546
Slave Hack MMORPG

• Doomista
    hm...fölraktam a virust,ugye ripes program is kell,de azt meg nem tudom sehogy uploadolni,nem látja be,pedig a listámon van...
    rip= 0.5 version
    vshare= 0.3 version
    biztos ez miatt,nem egyeznek a versionok...
    énmeg erre annyit tudok mondani hogy: az istn bssz meg !
  • TommyC
    szedd le tőlem, én bármikor visszatudom rakni ha közbe netán letörönék...
  • TommyC
    nincsmit
    Teljesen notepaddal csináltam
  • bardocz
    miközben töltöttem av0.4-et vmi meghalt azt írja hogy leszedtem de nincsen és coonect is meghalt picit:(
  • Sleepy Bone
    jó lett nagyon a faq köszi :)
  • Doomista
    jah jo,azis van
  • bardocz
    ha minden jól megy ma még lesz új procim :D JEEE!!4négynégy
  • Mark007
    a .vshare-el magaban semmit nem ersz, ahoz meg fel kell tenni egy .rip-et is a serverre, hogy arulni tudjon vmit, es penzt kapj erte..
  • Doomista
    Most egyenlöre ugy keresek pénzt,hogy minden eddigi ipre ahol jártam,feltörtem,töltöttem rola,feldobok mindenhova 1 db ShareWarez.vshare virust.Mert ugye ettöl nemtom mennyi eurot kapsz,csak felkell tölteni,vagy irányitani is kell ? Bár szrntm cask felkell tölteni.
  • bardocz
    jah és ha több vspam-ot telepítek egy gépre akkor több pénzt is szerzek tőle? bocsi a két hsz-ért :S
  • bardocz
    bankból hogyan lehet pénzt szerezni?úgy hogy sokat:)
  • bardocz
    nekem is tökéletesen megy explorert meg meg sem nyitom inkább mert az öl lassab mint ff és több szarság jön át rajta
  • Doomista
    Megvan,köszi :)
  • Doomista
    nem értelek,nálam fireroxxal tökéletesen megy...lehet nem raktad alapértelmezett böngészővé !
  • Mr_no_NaMe
    Most megpróbáltam firefoxal..ugyan olyan fos..mit lehetne ez ellen tenni??
  • bardocz
    van egy ingyenes nem tudom melyik az internetre rámész ott lesz aztán csak regelni kell egyet és utána automatikusan oda tudod rakni a pénzt
  • Doomista
    nekem az lenne a kérdésem,hogy hogya fenében nyissak bank accot ? mert sehogy sem jöttem rá még.
  • Drephis
    1.1.1.1 ezt irja: You cannot login to this server because you cannot bypass it's firewall.
    idáig beengedett
  • TommyC
    Minél erősebb a tűzfala, annál továbbtart a törés, hiába van meg a megfelelő vízfalad, az csak az átjutást biztosítja.
  • bardocz
    akkor szerzek pénzt:D de volt amit 2x is megpróbáltam és nem jött ösze pedig kb 200sec volt:(
  • TommyC
    Igen, mert nem mindig sikerül elsőből!
    Szerezz jobb crc-t és nagyobb valószínűséggel fogsz törni, jobb procival pedig gyorsabban!
  • bardocz
    elindul de azt írja hogy failed try again!
  • Drephis
    kösz
  • TommyC
    a crackelés elindul?
  • bardocz
    na szép le akarok szedni 0.4-es elrejtettfájlnézőt(:D) jobba vízdfalam de nem engedi:( failed ezt íja ki npc-től szedném
  • TommyC
    hát akkor mit akarsz :P
    Tegyél legalább 40 helyre spam-et aztán gyere vissza xP
  • bardocz
    136.208.245.59
  • bardocz
    2 helyen van spam virus egy helyen share warez virus
  • Drephis
    tud valaki egy ip-t ahol van 0.3-as anti virus? :S
  • TommyC
    Hány slaved van?
    Mindegyik spam relay-on van?
    Mennyi idő alat kapsz ennyit?

Különben jóra gondolsz, nekem 0.2-es mert egyszer bővítettem :)
  • bardocz
    az nem gynege nemkem usb-re(ha jól gondolom melyik az)0.1gigányi adat fér csak

amúgy mért nem tudok sok pénzt szerezni?pár centeket kapok néha fél eurot és enyi:(
  • TommyC
    én ott szoktam =)
  • TommyC
    mondom hogy majd ugyis mindent letörlök, de csak 7 óra múlva resettelhetem az ip-m addig meg fölöslegesen formáznám meg, mert a végén megint ddosolnának...
    Egyébként van fent egy 4.1-es crc!!!, egy 0.9-es tűzfal, de az el van rejtve tehát inaktív, de azt is usb-ről szedtem le amíg harcoltam az idiótákkal, és még usb-ről tudok neked adni 0.6-os mailert és 0.4-es anti virust...
  • bardocz
    tényleg néha log filekben is beszélgethetnénk meg tarthatnánk chat-et:D
  • bardocz
    max ha van valami jó progid amit letöltehetk,vírust meg sg-seknek igyekszek nem felrakni
  • TommyC
    köszi, ma egész nap azt csináltam...egyébként megadom az IP-m még 7 óráig ez, addig ha gondolod rakj rá vírust, csak ne törölj le semmit.
    7 óra múlva resettelem az ip-t és megfprmázom a vinyót....
    kell az ip-m?(nincs tűzfal)
  • bardocz
    oké,csak meglepődtem hirtelen:) amúgy ami kész van nagyon jó
  • TommyC
    :P még készül
  • bardocz
    infonál alul tuti mind jelszófeltörő?
  • Mr_no_NaMe
    Fasza ez az oldal...bejön naponta egyszer kb 4 percre. Az előbb belogoltam majd próbáltam letölteni 1 filet. Megfagyott az egész a francba és utána már nem is lehet frissíteni sehogyse mert nem hozza be a lapot.