546
-
#344 nah valaki nagyon nem szeret engem:D 6 vírus:( de már van .crc 0.6-om így tudok szedni antivirust:D -
#343 Szerintem kérek házigazda jogot, hogy kiirhassam rendesen a dolgokat és ne kelljen folyton újra meg újra leírkálni mindent...
-
#342 És nemtudom h rájöttél-e már de leírom:
a vírus: .vspam szürke ikonnal (az altiv állapota piros ikonos)
a .mailer pedig arra kell a te gépeden h irányítsd vele a vírusokat
a .crc jelszó feltörő.
de aki tud angolul:Software Explained -
#341 valamint szpemelni tudsz, csak arra kell h amikor a pénzt szeretnéd átutalni akkor legyen hova...mármintha a bankfiókra gondoltál.("postafiók")
Tudsz email postafiókot szerezni de az drága is fölösleges ha csak nem akarsz emailezgetni.... -
#340 A DDoS-al a mások hardware-jét tudod károsítani -
#339 First Ypesteiner Bank /Free/ 135.132.154.124, 0.6-os firewallja van ha felakarnád törni a tisztogatáshoz... -
#338 Próbáld meg explorerbe, vagy ha azzal próbálod FF-al. -
#337 figyelj arra, hogy ne aktív virust próbálj leszedni, mert azzal a saját gépedet fertőznéd meg!Csak az installálóját kell leszedd, aminek egy szürke fogaskerék a jele, amikor aktív akkor pedig piros ikonja van!
Valamint ahogy a #334-ben is olvashattad, ha még kezdő vagy a v0.3-asnál fölösleges újabbal próbálkoznod, mert azok nagyobbak, így lassú őket feltölteni másokhoz, és kell mellé egy megfelelő verziójú .mailer is ami ugyancsak nagy és nehezebb letölteni.Habár az újabb .vspamek több pénzt hoznak!... -
#336 ok, köszi :) -
gabci13 #335 De akkor milyen vírust töltsek le mert a 0.3asnál is már ezt írja ki.A vírusok azoka vspamok nem?Mert eddig én nem találtam olyat amit leszedhetnék:( -
#334 erősebb gép kell hozzá, próbálkozz alacsonyabb verziószámúval -
#333 DDoS mire is jó? :o -
#332 postafiók nélkül nem is tok spammelni? ha nem akkor vki megdobna egy ingyen szolgáltatóval? -
gabci13 #331 Légyszi segítsetek mert most kezdtem de amikor vírust szeretnék letölteni a Freeware 4 All-ról vagy más szerverekről mindíg ezt írja ki: You can not download this virus, that would be pretty nasty for your computer !.Mindegyiknél ezt írja ki és így nem tudok fejlődni se meg semmi:( -
#330 Eh...nekem valamiért nem jön be az oldal semmi pénzért sem...mi lehet a gond? -
#329 246.185.15.208
ezt az ip-t ölje mindenki thx:D nagyon megszivatott már ma többször is 5 vírus meg csomó cucc törlése:@ -
#328 tök jó már szereztem pár eurot:D ha így haladok 3 hónap és lesz jobb netem :DD: -
F1re #327 dejoh:D betorte4m a bankba :D letoroltem a tuzfalat :D 2 x is :D utana betort a serveremre attort mindent es letorolt 2 gb cuccot :D jeeeh :Dkezhettem elorol mindent :D szoval iet ne jatszatok tise hogy a bankrol letorlitek a tuzfalat :D -
#326 és vírust honnan szedek? pl a marketing mailer az vírus? -
#325 természetesen ez nem elég :D:D: -
#324 ok köszi :) -
#323 vki letörölte 0.6-ostmost marad 0.3 majd holnap töltöm le másikat 0.6-ot -
#322 keress ip-ket amik ott lesznek ahol free cuccokat leszedted,és ott már fel tudsz törni jelszavakat aztán tölts fel vírust meg ilyenek:) -
#321 ott van alul hogy crack vagy miaszösz...
csak kell hozzá bruteforce vagy miazisten :D (.crc) -
#320 köszi leszedtem a freeware-es dologról amit tudtam,de mit kezdjek vele :) -
#319 Username Admin
Password ???
de itt is csak enyit ír ki piros csíkra kattintottam:( -
#318 msn-en helpelne vki? -
#317 itt is fölül piros login -
#316 az nem baj, az csak az hogy nincs honlapja, attol még van felül olyan hogy login -
#315 #4 én is így tudtam elkezdeni ;) -
#314 There is no webservice running at 178.95.24.249. ezt írja ki olyan ip-nél amire rá kéne tudnom menni mert létezik:( -
#313 hahó mit csináljak rögtön a kezdésnél? -
#312 ide nem tudok belépni csak matekozni:( -
#311 EZt nem értem :S hogy kezdjem el? -
#310 nálam is megy szépen -
#309 megy -
#308 nektek megy az oldal? nekem nem akar bejönni? -
#307 köszi nemsokára megnézem;) -
#306 136.208.245.59 -
#305 vááá vaaki segítsen nem tudok egyik oldalról se leszedni 0.3-as antivirust :( és már 4 vírus vana gépemen:(