Slave Hack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nah valaki nagyon nem szeret engem😄 6 vírus😞 de már van .crc 0.6-om így tudok szedni antivirust😄
TommyC
Szerintem kérek házigazda jogot, hogy kiirhassam rendesen a dolgokat és ne kelljen folyton újra meg újra leírkálni mindent...

dixitque deus fiat lux

TommyC
És nemtudom h rájöttél-e már de leírom:
a vírus: .vspam szürke ikonnal (az altiv állapota piros ikonos)
a .mailer pedig arra kell a te gépeden h irányítsd vele a vírusokat
a .crc jelszó feltörõ.

de aki tud angolul:Software Explained

dixitque deus fiat lux

TommyC
valamint szpemelni tudsz, csak arra kell h amikor a pénzt szeretnéd átutalni akkor legyen hova...mármintha a bankfiókra gondoltál.("postafiók")
Tudsz email postafiókot szerezni de az drága is fölösleges ha csak nem akarsz emailezgetni....

dixitque deus fiat lux

TommyC
A DDoS-al a mások hardware-jét tudod károsítani

dixitque deus fiat lux

TommyC
First Ypesteiner Bank /Free/ 135.132.154.124, 0.6-os firewallja van ha felakarnád törni a tisztogatáshoz...

dixitque deus fiat lux

TommyC
Próbáld meg explorerbe, vagy ha azzal próbálod FF-al.

dixitque deus fiat lux

TommyC
figyelj arra, hogy ne aktív virust próbálj leszedni, mert azzal a saját gépedet fertõznéd meg!Csak az installálóját kell leszedd, aminek egy szürke fogaskerék a jele, amikor aktív akkor pedig piros ikonja van!
Valamint ahogy a #334-ben is olvashattad, ha még kezdõ vagy a v0.3-asnál fölösleges újabbal próbálkoznod, mert azok nagyobbak, így lassú õket feltölteni másokhoz, és kell mellé egy megfelelõ verziójú .mailer is ami ugyancsak nagy és nehezebb letölteni.Habár az újabb .vspamek több pénzt hoznak!...

dixitque deus fiat lux

Drephis
ok, köszi 😊

help

De akkor milyen vírust töltsek le mert a 0.3asnál is már ezt írja ki.A vírusok azoka vspamok nem?Mert eddig én nem találtam olyat amit leszedhetnék😞
Sleepy Bone
erõsebb gép kell hozzá, próbálkozz alacsonyabb verziószámúval

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

ColdFire
DDoS mire is jó? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sleepy Bone
postafiók nélkül nem is tok spammelni? ha nem akkor vki megdobna egy ingyen szolgáltatóval?

Légyszi segítsetek mert most kezdtem de amikor vírust szeretnék letölteni a Freeware 4 All-ról vagy más szerverekrõl mindíg ezt írja ki: You can not download this virus, that would be pretty nasty for your computer !.Mindegyiknél ezt írja ki és így nem tudok fejlõdni se meg semmi😞
Mr_no_NaMe
Eh...nekem valamiért nem jön be az oldal semmi pénzért sem...mi lehet a gond?
bardocz
246.185.15.208
ezt az ip-t ölje mindenki thx😄 nagyon megszivatott már ma többször is 5 vírus meg csomó cucc törlése:@
bardocz
tök jó már szereztem pár eurot😄 ha így haladok 3 hónap és lesz jobb netem 😄D:
dejoh😄 betorte4m a bankba 😄 letoroltem a tuzfalat 😄 2 x is 😄 utana betort a serveremre attort mindent es letorolt 2 gb cuccot 😄 jeeeh 😄kezhettem elorol mindent 😄 szoval iet ne jatszatok tise hogy a bankrol letorlitek a tuzfalat 😄
Sleepy Bone
és vírust honnan szedek? pl a marketing mailer az vírus?

bardocz
természetesen ez nem elég 😄😄:
Sleepy Bone
ok köszi 😊

bardocz
vki letörölte 0.6-ost<#falbav>most marad 0.3 majd holnap töltöm le másikat 0.6-ot
bardocz
keress ip-ket amik ott lesznek ahol free cuccokat leszedted,és ott már fel tudsz törni jelszavakat aztán tölts fel vírust meg ilyenek😊
ColdFire
ott van alul hogy crack vagy miaszösz...
csak kell hozzá bruteforce vagy miazisten 😄 (.crc)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sleepy Bone
köszi leszedtem a freeware-es dologról amit tudtam,de mit kezdjek vele 😊

bardocz
Username Admin
Password ???

de itt is csak enyit ír ki piros csíkra kattintottam😞
Sleepy Bone
msn-en helpelne vki?

ColdFire
itt is fölül piros login

ColdFire
az nem baj, az csak az hogy nincs honlapja, attol még van felül olyan hogy login

bardocz
#4 én is így tudtam elkezdeni 😉
bardocz
There is no webservice running at 178.95.24.249. ezt írja ki olyan ip-nél amire rá kéne tudnom menni mert létezik😞
Sleepy Bone
hahó mit csináljak rögtön a kezdésnél?

bardocz
ide nem tudok belépni csak matekozni😞
Sleepy Bone
EZt nem értem :S hogy kezdjem el?

bardocz
nálam is megy szépen
ColdFire
megy

Mr_no_NaMe
nektek megy az oldal? nekem nem akar bejönni?
bardocz
köszi nemsokára megnézem😉
ColdFire
136.208.245.59

bardocz
vááá vaaki segítsen nem tudok egyik oldalról se leszedni 0.3-as antivirust 😞 és már 4 vírus vana gépemen😞
bardocz
na van 2 vírusom de nem tudok leszedni vírusölõt 😞 nem tudom crackelni oldalt ahonnan le lehetne szedni😞
TommyC
van ingyenes bankszámla.
Pénzed csak attól nem lesz h vírusokat nyomsz fel, tehát egyértelmû h van ingyenes bank, mert csak számlával lehet pénzed 😛

dixitque deus fiat lux

Mark007
bankszamlat semmibol nem tart csinalni..van ingyenes is.

TommyC
nincsmit, sok szerencsét 😉

dixitque deus fiat lux

Doomista
kell bankszámla ? vagyis kell hogy egy bankban legyél,ha virusokat akarsz másra dobni,és elnyerni a pénzét ? nah bmg,az sincs...akkor most oldalakra kell virusokat felraknom,hogyl egyen eurom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TommyC
ha már raktál rájuk vírust és van a gépeden .mailer akkor vársz idõt és majd megnyomod a slaves oldalon a collect income-ot, persze ha van bankszámlád.

dixitque deus fiat lux

bardocz
köszi!nemsokára el is kezdek keresgélni 😄
TommyC
.vspam szürke ikonnal, nem pirossal, mert az aktiv

dixitque deus fiat lux

Drephis
van 10 slavem. mit kellene pontosan csinálni? sry csak kezdõ vok

help

Doomista
nah bameg :@ raktam rá a virust,aztán mikor vége lett a 40 percenek,kiirja hogy van jobb tûzfala,szl bszhattam az egészet a fenébe !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.