Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Texturatol max annyi tortenik mintha rendes pc port lett volna belole kiadaskor.
Ráadásul igazabol meg szart se er a textúra ha egyszer egetve van bele a feny + arnyek eleve. Nem kell moddereknek annyit a javara irni.
Global illumination kene de a folyoson rohangalas nagyon keves lesz. Szerintem nem lesz remaster mert kb resi2 szinvonal kene a respawntol azok meg nem ernek ra erre.
Viszont nem látom értelmét, minden részhez van mód ami konkrétan 4k-ba cseréli ki a textúrákat, a modderek nagyon rendberakták a játékot.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg lehet mókolni a steames és origines verziót is a dobozos magyarosítással, és hibátlanul működik, de úgy emlékszem rá kell tenni a ruszki patchet hozzá. Keress rá gúglin.
Mostanában egyébként már a steam és az origin is szétcseszi a feltett magyarosításokat, ha a frissítés be van kapcsolva.
We do not forget, we do not forgive.
Na mindegy, akkor marad a magyaritas telepitesenek megoldasa, steam/origin, mint alternativa ugrott 😊
..azt probaltad, hogy a steamen a konyvtarad nezetben a mass effectet kivalasztva megnezed a CD kulcs opciot (jobb oldalon) es azt akvitalod az Originen es azt telepited? Oke, nem steamrol fogod inditani (ugysincs achie, meg ilyesmi a steamen), de az ottani ME-ben valaszthato a magyar nyelv. Ha emlekeim nem csalnak, akkor jo par eve igy mukodott a dolog, bar azota rengeteget valtozott mind az Origin, mind a Steam.
Régen egyszer már tudtam magyarul játszani Steam-en az első részével, de most nemműködik.
Letöltöttem egy 2 az 1-ben magyarítás+patch-et, de leírtak szerint csinálom és nem jó.
Először felrakom az orosz patch-et, aztán a magyarítást, átírom ami kell HU-ra és kész. Elindítom a játékot és számokat mutat aztán kifagy.
Ha nem írok át RU-ról HU-ra, akkor jó, de orosz minden 😄 szóval az átírásnál lesz a gubanc. 😞
valakinek ötlete?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt szeretném kérdezni hogy valakinek meg van-e a Mass Effect pinnacle station kiegészítő telepítős változata. Ha jól tudom anno külön meg lehetett venni. Úgy tudom külön le lehetett tölteni és aaz exe fájlt ki lehetett másolni az origin mappájából.Feltudná valaki valahova tölteni a serial-al együtt.
Előre is köszönöm.
Tud valaki erre megoldást?
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.06.02. 15:13:45
http://kotaku.com/mass-effect-1-runs-faster-smoother-on-xbox-one-1712235700
ez a fószer legközelebb meg remélem valami bárpultot támasztani megy, mert leginkább odavaló :
http://www.engadget.com/2015/05/18/mass-effect-casey-hudson-microsoft-hololens/
Van ugye ez az oldal, ahonnan a ME1 magyarítása letölthető. Viszont rengetegen panaszkodnak, hogy a párbeszédek így nem lesznek magyarok. Utánabogarásztam kicsit, és a gond bizony az, hogy a srácok elfelejtették mellékelni a magyar Maps mappa tartalmát, amiben a párbeszédek szövegei is vannak (szerencsétlen módon összecsomagolva mindenféle textúrákkal). Lehet hogy a linklet zip-ben benne lenne, de az meg nem elérhető már. Warezolni nem akarok, nem teszem föl sehová, de akinek kell az szerezzen be egy magyar változatot a játékból (megoldja), és a Mass Effect\BioGame\CookedPC\Maps tartalmát írja fölül, ahogy írják is az oldalon.
Kiegészítő infó: mivel a párbeszédek össze vannak csomagolva textúrákkal is, ezért textúramodok használatával a magyar szövegeknek is nagy valószínűséggel annyi (MEUITM-nél biztosan). Biztos lehetne szórakozni mergeléssel, de én ennyire nem merültem bele.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"I'm Commander Shepard and this is my favorite store on the Citadel" - Commander Shepard "There is no war, only the harvest." - Leviathan
Vagy itt
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.21. 00:23:55
Így lesz a Steames verzió magyar.
Exe másolásra azért van szükség mert a magyarítás automatikusan felülírja egy - valószínűleg - tört exe-vel.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
http://masseffect.hu/forum/viewtopic.php?f=9&t=6&start=30
A telepítés menete.:
1: Feltelepíted a magyar nyelvű játékot
2:Fel rakod a 101-es patch-et amiben bele van integrálva a magyar ingyenes kiegészítő is.
3::Egy mappában kell lennie a kompatibilitási patch-nek 1.02-es patch-nek és a pinnacle station dlc-nek is .
4::Elindítod a kompatibilitási patch-et a kieg és az 1.02 patch is fel fog települni. És kész is van.
A kiegnél kéri a széria számot is . Ha a dlc telepítője virágbolti akkor a mellékelt exe fájlal crakelni kell mert másképp a játék kifagy.
Remélem tudtam segíteni nektek.
Jó játékot.
Utoljára szerkesztette: Blevente1977, 2015.04.23. 09:35:46
Utoljára szerkesztette: Anonymusx, 2015.02.02. 23:07:55

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Originről leszeded angol nyelven a teljes játékot, az ingyenes DLC-kkel.
2. Netről beszerzed az ~500 MB-os buherált magyarítást.
3. Nem írod át - hangsúlyozom: NEM ÍROD ÁT - a "DefaultEngine.ini" fájlban a "Language=INT" sort HU-ra!
4. A magyarítás csomagból NEM MÁSOLOD BE a "CookedPC\Packages\Localised\HU\Dialog" útvonalon lévő GlobalTlk_HU.upk fájlt - mert így nem lesz Pinnacle Station-öd, és kezdheted előlről a játékot.
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Lehet azt csinálni hál istennek ha a gép újra volt rakva nem kell leszedni semmi origins-es játékot,csak elinditja a letöltést de pár perc alatt játékra kész mert ottvan már minden,csak remélem az origins rendesen leellenőrzi a lemezes változatot és nem módositja.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.02.01. 22:21:32
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."