11074
  • Kandurex
    csak magamnak hiszek, a saját következtetéseknek és tapasztaltnak,..de ahogy gondolod...nem nyersz csatát, a warez lopás marad, és a védelem szükséges, még akkor is, ha a legalítás kárára megy...

részemről is vége
  • Neoncsoves
    ennyi erővel 14 évesen dögöljek éhen ha elfogy a pénzem és nem tok kaját venni? ez kb olyan szintű... mért akkor mire költsem a pénzt? legyek rohadt drogos, alkoholista? kösz nem, maradok ennél a fajta szórakozásnál csak nincs saját keresetem... ennyi
  • SötétBarom
    Az egésszel annyit akartam mondani, hogy nem ebben az országban fogjuk megváltani a PCs játékipart, ezért tök felesleges ennyire kapálózni..

Az baj, hogy én nap mint nap szembesülök azzal, hogy 10km fényévnyi életszínvonalkülönbséget választ el.. És örülök, hogy megvan az életszínvonalam, de nem szeretnék leugatni átlagos iskolás fiatalokat, mert nincs 10 rongyuk.. Gimnazista éveim alatt nekem sem volt soha.. Sőt kurvára örültem, ha el tudtam menni egy tetves mozielőadásra.. Szerencsére ez megváltozott már (számomra), de nagyrészt ez a helyezet sajnos.
  • katarzis
    Aham egy átlag magyar fizetésböl élö embernek igenis sok az a 7 ezer forint,és nem egy játékra fog sporolni az amugyis csekély fizetéséböl, az ,hogy te megteheted, vagy te megteszed az a te dolgod.
  • Dante73
    Tudod mit?
    Részemről befejeztem. Gondolj amit akarsz, este nézz be az ágy alá, nincs-e ott egy-két huszár, higgyél el mindent amit az EA mond, és véletlenül se merj kritizálni semmit, amire azt mondják hogy jó.
    Neked így jó, ki vagyok én, hogy megpróbáljalak meggyőzni? Márcsak azért is, mert egyszerüen nem hallod, amit mondanak neked.
    Én azt mondom, engem zavar, Te /Ti azt hogy titeket nem zavar, és engem mire fől zavar? Biztos warezolni akarok...

Megkövetésről;
    Azt mondtam, hogy Bioshockot egy-két hét alatt megtörték, ez sem fog tovább tartani. Ez még áll. Egyrészt, ha nem is tökéletesen, de megy a krekk, másrészt, még van egy pár napom a határidőig...
  • wedge31
    Végetnemérö értelmetlen vita és a legszomorubb hogy azt nem látjátok hogy nem az a rossz aki letölti hanem az aki ezt lehetövé teszi.
  • Istencsászár
    Bantuföldön élünk, ez ellen sem tudunk tenni, el kell fogadni, ezen kár lovagolni... sajnos ilyen az élet, aki meg külföldről betudja szerezni a dolgokat az tegye meg.
  • Istencsászár
    Jajjmárnemár... kár ezt belekeverni, csak kifogás meg kibúvó. Képzeld el hogy 20 játékot tudnák neked mondani xboxra amit most meg akarok venni, de nemtudom mert sok pénz, de nemis warezolom le, pedig megtehetném... a gémelés nem létszükség hanem szórakozás, hobby, aki nemtudja ezt magának finanszírozni az keressen olyat amit tud.
  • Kandurex

van benne valami

• SötétBarom
    Szerinted melyik német, osztrák, vagy amerikai venne 150-200 euró értékben játékot? Segítek: egyik sem. Neki az kb annyi, mint az itthon élők nagy részének 10ezer forint -.-
  • SötétBarom
    Nem szeretnék politikai témákat érinteni, de valahol kib*szottul gusztustalannak érzem, hogy a szomszéd országba járákol kaját venni, mert olcsóbban hozzájutok minőségi cuccokhoz, mint itthon.. Ennek a tetejébe ráadásul az ott élők átlagos keresete is majdnem a duplája (inkább 3-4xese) a itthoninak.. A PC alkatrészek is barátibb áron hozzáférhetők (egy haverom, aki az ÖBB.nél dolgozik hozza nekem a cuccot Salzburgból, Innsbruckból meg hasonló helyekről..).. És akkor én vegyem meg ugyan annyiért mint ők? És ha nem teszem egy utolsó görény lenézendő huszár vagyok? Na fuck.
  • Kandurex
    ...nem feltétlenül,..tegyük fel, hogy K. Kiss József, 12 éves Dunaújvárosi lakos beregisztrál, megtalálja a játékos fórumot,..mit lát?...."szedem", "crack", stb. stb...most bejön, mint lát? A konzolos részben többnyire semmit, mert az első nap zuhan a permban,...szóval nem baj az, ha ellene vagyunk,..sőt, csak jót tesz, mindenkinek.
  • Kandurex
    "Nem Te mondtad egyszer, hogy a warez amerikában sokkal kevésbé elterjedt, mint nálunk?"

nem

"Te már mindenhol huszárokat látsz? "

ilyen mély a bili, hogy még mindig húzod?
  • Dante73
    Minden bizonnyal ellepik a warezosok a hivatalos fórumot is. Nem Te mondtad egyszer, hogy a warez amerikában sokkal kevésbé elterjedt, mint nálunk? Wagy a warezos proxy mögül fog hozzászolni, hogy szar a játék, de annyi esze nincsen, hogy rájöjjön, a krekk szar? És a Bio-s arcoknak sincsen annyi esze, hogy rájuk szóljanak, hogy öcsi, vedd meg! hanem mélyen halgatnak?
    Te már mindenhol huszárokat látsz? mondd?
  • SötétBarom
    Könyörgöm, hagyjátok már békén őket. Egy ilyen elbaszott ország ez, ez van.. Legalább ezt a kis örömöt ne vegyétek el az emberfiától, örül, ha lyuk van a seggén..

Aki meg jobban el van látva, örüljön neki, és vegye meg.
  • MrAndree
    Aha. És nyilván ezért nem kapom vissza az aktivációt ha uninstallálom. Nyilván ezért nincs program amivel felszabadíthatnám az elhasznált aktivációmat. Ugyan kérem, szimplán csak limitálni akarják hogyan és hányszor használhatod a játékot amit megvettél. Ennyi és nem több.
  • Kandurex
    szerintem nem csak 16 éven aluliak látogatják a fórumot,...sőt...:/
  • Kandurex
    húz ki a kezed a biliből dante, nincs gond az eredetivel, a hivatalos fórumra is sok warezos jár...vagy tudod mit? kérdezz rá itt a fórumon attól a 4db embertől aki már megvette, hogy van e gondja,..aztán csak ugy dbd be a topikba a kérdést....no comment,..ideje lenne beismerned a zakót...
  • ProGabe #2083
    "a limitnek mi köze a warez elleni védelemhez"

ezt most nem kérdezted komolyan ugye?szerinted ha egy kulcs-csal végtelenszer lehetne aktiválni,akkor mégis mi értelme lenne egyáltalán levédeni vele?ugyebár a DVD-nek nem kell a meghajtóban lennie,pont emiatt.magyarul a reloaded-nak csak a kulcsot kellett volna beleírnia az nfo-ba és kész is a "törés"
  • SötétBarom
    Az meg szánalom, hogy 30x éves fejjel osztod itt a gyerekeket, hogy menjenek el dolgozni, és vegyék meg :DDD Könyörgöm, valószínűleg egy nap alatt keresel annyit, hogy megvegyél egy ilyen játékot (ha minden jól alakult..).
  • MrAndree
    Elárultam én lejjebb mi ellen véd az aktivációs limit. Csak ha online aktiváció mellé csomagoljuk /ami egyelőre valóban jó a warez ellen/ akkor be lehet adni a népeknek, hogy ez a limit is a warez ellen van. :)
  • Dante73
    Olvasgasd a hivatalos fórumot légyszives, Olyan jól teszi a dolgát, hogy ott is panaszkodnak a regisztrált játékkal rendelkezők.
  • SötétBarom
    Azt nem értem miért folytattok kereszteshadjáratot a warez ellen.. Az országban összesen nem fogják annyian megvenni, mint valamelyik nyugati nagyvárosban 1 nap alatt :DDD

Szélmalomharc.
  • Neoncsoves
    "pitiáner összeg"
    Nekem nincs saját keresetem, a gerincem miatt nem tudok nyárimunkára menni (örököltem, nem a kockulás miatt mert eleinte sportoltam, nyáron kondizni megyek...) én mennék dolgozni... amúgy ha hiszed hanem nem mindenkinek pitiáner összeg... tudom gyüjtsek pénzt, tegyek félre... félretettem 2 hónap alatt 5500Ft, de akkor már végigjátszanám a játékot mielőtt megvenném... minden játékkal igy voltam. BF2-vel is warezt nyomtam pár hétig, aztán megvettem... CoDokat vettem meg egyből kiadáskor... TDU-t nem is warezba nyomtam egyből megvettem mert az tetszett de amióta kijött a pack nem foglalkozok vele...
  • Dante73
    Értem.
    De azt elárulnád, mi szükség van rá, és hogyan véd a warez ellen? De lassan ha kérhetem, hogy meg is értsem!
  • Kandurex
    dehát az eredetivel nincs gond, legalábbis, én kb. 50 huszártól hallottam, hogy probléma van, és egyetlen egy eredetitől sem, hogy gond van..nincs itt baj, jól vizsgázik a védelem, a reloaded gány munkát végzett...egyébként ennél még nem áll az alku: Úgy áll, hogy elismered, jelen pillanatban a védelem megfelelően teszi a dolgát és gátat szab a wareznak. És akkor oké, a dolog. DE NE, a majd jövő crack fix utána gyere...köszönöm..
  • Istencsászár
    rFactor. Aki nem veszi meg szív vele, nem megy neki tökéletesen az online, énmeg kibírom azt hogy ha uj wint rakok akkor a gémet ujra felrakom és aktiválom megint... ha elfogy akkor irok egy mailt és küldenek újat. Nem elégedetlenked, hanem elfogadom és élvezem, azokon a nyomikon akik meg szenvednek a warezzal csak nevetni tudok... ez a 7 ezrer forint olyan pitiáner összeg hogy akit érdekel a gém az megveszi, és nem törődik ilyen hülyeségekkel....

1szer aktiválod és kész aztán élvezed.
  • Dante73
    Azt olvastad, amire válaszoltam?
  • Dante73
    Mivel az eredeti is csinálja, nem érzem szükségét.
    De tudod mit? Ha a magyar verzió megjelenésekor is fennál a hiba, meg foglak követni. Rendben?
  • SötétBarom
    Leáldozott topik a másik irányba van.
  • Kandurex
    vannak dolgai, amikkel nem teljesen értek egyet ill. értek meg,..egyébként még mindig jobb, mint a halvány a safedisk
  • Dante73
    Szándékosan szivatják az eredetivel rendelkezőket, és erre mi vagyunk a hülyék, akik nem érdemlik meg.
    Vaslogikával rendelkezel! Igaz, nem értem, amit mondasz, de legalább jól hangzik! Dögöljön meg a büdös warezos, amiért megvette az eredetit! Logikus!
    Éljen a konzol....
  • MrAndree
    Te arra a kérdésre nem válaszolsz amit én tettem fel. Hogy a limitnek mi köze a warez elleni védelemhez? Ja, Te is tudod, hogy semmi, csak nem ismered be? :)
  • Kandurex
    "annyit meg mindenki kibír)."

na ezzel a mondattal van a baj, hogy "mindenki"...no comment...
  • Kandurex
    hol vagy titkos dante? :D ekkora zakót rég láttam már flame huszártól...nem jössz meg követni, hogy milyen szar a védelem? xDD
  • Istencsászár
    Warezoljátok le, nemkell megvenni... remélem a 2. rész sose jön ki Pécére, nemérdemlitek meg.
  • markastor
    S azok szívnak vele, akik megveszik az eredetit (erre úgy is jön crackfix egy pár nap múlva, annyit meg mindenki kibír).
  • Istencsászár
    Minden féle védelem és kitaláció a warez ellen van...
  • MrAndree
    Tehát a warezolók miatt szivatjuk azt aki eredetit vesz. Cseles. :)
  • Kandurex
    galaxy map...xD...te titkos..te :D