Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A halál csupán a kezdet...
Problémáma játékkal: Belassul, megáll pár másodpercre, majd ha úgy esik jól neki kivág az asztalra és 4 bitesre állítja a gépem színét...úgy is marad újra indításig.
Tud valaki megoldást ajánlani?
Karakter generáláson nem jutottam még túl.
Mindegy, most most második végigjátszásra viszem végig Engieneer-rel, így meg lesz az achi. Érzem már az elején, hogy több és nehezebb ellenfél akad, késõbb is számíthatok nagyobb ellenállásba? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
én gránátot konkrétan csak és kizárólag a creeperekre használtam - õket instant öli, és õk veszélyesek - telepesek csak cirógatnak, simán odasétálsz és pofánvered õket <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nálam fut maxon, igaz néhol úgy belagol pár mp-re, de pl. egy visszatöltés eme dolgot megszünteti. Bár legalább a hanggal nincs már bajom.
Mindenbõl a legfrisessebb driver van fenn. Már kikapcsoltam a vysinct, film grain meg a motion blurt így már értem el fps növekedést. Így már valamivel jobb de még mindig szaggat egyes helyeken. Még pár kollegám ajánlotta hogy vegyem lejjebb az anti szûrést az ati catalyston belül, meg páran még azt is mondták hogy túl erõs a gépem (kártyám) hozzá, hát ilyet még nem hallottam . Na majd még probálkozom csak most nincs sok idõm a munka miatt fõleg most 12 órában. Azért köszönöm a segítségeket!!
Vissza a tetejére
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A segítségeteket szeretném kérni. Az ME 1-el szerettem volna játszani de iszonyatosan szaggatt a játék. Megnéztem Frapsal és kb. olyan 10-20 fps körül mozog. A gépen bõven megvan hozzá,a játék eredeti(PCGURUS) a patchek felrakva, a játékot már 2x-er újra raktam, a windows is most lett újra rakva kb. 1 hónapja ami win7 64 bites. Néztem oldalakat de nem nagyon találtam ez ügyben semmit.
A válaszaitokat ekõre is köszönöm!
nincs ilyen lehetõség. mentés szerkesztõ progi sincs, max hex edit-tel és sok-sok türelemmel érhetsz el eredményt.
egyetlen megoldás az új karakter konzollal régivé cicomázása. tényleg.
Assault Training hanyagolására még egy ok az, h biza a legszarabb sebzésnövelõ képzettség az egész játékban. felzabálja a pontjaidat, és szinte semmit sem ad érte. Soldier-nek jó, mert ugye nekik nincs sok dolog amire értelme van pontokat költeni, de Vanguard-al hagyd ki a fenébe.
Akra:
elõször is vigyázat, kisregény következik.
kicsi Vanguard egyik nagy baja, h iszonyatosan ponthiányos - túl sok jó képzettsége van egyszerûen... de ezek közül nem mind kötelezõ. megoldás? hagyj ki párat.
konkrétabban:
Shotgun: minek? pisztoly a legjobb fegyver, és shoti eleve túl szituációs.
Tactical Armor: szép és aranyos a medium armor... az Infiltrator-nak, aki HP sebzést kap be általában. a Vanguard-nak ott a Barrier h védje a seggét, és õk biza pajzs sebzést kapnak be ezért. a pajzsra pedig semmilyen hatással sincs a páncél sebzéscsökkentése.
Assault Training: ezt nem kell kihagyni, de 3 pont elég, legalábbis elég sokáig. miért? mert ahogy fejlõdsz, úgy szépen egyre lényegtelenebb lesz, 3 ponttal viszont ott van mindig vészhelyzet esetén.
Charm: nos, ezt itt nézd meg, de Charm-ból egy helyen kell 12-es (Feros), azután a következõ legnagyobb 10-es. (Intimidate-bõl meg a létezõ legnagyobb 10-es) amúgy nem költesz rá 12 pontot, csak max 8-at - kapsz 3-at ahogy haladsz paragon irányba, meg egyet spectre-é váláskor.
Spectre Training: 4 pont elég. bõven.
Warp: nagyon sokáig bõven elég 6 ponton is.
specializációból viszont ajánlanám, h Nemesis-t válasz. miért? Shock Trooper gyenge, +életerõ és damage reduction vicc egy pajzsos kasztnak, de nem ez a lényeg... Nemesis megdobja kaszt képességednek (Vanguard) pisztoly sebzés bónuszát 10%-ról 15%-ra, és biza a másik két dolog, amit ad is eléggé rohadtul táp.
így már annyira nem leszel talán ponthiányos.
nálam Colossus-ok igen könnyedén haltak mindig - Lift+Warp+Overload, aztán agyaggalamb vadászat <#vigyor1>#vigyor1>
Damping-al meg Neural Shock-al nekem az a bajom, h kevés.
Damping: 3 sec stun? tényleg? Lift 4x ennyi ideig tart, sokszor instakill, de ha nem is az, még szépet is sebez... plusz könnyû vele szétkapni ellenfelet. raktam azért kemény 2 pontot rá, annyi nem árt biotikus ellenfelek elhallgattatásához.
NS: 5 sec stun egy ellenfélre? öööö ok.
két okosság ami most hirtelen beugrott:
1) Master Lift mindent amit lehet felemel. MINDENT. Geth Colossus-t beleértve. gusztustalanul jó biotikus erõ.
2) Singularity + Overload csapatok ellen nem kicsit vicces tud lenni... összeszedsz 5+ ellenfelet egy kupacba, és egy gombnyomással ledarálod mindegyik pajzsát. kedves, na, mondjuk máshogy nincs is sok értelme Overload-ot használni.
viszont Insanity-s Engineer még mindig rémálmokat hoz elõ belõlem... hogy a picsába csináltad? <#idiota>#idiota>
mert az oké, h Infiltrator-al én könnyedén kicsiny péniszeket firkáltam akár Heavy Turret-ekre is Immunity-nak hála (gyak. leráztam a sebzésüket), de Engineer-nek nincs gyakorlatilag *semmi* védelmi képessége... <#nemtudom>#nemtudom>
#10586: sehogy, 100 pontot kap 60-as szintre fõkari, 80-at a segítõk.
konkrétabban:
fõkarakter: 1-5 3 talent/szint, 6-35 2 talent/szint, 35+ 1 talent/szint
segítõk: 1-20 2 talent/szint, 20+ 1 talent/szint
Már a végén vagyok,de most full elölrõl egy új karival,hogy meglegyen a bónusz skill.. szemétség 😞 A jelen karimmal gondoltam micsoda móka lesz stb. fõleg nehezebb fokozaton,de így most 1 skill miatt kezdjem elölrõl. Ráadásul,hogy meglett végre a colossus X-es medium armor 😊 hát ez sucks így.
Liara-n Westby-féle light verzió van, fõkarimon Asari Commando medium, ez ha érdekel valakit szívesen feltöltöm.
mindkettõ gyönyörû, fõleg alap vörös-fekete skinhez képest <#rolleyes>#rolleyes>
Spectre fegyverekbõl pedig VII azonnal elérhetõ amint van Rich Achievemented (1 milla credit), X-hez 50-es szint kell.
Bonus Talent pedig úgy mûködik, h használsz valamit 75-ször/fegyver esetén megölsz vele 150 dögöt, kapsz érte egy szép achievementet, és akkor kiválaszthatod következõ *karakterednél* - tehát eredeti karakterrel újrajátszásnál nem fog menni.
btw ki mivel zúzza végig épp?
nem tudom h boltokban sima emberre való kiadás van-e - csapattársakra való biztosan, pl Wrex páncélját én Morlan-nál találtam meg, non-human armors alatt.
annyiban van btw szinthez kötve, h 36+ kell legyél.
Most értem a végére a Mass Effect-1 nek és természetes, hogy akartam folytatni a 2-vel. Angol verzióm van, de találtam hozzá magyarítást, tehát ezzel nem is lenne problémám (az angol tudásom nem túl magas szintû). Megvannak a DLC-k is, és sorban fel is tettem õket, a sztorit kiegészítõ DLC-khez pedig találtam magyarítást is. A magyarításhoz manuálisan át kellett írni a configban az INT-ez HUN-ra, azaz ezentúl a játék a magyar textfájlokat fogja keresni (amiket be kellett másolni), a DLC-k (és az alapjáték) magyarításai is xy_HUN.tlk formátumúak voltak, és mint kiderült a Genesis esetében, ezek mûködnek is, azaz valószínûleg a többi magyarított DLC is mûködni fog. De egyes DLC-knél, ahol nincs magyarítás, nem tudom hogy be fognak-e integrálódni a játékba, mert xy_INT.tlk textformátum miatt nem vagyok benne biztos hogy összeegyeztethetõek ezek a DLC-k a magyar nyelvû verzióval. Szerintetek nem fognak mûködni, vagy mûködni fognak csak eredeti nyelven? Ha tudtok megoldást mia z?