2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • MerlinW
    Legyünk optimisták. Smallville is 4 éve döglődik, most pedig indul a 9. évad:) Pedig az előző évadot is már szinte végig összevissza két díszlettel nyomták végig, amolyan sitcom keretekből:) Tehát mindig van remény:)
  • LasDen #392
    futuramat is lehetne említeni...az ismétlések jó számaiak hála az is visszatér.... :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmá... Tudjuk hogy megy ez. AMi nem teccik a naccsosuraknak, az nem teccik, mer nem lehet vele elég mosóport eladni.
  • Cat 02 #390
    Family Guy DVD eladások -> folytatták
    Firefly DVD eladások -> csináltak hozzá egy filmet :D
  • tnm #389
    azért DVD eladások is sokat számítanak, és az nem kiscsoportos felmérésen alapul. plusz, ha sokszor nem lenne reprezentatív a kiscsoport, akkor már nem adnának a véleményére. (mint ahogy most egyébként is dolgoznak alternatív mérési eszközökön a sok TiVo meg DVR készülék miatt is)
    a "baj" inkább az, hogy hiába van egy sorozatnak 100'000 nézője, az USA-ban még mindig nagyon kevés országos adón. mellesleg itthon is bukott, nem? Chuck egyszerűen rétegsorozat, még nincs annyi geek. de már jön az "age of the geeks, baby" :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, tudjuk hogy megy ez. Legtöbb kedvenc sorozatom is így kezdett el döglődni. És ez ellen nem tehetünk semmit, mert bármennyi fan is kezdené el nézni, vagy venné meg a DVD-t, a csatorna nézettségmérő emberkéi ugyanaz a szűk réteg, így semmi sem fog változni. Ha 380millió USA-s nézné, de pont az az 1500 nem akivel mérik, akkor fuccs a világ legjobban kedvelt sorozatának is pronto.

Minket itt eu-ban meg végképp leszarnak, ha az egész EU a Chuck-ért tüntetne, akkor is bezárnák, ha kedvük szottyanik hozzá.
  • Calver
    de hát nem is kaszálták el
    csak majdnem :C
  • Sir Quno Jedi
    Mindig a jó sorozatokat kaszálják el, mivel az igénytelenségre nagyobb igény van, így ami igényes az bukik. Pedig iszonyat jó sorozat ez a Chuck.
  • sanyi49
    szivesen
  • gamemaster33
    kösz
  • sanyi49
    http://www.tvloop.com/chuck/show/store/home/
  • gamemaster33
    am nem tudjátok hogy egy olyan Jeffsteres póló mennyi lehet? JA és hogy merre lehet kapni még ha neten az se baj akkor csak egy linket kérek.
  • gyepesjoint
    azt az NBC csinálta,van is egy link ott valahol,ami az oldalukra mutat,cikkel együtt :)
  • Calver
    nana, egy aranyhal emlékezne
  • theone91
    Már volt az a promó, el is mondtam, hogy UK promó és semmi köze a harmadik évadhoz. Halmemória gyerekek... :D
  • sanyi49
    Én gyepesjoint által linkelt videóra mondtam.
  • HUmanHunter
    :O nem is figyeltem :(
  • LasDen #376
    oda van írva zárójelben hogy eredetileg a britteknél ment a 2. évad promozása végett... :D
  • HUmanHunter
    nemhiszem hogy fan álltal készített :D
  • sanyi49
    Én mondtam, aug. 6.-án kezdték.
    Egyébként szerintem ez csak egy fan által készített videó.
  • gyepesjoint
    mondta itt valaki pár napja,h már forgatják,július vége óta
  • dragon11
    kösz:D
  • HUmanHunter
    :D grat :D
  • dragon11
    lol
  • dragon11

:)
  • passatgt
    még nincs előzetes, mivel nem forgattak még belőle semmit, szerintem:)
  • gyepesjoint
    sry
    itttt
  • gyepesjoint
    ezt az NBC-sek csinálták,szentem ez az official,és az benne van,hogy március 1.-én indul,hétfőn!
    <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QlwTSFG-Ku0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QlwTSFG-Ku0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
  • gyepesjoint
    ez tuti nem S3...de mindenestre kurva nagy,amikor szétesik chuck M4-ese...:DDD ha meg mégis 3. évados,egy kicsit még gyakorolni kell XD
  • baaka

• baaka
    Köszi!
  • dragon11
    Nekem vlhogy jobban bejön Ellie Bartowski, mint Sarah Walker.:-)
  • sanyi49
    “Try It Again” by The Hives
  • gyepesjoint
    áhh,gyönyörű ez a csaj
  • theone91
    Sarah Lancaster is elréfne, a Chuck vs. The Sand Worm részből. :D

Kicsit lehetne ritkább is ez az Éva-kosztüm... :D
  • baaka
    Srácok!Nem tudja valaki annak a számnak a címét amelyik a második évad 12. részének az elején megy,? amikor a gránáttal amerikai fociznak!
  • gyepesjoint
    feldobom egy kicsit a tápikot,pár üditő képpel

..............
    ..............
    ezen szakadok,már csak a "hmm" hang kéne :D
  • dragon11
    Sztem csak enyhe célzás volt arra, hogy tuti nem ez lesz kirakva az utcákra..:-D
  • theone91
    Ja, ezt már linkeltem a CC előtt.

Miért ne lehetne Morgan egy harmadik évados plakáton?
  • dragon11
    Jó a logód..:)