2166
-
#33 hmm......úgy néz ki öszig nem lesz több Chuck..... :( -
#32 Ma 28 éves Sarah Lancaster. Úgyhogy én boldog születésnapot kívánok Neki!
IMDB adatlap -
#31 jaja.van már felirat a 13. részhez is!:)
Kicsit furcsán kezdődött de mikor visszatértük a buy more-ba megnyugodtam..:D -
#30 én má meg is néztem..... :D
jó volt... :D -
#29 Végre van felirat a 12. részhez. -
#28 Az angol felirat már fent van hosszúpuskán. -
#27 én se értem még meg felirat nélkül.....köcsög akcentusaik miatt félre értem őket.....de angol felirattal már elvagyok :D -
#26 Nem én csináltam a bannert csak találtam. -
#25 most ami netről szedhető, annak a számozása hogy van (mert uyge elvileg úgy volt, hogy felcserélték ennek a két résznek a sorrendjét a tervezethez képest)
de, ha ami 13-as néven tölhető eredetileg 12. rész lett volna, akkor kicsit mást jelent amit a végén Casey mond. egymáshoz képest amúgy majdnem mindegy milyen sorrendben nézni az ember, nincs sok köze a 2 résznek egymáshoz, és cliffhanger sincs igazából
egyébként mindkét rész jó volt, nekem a Casey-központú jobban tesztett, több volt benne a poén ("kis" Jayne utánérzet lengi körül a karaktert)
télleg ő miért maradt le a bannerből? ő a legnagyobb arc... -
#24 Azon vagyok de annyira még nem megy hogy felirat nélkül megértsem a filmeket.:) -
#23 tanuj meg angolul :D -
#22 Már csak felirat kéne...:D -
#21 Na végre, már alíg vártam. -
#20 Már tölthető a 12. és 13. rész csak még felirat nincs hozzá. -
#19 és szerencsére még visszatérnek :D -
#18 jaja! -
#17 az jó:)) -
#16 A Chuck utolsó két leforgatott része, a 12-13. epizód január 24-én csütörtökön kerül adásba 20.00 és 22.00 órától! -
#15 wow imdb-n 9.4-nél jár pedig már majdnem 25ezren szavaztak.Lehet hogy belenézek... -
#14 Nem.Egyébként az milyen sorozat?Sitcom? -
#13 tetszik:))
amúgy annyi sorozat van aminek mehetne még topik de amik vannak azokban sincs élet:(...Te nézed a Scrubs-t? -
#12 Na mostmár banner is van.:) -
#11 Most hallottam hogy NBC berendelte a Chuck teljes évadát úgyhogy a sztrájk után biztosan lesz folytatás!!! -
#10 Na megnéztem mind a 11 részt!Eszmnéletlen jó ez a sorozat várom a folytatást! -
#9 Na megnéztem az első rész.
Elég jó sorozatnak tűnik úgyhogy már töltöm a többi részt.
Egyébként az új sorozatok közül még a Californicationt és a Bionic Woment kezdtem el nézni...:D -
#8 hát én is remélem hogy csinálnak belőle 1-2 évadot:) -
gabesz012 #7 Az 5. is megvolt. 5 rész után kijelenthetem, hogy megvan az új kedvencem (legalábbis az idei, új sorozatok közül). Szerintem jók a karakterek, vicces, de azért nem viszik túlzásba, ergo nem megy át idiótaságba. Van összefüggő történet is a részek között, mi kell még?! :) Ja, és Chuck tesója is nagyon ott van (Sarah Lancaster). ;) Kicsit csodálkozom is, hogy ennyire kevesen nézik/nézzük... Amcsiban milyen népszerűséggel fut? Remélem nem kap cancel-t. -
#6 a 3. is megvolt.... :D a 4. meg majd... :D
nekem nagyon bejön .D -
#5 első 1-2 részt ki nézte már meg?:) -
#4 a trailer teccetős, csak attól tartok hogy totál sorozat függő majommá válok ha elkezdem nézni... -
#3 Nézd meg az előzetest!:D -
#2 csak norisz
am ha jövöben lesz itthon akkor lehet nézem. ez a családi drámás vagy sitcomos hm? -
#1 Chuck
Készítő: Josh Schwartz (Narancsvidék)
Rendező: McG
Szereplők: Zachary Levi, Adam Baldwin (Firefly, Day Break), Yvonne Strzechowski, Sarah Lancaster (Everwood, What About Brian?), Joshua Gomez, Natalie Martinez
Várható indulás: 2007. ősz (kedd, 21.00)
Itt találtok egy 4 perces előzetest!Szerintem nagyon jónak igérkezik a sorozat...:)