2166
6459295265_74a44e9107_b.jpg
  • Cat 02 #553
    Szerintem nem, max foglyul ejtették.
  • gyepesjoint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 3. rész nagyon fasza volt,a történet is tetszett,egy kicsit Fidel Castro-ra hasonlított a Costa Gravai diktátor :DD Ellie pedig nagyon jól nézett ki a fekete cuccban :)) szerintetek Devon tényleg meghalt??
  • gyepesjoint
    jah,én is így voltam vele,nyáron 1 hét alatt lepörgettem az 1.,és második évadot is,és már tűkön ülök mikor jön a 4. rész :)
  • MerlinW
    Nem vagyok moderátor, csak gondoltam szólok, hogy általában bünti jár ezért. Na meg zavaró is.
  • sanyi49
    Ja, azt hittem, hogy moderátor vagy, akkor az utolsó mondat storno.(vagy ha erre jár egy moderátor kiveheti.)
  • sanyi49
    öhm... bocs! Csak megszoktam, hogy ilyet mindenhova posztolom, hogy tudjanak róla!(mivel itt is többször szóba került az oldal!) Ha gondolod szedd ki a linket!
  • MerlinW
    NBC. BBC hírcsatorna.
  • angyal2232
    az összes eddigi részt megnéztem, utólag rájöttem buta kérdés volt mert néhány rész jobb alsó sarkában írva van hogy BBC :D egyébként Yvonne Strahovski elbűvölő:D érdemes érte élni és meghalni :D
    A sorozatról meg annyit hogy 4nap alatt néztem meg az első 2évadot meg a 3.évad első 3részét, elbűvölő egy sorozat sem kötött még így le remélem legalább 6-7évig csinálják!:)
  • MerlinW
    Amerikában NBC adja, torrentről levadászhatod a 3. évad első 3 részét. A 4. holnap jön.
  • MerlinW
    Héhé túlzásba azért nem kell esni...
  • sanyi49
    NBC adja!
    Elindult a Chuck-Hungary fóruma! Beszélgess más Chuck fannal, és alakítsd te a fórumot! Várjuk az témaötleteket! Chuck-Hungary fórum
  • angyal2232
    üdv mindenkinek, azt szeretném kérdezni hogy általában hol vetítik az aktuális részeket? melyik csatornán? előre is kösz
    chuck 4 ever!?:D
  • sanyi49
    Akinek nem jön be, frissítsen rá párat!
  • HUmanHunter
    nekem se jön be.
  • sanyi49
    akkor várnod kell egy picit :) (mint pár napja)
  • frici006
    nekem nem jó :(
  • sanyi49
    Újra elérhető a Chuck-Hungary.info. Úgy döntöttünk, hogy folytatjuk innen, nem foglalkozunk az előző szolgáltató(tarhely.mobi) szenvedésével. Gyertek, hamarosan jönnek az új cikkek, hírek.
  • frici006
    egyelőre nem lehetne vissza állítani a chuck.lapunk.hu-t? mert ilyenkor nincs oldal amikor a legfontosabb lenne :D
  • sanyi49
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát szerintem Sarah és Chuck össze fognak jönni és úgy mint Bryce-al együtt fognak küldetésekre menni. A Világot kell Chuck-tól megmenteni, aki látta már a legújabb promókat az tudja miről van szó! :)
    Csodálatos nem hiszem, hogy hosszútávon kémmé válna.

Chuck-Hungary helyzetjelentés: nem tudjuk, hogy mi van Amerikában a szolgáltatóval, amint visszakapunk valami kis tartalmat megyünk máshoz ideiglenesen,(úgy néz ki tarhely.biz) és utána ha megvan a fizetős(abrom.hu) akkor költözünk oda, magyar szerverre.
  • Nisba
    nekem azon jár az agyam, mikor a tábornok mondta Sarah-nak, hogy eddig Chuck-ot kellett megvédeni a világtól, most pedig a világot Chuck-tól, szóval kíváncsi vagyok rá, hogy ez mit jelenthet, hogy esetleg az Chuck-ot akaratán kívül az Intersect 2.0 "rosszá", igazi kémmé teszi, ebből jó kis sztorit lehetne kihozni :D
  • frici006
    szerintem mr.csodálatosból kém lesz bár nemtom de sztem már közeledik ahoz
  • Nisba
    mit gondoltok (spoiler nélkül), hogy mi lesz az évadban? milyen történettel drukkolnak majd elő a készítők?
  • frici006
    nah valamit beszélgessünk már :D olyan uncsi chuck-hungary nélkül :D
  • sanyi49
    sajnos megint hiba :s ha visszajön és találok egy jó hosztingot költözünk.
  • frici006
    helló a chuck-hungaryval megint lett valami vagy csak nekem nem hozza be?
  • Cat 02 #528
    Au, mondjuk lehetett sejteni, hogy valami ilyesmi lesz a végén, de akkor is, auu
  • sanyi49
    Köszi! Majdnem elfelejtettem frissíteni a 3. évad oldalt!(chuck-hungary)
  • MerlinW
    2010-Jan-18 Chuck 03x04 Chuck vs Operation Awesome
    2010-Jan-25 Chuck 03x05 Chuck vs First Class
    2010-Feb-01 Chuck 03x06 Chuck vs The Nacho Sampler
    2010-Feb-08 Chuck 03x07 Chuck vs The Mask
  • sanyi49
    Írtam egy kritikát/összefoglalót az első részről. Akit érdekel az elolvashatja.itt
  • theone91
    Ott inkább (szerintem) az 42-43 perces korlát miatt volt ilyen rövid és gyenge a dolog és még így is kellett az epizód elején egy tizenöt perc míg Chuck letette a Cheesy Puffs-t... :D

Nem hinném, hogy egy közép-ratinges sorozat premierjénél az NBC( főleg egy olyannál, amelyet a csatorna fel szeretne lendíteni) spórolna az akciójelenetekkel. Majd ha beindul az évad, akkor megvon egy "keveskét"... :)
  • sanyi49
    Várakozás, sebességkorlát nélküli letöltés: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/chuck-3x03-felirat/1263471675/
  • HUmanHunter
    [URL=http://hotfile.com/dl/24156820/7626a87/chuck.0303.hdtv.xvid-notv.srt.html]"nem hivatalos" fordítás S03E03 hoz![/URL]
  • sanyi49
    Azt szerintem is nagyon elsiették, meg kidolgozatlan volt!
  • Sir Quno Jedi
    Jah, pl. a gatlinges/kopteres irtás az kritikán aluli volt. Ennyire azé nem kéne spórolni, VAGY át kell írni a forgatókönyvet, hogy ne legyenek benne ilyen részek és akkor nem tűnik fel.
  • frici006
    kk köszi
  • sanyi49
    a hosszupuskasub.com-on azt írják, hogy ma késő este!
  • frici006
    rendben és köszi a segítséget, egyébként mikor lesz felirat a 2. részhez?
  • sanyi49
    Utolsó módosítás miatt újra nem lesz elérhető az oldal! Előre is elnézést kérünk! Szükség van rá az oldal hibátlan működéséért! Így a régi híreket/kommenteket is visszakapjuk. Holnapra garantáljuk az oldal hibátlan működését!

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért a látogatóktól!
  • passatgt
    nekem is volt már ilyen, pontosan nem tudom a technikai hátterét, de pár óra várakozás megoldotta a problémát, pedig én is végigjártam a lentebb említett "megoldásokat":)
  • sanyi49
    nem mindig! A böngészők gyorsítótárazták a hibalapot azért dobja ki a hibát! Sokaknak már bejön!(köztük nekem is!)
    Esetleg egy gépújraindítással lehet megoldódik!