2166
-
HUmanHunter #433 3 at kell még aludni és Chuck! -
Cat 02 #432 Kis Preview akkor spoiler nincs benne, szerintem érdekes ^^ 3 rész 2 nap alatt :p -
sanyi49 #431 Jó lett!
Hamarosan itt a 3. évad, de mielőtt elkezdődne idézd fel a sorozat 2. évadának legemlékezetesebb jeleneteit! -
paly90 #430 jo lett grat:) -
#429 Unatkozásom eredménye. :) -
paly90 #428 am én is:D -
#427 nekem is valahogy így volt :D -
#426 Én nyáron másfél hét alatt daráltam a két évadot. -
HUmanHunter #425 az első rész dupla epizód lessz. -
paly90 #424 Chuckbol(de inkabb Sarahbol:D) sohasem elég:D:D:D
am én is neztem már h 2 nap alatt 3 rész -
Cat 02 #423 Nem sok ez ? :o
11-Jan-2010 01:00 Chuck 03x01 Chuck vs. the Pink Slip
11-Jan-2010 01:00 Chuck 03x02 Chuck vs. the Three Words
12-Jan-2010 01:00 Chuck 03x03 Chuck vs. the Angel de la Muerte -
#422 #418-is. -
sanyi49 #421 Chuck plakát: http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/1260971710/chuck_plakat -
#420 Húdefaszvok, itt van lejjebb. Sry! -
#419 Sarah és Casey szinkronhangok lesznek a Mass Effect 2-ben (sőt szerepelnek is "virtuálisan", mivel ők játszák az adott karaktert). Gametrailersen van featurette. -
#418 Végre,végre!!! Jöjjön már!
Egyre közelebb a Chuck
-
#417 Baldwin már szinkronizált sci-fi videójáték(ok)ban. A Halo ODST-ben kapott jelentősebb szerepet, a korábbi Halo-kban pedig nagyon mellék-mellék hang volt... -
gyepesjoint #416 fúúú,dejóvolt hallani Yvonne hangját
amúgy,akit szinkronizál karaktert,annak igen jó segge van :DDD -
Cat 02 #415 Mass Effect 2. Casey meg Sarah -
sanyi49 #414 Elindult a Chuck-Hungary fóruma! -
#413 hamarabb is jöhetett volna de nem baj :D -
gamemaster33 #412 hello
-
sanyi49 #411 Chuck már hamarabb visszatér?! -
#410 \o/ -
#409 A januári hétfő esténkénti időpont fasza lenne... 24 + Chuck kombó... :) -
#408 lool -
#407 idézőjel az szerinted mire van? XD -
Cat 02 #406 Így legalább látszik h másoltam és nem én írtam, nem perelhetnek be szellemi lopásért. -
#405 el se olvastad mit másoltál ki igaz? :D
"Képünkön a Chuck egyik random szereplője" -
#404 Január.. -
Cat 02 #403 Az NBC hat további epizódot kért a Chuck készítőitől, így a harmadik évad (egyelőre) 19 részes lesz, és emiatt hamarabb is kezdődik majd (a Trauma távozásával logikus, hogy hétfő estére tér vissza), de pontosabbat nem tudunk egyelőre, csak annyit, hogy "valamikor januárban". Képünkön a Chuck egyik random szereplője. -
sanyi49 #402 Ha szereted a Chuck-ot, tudsz angolul(fordításhoz kell) és van is időd(ha úgy érzed nincs akkor inkább ne is jelentkezz mert nincs szükség mesehősökre(holvoltholnemvolt)) akkor jelentkezz szerkesztőnek! Jelenleg 3-an vagyunk szerkesztők de mindig jól jön még egy ember. :)
Jelentkezz a bartasandor[kukac]indamail[pont]hu e-mail címen ha érdekel a dolog... -
sanyi49 #401 na úgy néz ki, hogy elkészült...:
Chuck-Hungary -
#400 Kicsit hosszabb cikk a visszatérésről....
Sztem megfelelő promoval lenne esélye.....a Traumánál jobb számokat hozna sztem....
Calver: nem az időpont a bukó, hanem a sorozat, bár elég kemény versenyzők közé érkezne (Lie to Me, TBBT, Two and a Half Men, Gossip Girl és a Táncos ABC), de jobban megérné nekik, mint a Trauma... -
#399 Már az ide-oda cibálás sem tesz jót egy sorozatnak... Jó lenne, de kivitelezhető ez egyáltalán? -
#398 "Pletykák szerint az NBC mélyrepülésének következtében a Chuck tavaszra tervezett premierje akár október végére is előre kerülhet, időpont még nincs, de adja magát a Trauma helye, a régi hétfői slot. Az NBC-források szerint az első 4 rész az eddigi legjobb évadot vetíti elő."
forrás: sorozatjunkie
\o/
vagy sem, bukósorozat helyére bejönni nem biztos h olyan jót tenne Chuck-nak. -
#397 Oké. Hiszem ha látom! Eddig mindent bezártak szinte amit szerettem, ergó én má' nem is reménykedem. Nézem amíg van. -
#396 Selfpwnage... :D -
#395 de a Scrubs már az ABC-n megy :D -
#394 Arrested Developmentet is húzták három évadig, de ez nem a legjobb példa, mivel az utolsó csak egy fél évad volt. A Fox szerette, ahogy a kritikusok is, ám nézettség hiányában kénytelenek voltak levenni. Az NBC szereti a Chuck-ot, ahogy szereti a Scrubs-t mivel négy évadja teljesít szarabbul mint a Chuck (igaz sziklaszilárdan startolt, és tartotta a nézettséget két-három évadig), és mégis jön a kilencedik évad belőle (igaz más koncepcióval, de ez a csatornától független).