2166
-
#353 ez csak a comicconos plakát volt ismereteim szerint -
gyepesjoint #352 jah,sanszos -
HUmanHunter #351 kizárt hogy ez legyen. -
gyepesjoint #350 állítólag januártól ez lesz a 3. évad plakátja,amcsi városokban fogják kirakni az utcákra! szerintem kamu,mert még Morgan is rajta van itt -
sanyi49 #349 ja, értem :) -
#348 Úgy érti, hogy az évad vége velé. -
sanyi49 #347 sajnos :S
de, ez annak az oka, hogy az egyik részben ki tudják venni a gépet a másikban nem az egyikben már vége a másikban újabb action -
gyepesjoint #346 jaja... -
#345 Akkor legalább lenne úgy, hogy 5 részig együtt vannak 5 részig pedig utálják egymást. De így, hogy egyik részbe dúl a love, a másikban meg... Elég idegesítő :D -
sanyi49 #344 jó jelenet ;D -
HUmanHunter #343 ja amikor menekülnek Casey meg a Fulcrum elől és egy motelben megszálnak. -
sanyi49 #342 Az majdnem a rész eleje volt. :) a s02e21. rész -
gyepesjoint #341 nemááár,komolyan mondom a micsodám kivan azzal hogy egyik pillanatban úgy néz ki egymás mellett Sarah emg Chuck mint valam szerelmesek,a másikban pedig totál lefossák egymást...pedig vmelyik részben,a vége felé már majdnem lefeküdtek egymással :) -
#340 Comiconon is elmondták. Meg fog maradni, hiszen a sorozat sztoriszáljainak nagy hányadát teszik ki a BM. -
sanyi49 #339 Kösz nisba. Sokat már tudtam ezekből de volt új is! -
#338 Sarah és Chuck között nem lesz semmi?:F má fáj nézni.:-D -
Nisba #337 összeszedtem néhány infót a 3. évaddal kapcsolatban, akit érdekel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az új adatbázis feltöltése után Casey-ék úgy döntenek, hogy kiképzik Chuck-ot igazi kémnek, így 3 hónapos ugrás lesz az időben, ezt úgy oldják meg, hogy a család úgy fogja tudni, hogy Chuck Sarahval egy európai körúton vesz részt. Úgy olvastam, hogy Morgan biztosan visszatér, méghozzá Chuck szobatársa lesz majd, viszont néhány mellékszereplő kevesebb részben fog feltűnni, és leszneak akik majd eltűnnek. Sarah és Bechmann tábornok nem örül annak, hogy Chuck feltöltötte magának az új cuccot, és ez konfliktushoz is vezet köztük. Buy More elvileg marad, mert Casey még mindig ott fog dolgozni az álcája miatt. Illetve Sarah és Casey kém múltjával is jobban megismerkedünk majd. -
#336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy mi lesz Morgan bácsival is érdekes.. hova megy Anna-val..:D -
#335 Buy more-ról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemrég volt hír, hogy a marad a buy more, mert olcsó díszlet (mivel már kész)
spoiler szokás: magyar felirat utáni 1-2 napig spoiler tag-et használunk. ezen már jócskán túl vagyunk, szal a köv. évadról szóló infók kivételével már nem kell spoiler-re figyelmeztetni. -
sanyi49 #334 De, csak a sorozatban...de, nem biztos, hogy el is tűnik.
Arról írtak, hogy választhatnak pár feltétel közül, hogy folytatódjon a sorozat és az egyik feltétel az, hogy egy mellékszereplő eltűnik és több helyen Anna Wu-t közölték le, hogy ő az egyik lehetőség...aki eltűnjön. -
gyepesjoint #333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszus,most olvastam,Levi saját honlapján,hogy Morgan kilép,Ana-val együtt,mert Hawaii-ra mennek,és szusi bárat csinálnak :S ha ez igaz,hiányozni fog a kis szakállas törpe :D -
sanyi49 #332 az meg végképp rossz lenne,ha minden részben csak a küldetések lennének...
Ezzel egyetértek, de nem tudhatjuk... majd jönnek a spoiler infók + fotók azok után kicsit okosabbak leszünk :D -
gyepesjoint #331 egy kérdés,ami nagyon izgatja a fantáziámat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye Chuck,Casey,Morgan kiléptek a Buy More-ból,és ez egy kérdést vet fel bennem,azaz mi lesz a Buy More-os srácokkal,meg eleve a Buy More-al?? mert az nagy hülyeség lenne a rendezőktől,hogy a 3. évadban megint ott dolgozna Chuck-Casey...szal az meg fog maradni a B.M-es szál,vagy nem? így hogy kilépett 3 főszereplő...nekem nagyon hiányozna Big Mike,Jeff,Lester :S ha meg mégis beszüntetik a B.M-es cselekményszálakat,akkor hol lesz "álcamelója" Chucknak,meg Casey-nek?? az meg végképp rossz lenne,ha minden részben csak a küldetések lennének...erről mi a véleményetek? -
HUmanHunter #330 "ezt chuckd meg!" :D -
gyepesjoint #329 sorry emberek,csak azt hittem én avgyok itt egyedüli,aki még nem nézte végig... -
sanyi49 #328 hát igen ez nem kis spoiler volt :S -
#327 esetleg gondolhatnál másokra is, aki még csak az első évadnál tart -
gyepesjoint #326 megnéztem az uccsó részt,kicsit érdekes volt Chuckot látni,ahogy bunyózik a végén :DD Közbe Készi oylan fejeket vágott,WTF? :D jajjjj messze még a március :S Annak viszont örülök,hogy Brájsz-tól megszabadullt Chuck,mindig akkor jelent meg,amikor nem kellett volna!! -
gyepesjoint #325 nagyon jó lesz,grat!! ha meg fejléc kell,vagy vmilyen grafikai cucc,értek a PS-hez :) szal szólhatsz ha gondolod :) -
#324 -
#323 Nagyon szép.:) csak így tovább!;-) -
sanyi49 #322 Kb. így fog kinézni... a kinézet nem nagyon fog változni(max a fejléc casey és sarah köré még kéne valami én chuck style-u névtáblákra gondoltam de az nem mutat jól :S ) -
sanyi49 #321 Kösz! :)
Akit érdekel kis ízelítő:
http://enkepem.co.cc/images/byx3uvwy3xqtni7rvk0b.png -
#320 sok sikert:) -
HUmanHunter #319 -
sanyi49 #318 Most csinálom a Magyar Chuck-os oldalt. Saját rendszere lesz(már megvan egy kis része) és ezért kicsit több idő mintha egy cms-re pakolnám. :) -
#317 én 2:D -
#316 Én is úgy akartam, csak nem bírtam ki, hogy ne nézzem :D
Szerintem csak az NBC-s van... Ami pedig itt van -
#315 Én naponta 3-at megnézek hogy legalább tartson valameddig!
Amúgy van hivatalos oldala a CHUCK-nak? -
#314 Én is... :S 1. évadot 1 nap alatt néztem meg :D