Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig elmentem amellett a folyosó mellett, a többi helyszín meg addig nem volt aktív.
Köszi a segítséget!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sajnos most pont olyan helyen vagyok, ahonnét nem tudok átrepülni a Citadellába, de hamarosan utánanézek.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Van egy sidequest, amiben elakadtam. A signal tracking-nél mit kell csinálni? Ez alapján próbáltam megcsinálni, de nem találtam meg az egyik helyszínt sem.
Meg a depth of field is be van,ugy jobb.
Korabbi monitorral meg tok csunya volt.
ME3-ra kéne valami hogy élénkebb színek legyenek benne.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"The trees move. Do you not see it?"
#10753-ban ott vannak a beállítások, #10757 beraktam az egész programot, a már általam piszkálgatott beállításokkal.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ui. mi is szeretnénk ilyen szépséget látni.
1) csapattársaknak Shotgun + Sledgehammer ammo > all. nevetséges, nonstop fekszik mindenki a lövések erejétõl.
2) az insanity (netes híresztelésekkel ellentétben) kurvára nem nehéz, fõleg Infiltrator + Warp kombóval
3) az immunity nagyon rossz pillanatokban tud lejárni. geth colossus lövedéke épp betalálni készül? 3 rakéta közelít épp a kétlábú felé? 2 geth sniper céloz? pápá immunity.
majd holnap rakok fel sweetfx albumot, viszont... tud valaki vmi jó cuccot, amivel tömegesen lehet dolgokat jpg/png-be konvertálni? acdsee-m nem tud ilyet, és nem akarok 20+ képet egyesével lementegetni
Zhu's Hope elõtte
utána
elõtte
utána
ellenben, két kérdés...
neki akarok ugrani insanity-n 50-es infiltrator-ral, tippre bónusz erõként Warp-al és sniper-ek leszarásával (soha nem használom, akkor meg minek?), Wrex + Liara csapattal... ami érdekel:
1. Liara-nak szerintetek mi a nyerõ? Electronics (Overload) v. Stasis? ugye bug miatt vagy egyik vagy másik nála...
2. több helyen olvastam, h shotik igen hasznosak csapattársakon, errõl vélemény? soha nem próbáltam, csapat mindig AR-t kapott, õk jobban karcolnak vele, mint pisztolyokkal (Liara is). fõleg Carnage nélkül érdekel, mert kapcsolgatja be a fene folyton azt a képességet, Liara-nak meg amúgy sincs.
a készítõ nem mellékelt screenshotokat (nagy hiba), de higgyétek el nekem: valami *elképesztõen* gyönyörûvé teszi ezt a játékot, sokkal szebb, mint bármelyik másik profil amit találtam. gammát érdemes kicsit felhúzni beállítások között, és én LumaSharpen-t spec kinyomtam (mert gusztustalan, mindig, mindenütt), de ezt leszámítva tökéletes.
Van egy halom, válassz egy szimpatikusat.
Sajnos az enyém véletlenül törlésre került,és nincs kedvem végigjátszani az elsõt a sok terepjárós rész miatt.
Lehetõleg olyan mentés legyen,hogy korgan megmarad,és pozitív befejezés legyen (a földi erõk idõben beavatkoznak a végén,a tudósok kifejlesztik a korganoknak a sterilitás ellenszerét stb.)
Köszönöm.
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
@ #10745 Tudtommal nem függ tõle.
A bolygó leírásokban olvasni hogy sok bolygónak a Lagrange pontjában ûrállomások vannak.

Ez jópofa szerintem, nekem tetszett. Ha már ekkorákat tud ugrani, akkor így értelme is van.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Kiváncsi vagyok a folytatásra, eddig nagyon jó érzés játszani vele.
Viszont a viszonylag sima terepen száguldozást imádtam

amúgy ha rákeresel infiltrator szóra lenti keresõbe, megtalálod róla régebbi áradozásaimat/bölcselkedéseket is <#smile>#smile>
amúgy Infiltrator (csak ne erõltesd mesterlövész puskákat), maxolt fitness-el és master immunity-val kb halhatatlan, lefedi a tech képességeket teljesen, és gyakorlatilag olyan csapattársakat válogathatsz mellé, amilyet csak akarsz.