546
-
#104 uh.. en 7 juronal tartok :)
meg csak 4 spammer van fent..:D -
#103 Én most épp egy 6.0 Mbites netre gyüjtök, ami 6700 euro =)
már 3100 megvan hozzá :P -
#102 Nem is csodálom ;) -
#101 Népszerű témák
1. Eurovíziós Dalfesztivál
2. Mitől rocker egy rocker?
3. FORMA1
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Jaccunk mi is szoláncot
6. Slave Hack
7. Partyarcok
8. Virtuális autótuning
9. Battlefield 2
10. F1CHL - Retro -
#100 jah vágom -
#99 nah,3 cucc megy a processesben,amiket ugye lekell tölteni,egy ropizás jön most,elvégre idö a töltés is ^^ -
#98 Tegyük fel h elindítod egy file letöltését, amit közbe onnan letörlnek amíg te töltöd, de neked a letöltésed ezt észre sem veszi!, megy tovább.
Amikor kész akkor ott meg kell nyomd a processeknél a continue-t, ha nincs ott a file, előugrik az új ablak, de nem azt fogja kiirni h leszedted, hanem valami hülyeséget!De ha közbe viszzatöltötték (ezen az oldalon a fwl-t folyamatosan visszatöltik) akkor hiába nem volt meg egy ideig, amikor megnyomod a continuet az új ablakba azt írja h dl complete!
Ez azért van mert igazából nem töltesz le semmit, és a progit úgy csinálták, hogy oylan legyen, mintha töltenél és az időbe teljen.
Tehát ha mondjuk letöltöttél valamit, rányomsz a continue-ra és rájössz h perpill nincs fent, a processbe még ott lesz a fájl és várj amig feltöltik még eccer, mert csak rányomsz a continur-ra és kész!
elég bpnyplult de idővel megérted, kitapasztalod -
#97 nah megvan, sikerult! :D
kis penzforras -
#96 má megint beraktak egy virust a gépembe,ismét irtom,de szpják még mindig,mivel nincs pénzem xD háhá -
#95 felraktam,de megint nem tok bejelentkezni :(
de kossz! :) -
#94 siess! -
#93 nem értem mostsem xD -
#92 ok =) -
#91 #89 -
#90 nem loned megint ki a tuzfalat?
nem tok installalni igy...:D -
#89 Az mind1, h ott van, az végigmegy és kiirja h continue a végén mikor kész,de akkor kell fent legyen a slave-n, addig mind1 xD
Elég érdekes de mind1, nem? :P -
#88 mivan ? direkt gonoszkodásbo leszedted a tűzfalat,hogy netudjam letölteni ? pedig most töltöm le épp xD -
#87 Nekem még 11.000 sec kell hogy egy vízfalat leszedjek xD -
#86 jaja..de attol meg folytatja a fel/letoltest nem?
legalabbis a processes-be ott van. -
#85 ...havár már visszarakták -
#84 mondom leszedtem neked a tűzfalat =) -
#83 lol, en is feljutottam oda :)
de lassu meg hozza a net :D
legalabbis letolteni onnan -
#82 nah sikerült feltörnöm 5 probálkozás után :) -
#81 leszedtem neked a tűzfalát XD -
#80 oks, minenestre érdemes tudni amit leírtam =)
és ha kilogolsz estére is kikapcsolod a gépet a processek akkor sem állnak le. -
#78 Nekem az felvan törve :P
Sok jó dolog van rajta:
.wwl 0.7
.fwl 0.5
.vshare 0.3
.fc 0.3
.crc 0.6 -
#77 nem az, de mar megoldottam.
nem tudtam belepni, de ha a slaves menunel a jelszot kimasolom, es azt irom be, ugy belep. -
#76 vigyázz hogy ha töltesz egy ipről, és átmész egy másikba közbe, akkor amikor a letöltést befejezi akkor lépj vissza oda ahonnan töltöttél!
A processesnél tudsz continue-t nyomni, de gondlolom arra már rájöttél -
#75 jah énis cseréltem 1x,utána már jo sok euba kerül :S jelszot mindig fogok cserélni,azt lehet mindig...már 4x sem akarja feltörni ezt az ipt-:{ -
#74 Csak annyi h mások pénzhez jutnak.
Monjuk mondom én is csak 1 napos vagyok kb.,szal túl messzire nem jutottam mondjuk a rangom Exploiter :P
ezt különben a my computer fülnél tudod megnézni, valamint itt tudsz jelszót cserélni, érdemes, és 24h-nként ip-t cserélni, de nemtom hányszor, eccer biztos ingyen van, mert már cseréltem. -
#73 56.195.92.143 --itt járok,cracking password megy rendesen,dea végén kiirja már 3x hogy failed ! ezt megkell csinálnom,megprobáltam a köv. ip-t,az nem megy még,elöbbi ip felvannak törve,szal most ezt kell,de nem akar menni azért sem :D -
#72 ha egyszer feltortem vhol a jelszot, akkor hogy tudom ujra?
mert most pl. az 1.1.1.1-re se enged be, wrong login details, de nem tudom ujra feltorni... -
#71 Tök jó játék.De az miért van hogy amit másoktól letöltök az nem látom magamnál?
-
#70 értem én fullig :D
ha egy virus kerül a gépemre,akkor ha nem távolitom el monduk 10 napig,mi lesz a következménye ?:D -
#69 Te nemtudsz aktiv virust letölteni. -
#68 A *.vshare dolgok is vírusok!
Ezek a Warez megosztók.
Ez már bonyolultabb,gyorsabb gépek kellenek hozzá, szal az elején még nem érdekes vele annyira foglalkozni, de leírom h mi:
Tehát fel kell töltened és installálnod a *.vshare-t egy slave-re, és kell mellé rakj egy warez fájlt (*.rip;CD a jelük) ugyancsak erre a slavere.Ezután kell a HDD-den legyen egy *.fc progi ("FTPCash"), amelynek segítségével irányítod a vírust, ez oylan mint a vspam-eknél a *.mailer!Csak ezután tudod a Slaves fülnél a "Spam relay" helyett au gyancsak piros "Sharewarez virus" szót megynomni, hogy elkezdje megosztani a warez-t és már gyül is a pénzed =)
Egyébként ajánlom figyelmetekbe a progi magyarázót [angol];a magyar úgynézki h én vagyok xD -
#67 oh je,van antivirus progim is,szal scannolok is,mert ha jol láttam máris egy virus van nálam is,vagy lehet én töltöttem le,de szrntm nem !
szerk.: bszmeg mégis:
Virus found: OpenRelay-backdoor.vspam 0.3, this virus is automaticly deleted.
Virus scan complete !
De levan törölve bibibbi:D -
#66 azt csak beleírtam, nem én csináltam a txt-t:) -
#65 egyébként vannak hider progik *.hdr-re hallgatnak, másoknál megtalálhatjátok, szedjétek le, és el tudjátok rejteni a hdd-teken lévő virus installálót, hogyha valaki véletlenül fellép ne installálja a te virusod a saját gépedre, hanem még legalább szarakodjon a sajátja feltötésével, így is nyersz időt!Persze lehet h van neki *.skr progija (pl SeekNdPeek.skr) amivel láthatja az eldugott fájljaid ha nagyobb a progi verziója, mint a te *.hdr-edé. -
#64 jah jo, vki letorolte :D