Chuck (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Ja és még annyi, hogy magyarul nézzem, vagy feliratosan? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Végül is nem bánom, mert úgy is kevés volt nekem ez a heti 1 rész 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

theone91
Vagyis igen... "Rendeld meg" valamelyik torrentoldalról... 😄

theone91
Nagyon csekély az esély arra, hogy legyen újból (~folytassák).

Számomra az sem elképzelhetetlen, hogy az RTL lepasszolja, valamelyik testvércsatornájának... Pl. Sorozat+ vagy Cool. De ez sanyarú sorsa lenne egy ilyen jó kis mûsornak... 😄

rooney8
Akkor kezdhetem tölteni, most jó ideig nem lesz a tv-be? :S 😄

már rájöttem ^^

theone91
Olvasd már el a leírást...

"Anyway, this is the season 2 promo in the UK but SHOULD be the season 3 promo in the US, if you follow along events in season 2 leading into season 3."

Btw, Aug. 6-tól kezdik a forgatást.

Jah egyébként augusztustól kezdik forgatni és jövõ márciusban adják le!

Ez nagy gec*ség az Rtl-tõl!
Szerintem ha minden Chuck-ot nézõ/kedvelõ tv nézõ átkapcsolna 21:20-tól egy másik csatornára akkor észhez térne az rtl!

wooo most találtam meg hogy mikor is kezdõdik aug elején :o

most jelent meg egy rövid promo videó s3 ról, tavaly írták azt hogy májusban kezdik el.
s3

Én úgy tudom h majd március.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Calver
hmmm, összekevertem a hozzászólások íróit. self fail vagy mi.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nem Sarah-ra gondolt <#vigyor1>
majd meglátod.

rooney8
Hú bázzeg fail 😄 Igen Sarah-ra gondoltam... 😄

szerintem Sarah ra gondoltál amúgy, Casey az NSA s csávó 😄, amúgy 3. évadnak nem most tavasszal kellett volna megjelennie vagy most forgatják?

Shep
Pedig nagy jó ez a sorozat, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lessz 3. évad is jeah 😉 most fejeztem be a 2. at, elég "gázos" az utolsó elõtti meg az utolsó rész 😄

van neted, töltsd le 😛

rooney8
Értem, hogy ez így nem üzlet, de olyan gec*ség... 😞

A TSCC-t elvileg majd a Cool-on folytatják...

TSCC-t sem adták még le ha jól emlékszem
majd egyszer biztos leadják az ilyeneket is
legfeljebb megy a Lost helyére vasárnap délutánra (attól szinte mindennel jobban járnának)
Calver
nézettséget akarnak, h megérje leadni. nyár van, épp ezért alig van aki nézi. ilyen egyszerû.

rooney8
és akkor nem is folytatják?<#szomoru1> Ezt bírom a rohadt retekklubba, hogy mindent elkezdenek azt 3 rész után abbahagyják. Legalább akkor az 1. évadot nyomatnák végig...

rooney8
jó tudom, de most is simán lesmárolhatta volna<#zavart1>

a majdnem volt távol van a smárolástól 😄

rooney8
egész addig hozzá se ér?<#wow1><#vigyor> pedig már most az 1x3-ban is majdnem volt 😄

jah az is durva egy jelenet 😄

töltöm már énis a 2. évadot, az elsõt már végignéztem, s2e6 vége áá majdnem elhánytam magam mikor Chuck lesmárolta Caseyt <#ijedt>

theone91
Nekem a 1×02 a kedvenc... 😄

"Flambé!"

A legjobb rész a s02e01 lesz! Remélem a s02-t is megveszi az rtl

rooney8
Kurv*jó rész volt 😄 Nem bírom ki ezt a heti 1 részt... Le kéne szednem az egész évadot 😄

theone91
Kösz bro! 😄

kész leszel,amikor kész leszel,de ettõl behaltam<#hehe>
theone91
Casey már papíron megvan... Holnap még Sarah-t, majd Morgan-t fogom, remélhetõleg. De hogy mikor futok át rajtuk fotosápp-ban az még kérdéses... :]

azanyád!!!
a többi szereplõrõl is követelek ilyet és esküszöm haverommal összedobatok az artworkok alapján egy flash platformot..kibaszott jó lett!!<#taps><#taps>
theone91
rooney8
<#eljen><#eljen>

Már a falon van! 😛 Köszi. 😄

theone91
Egy remek Chuck-plakát a Comicon-ra... 😊
Enyhe Star Wars szájíz... 😊

passatgt
lol

dragon11
jóvan, ne ugass álreggel.;-)

LasDen
ahhoz elég sokat kéne javulnia nézettségileg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
megjött dragonka, és nem érti. milyen meglepõ.

Kedvenc sorozatom!
Jó lenne, ha lenne még 4-5 évad!

dragon11
Elsõ részt félig láttam..

Casillas
mondjuk szerintem az intersect-et lefordíthatták volna elosztónak simán

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Én is csak onnan, h Sarah ugye span volt Brice-al, Brice meg exFulcrumos ^^ Dragon meg még nem érti mi ez, de jó nagy spoiler.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
sose tuttam megjegyezni 😄 meg amúgyis tök mindegy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fordítva 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;