Slave Hack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
vagy más modon el tudom távolitani?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nekem 60 volt, de csak 0.3-as vírus volt mind1iken, de ígyis óránként kb 1500 euro lett belõle
dixitque deus fiat lux
4.5ös volt és vagy 4 giga...
de már mind1
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Egyébként 20ezres netre, procira meg vinyóra költöttem....
dixitque deus fiat lux
Nagy xar a srác <#idiota>#idiota>
asziszi magáról h robin hood LoL
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Betör hozzám, és aszongya adjam mindenkinek vissza a pénzt amit leloptam
<#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
El hide-oldt mindent, nekem meg volt 29.000 a bankszámlámon, tudta a számlsaszámom és már feltörte a számlám,mire én fogtam magam, elköltöttem az összes pénzem és megformáztam a vinyómat...
<#nemtudom>#nemtudom><#boxer>#boxer>
..aztán azzal fenyegetõzött h ddosol...mire én ki logoutoltam,
már úgyis untam
<#szomoru2>#szomoru2>
ugyhogy vigyázzatok, vannak fent idegbetegek, erre szokták mondani, h Get a LifE...\o/
<#ticking>#ticking><#wilting>#wilting><#lama>#lama>
dixitque deus fiat lux
de nem biztos,majd kiderül,de ezt nem csak ma csinálta,hanem tegnap este,ez miatt nemtudtam 2 fájlt leszedni,szal mégicsak van valami ilyesmi gond.
azt irja ki,hogy az OpenRelay-backdoor.vspam ugyebár 0.6 verzsön ennél az ipnél,és kiijra hogy nekem már megvan az a verzio,ezért nem tölti bele a többi software közé.ez felettéb érdekes,mert nekem .4 verzsönös van meg...
egyenlöre csak iptket török,és szedem az uj verzsön progokat...virust nemtom,krva sok idö nálam mig átküldi egy másik gyereknek:S min 5 perc,de volt hogy 19-t irt ki...
tegnap 13:40 | privát | galéria | válasz erre | #13
jó kezdés 😉
egyénként ajánlom figyelmetekbe a http://www.slavehack.tk/# oldalt.
Szerezzetetk minél több slavet, és minél jobb progikat!"
<#wave>#wave>
dixitque deus fiat lux
a 0.3-as av pont leszedi még a 0.3-as vírust!
A vírusirtó elindításához katt az IKONJÁRA ! =)
dixitque deus fiat lux
http://slavehack.tk/#
tessék már nézegetni ! ittvan minden hogy melyik ipn milyen cuccok vannak,de persze az ipk feltöréséhez megfelelö brute force verzio kell,dehát ez az oldal krva nagy sgitség !
bejelentkezek, megneztem megvan minden..
slaves>collect income....
614 juro😄😄😄
ma meg lesz 2mb-as netem😊
"a *.skr, amint már lennebb leírtam, a rejtett fájlokat látja
a *.hdr pedig eldugja a fájlokat, amelyek mellet rákattintasz a nagyító ikonra.
Más gépém is eltudod dugni a fájlokat, szal ha pl felraksz egy vírust és az az együdli van azon a gépen akkor jobb eldugni, hogy ne szedje le vírusitróval, de a többiek vírusait is eltudod dugni;persze mindez fölös ha van a slavenek *.skr-je, szal azt jobb leszedni.
Az *.skr a saját verziója alatti dugott fájlokat látja, tehát mondjuk egy 0.2-es *.hdr-el dugott fájlt egy 0.2-es *.skr-el látsz, de egy 0.3-as hdr-el eldugottat már nem látod!" /TommyC/
dixitque deus fiat lux