11074
  • sanya200
    Jó én nem szopok vele többet letorrentezem és kész.Megvan eredetibe új játékot kezdtem de kiléptem úgye mert nem magyar,felraktam most a dvd-ről ezen meg nincs meg a zúgjon az ég dlc és nem tölti be,mellé meg a launcher lefagy nem tudom átállitani igy 16:9 1920x1080-ra.Originről nem szedem le mert akkor meg megint nem lesz magyar Tpikus megvettem és nem lehet vele játszani xddd
  • Evoluti0N
    Originen csak a második rész van fent magyarul. Szóval ha magyar verziót regisztrálsz be rá, akkor is angolt szed le, ha onnan töltöd le.
  • sanya200
    Érdekes és vicces mert a gyémánt kiadás van meg lemezen amit regiztem az originen,a lemez tartalmazza a magyar nyelvet is de amit az originsről szedett le az meg nem találtam egy magyaritástelepitőt ,de mikor inditom kiirja hogy nem lehet folytatni a mentést mert a zúgjon az ég dlc-t nem tartalmazza az XBOX!!!! Mindegy felrakom a lemezes verziót de nincs odd meghajtó csak felvan másolva a lemez a gépre annál meg nem inditotta el mert kéri a lemezt vagy lecrackelem vagy reménykedek benne hogy origin alól elindul úgy hogy nem kúrja el a nyelvet.
    Lehet azt csinálni hál istennek ha a gép újra volt rakva nem kell leszedni semmi origins-es játékot,csak elinditja a letöltést de pár perc alatt játékra kész mert ottvan már minden,csak remélem az origins rendesen leellenőrzi a lemezes változatot és nem módositja.
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.02.01. 22:21:32
  • Evoluti0N
    Ha Origines verziód van vagy nem magyar dobozos, akkor csak úgy tudod rárakni a magyar nyelvet, hogy előtte letöltöd. Fórumdizájnváltás előtt volt fent a bannerban egy link a magyarításhoz. Sőt, a magyarítás előtt még valami orosz patchet is fel kell rakni a játékhoz, hogy egyáltalán működjön a magyarítás.
  • MerlinW
    Csak akkor lesz magyar nyelv, ha a HU/CZ verziót telepíted.
  • sanya200
    Valaki nem emlékszik hogy kell magyarositani?A registryben kell átirni ha jól emlékszek de vhogy nem találom a mappájában a language fájlt.
  • nyirog
    sziasztok, tv-n játszanám a játékot és hogyan lehetne elérni h a feliratok nagyobbak legyenek és ezáltal jobban olvashatóak? a felbontás variálás nem sokat segített.
  • bunny
    Mass Effect egy unikum, bármikor képes vagyok előről kezdve végigjátszani, és ez egyetlen más játékról sem mondható el. Nálam a best of , meg is van véve szépen ott pihen a polcon, mert ez a munka megérdemli a támogatást!
  • Doom 4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van róla videó, annyi az egész igazából, hogy Vakarian? Shepard? ahelyett hogy egymásba borulunk és szevasz öreg barátom. Legalábbis ez rémlik xD
  • Evoluti0N
    Wow! Az menő. Ezért ilyen király ez a sorozat. Senki se csinált előttük és azóta se ehhez hasonlót. Vagyis hasonlót igen, de nem ilyen komoly szinten, ahol ennyi változót figyelembe vesznek a mentések importálásánál. Fantasztikus.
  • ldavid
    azt olvastam, úgy lesz pedig, majd beszámolok arról is :D
  • Evoluti0N
    2. rész spoiler.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kíváncsi vagyok, hogy ha Garrus kimarad, akkor a 2. részben szerepel-e egyáltalán. Vicces lenne, ha csak ott ismerkedne meg Sheparddal, és teljesen idegenek lennének egymásnak.

• ldavid
    ezt csak itt hagyom, hogy meglegyen:

ha Garrust nem vesszük fel a csapatba (ő kihagyható) és még Liara sincs velünk (ő kötelező) amikor a Virmire-re megyünk akkor Wrex nem ölhető meg.
    úgy tudom Wrex is kihagyható , de mivel ő nincs a 2, 3 csapatában, így csak simán megöltem.

*extreme renegade módban tolom most, bár még így is összejött egy hajszálnyi paragon csík
  • Jim Morrison
    egy szemfüles emberke csípte el :) (expendables 3)
  • Ryder62
    Steames ME1-re hogy lehet ráerőszakolni a magyarítást?

A magyarítást megelőzi egy orosz patch tudtommal.
    Tehát először rá kell dobni egy orosz patchet amivel szép cirill betűs lesz a játék, és ezután jöhet a magyarítás de crackelni is kell.

Megoldás?
  • Mimasz
    Igen. :)
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok
    Van valami program amivel szerkeszteni lehet a karakterem? (pc)

Mert 10 órát beleöltem és a Soldier-kaszt baromi unalmas és szeretnék átváltani. Ezt csak úgy lehet ha új karakterrel újra kezdem?:/
  • Ryder62
    Arra rámegy, steamesnél nem. Exe-t kell krekkelni.

Ezért nem steames a ME1-em.
  • Evoluti0N
    Jaj! Tényleg. Ez eszembe se jutott. Nem tudom. Nekem dobozos verzió van meg belőle. Arra ment.
  • Ryder62
    De ezt nem lehet steamesre telepíteni, nem?
  • Evoluti0N
    Itt megtalálod a magyarítás menetét.
  • Newil77
    Helo,nemrég felraktam eme játékot újra.
    Viszont Steam-es és nem magyar,a magyarítások.hu-ról letöltött fájllal sem sikerült magyar paprikát varázsolni a játékba.
    Magyar nyelvi fájlokkal is próbálkoztam,ott a párbeszédek nem lettek magyarok. Minden más igen.

Mi erre a megoldás?
    A választ kösz előre is...
  • CAC
    Megvan. Köszi!
    Szeritem kicsit bebugzott, mert már jártam erre. A riporter csajszi sem adta a küldit, mert amikor óbégatott utánam, akkor nem álltam meg neki. Most meg már nem is aktív a lány.

No sebaj. :)
  • Evoluti0N
    Az első jel a Wards és a Presidium közötti részen van. Az egyik lift direkt a Wards-ba visz, a C-Sec részbe, a másik pedig egy ilyen köztes területre, ami után még egy lifttel le kell menned, hogy a Wards-ba érj. Na, ezen a köztes területen van az első jel.
  • CAC
    SweetFX-et kikapcsoltam, valamint az LAA-val trükköztem egyet. Bővített módban plusz opciók is elérhetőek, és az original jelzőt false-re állítottam az me.exe-n.
    3-4 órája fagyás nélkül megy. Szerintem már nem lesz vele gond.

Nekiálltam a másodig végigvitelnek. Anno is sokat szenvedtem vele, és megint elakadtam a Signal Trackingnál. Nem találom az első jelet. A térképen sincs, és a Hanár közelében mindent feltúrtam. Tech is van nálam.

Ez alapján csinálnám.
  • Ulthane
    Akkor hagyd ki a francba, semmi értelmük nincs.

Egyetlen küldetés, a Family Armor Wrex-nek, az kell összesen a makósok közül. A többit felejtsd el.

• Evoluti0N
    Nem tudom. Csak magamat tudom ismételni. A cfg fájlos dolog elméletileg csak arra jó, hogy szebben nézzen ki. Én annyit tudok, hogy nálam folyamatosan crashelt a mod felrakása után, ameddig el nem olvastam a readme-t és fel nem raktam az LAA patchet. Utána nem volt gond.
  • genndy
    SweetFX biztos nem gond, nekem is fönt van.
  • CAC
    Ezzel az LAA patchhel be is tallóztam a masseffect.exe-t. űgondolom ez nálad is megtörtént. A probléma, hogy szerintem erre x64-es oprendszernél nincs szükség.

Esetleg még az lehet nálam a baj, hogy fent van a SweetFX is. Lehet, hogy a kettő akad össze.

Kipróbálom és visszajelzek.
  • Evoluti0N
    Elméletileg nincs más. Felraktam ezt a Large Address Awareness Patchet, aztán a config fájlos dolgokat, majd a modot. Utána minden jó volt.
  • CAC
    Nem örülünk. :)

Én csak annyit csináltam, hogy a telepítés után az egyik konfig fájlban két blokkot kicseréltem. Emlékeim szerint csak ennyi volt az utasítás.
    Esetleg van még valami?
  • Evoluti0N
    Háááát. Gondolom, hogy újratelepíted a játékot, akkor az megoldja a dolgot. :D Nem tudom, hogy felülírja-e a fájlokat, vagy se és le lehet-e csak szimplán törölni. BTW nekem 64 bites rendszerem van és leírtak megcsinálása után nem voltak fagyási problémáim.
  • CAC
    Én felraktam, de fagy vele a játék.
    Próbáltam azt a memóriahákolós progit használni, de érzésem szerint ennek csak 32 bites oprendszernél van jelentősége.
    Le lehet valahogy szedni?
  • Evoluti0N
    Ehh... Sokadik újrajátszás alatt most találkoztam csak először egy idegesítő dologgal. Ha az ember "túl korán" csinálja meg Tali küldijét (a pilgrimage küldit), akkor eggyel kevesebbszer lehet beszélgetni vele. Nem lehet beszélgetni vele a családjáról. Ez azért elég béna megoldás...
  • Doom 4
    ME Checklist ha ezt le töltöd akkor nyomond tudod követni hol jártál eddig és hol nem, ezen felül meg tudod nézni hogy melyik bolygón milyen küldetés van, és van e hatással a második részre. (Az oldalon megtalálható ebből a második részhez való változat is.)

Amúgy én úgy csináltam a felfedezést, hogy mindig rákerestem a Wikipedian a bolygóra és ott mindegyikhez van fent térkép hogy mi hol van.
  • Ryder62
    Azokat a mellékküldiked hagyd a francba. Csak a főszállal foglalkozz.
  • Evoluti0N
    Miért nem játsszátok végig legalább csak a főszálat és csináljátok meg a mellékküldiket a Citadelen és a főküldis bolygókon? Úgy nem kell a Makoval szenvedni.
  • Evoluti0N
    Nekem az első rész a kedvencem. A Makozgatás tényleg gáz, de a sztori sokkal jobb, mint a második részben és az RPG elem is sokkal több van benne.
  • horpeti
    Én az első végigjátszás óta trainerrel mindig tolok nyersanyagot (creditet nem!). Az semmilyen plusz előnnyel nem jár, csak nem kell scannelni.
    Bár az utolsó végigjátszások egyikénél újra scanneltem, hogy ne lazsáljam el, igazából annyira nem volt para, ha van rá hangulata az embernek. De két küldi között pihenésképp van szórakoztatóbb is, mint a scannelés.

A 3ban 2 küldi között épp elég 1-1 rendszer scannelése, azért az egész más.
  • JaSoN HuNTeR #10795
    Sokkal jobban tetszik.
    De az a bolygójáró autó nagyon idegesítő, meg az h sose tudom hogy merre kell menni. Ellehet veszni benne. Kb 30% vittem el de megunom álladoan.

Kettőt egy huzamba végig viszem annyira tetszik.

Háromra még várok, magyarul akarom végig játszani.