2166
-
sanyi49 #473 Fordítás: "Snyeccel ma nekiállunk a Chuck dupla évadnyitónak. Az első rész holnap késő estére, esetleg szerdára várható." By: halamita, http://www.hosszupuskasub.com
Chuck-Hungary: "Na, néhány órán belül helyreáll a rend az oldal körül!(Remélhetőleg 1-2 órán belül) Szíves türelmedet kérjük!" By: Chuck-Hungary admin, Holnapra - nem garantálom, de - nagy valószínűséggel helyreáll! A szolgáltató olyan módosítást hajtott végre aminek idő kell, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba! Ez általában néhány óra! -
HUmanHunter #472 Na, néhány órán belül helyreáll a rend az oldal körül!(Remélhetőleg 1-2 órán belül) Szíves türelmedet kérjük! -
HUmanHunter #471 a server halt be szerintem -
#470 szerdán 1. részhez -
frici006 #469 hali nem tudjátok mikor lesz felirat? mcgrape egyébként nekem se jön be a chuck-hungary nem tudom miért :( -
Cat 02 #468 Mai :p
Ám Sarah + bikini :o -
sanyi49 #467 Szerintem a 2. rész teljesértékübb volt mint az első! -
#466 Magához képest jól teljesített a premier. De mivel ezek nyitó részek voltak, így ez nem jelent semmi konkrétat. Talán a holnapi és a jövő heti rész után. -
#465 Sikerült egy kicsit hamarabb időt szakítanom a két premier részre. Az első nagyot durrant a második inkább csak pukkant (de azért hangos volt :])
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3×01: Már a cold opening is fordulatos volt, naná hogy ez jellemezte ez egész epizódot. Szegény Emmett, hirtelen, humorkodásból átcsapva (ezért váratlanul) puffantották fejbe (talán az én perverzióm, de én bírtam a kis szarrágót, főleg Tony Hale alakítása miatt).
3×02: Kissé vontatott, töltelékepizód érzetét keltette nálam. Persze, idegesítő a "Chuck-Sarah dráma", de érthető: Ha a készítők elvarrnák ezt a szálat akkor a történet egyik éltető elemét nyírnák ki. Plusz pont Vinnie Jones miatt! Ja és Morgan-nek összejött összejött Carina. High-five, buddy! :D
3×01-hez még (nem spoiler): Szerintem az Emmett-es, kocsiban éneklős jelenet ehhez a reklámhoz köthető. Az Arrested Development készítői sem hagyták ki, hogy egy ilyen (kocsiban-rátátogós) jelenetet írjanak neki. :D -
sanyi49 #464 Hát... nagyrészt reggel stream-en néztem angolul, most amit nem láttam azt webfordítással lefordíttattam a feliratot és úgy megnéztem a nem látott jeleneteket... az s2e1 ütősebb volt! Ez a rész nekem nagyon összevisszaság volt! Na, majd felirattal... -
gyepesjoint #463 jah,most akkor vagy utálják egymást,vagy kézenfogva mennek akkor bevetésre...mert íyg,hogy jajjj egyszer puszi,10 perc múlva már rideg meló,az úgy 1 idő után szar... -
Nisba #462 nagyon jól kezdődik a 3. évad, de ezt a Sarah-Chuck drámát már én se nagyon bírom idegileg -
gyepesjoint #461 ééééésssss lejöööööötttttt :DDDDD
most jöhet 2 óra masszív Chuck nézés :)) -
sanyi49 #460 Hello!
Én reggel belenéztem a 3. évadba - sőt vagy 3/4-ed orán át néztem is míg készülődtem a suliba - de ez a sarah, Chuck ügy.... - még angol tudás nélkül is - egyre csak bonyolódik!
Az év legfontosabb napján a szolgáltató bemondta az unalmast! Gondolhatod, hogy én mennyivel idegesebb vagyok - kb. mint az összes látogató együttvéve... - -
#459 Chuck! Chuck! Chuck!... Szinte futottam hazáig, hogy elkezdjem szedni. :D
Kár, hogy idő hiányában csak este tudom megnézni. -
mcgrape #458 Jah és egy kérdés ez a Chuck-Hungary nekem nem jön be nem tudjátok miért? -
mcgrape #457 HY. Én épp most daráltam a Chuck-ot, bele futottam véletlen a cool-tv-ben az első két részbe, és végül is aztán el kezdtem darálni, és teljesen oda lettem érte, ez egy marha jo sorozat, sőt az én esetemben egy apszolute meglepetés sorozat.
Amit ki akartam fejteni amellet hogy elnéznék még belőle még pár évadot, a másik dolog viszont ez a Chuck és Sarah dolog.
Ugy értem öszintén ki az aki nem szurkol Chuck nak hogy végre megkapja Saraht vagy végre ne csak ÁLca miat legyen kapcsolatuk ugye? Általában nem mozgatnak ezek a romantikus dolgok de it télleg jol tálalják, és már én sajnáltam Chuckot mikor teszem azt Bryce mindig a legrosszabkor tünik fel meg ilyenek, azt itt volt ez az Angol ügynök , ugy értem nem érzitek hogy kicsit ezt már rendezni kéne végre és összehozni őket? Ez az egy dolog az ami kicsit idegesítő szakitanak azt ujra járnak stb.
Aztán végre mikor 2. évad végén végre Sarah Chucknak is elmondaná azt amit a nézök és Casey bocs ha roszul irom meg mindenki más tud, erre megint bekavarnak nekik.
Szóval remélem azért ezt már a 3. évadban végre rendezik és nem azzal hogy most megint nem járhatnak és szenvedés lesz állandoan köztük meg uj pasik meg nők, ez az egy dolog ami kicsit frusztrál.
Mivel én ép most daráltam le gyakorlatilag 1-órája végeztem vele, nagyon örülök hogy már lassan itt a 3 évad ugy értem hogy talán napokon belül lesz is majd hozzá magyar felirat, mert elég nehéz lenne honapokat várni a folytatásra.
Bocs ha hoszu let de kikellet beszélnem magamból , és aszem rendszeres látogatoja leszek a topicnak mert télleg rég élveztem enyire sorozatot -
#456 S03E01 kint, már 720p-ben is... már csak ki kéne találni h nézzük v. aludjunk -
sanyi49 #455 Chuck élőben a Chuck-Hungary Tv-n! -
Cat 02 #454 Én Kristen Bell-re szavaztam :) -
sanyi49 #453 Motivációs poszter Yvonne-al:
http://indafoto.hu/chuckhungary/motivacios_plakatok -
#452 Kinek mi..:P de Yvonnel sincs semmi baj, az igaz.:) -
gyepesjoint #451 ő is nagyon szép nő :) de Yvonne-nak bájosabb arca van :))
LEGYEN MÁR HÉTFŐŐŐŐ -
#450 Nekem Sarah Lancaster jobban bejön..;-P -
#449 idén is ő fog nyerni, szerintem kapásból két kategóriában -
gyepesjoint #448 mindkét kép kibaszott jó Yvonne-ról -
Cat 02 #447 =] -
#446 xd..
én az egész sorozatot várom xDD -
gyepesjoint #445 ááááhhh de várom a bikinis részt :DD -
sanyi49 #444 Chuck-Hungary-n kint lesz, ha lesz felirat!(Sőt, ha nem érkezik pár napon belül akkor, lehet mi csináljuk)
egyébként egy elég hosszú interjú Yvonne Strahovski-val itt: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/yvonne-strahovski-romanc-meg-tobb-gyotrelemmel/1262976081/ -
#443 +1 -
Cat 02 #442 Vasárnap van USA-ban, aztán hétfőn is ^^ Szal angol felirat hétfőn du biztos lesz, magyar meg min este max kedd-szerda-csütörtök :D -
#441 nyugi van :D nem kell megőrülni :D -
gyepesjoint #440 kedd-szerda bazmeg,ne türelmetlenkedj,énis örülök eleve annak,hogy március helyett már januárban itt a kedvenc sorim! -
#439 lol?:D
majd csak hétfőn lesz usa-ba, reggel fent van neten, angol felirattal, utána meg valaki lefordítja magyarra -
gamemaster33 #438 de vajon mikor?? -
Cat 02 #437 Lesz ^^ -
gamemaster33 #436 felirat is van hozzá???? a Zinterneten????
-
gyepesjoint #435 a zinternetről -
gamemaster33 #434 honnan lehet majd nézni vagy majd leszedni?