-BDtS DLC volt, spéci magyar. De úgy tudom a későbbi LV és MG kiadásoknál már eme lemez nem volt hozzá.
    Meg is van, itt elérhető minden letöltés, ami kellhet a játékhoz. Ha problémázik a telepítő a kulcssal próbáld ezt a kódot.
  • Llew
    Magyar. A sárga tokos olcsó verziós. Úgy emlékszem korábban ez is felrakta kérdés nélkül. Na majd meglesem.