2166
-
#193 basszus lemaradtam a 3. részről, erre most nézem h ennyi volt az rtl-nek :S nem igaz h nem lehetett volna átrakni más időpontra...
ezért utálok sorozatok elkezdeni a két köcsögszar kereskedelmi csatornán!!! -
#192 én is erre tippeltem^^ kösz-kösz:-D -
sanyi49 #191 szerintem senkinek! -
#190 1évad 10részben Sarah a végén kinek veszi fel a telefont? Chuck v. Brycenak v. senkinek?:) -
#189 lol, 500ft 1 db, ha veszprém közelében laksz odaadom ingyen, ha nem akkor postát fizesd ki valahogy:) -
#188 minjdárt megnézem vaterán mennyiért adják:) -
#187 mennyi az annyi?:D -
#186 nekem van olyan szemüvegem még 4 darab, ebayről rendeltem még, ha valakinek kell vatera ár alatt tudom adni:) -
#185 túl egyszerű :D -
#184 google, chuck s02e12 720p beír, örül. -
#183 3D-s ből kéne nekem egy HD minőségű. Tud valaki adni linket ahonnan letudnám szedni? -
#182 3Ds verzióból volt, 2Dsből csak sima rip van. (amit asszem a srác amazon féle video-on-demand cuccból rippelt) -
#181 Most én vagyok a béna vagy tényleg nincs a s2 e12 (3D-s rész)részből 720ps verzió? Sehol nem találok csak sima rippet. -
sanyi49 #180 Igen, vil. kék és borostyánnal lehet nézni!(legalábbis azt olvastam) egyébként a "web bolhapiacokon"(pl. http://www.vatera.hu/) árulnak/tak ilyen szemüvegeket és fel is volt tüntetve, hogy ezzel nézhető a Chuck 3d-s epizódja! -
#179 értjük. és igen, főleg mivel az a rész úgy volt kitalálva h tévén nézed megfelelő szemüveggel - nem a kék/pirossal, hanem ööö... világoskék/borostyán volt talán a lencsék színe? -
#178 3D rész ha 3D (papir) szemüveggel nézzük akkor az tvn is 3Ds lesz? szval értitek mire akarok kilyukadni?:D -
Cat 02 #177 Elvileg nem is 3D-s :D -
#176 eztv-ről szettem szóval lehet hogy én is azt néztem.....bár tudja a franc :D -
#175 volt kint sima 2D-s is egy héttel 3D verzió után
én btw akartam de kb lehetetlen volt hozzá magyarhonban szemüveget szerezni. -
#174 am valaki nézte 3d-ben a 3d-s részt???? :D
me én valamilyen átkonvertált verziót néztem, de az is gyilkolta a szemem :D -
Cat 02 #173 Én most 720p-ben nézegetek pár részt. -
#172 második évad sokkal jobb mint az első, és részről részre javul a minőség
mondjuk ebben nagy szerepe van annak h Chuck golyókat növeszt és nem balfaszkodik folyamatosan. -
sanyi49 #171 Igen! -
#170 Még ennél is? -
#169 Az még jobb lesz... ;) -
#168 Na az 1. évad kivégezve :D Kecijóvolt, holnap jön a 2. :D -
sanyi49 #167 22 x 40perc :)
(én már végigültem 5x) -
#166 Nyugi má', csak kérdeztem.. akkor nézem felirattal..:) lazulj;-) -
#165 Feltehetően soha... Az sem valószínű, hogy jön hundub-dvd megint, hiszen az RTL-nek nem kell a Chuck, így miért bíbelődne vele akármelyik hangstúdió is?
Ennyire nem képesek az emberek felirattal/angol tudással végigülni 40 percet? -
#164 2.évad szinkronosan mikor jön?:) -
#163 Én úgy tudom, hogy a TBBT dvd, (amelyen van magyar hangsáv) Spanyolo.-ban jelent meg. -
HUmanHunter #162 én tudok linkt adni. -
sanyi49 #161 Igen, külföldön van dvd-n magyar szinkron! -
#160 Ja hogy már megjelent dvd-n... -
Cat 02 #159 TBBT-t még nem is adták Mo-n, de már van magyar dvd belőle :D -
#158 Akkor marad az angol...
Már csak azt nem értem, honnan szerezték meg az egész 1. évadot magyarul :D -
#157 Meg fogod azt te szokni, elég hozzá 20 perc. -
#156 Csak az a baj, hogy már megszoktam a magyar hangokat... :D Nem tudom mi legyen :@ Kéne szerezni valahonnan dualdub-osat :D -
#155 Határozottan felirat. Big Mike és Morgan hangja már-már fájdalmas magyarul. -
#154 felirat :D