546
-
#384 hm...fölraktam a virust,ugye ripes program is kell,de azt meg nem tudom sehogy uploadolni,nem látja be,pedig a listámon van...
rip= 0.5 version
vshare= 0.3 version
biztos ez miatt,nem egyeznek a versionok...
énmeg erre annyit tudok mondani hogy: az istn bssz meg ! -
#383 szedd le tőlem, én bármikor visszatudom rakni ha közbe netán letörönék... -
#382 nincsmit
Teljesen notepaddal csináltam
-
#381 miközben töltöttem av0.4-et vmi meghalt azt írja hogy leszedtem de nincsen és coonect is meghalt picit:( -
#380 jó lett nagyon a faq köszi :) -
#379 jah jo,azis van -
#378 ha minden jól megy ma még lesz új procim :D JEEE!!4négynégy -
#377 a .vshare-el magaban semmit nem ersz, ahoz meg fel kell tenni egy .rip-et is a serverre, hogy arulni tudjon vmit, es penzt kapj erte.. -
#376 Most egyenlöre ugy keresek pénzt,hogy minden eddigi ipre ahol jártam,feltörtem,töltöttem rola,feldobok mindenhova 1 db ShareWarez.vshare virust.Mert ugye ettöl nemtom mennyi eurot kapsz,csak felkell tölteni,vagy irányitani is kell ? Bár szrntm cask felkell tölteni. -
#375 jah és ha több vspam-ot telepítek egy gépre akkor több pénzt is szerzek tőle? bocsi a két hsz-ért :S -
#374 bankból hogyan lehet pénzt szerezni?úgy hogy sokat:) -
#373 nekem is tökéletesen megy explorert meg meg sem nyitom inkább mert az öl lassab mint ff és több szarság jön át rajta -
#372 Megvan,köszi :) -
#371 nem értelek,nálam fireroxxal tökéletesen megy...lehet nem raktad alapértelmezett böngészővé ! -
#370 Most megpróbáltam firefoxal..ugyan olyan fos..mit lehetne ez ellen tenni?? -
#369 van egy ingyenes nem tudom melyik az internetre rámész ott lesz aztán csak regelni kell egyet és utána automatikusan oda tudod rakni a pénzt -
#368 nekem az lenne a kérdésem,hogy hogya fenében nyissak bank accot ? mert sehogy sem jöttem rá még. -
#367 1.1.1.1 ezt irja: You cannot login to this server because you cannot bypass it's firewall.
idáig beengedett -
#366 Minél erősebb a tűzfala, annál továbbtart a törés, hiába van meg a megfelelő vízfalad, az csak az átjutást biztosítja. -
#365 akkor szerzek pénzt:D de volt amit 2x is megpróbáltam és nem jött ösze pedig kb 200sec volt:( -
#364 Igen, mert nem mindig sikerül elsőből!
Szerezz jobb crc-t és nagyobb valószínűséggel fogsz törni, jobb procival pedig gyorsabban! -
#363 elindul de azt írja hogy failed try again! -
#362 kösz -
#361 a crackelés elindul? -
#360 na szép le akarok szedni 0.4-es elrejtettfájlnézőt(:D) jobba vízdfalam de nem engedi:( failed ezt íja ki npc-től szedném -
#359 hát akkor mit akarsz :P
Tegyél legalább 40 helyre spam-et aztán gyere vissza xP -
#358 136.208.245.59 -
#357 2 helyen van spam virus egy helyen share warez virus -
#356 tud valaki egy ip-t ahol van 0.3-as anti virus? :S -
#355 Hány slaved van?
Mindegyik spam relay-on van?
Mennyi idő alat kapsz ennyit?
Különben jóra gondolsz, nekem 0.2-es mert egyszer bővítettem :) -
#354 az nem gynege nemkem usb-re(ha jól gondolom melyik az)0.1gigányi adat fér csak
amúgy mért nem tudok sok pénzt szerezni?pár centeket kapok néha fél eurot és enyi:( -
#353 én ott szoktam =) -
#352 mondom hogy majd ugyis mindent letörlök, de csak 7 óra múlva resettelhetem az ip-m addig meg fölöslegesen formáznám meg, mert a végén megint ddosolnának...
Egyébként van fent egy 4.1-es crc!!!, egy 0.9-es tűzfal, de az el van rejtve tehát inaktív, de azt is usb-ről szedtem le amíg harcoltam az idiótákkal, és még usb-ről tudok neked adni 0.6-os mailert és 0.4-es anti virust... -
#351 tényleg néha log filekben is beszélgethetnénk meg tarthatnánk chat-et:D -
#350 max ha van valami jó progid amit letöltehetk,vírust meg sg-seknek igyekszek nem felrakni -
#349 köszi, ma egész nap azt csináltam...egyébként megadom az IP-m még 7 óráig ez, addig ha gondolod rakj rá vírust, csak ne törölj le semmit.
7 óra múlva resettelem az ip-t és megfprmázom a vinyót....
kell az ip-m?(nincs tűzfal) -
#348 oké,csak meglepődtem hirtelen:) amúgy ami kész van nagyon jó -
#347 :P még készül -
#346 infonál alul tuti mind jelszófeltörő? -
#345 Fasza ez az oldal...bejön naponta egyszer kb 4 percre. Az előbb belogoltam majd próbáltam letölteni 1 filet. Megfagyott az egész a francba és utána már nem is lehet frissíteni sehogyse mert nem hozza be a lapot.