546
Slave Hack MMORPG

• Doomista
    azt én irtam,csak még beleirt coldfire is xD
  • TommyC
    ha raktak a gépedre akko csak virus scanner-el tood letörölni!De még az elején vagytok, szal felférnek a fájlok az usb-re, szal rakjátok fel és formázzátok meg a HDD-t!majd szedjétek le az usb-ről a dolgokat.
    Az alap dolgokat (*.vspam,*.mailer és *.crc) a 243.12.1.213 (Freeware 4 All)-ról le lehet szedni, ha rálépsz az ip-re kiirja a jelszavat, mert még nem tudnád feltörni, hisz még nincs *.crc-d, most fogod leszedni, és rányomsz a "go to login screen" piros szövegre, majd beírod az előző oldalon lévő jelszavat és bent vagy.
    Töröld a logot, szedd le a dolgokat és utánuk is töröld a logot.
    Érdemes ezeket feltölteni az usbre, hogy ha letörik ne kelljen megint ennyit xarakodni.
  • Mark007
    nah, regeltem en is.
    nem rossz :D
    Aszem Coldfire megtalaltalak, mert volt az 1.1.1.1-en egy lol.txt, benne hogy lol - ColdF :D
  • Doomista
    értem thx
  • ColdFire
    és miaza sharewarez? :DDD
  • ColdFire
    van 3 a gépemen, csak azokat ramkuldtek, es nemtom letörölni, kell ra vscenner
  • ColdFire
    honnan szerezzek olyan vspam-t? :o
  • TommyC
    "Erőt" pedig ptt szerzel, ha rákkattintasz a jobb oldalon lévő "hardware" fülre és kihoz egy ablakot ahol tudod fejleszteni a dolgaidat, persze mind1ik igen sokba kerül, de valszeg megéri =)
  • TommyC
    Ha feltöröd a bankot azzal csak annyit érsz el, hogy látod a logját, amibe beíródik amikor valaki belép a bankszámlájára (IP+bankszámlaszám), valamint átulasákot láthatsz bankszámlákról a pént összegével, h tudd melyik bankszámlára utaltak át sok pénzt =), és azt is be tudod vírusozni, de csak azért mert feltörted a bankot, pénzt nem kapsz!

Ha belépsz a bankszámládra a bank oldaláról, akkor bekerülsz a logba, tehát aki már feltörte a bankot az látja az ip-d+számlaszámod, szal érdemes feltörni a bankot, h ki tudd törölni, valamint azért h lásd h meik számlát kell feltörni!
  • TommyC
    Nem,
    miután felraktad a slavejeidre a *.vspam vírust a slave fülnél rá kell kattintanod a Spam virus piros szövegre a slavek mellett, hogy a gépeden elhelyezett *.mailer progi utasítsa a slave-en levű vírust a spamelésre.
    Idő után gyűlik pénz és a slaves fülnél az ablak középső-felső részén van egy olyan piros írás h "Collect income from all slaves", és ha nyitottál bankszámlát, akkor oda át tudod utalni.
  • Doomista
    erot hogy szerezek ? slavesbe van pár cuc,de sehol semmi eruro...gondolom majdha feltörtük a bankot,aztán ott lesz egy acc,oda jön majd a ropi.
  • TommyC
    persze!
  • F1re
    ez poennak tunik en is kiprobalom :D
  • ColdFire
    ha törés utan azt irja, failed, try again, érdemes probalkopzni?
  • TommyC
    hát alapba van 0.1 Gb-od
    aztán a hardware fülnél oldalt->external harddrive és ott tudod fejleszteni, de elég drága, mondjuk érthető, mert akor könnyű lenne =)
  • ColdFire
    nem tudok mar feltörni semmit :(
    most akkor mivan?
  • ColdFire
    hogy tudok venni/használni adathordozot?
  • Doomista
    durva :)
  • TommyC
    ém most töltöm a 4.5ös waterwall-t :S

Már törtek fel úgy h mindent letöröltek és az usb-n csak pár file volt fenn, szal oan volt mintha előről kezdtem volna

loptak már el tőlem 500eurót...én még csak 100at loptam =P

Jelenleg van vagy 50 slaveem, onnan szedem a pénzem =)
  • TommyC
    fejleszd a neted
  • ColdFire
    sehogy, alap géppel ilyen...

• homeless
    hogy?
  • ColdFire
    majd bankot kell hackelni, de az még arrébb van
  • ColdFire
    nekem 10mp
  • homeless
    Ez egy szardarab 5 percig tölt le egy filet.
  • Frosty01
    srácok.., pénzt hogy tudok szerezni??
  • ColdFire
    eh amikor elkezdek torni vmit, 5 perc még megtöri a jelszót, erre try again, failed :DDD
    hát kabbö :D
  • Doomista
    nem vagy,mert akkor látnálak ugyis,szal valami gebasz van,törölj ki,és vegyél fel ujra.
  • ColdFire
    akkor le vagyok tiltva omg :D
  • ColdFire
    Online gamer server-t én WoW-os köcsögök szerverének nézem perpill, és már el is kezdtem törni :DDD
  • Doomista
    msn-n vok,de még nem jött olyan kis ablak hogy felvették volna.
  • Frosty01
    tetszik :)
  • ColdFire
    lol gyere msn :D
  • Doomista
    nah jo énmeg még mindig nem értem a gamet XD
  • ColdFire
    marhajó játék :)))
    már töltöm az uj 0.5 wwl-em :)
  • Doomista
    de ne itt...ez off..msn-n...
    nahjo ezek mind offok xD