Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hello,
Thank you for shopping with us on 17 April 2021.
Mass Effect™ Legendary Edition
( Electronic Arts )
Quantity 1
Available: 14 May 2021
Hello there!
Thank you for your pre-order on April 17, 2021. We’re writing to let you know that the availability date for the item has changed.
We hope that you’re still excited for its arrival. Know that you can cancel your order at any time before it becomes available.
Mass Effect™ Legendary Edition
( Electronic Arts )
Quantity 1
Available: 13 May 2021
Looking forward to getting this to you!

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
RTX 2080...60hz monitor, 1920x1080, steam verzió
t

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
1ből ha leszedik a félképernyős lens flaret az már jó lesz , de a kis mapok :/ , meg a "nehézség" :/
Pedig nagyot gurítottak volna ha Titanfall stáb beszállt volna remake-be szerintem azért szellőztették az új részt hogy ne legyenek lehúzva.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2020.11.08. 11:04:17
"It’s been amazing to see the adventures of Commander Shepard take on new life in super-sharp resolution, faster framerates, and beautiful visual enhancements.
Mass Effect Legendary Edition will include single-player base content and DLC from Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3, plus promo weapons, armors, and packs – all remastered and optimized for 4k Ultra HD."
Ha az utóbi évek (Mass effect óta) megjelent, nulláról, minden megkötés és nehezítés nélkül, évekig fejlesztett játékaikat nézzül (ME Andromeda, Anthem) akkor ez minden csak nem sikertörénet (finoman fogalmazva).
Nem károgni akarok, de ez a realitás. Bár tévednék.
ez abszolút minimum és aki csak textúramodokat használt az nem igazán érti mi ez ( finomszélű árnyékok ebből jönnek az meg többet ér mint a textúrafelbontás ami elég agyatlan dolog tud lenni) .
Ami rossz ebben hogy backtrackinges játékmenetet nem lehet csak úgy csinálni vele, és persze nem lehet túlysúlyos extra fényforrás ami úgy is néz ki .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2020.11.08. 07:12:33
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.11.07. 17:21:02
PSN ID.: Beegabor
90% hogy nem tudnak megfelelni elvárásnak.
November utáni megjelenés nagy hiba lenne, az új konzolgeneráció miatt annál rosszabb időben kiadni bármit, ami nem next gen, az öngyilkosság. Főleg, hogy jön a CP is. Meg az új CoD. Meg az AC Valhalla. Senki nem fogja megvenni a ME remastert, ha addig húzzák.
Na meg az Andromeda félkészsége (negyed?) a squad fegyverezhetetlenségében és öltöztethetetlenségébben mutatkozott meg kb. leginkább .
Szóval abból a szempontból nem gáz hogy nem hoztak ki mást mert újrajatszhatóságnak kb. szevasz onnantól.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.10. 17:29:54
Abban egyetértek, hogy 1-2-3 hét elég lehet a felvezetésére, nem kell ide félév. De nagyon már nincs alkalom, amikor valamit még bejelenthetnének. A MS, a Sony, az EA rendezvényei szépen lementek mind és egy szót sem szóltak róla. Legutóbb a Sony SoP kifejezetten current gen játékokról szólt és csodás alkalom lett volna bemutatni a ME Remastered Trilogyt. Pláne, hogy most volt augusztusban a megjelenés meg szeptember. Nem tudom, milyen alkalom lesz szept végéig, de szerintem kb már semmi.
Ezért gondolom, hogy nem jön ki akkor.
De, mivel nem vagyok reklamszaki, ezert lehet, hogy tevedek, amikor ugy gondolom, hogy a Mass Effect akkora nev meg jelenleg is, hogy itt mar csak a remaster megjelenest kell tudatositani, nem a teljes brandet bevezetni, stb. es akit erdekel, az menni fog a penztarhoz. Aki pedig az elmult idoszakban kapcsolodott be a gamer vilagba, azt meg ugyis felvilagositja a kommentelo, akik racuppannak a hirre a kozossegi mediaban.
Mondjuk akar, igy, akar ugy, nekem mindegy, csak legyen es jojjon 😊
Mafiahoz nem nagyon hasonlitanam, mert bar sok a kozos vonas (foleg a csokkeno szinvonal miatt szivfajdito), de azert az ismertsege teljesen mas a ket sorozatnak. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.10. 13:21:32