Slave Hack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elég érdekes de mind1, nem? 😛
dixitque deus fiat lux
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
és ha kilogolsz estére is kikapcsolod a gépet a processek akkor sem állnak le.
dixitque deus fiat lux
Sok jó dolog van rajta:
.wwl 0.7
.fwl 0.5
.vshare 0.3
.fc 0.3
.crc 0.6
dixitque deus fiat lux
nem tudtam belepni, de ha a slaves menunel a jelszot kimasolom, es azt irom be, ugy belep.
A processesnél tudsz continue-t nyomni, de gondlolom arra már rájöttél
dixitque deus fiat lux
Monjuk mondom én is csak 1 napos vagyok kb.,szal túl messzire nem jutottam mondjuk a rangom Exploiter 😛
ezt különben a my computer fülnél tudod megnézni, valamint itt tudsz jelszót cserélni, érdemes, és 24h-nként ip-t cserélni, de nemtom hányszor, eccer biztos ingyen van, mert már cseréltem.
dixitque deus fiat lux
mert most pl. az 1.1.1.1-re se enged be, wrong login details, de nem tudom ujra feltorni...
ha egy virus kerül a gépemre,akkor ha nem távolitom el monduk 10 napig,mi lesz a következménye ?😄
Ezek a Warez megosztók.
Ez már bonyolultabb,gyorsabb gépek kellenek hozzá, szal az elején még nem érdekes vele annyira foglalkozni, de leírom h mi:
Tehát fel kell töltened és installálnod a *.vshare-t egy slave-re, és kell mellé rakj egy warez fájlt (*.rip;CD a jelük) ugyancsak erre a slavere.Ezután kell a HDD-den legyen egy *.fc progi ("FTPCash"), amelynek segítségével irányítod a vírust, ez oylan mint a vspam-eknél a *.mailer!Csak ezután tudod a Slaves fülnél a "Spam relay" helyett au gyancsak piros "Sharewarez virus" szót megynomni, hogy elkezdje megosztani a warez-t és már gyül is a pénzed =)
Egyébként ajánlom figyelmetekbe a progi magyarázót
dixitque deus fiat lux
szerk.: bszmeg mégis:
Virus found: OpenRelay-backdoor.vspam 0.3, this virus is automaticly deleted.
Virus scan complete !
De levan törölve bibibbi😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
dixitque deus fiat lux
Az alap dolgokat (*.vspam,*.mailer és *.crc) a 243.12.1.213 (Freeware 4 All)-ról le lehet szedni, ha rálépsz az ip-re kiirja a jelszavat, mert még nem tudnád feltörni, hisz még nincs *.crc-d, most fogod leszedni, és rányomsz a "go to login screen" piros szövegre, majd beírod az elõzõ oldalon lévõ jelszavat és bent vagy.
Töröld a logot, szedd le a dolgokat és utánuk is töröld a logot.
Érdemes ezeket feltölteni az usbre, hogy ha letörik ne kelljen megint ennyit xarakodni.
dixitque deus fiat lux
nem rossz 😄
Aszem Coldfire megtalaltalak, mert volt az 1.1.1.1-en egy lol.txt, benne hogy lol - ColdF 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
dixitque deus fiat lux
Ha belépsz a bankszámládra a bank oldaláról, akkor bekerülsz a logba, tehát aki már feltörte a bankot az látja az ip-d+számlaszámod, szal érdemes feltörni a bankot, h ki tudd törölni, valamint azért h lásd h meik számlát kell feltörni!
dixitque deus fiat lux
miután felraktad a slavejeidre a *.vspam vírust a slave fülnél rá kell kattintanod a Spam virus piros szövegre a slavek mellett, hogy a gépeden elhelyezett *.mailer progi utasítsa a slave-en levû vírust a spamelésre.
Idõ után gyûlik pénz és a slaves fülnél az ablak középsõ-felsõ részén van egy olyan piros írás h "Collect income from all slaves", és ha nyitottál bankszámlát, akkor oda át tudod utalni.
dixitque deus fiat lux
aztán a hardware fülnél oldalt->external harddrive és ott tudod fejleszteni, de elég drága, mondjuk érthetõ, mert akor könnyû lenne =)
dixitque deus fiat lux
most akkor mivan?
Már törtek fel úgy h mindent letöröltek és az usb-n csak pár file volt fenn, szal oan volt mintha elõrõl kezdtem volna<#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
loptak már el tõlem 500eurót...én még csak 100at loptam =P
Jelenleg van vagy 50 slaveem, onnan szedem a pénzem =)
dixitque deus fiat lux