Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A Mafia remasterek is szépen meg lettek marketingelve megjelenés előtt. A Mafia 1 remaster még kint sincs.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én egyelőre abban sem vagyok biztos, hogy idén ki fog jönni. N7 bejelentés, jövő évi megjelenés a sanszosabb. De ne legyen igazam.
De egy normálisan összerakott Andromeda 2 is jöhetne pár év múlva, mert elöbb esélytelen egy teljes értékű rész.
Akkor lehet az jött nekik kapóra hogy nem lett az összes faj beimportálva frostbite-ra, és ki lehetett adni mégis.
Meg azért nem lett DLC se mert sok munka volt túl rövid idő alatt vele.
Viszont azóta elkészült remasterre való.
Tippre.
Régi címek játszhatatlanok nekem egy ME:A után.
Ha létezikni fog engem nem érdekel a grafika legyen olyan a csomag hogy minden létező dlc-t tartalmaz egybe...na az atomsirály lenne
Next PC upgrade: 2022
A Mass Effect Trilogy remaster suddenly seems more likely – here's why
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.12. 17:50:01
Na hátha van jó oka 😄
Én egész pontosan ezt csinálnám meg, hogy az a látótáv meg "harctáv" legyen aktuális singleben ami a multi/skirmish részben. Ha 5- 10*-es mint régen akkor legyen 10*-es pálya. Nem látom mi a probléma ezzel nagyobb pályát csinálni ma már nem ügy.
Ebben a kozolgenben meg az lesz aktuális hogy lesz jónak mondható nyílt színi játékmód. Azon kéne izgulni hogy ne ps4ekre jöjjön hogy legyen változatos napszak 😄.
Elképzelem, hogy néznék, hogy skill pont? Elmozog a célzás? Beszélgetnek a karakterek? Nincs br multi mód? Fegyver melegedés? Nincs rózsaszín nyuszifüles űrruha? Kb ez lenne 😄
Szerinted egy remasterelt ME1 (4k-s felbontással) megszólítaná a fentiekkel játszó fiatal tömeget? Azok után is, hogy guglival rákeresve azt látná, hogy nem csak a valaha volt legjobb triológia, hanem azt, hogy epét hányt (és hány azóta is) mindenki (tisztelet a kivételnek) a ME3 utolsó félórája miatt? Szerinted költene rá egy fiatal 30-40 eurót a remasterelt ME1-re? (bár EA-ról beszélünk, lehet 40-60 is)
Én igen, valószínűleg te is. Na de ők?
Abban sem vagyok biztos, hogy a 4k-ban kiadott első résszel - változatlan gameplay mechanikával - játszana ez a korosztály. A második és a harmadik rész még hagyján (kevesebb rpg elem, több akció, jobban pörög), de a ME1 szerintem csak nekünk klasszikus.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.26. 09:22:39
"Ha annyit akartak volna ami pcn mindig volt, akit érdekelt meg eddig is hozzájutott az nem remaster hanem re-release"
Ez pl. playstationön nem igaz, mert ott az ME1 sose jött ki. Xboxon elvileg az alapjáték backwards compatible, de pl. nem minden dlc-t lehet hozzá most sem megvenni minden régióban. Szóval ha nem vetted meg előző gen alatt, akkor most nem fog százasan sikerülni.
Egyébként kb annyi lesz,ami pc-n is volt, minimális változtatásokkal pl. lehet, hogy végre jön pc-re is kontroller support meg ilyenek.
1. ez még mindig jobb IP mint az apex legends vagy a fortnite
2. hogy háromféle gameplay van három (+1) címre mert probálgattak az felettébb problémás
Ha annyit akartak volna ami pcn mindig volt, akit érdekelt meg eddig is hozzájutott az nem remaster hanem re-release
Én abban sem hiszek, hogy a ME3 multi servereket újraindítják majd. De még akár ez is lehet. Gondolom a War Asset rendszert átvariálják, hogy ne kelljen a multi grind meg a hülye mobil app.
Jason Schreier leírta, hogy mit terveztek MEA-ként eleinte és nem Shepard történetét akarták folytatni. Eleinte volt ötlet egy előzmény kapcsán, de aztán inkább áttették egy teljesen más galaxisba az egészet. Ez a döntés elég korán megtörtént. Én is szeretném, ha folytatnák Shepard történetét, de erre kicsi esélyt látok.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.05.26. 08:01:46
Montreal eredetileg 4en dolgozott, elobb olvastam, ez nekem egyértelmű hogy egy kezdeti 4 " reskin"-je , és amit "rescope" nak mondtak az azt jelenti hogy 40millio dollárnál megálltak és leszűkitették. Nem nehéz következő konzolgenhez illeszteni egy frostbiteot mert áttetszőség/árnyék napszak/időjárás simán el tudja tüntetni az extra teljesítményt.
Tudtommal a MEA soha nem akart 4 lenni. Mert fogalmuk nem volt, hogyan folytathatnák az ME3 után, miután ügyesen zsákutcába zavarták magukat a történettel. Az eredeti elképzelés az volt, hogy keverik az űrfelfedezősdit a random generált bolygókkal és a ME-tel. Eredetileg egy rakás bolygó lett volna, random generált flórával és faunával a sztori-bolygók mellett, amiket fel lehetett volna fedezni. Mindez persze túl ambíciózus volt és az eredmény az másfél év alatt összedobott szar lett, amit kaptunk. Jason Schreier jól megírta.
Szerintem a mapot attervezni kisebb meló mint az animációkat karaktereket eltalalni, az meg mar megvolt x éve
UE3 az már "legacy", 4meg minek.
Szerintem ha lesz FB lesz, de érdekesebb kérdés hogy ha az MEA eredetileg 4 akart lenni akkor melyik ismert frakcióból lett a kett?
Az indoktrinált Gethből?
Akkor az elég jó játék lett volna 4nek (is).
Szerintem ne gondoljuk túl: lesz egy felbontás/frame rate upgrade, meg az összes dlc-t és részt egyszerre elérheted, talán lesz egy automatikus karakter továbbviteli rendszer is, nem kell külön kattintgatni minden játék elején és kb ennyi. Ugyanazt fogod kapni, mint eddig. Ezzel mind nem is lett volna baj, ha úgy kb 3-5 évvel ezelőtt sikerül ezt megcsinálni, nem az új gen évében.
Mindenesetre " a műtét sikerült ", és jó a FB. Ha az egészet atirjak akkor helyreállítható a renomé, főleg ha a respawn is besegít.
jó példa az első rész Rachni problémája - a magát jófiúnak képzelő paragon úgy gondolja, hogy "ügyürübügyürü, bogárkák, hát biztos nem fogjátok kiirtani újra a galaxist, hiszen megígértétek!", míg renegade Shep kedvesen megfürdeti őket pár hektoliter savban, mert ha egy teljes fajt konkrétan arra nevelsz, hogy gyilkoljon... nos, szerintem egyértelmű. egyik sem rosszabb döntés, mint a másik, szimplán... más - és mindkét szélsőség teljes mértékben retardált, főleg egy szerepjáték esetében.
btw, ha értelmesen játszol, senkinek nem fog renegát mentalitásod az életébe kerülni, sőt - második részben pl Zaeed lojalitását egy renegát karakter sokkal könnyebben megszerzi, mert míg paragon Shep kötelességének érzi az univerzum minden lényének életét megmenteni és lazán elárulja a pajtását, míg egy anti-hőst kurvára nem érdekel pár munkás jelentéktelen kis létezése. de a legjobb tanács amit adhatok: hagyd abba mindenki seggének a kinyalását és dönts úgy, ahogy ténylegesen szeretnél.
még végső gondolatként: az anti-hős lét kb az első két részben létezett, a harmadik részként csúfolt foshalmazban (mert nevezzük annak, ami) konkrétan minden renegade opció átment szánalmas katonaságra maszturbálássá... de legalább konzisztensek voltak az írók, a dialógusokat is olyan minőségien rakták össze, amennyire a történetvezetésre és a befejezésre is figyeltek.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2020.05.26. 03:23:17
"The trees move. Do you not see it?"
Csodás stratégia. Szerintem inkább várniuk kéne még 30 évet vele és aztán kiadni. Az még jobb ötlet lenne.
Miközben egy remake miatt sok idő lenne új engine alá tenni az egészet..
Itt lesz az ékes példa a Mafia 1 remake. Abban most bárkibel fogadok hogy azon kivül, hogy szép lesz a mafia hangulat nyomokban sem lesz meg benne.. Mivel az új engine miatt eleve a "kuriozumok" mennek a kukába..
Én nem tudom, de a világ legrosszabb értékesítői dolgoznak az EA-nél. Ami hibát el lehet követni, ezek elkövették az elmúlt 10 évben. Mintha nem is akarnának pénzt keresni vagy játékokat eladni, mindent megtesznek, hogy kevesebbet adjanak el valamiből. Legalább tanulnának a Bethesdától, aki sikerrel kiadta vagy ötször a Skyrimet.
Esetleg annyi változás még elképzelhető, hogy a 3. rész motorjára átrakják az első részt, ami azzal is jár(hat), hogy bizonyos alrendszerek (főleg az rpg aspektusok) kukázva lesznek és inkább egységek akció játék lesz, rpg elemekkel.
A halál csupán a kezdet...
Előző (jelenlegi) gen alatt megcsinálhatták volna, hogy fogják a pc-s ME 1-3-at és kiadják egy blue ray-n az egész dlc-stől ps4-re és xbox one-ra (ps-ra ráadásul az ME1 soha nem jelent meg, lett volna rá bőven kereslet). Nulla munka mellett garantált lett volna bevétel, mégsem csináltak semmit. A Bethesda huszonötször kiadta a Skyrimet, ezek képtelenek voltak egyszer megcsinálni a remastert. Biztos nem szeretik a pénzt vagy nem tudom.
Jade Emire
Dead Space 1
Dragon Age 1
Új Mass Effectben igen, az lesz. Mondjuk 2025-nél biztosan nem korábban, de lesz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Ami meg a ME DLC-ket illeti... másfél éve a Blekk Frájdéjn megvettem a 3-hoz a pakkot, mert akciós volt. A2. részhez is meg akartam, de elfelejtettem 😞 Nekem nem kell remaster, teljesen jól játszható a játék még most is / igy is. Bár felmerült bennem a kérdés, ha a Bio már csak ilyesmire képes, lehet hogy tényleg nem kéne nagyobb fába vágni a fejszéjüket.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.11. 19:16:27
Ezt még el is nézem de akkor ezer év után végre értelmes áron és az ÖSSZES DLC-vel egybecsomagolva jöjjön.
Függetlenül attól, hogy valakinek tetszik-e a 3. rész befejezése vagy nem, olyan helyzetbe hozták magukat, hogy kvázi képtelenség bővíteni az univerzumot, ezért volt szükség az Andromédába utazni (ami ettől függetlenül amúgy lehetett volna egy jó Mass Effect játék), de ez egy jó lehetőség lenne rá, hogy újra írják olyan formában, hogy folytatható, bővíthető legyen a világ. Biztos vagyok benne, hogy lehetne kezelni a történetet, olyan formában, hogy tiszteletben tudják tartani a játékosok döntését, és bővíthető legyen a világ.
Bár jó lehetőség lenne, sajnos kétlem, hogy képes rá a Bioware...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Hat az max elvakultakra igaz, abbol nem lesz eladas.