2166
-
#594 Kint van az 5. rész! Éljen KANADA!!!! -
#593 Én sem vagyok teljesen tisztában a dologgal. De attól még lehet, hogy semmibe sem került a szinkron nekik. -
sanyi49 #592 Én úgy tudom, hogy már az Rtl-nél voltak a jogok, és ő készítette a szinkront(sőt még a részek végén is mondja, hogy ők voltak) és az került a spanyol dvd-re. Viszont megegyezett az Rtl valami forgalmazóval, hogy Magyarországon nem dobja piacra addig amíg le nem ment a Tv-ben. Bár lehet, hogy teljesen el vagyok tájolódva... -
#591 Jó hír! Hétvégente Chuck-ra kelek.
Pont ma gondolkoztam azon, hogy a kevéske nézőszám mellett ölnek-e további pénzt a szinkronba... (Mondjuk az első évad szinkronját a spanyol (?) DVD-megjelenésnek köszönhetjük, nem is biztos, hogy az IKO-kábelnek került bármennyibe is.) -
sanyi49 #590 Jön a CoolTv-re a Chuck 2. évada! -
#589 Igen közben láttam a RAW-ban is és azt hogy előtte nem figyeltem a "next monday" feliratot -
sanyi49 #588 a következő, 5. részben lesz. -
én még a második évadot sem láttam -
#586 Mikor lesz, melyik részben? -
sanyi49 #585 Remélem innen már nem esik vissza! Nem tudja az-az ~1 millió amerikai néző, aki nem nézte legutóbb a részt, hogy mit hagyott ki! -
paly90 #584 Szerintem is ez volt a 3. évad legjobb része -
sanyi49 #583 Mi Sarah valódi neve? Mi lesz Sarah és Chuck között? A válasz! -
sanyi49 #582 Szerintem az utolsó volt eddig(3. évadban) a legjobb epizód! -
#581 FELIRAT!!!
http://tiny.cc/m4DCP
-
sanyi49 #580 Ma estére várható. Mi, sajnos nem kezdtük el, mert nem gondoltuk, hogy ilyen későn(igen, többi felirathoz képest későn) jön. -
gyepesjoint #579 ??? csütörtök délután van,és még felirat sehol :SS -
#578 Stone Cold Steve Austin a Chuck-ban
-
HUmanHunter #577 még a részt se néztem meg btw :D -
HUmanHunter #576 vmi Bence aztmondta kész van[fél nappal korábban nyögte be hogy ő nem bírja ki, csinál egyet], én nem érek rá csak a jövőheti részhez. -
#574 Gyjó volt ez a 4. rész is, volt két rész amin besírtam a röhögéstől, rájöttök melyik kettő volt az... :D -
HUmanHunter #573 opensubon vannak magyar feliratok is, ami álltalában hosszupuskán fennvan az opensubon is+ amit nem engednek fel hosszúpuskára az ott van. -
#572 Amúgy nem Devon Shaw, hanem Daniel Shaw... De érthető a tévesztés... :D -
#571 A végén kiderül, hogy Bryce meg sem halt, csak átoperáltatta magát Shaw-ra... :DD:SA:D -
#570 Chuck már ölt :D 2x is :D -
#569 Határozottan jó rész volt!
Shaw-ra először azt hittem, hogy Bryce... (mikor csak a hátát mutatták) :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Besírtam mikor Awesome Ellie-nek próbált meg hazudni. "Cut off it's head"... A Fight Club-os utalgatások is hatalmasak voltak. :D:DSA:D:ASD:D:D
Mindenképp jót tett az epizódnak Devon és Chuck közös "misszió"-ja. Capt. Awesome karaktere eléggé semleges, érdekes volt látni, hogy a készítők kitolták Őt egy szélsőség felé. Ja és McPartlin legalább többet tudott mutatni a színészi képességeiből (rájöttem, hogy közel sem egy középszerű színész).
-
Nisba #568 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ebben az évadban meg fogja Chuck húzni a ravaszt, mert Casey és Sarah nem mindig lesz ott pont akkor, hogy megvédjék, és ha ezt megteszi, akkor ez egy nagy fordulat lesz valszeg neki és a többieknek is.
Ez a Shaw eléggé misztikus még, és valóban lehet, hogy Chuck és Bryce keveréke, és ez a gyűrűs dolog a rész végén nagyon ezt sugallja, nyilván neki is fontos volt valaki, aki már nincs vele. Szerintem is Shaw egy próba lesz majd Chuck-nak, jó lesz ez a 4. évad!!
GO CHUCK :D -
#567 legközelebb használd a spoiler tag-et:
[ spoiler ] szöveg [ /spoiler ]
Space-ek nélkül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szmájlik mellett ott a Makrók gomb.
-
mcgrape #566 Egy kis értékelés, kicsit Spoileres is lehet :)
Nos a 4. rész kicsit régi stilusi Chuck votl meg füszerezve az uj irány vonallal. egyszóval nagyon jo kis epizod volt ez.
Devon Shaw CIA-különleges ügynök ugy nézki valami Chuck és Bryce misztikus keveréke lessz, és valszeg ezért fog bejönni Sarah-nak. Ami továbra is bosszant, mert voltak bizony momentumok Chuck és Sarah közöt amit ujfent jo volt látni, Sarah ujfent ellenszegütl a parancsnak csak hogy segíthessen Chuck-on, bár Casey is ezt tette. Alegszebb mgé is az votl amikor Sarah Chuck mellé ál Shaw-al szemben, hogy " néha segit ha tudod hogy van mit vesztened " mondattal :). És azok az egymásra nézések , szóval igen, ezért lessz érdekes hogy vajon Sarah télelg bele szeret Shaw-ba, hisz 2 év kellet neki hogy Chuck-nak meg merjen nyilni, és egyértelmüen látszik rajta hogy szereti Chuckot.
Mennek a teoriák hogy vajon Shaw és Sarah csak egy jol kidolgozott terv miat kerülenk össze, Shaw meglehetősen intirkus cselszövő áskálodó karakternek tünik, és tán ez egy proba vagy teszt akar leni Chuck számára, nem tudni. Bár csak már az évad végén járnánk és végre ezt a dolgot egyszer és mindenkora tisztáznák, és jöhetne Chuck és Sarah kém párosa, amiben max anyi lenne, hogy esetleg féltékenykednének mikro egy küldetésben el kell csábítaniuk valakit :D.
Ami még érdekes volt hogy ugye Chuck ugy akar Kémé válni hogy nem tud ölni, vajon mikor fog lelőni valakit, vajon megteszi e ezt, tán ugy lenen a leg logikusabb ha Sarah-t védeve tené ezt meg. Bár Yvonne egyik interjujában azt mondta Sarah félti Chuckot hogy elveszti az " ártatlanságát " hisz pont azért szeretett bele mert mentes votl etől a kém hacacárétol, ugyan akor ujfent fura hogy egy másik kémmel viszont kavarni kezd . Egy biztos érdekes évad ez az tény, az emberek beszélnek rola teoriákat gyártanak, de bizonyos dolgokat nem lehet a végletekig huzni :)
-
#565 Nem tudom a Chuck, TBBT, HIMYM és Supernatural feliratokat szoktam leszedni, azok sztem faszák és viszonylag gyorsan fent vannak.Bár én előszőr angol felirattal nézem meg, és pár nap múlva szedem a magyart, lehet hogy máshol lelőbb van fent, ezt nem tudom. -
#564 www.hosszupuskasub.com és feliratok.hu -ide kerülnek a minőségi fordítások.
Addicted-en nincs magyar felirat, TVSubtitles-en általában botrányosan rossz minőségű feliratok vannak, ráadásul kevés. Pl 24 is el van marava majdnem egy évadnyi felrattal.
Ha magyar kell, akkor a fenti oldalak, mint mindig. Ha angol kell, akkor pedig opensubtitles.org -
Cat 02 #563 Magyar nagyon későn érkezik ide.
Egyébként, akkor már a legtöbb felirat forrása: http://www.addic7ed.com/ -
gyepesjoint #562 hosszupuska -
#561 Felirat
Én innen szoktam, szinte minden sorozatnak fent van a felirata. -
#560 Csupán két nagy magyar feliratos oldal van, szerintem megoldod... -
#559 na már töltöm a 4. részt honnan tudom hogy mikor jön ki a legelső felirat hozzá? hol reklámozzák ezt?:D -
#558 Tegnap néztem meg a 3 részt egybe. Nagyon jó volt, tetszett. Már hiányzott. Csak megint folytatódik a Chuck - Sarah szerelmi zöldágravergődése. -
#557 "boom boom pow!"
ez is laza rész volt -
gyepesjoint #556 megnéztem a sneak peek-et,kibaszott nagy XD -
sanyi49 #555 Aki látta a 4. rész promóit és a jeleneteket, az tudja a választ! :) -
HUmanHunter #554 nézd meg e4 előzetesét :)