2166
-
frici006 #513 :s:s ez a szar toffline _:S -
#512 majd bejön, ilyenkor szolgáltatótól függően kell várni pár órát, esetleg napot:) -
frici006 #511 még mindig nem jó :S de mostmár kezdek ideges lenni h 1 sorozat van amit nézek és ahoz 1 magyar oldal van és az se jön be nekem :S:((((((((((( -
sanyi49 #510 ürítsd a gyorsítótárat! FireFox esetén:
eszközök -> beállítások
beállítások -> adatvédelem fül
adatvédelem fül -> törölni az előzményeket link
törölni az előzményeket link -> részletek
részletek -> csak a gyorsítótárat pipáld ki!
és törlés most!
Ha ez megvan be kell, hogy jöjjön! -
sanyi49 #509 indítsd újra a böngészőt! ha akkor se akkor azután nyomj egy ctrl + f5-öt. -
frici006 #508 ez mit is jelent? hol kell ez törölni? -
sanyi49 #507 személyes adatok törlése?(ezzel óvatosan bánj!) Ez szokott segíteni dns frissítés után! -
frici006 #506 semmi :S -
sanyi49 #505 ctrl + f5-re mit reagál? vagy 3x nyomd le! -
frici006 #504 Cannot find http://chuck-hungary.info/ DNS Error - Server cannot be found -
#503 A kiszolgáló nem található... -
sanyi49 #502 Mi a pontos hiba? -
frici006 #501 nekem nem jó a chuck-hungary nemtom h mi a gond lehet h nálam van a hiba? -
#500 Kicsit nagyon kimaradt Morgan a 3×03-ból... :D
Főleg, hogy éleződik a bromance... :D -
sanyi49 #499 Szia! Már jÓ""!
Sajnos egy (szükséges) művelet miatt csak a jan. 06-i helyzetet tudták visszahozni = vagy 6 cikk eltűnt. Az oldal működik, gyertek, hamarosan jönnek az új cikkek! Chuck-Hungary -
frici006 #498 mikor lesz jó megint a chuck-hungary? -
#497 Több Buy More is lesz majd eksön helyett, pénzügyi okokból. Lenyilatkozták még nyáron. -
#496 Gyjó volt ez a 3 rész. Kicsit reboot hangulata van, tulajdonképpen visszatekerték alaposan, mintha meg sem történt volna sok minden a 2. szezonból, dehát ez van. Durván veszik ki a karikat is a filmből véglegesre. Spórolni kell, evvan.
Rétestészta, de szórakoztató még így is. -
frici006 #495 wáááááááááá ezaz chuck 1 része kilőve jáááááááj de jóóóóóó mikor lesz a 2. rész feliratozva? :) -
paly90 #494 hosszupuskan fennt van az 1. rész felirata -
#493 megoldás: tehparadox (vagy akármilyen hasonló oldal, ahol nyilvános fájlmegosztókra felpakolt cuccok linkjeit találod) + JDownloader + egy rakás netload/filefactory/megaupload link.
max sebesség, voilà. lehet 1-2 újracsatlakozás kell, viszont nem 60KB/sec. -
#492 én rapidshare-ről 1200kbit/s-el szedem:D -
#491 Nekem 20-40 és néha 60 között mozog. Grrr. -
HUmanHunter #490 én minden rész letöltésénél max 60kb/secet tudtam kihozni, akárhonnan szedtem. -
#489 Rohadt jó. Úgy terveztem, hogy ma este megnézem a harmadik részt, de low-seed van. Fasza. -
HUmanHunter #488 elkezdtem 3. rész feliratát -
HUmanHunter #487 de lassan készül a felirat, lehet jobban járnék ha elkezdeném énis fordítani :o -
#486 Duck Hunt - Nintendo:D -
sanyi49 #485 [spoiler] Elsőnek én is megilyedtem, de a 4. részben már ott van! [spoiler]
Bizonyíték: 4. rész promo: http://www.indavideo.hu/video/Chuck_3x04_-_Chuck_Vs_Operation_Awesome_Promo -
#484 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!imdb aszondja nem. hiszünk neki. -
HUmanHunter #483 szerintem nem -
#482 Wow. Harmadik rész végén tényleg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?kinyírták Awesome-ot -
sanyi49 #481 Tegnap lement a 3. rész is! Vasárnap - 1,2, hétfő - 3 -
gyepesjoint #480 milyen 3. rész,miről beszéltek????
[nem szívtam semmit] -
sanyi49 #479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg remélem nem játsszák el ugyan azt mint az s2 vége fele azzal az ügynök csávóval, hogy sarah majdnem összejön vele, de mégsem mert chuck-ot szereti... -
Nisba #478 jó rész volt a 3. is, most kissé elkényelmesedtem hirtelen ezzel a 3 résszel, és most várni kell egy hetet az új részre :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyilván a két love interest érkezése igencsak megkavarja majd a dolgokat, Kreuk esetében remélem nem játsszák el újból az előző évad Jill storyját, illetve remélem, hogy a 4. részben már kissé több infót kapunk a Ringről, és annak terveiről -
mcgrape #477 Elképesztő mien hatással van rám ez a sorozat, ugy értem meg néztem mind a 3 rész felirat nélkül, minimális angol tudással, de nem bántam meg egy percre sem, mert persze azért enyi év sorozat nézés után az emberre csak rá ragad némi tudás.
Amitől tartottam az viszont bekövetkezett Josh Schwartz le se tagadhatja a Narancsvidéket, mert abban volt szokás ez szeretlek aztán legyünk csak barátok stb vonalat éveken keresztül, remélem itt azért nem fogják anyira eröltetni ezt a " Legyünk csak Barátok " dolgot, persze
Brandon Routh és Kristin Kreuk feltünése nem éppen azt sejteti hogy hamar tul lesznek ez, nyilván jön a szokásos keverés amit az össze ilyen tinis dologban utálok, a Chuckot csak azért menti meg mert lényegesebben komolyabb a köré épitett történet. Azért remélem nem az évad végéig kell megint várni arra hogy beismerjék hogy szeretik egymást.
Az évad amugy eddig téleg jo panasz nem lehet rá, nah persze engem kilora megvetek szóval már most bizom legalább egy 4 évadban. Eddig két kedvecn jelenetem az első rész végén a Box vagy inkább a Rocky utalás , a második részben meg a Chuck Vs Sarah edzés annak nagyon jo hangulata volt ,olyan kissé fájdalmas is marha jo volt.
Egyenlőre kikell birni a jövőhétig, és aztán utána meg majd jön lassan a téli olimpia sajna :( -
#476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó, imdb azt mondja h nem lépték meg, de akkor is wtf -
#475 na a Sarah Lancaster fanok szeretni fogják a harmadik rész elejét
"Is it just me, or there's been a lot of helicopters lately?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a rész végére: WTF? ezt tényleg meglépték? -
#474 Morgan = epic.
határozottan kellemes évadkezdés volt (sőt, egyenesen kurvajó), második rész már csöppet gyengébb lett mondjuk... de azért az Angry Neighbor ütött
harmadik részt meg majd meglátjuk úgy egy-másfél órán belül