546
-
#63 azt én irtam,csak még beleirt coldfire is xD -
#62 ha raktak a gépedre akko csak virus scanner-el tood letörölni!De még az elején vagytok, szal felférnek a fájlok az usb-re, szal rakjátok fel és formázzátok meg a HDD-t!majd szedjétek le az usb-ről a dolgokat.
Az alap dolgokat (*.vspam,*.mailer és *.crc) a 243.12.1.213 (Freeware 4 All)-ról le lehet szedni, ha rálépsz az ip-re kiirja a jelszavat, mert még nem tudnád feltörni, hisz még nincs *.crc-d, most fogod leszedni, és rányomsz a "go to login screen" piros szövegre, majd beírod az előző oldalon lévő jelszavat és bent vagy.
Töröld a logot, szedd le a dolgokat és utánuk is töröld a logot.
Érdemes ezeket feltölteni az usbre, hogy ha letörik ne kelljen megint ennyit xarakodni. -
#61 nah, regeltem en is.
nem rossz :D
Aszem Coldfire megtalaltalak, mert volt az 1.1.1.1-en egy lol.txt, benne hogy lol - ColdF :D -
#60 értem thx -
#59 és miaza sharewarez? :DDD -
#58 van 3 a gépemen, csak azokat ramkuldtek, es nemtom letörölni, kell ra vscenner -
#57 honnan szerezzek olyan vspam-t? :o -
#56 "Erőt" pedig ptt szerzel, ha rákkattintasz a jobb oldalon lévő "hardware" fülre és kihoz egy ablakot ahol tudod fejleszteni a dolgaidat, persze mind1ik igen sokba kerül, de valszeg megéri =) -
#55 Ha feltöröd a bankot azzal csak annyit érsz el, hogy látod a logját, amibe beíródik amikor valaki belép a bankszámlájára (IP+bankszámlaszám), valamint átulasákot láthatsz bankszámlákról a pént összegével, h tudd melyik bankszámlára utaltak át sok pénzt =), és azt is be tudod vírusozni, de csak azért mert feltörted a bankot, pénzt nem kapsz!
Ha belépsz a bankszámládra a bank oldaláról, akkor bekerülsz a logba, tehát aki már feltörte a bankot az látja az ip-d+számlaszámod, szal érdemes feltörni a bankot, h ki tudd törölni, valamint azért h lásd h meik számlát kell feltörni! -
#54 Nem,
miután felraktad a slavejeidre a *.vspam vírust a slave fülnél rá kell kattintanod a Spam virus piros szövegre a slavek mellett, hogy a gépeden elhelyezett *.mailer progi utasítsa a slave-en levű vírust a spamelésre.
Idő után gyűlik pénz és a slaves fülnél az ablak középső-felső részén van egy olyan piros írás h "Collect income from all slaves", és ha nyitottál bankszámlát, akkor oda át tudod utalni. -
#53 erot hogy szerezek ? slavesbe van pár cuc,de sehol semmi eruro...gondolom majdha feltörtük a bankot,aztán ott lesz egy acc,oda jön majd a ropi. -
#52 persze! -
F1re #51 ez poennak tunik en is kiprobalom :D -
#50 ha törés utan azt irja, failed, try again, érdemes probalkopzni? -
#49 hát alapba van 0.1 Gb-od
aztán a hardware fülnél oldalt->external harddrive és ott tudod fejleszteni, de elég drága, mondjuk érthető, mert akor könnyű lenne =) -
#48 nem tudok mar feltörni semmit :(
most akkor mivan? -
#47 hogy tudok venni/használni adathordozot? -
#46 durva :) -
#45 ém most töltöm a 4.5ös waterwall-t :S
Már törtek fel úgy h mindent letöröltek és az usb-n csak pár file volt fenn, szal oan volt mintha előről kezdtem volna
loptak már el tőlem 500eurót...én még csak 100at loptam =P
Jelenleg van vagy 50 slaveem, onnan szedem a pénzem =) -
#44 fejleszd a neted -
#43 sehogy, alap géppel ilyen...
-
homeless #42 hogy? -
#41 majd bankot kell hackelni, de az még arrébb van -
#40 nekem 10mp -
homeless #39 Ez egy szardarab 5 percig tölt le egy filet. -
#38 srácok.., pénzt hogy tudok szerezni?? -
#37 eh amikor elkezdek torni vmit, 5 perc még megtöri a jelszót, erre try again, failed :DDD
hát kabbö :D -
#36 nem vagy,mert akkor látnálak ugyis,szal valami gebasz van,törölj ki,és vegyél fel ujra. -
#35 akkor le vagyok tiltva omg :D -
#34 Online gamer server-t én WoW-os köcsögök szerverének nézem perpill, és már el is kezdtem törni :DDD -
#33 msn-n vok,de még nem jött olyan kis ablak hogy felvették volna. -
#32 tetszik :) -
#31 lol gyere msn :D -
#30 nah jo énmeg még mindig nem értem a gamet XD -
#29 marhajó játék :)))
már töltöm az uj 0.5 wwl-em :) -
#28 de ne itt...ez off..msn-n...
nahjo ezek mind offok xD -
#27 firewallt honnan szerzek? :o -
#26 linketlinket :D -
#25 nemvok kecskeméti,fake az egész adat;)
nincs,de adok linket ha kell.
msn püben ment. -
#24 most nézem kecskeméti vagy:)
visual basic nincs meg? :D
msnt acc? :o