Slave Hack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
jee már tudom hogyan kell pénzt szerezni 😄 kéne szereznem vírust még,cask nem tom mia röviditése,azon az oldalon tuti fennt van
TommyC
a virus verziójához meg kell legyen a mailer verziója is.

dixitque deus fiat lux

Doomista
most uj friss virus van,és a csávonál sem hat minden virus verzio...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ColdFire
az elejen probalkozz kissebb virusokkal, mert a meretuk kisebb

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Doomista
elsö áldozat megvan,amiben nincs virus,és 3x kellet feltörnöm hogy meglegyen a passa,0.8s verzioju waterfall,oh je,ez kell nekem,szedem is,és még virust is töltök fel 😄 de bameg 44 perc a virus feltöltése...nálatok is vagy mi,ez kbszt sok !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ColdFire
vki dobjon meg egy 0.4es av-vel gyorsan, mert van egy 0.4es virusom.

vagy más modon el tudom távolitani?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TommyC
persze szerezz sok slavet!
Nekem 60 volt, de csak 0.3-as vírus volt mind1iken, de ígyis óránként kb 1500 euro lett belõle

dixitque deus fiat lux

TommyC
nekem a wwl-em 20.000mp alatt jött le =(
4.5ös volt és vagy 4 giga...
de már mind1

dixitque deus fiat lux

Drephis
hi.
tud vki tippet h hogy szerezzek pénzt?

help

TommyC
tudom, h láccik, de 3.7es tûzfalam volt, nem gondoltam volna h pont egy olyan akad rá az ipm-re abban az 5másodpercben amíg máshonnan kitörlöm, akinek ennél magasabb wwl-je van...=(

dixitque deus fiat lux

reaper5687
Valami kis gané bejött hozzám, és lenyomta a waterwallomat, ami 2500 alatt jött le, még se av-m se semmim nem volt! Most mehet elölrõl minden!
TommyC
Nem akarta ellopni a pénzem, csakha nem fizettem volna vissza akitõl elszedtem v mi,és gondoltam rajta h odaadom nektek, mert sztem nekem elegem van az egészbõl és már úgyse kellett volna, de rájöttem, h láccik a tranzakció és akinek átküldöm az szívott volna...
Egyébként 20ezres netre, procira meg vinyóra költöttem....

dixitque deus fiat lux

ColdFire
a logodat sûrûn kell törölni, mert látszodik a bank/bankszámla minden rajta...

Doomista
nem hiszem,ez pár perc lett volna,a gyerek meg addigra télleg elvitte volna a pénzt,ez az egy megoldás maradt 😄

Mark007
hamarabb is szolhattal volna..es nem kellett volna elkolteni, elfert volna nalam 😄😄

Doomista
mire költötted a pénzt ? 😄

TommyC
Erre az IPre vigyázzatok: 182.154.228.34
Nagy xar a srác <#idiota>

asziszi magáról h robin hood LoL
<#fejvakaras>

Betör hozzám, és aszongya adjam mindenkinek vissza a pénzt amit leloptam
<#zavart2><#wow3>

El hide-oldt mindent, nekem meg volt 29.000 a bankszámlámon, tudta a számlsaszámom és már feltörte a számlám,mire én fogtam magam, elköltöttem az összes pénzem és megformáztam a vinyómat...
<#nemtudom><#boxer>

..aztán azzal fenyegetõzött h ddosol...mire én ki logoutoltam,
már úgyis untam
<#szomoru2>
ugyhogy vigyázzatok, vannak fent idegbetegek, erre szokták mondani, h Get a LifE...\o/
<#ticking><#wilting><#lama>

dixitque deus fiat lux

Mark007
mondom hogy meg semmit nem fejlesztettem, es en is toltottem az elejen...

Doomista
jah de te nem ott vagy ahol én 😄
de nem biztos,majd kiderül,de ezt nem csak ma csinálta,hanem tegnap este,ez miatt nemtudtam 2 fájlt leszedni,szal mégicsak van valami ilyesmi gond.

Mark007
hm? sztem ilyen nincs..en is egy csomot toltok, megis alap net van...

Doomista
megoldottam.nincs olyan jo nettem ahoz,hogy több fájlt tudjak egyszerre letölteni,szal külön külön kell 😊

Mark007
mondjuk a kettonek ugyanaz a neve nem?😊

reaper5687
Ezekkel a riddle-kkel mi van? nézem az elsõt, és nem értem mit kéne csinálni, ugye az important.txt-ben van 2 ip cím, de semmit nem tudok velük kezdeni, mit, és hogyan próbáljak, ha ilyeneket akarok csinálni?
Doomista
ez lol!
azt irja ki,hogy az OpenRelay-backdoor.vspam ugyebár 0.6 verzsön ennél az ipnél,és kiijra hogy nekem már megvan az a verzio,ezért nem tölti bele a többi software közé.ez felettéb érdekes,mert nekem .4 verzsönös van meg...

Doomista
nem igaz ! 8 percig töltötem ezt a gci tûzfalt,aztán kir ellenörzö kodot,és beirom helyesen,oszt szedi ujra...elpocsékoltam a semmire 8 percet,mostmeg 18 perc mig letöltöm..grrggrrggrrgrrg

Doomista
eurom*

TommyC
=) hogy érted azt h "erõd"?

dixitque deus fiat lux

Doomista
jah :S de még erom sincs,most fogok kezdeni télleg törni,de ugye ahogy elöbbi hszben irtam...:S

TommyC
huhh...
akkor netre gyüjtesz?...én is

dixitque deus fiat lux

Doomista
nekem még bank accom sincs xD
egyenlöre csak iptket török,és szedem az uj verzsön progokat...virust nemtom,krva sok idö nálam mig átküldi egy másik gyereknek:S min 5 perc,de volt hogy 19-t irt ki...

TommyC
melyik banknál van a pénzetek ?
.

dixitque deus fiat lux

TommyC
<#eljen><#hawaii><#miaz>

dixitque deus fiat lux

Doomista
tudom hogy már kiadtad,de pár uj gyerek ezt az oldal linket nem látta,és igy nemtudja most hogy melyik ipn kapja meg ezt azt,ezért ujra benyomtam nekik 😊

TommyC
"TommyC
tegnap 13:40 | privát | galéria | válasz erre | #13
jó kezdés 😉
egyénként ajánlom figyelmetekbe a http://www.slavehack.tk/# oldalt.
Szerezzetetk minél több slavet, és minél jobb progikat!"
<#wave>

dixitque deus fiat lux

TommyC
de azzal le tudod szedni!
a 0.3-as av pont leszedi még a 0.3-as vírust!
A vírusirtó elindításához katt az IKONJÁRA ! =)

dixitque deus fiat lux

bardocz
bazz ezzel nagyon el lehet lenni vmi ip-rõl letöröltem brute force 0.3-at😄😄😄😄 ha iiteni ember bocsi,úgyis szedi 0.6-ot XD
Doomista
gyerekek !
http://slavehack.tk/#

tessék már nézegetni ! ittvan minden hogy melyik ipn milyen cuccok vannak,de persze az ipk feltöréséhez megfelelö brute force verzio kell,dehát ez az oldal krva nagy sgitség !

leirod az ip-d feltoltom az enyemet de az nem vami uj 😄
bardocz
leszedtem 0.6-os bruteforcot és 0.8as water wall-t de kéne egy tûzfal is😄
nekem 2 vi8rus van fent 0.3-mas es nem tom leszedni ezzel Antivirus beta program.av 0.3😄
Mark007
nekem meg felraktak 3 virust..persze 0.7-eset hogy le se tudjam szedni...grrr..

en most a pendriveot fogom 0.2 gb-re alitani mert feltem a szaraimat 😄
bardocz
én meg nem tudom hogyan szerezzek pénzt,egyenlõre bankszámlám sincsen 😄
Mark007
Nah, vegre haza ertem.....
bejelentkezek, megneztem megvan minden..
slaves>collect income....
614 juro😄😄😄
ma meg lesz 2mb-as netem😊

bardocz
ez az ip borzastó lassú😞
reaper5687
thnx
TommyC
A file kidnapper .hdr kiterjesztésû =>247

dixitque deus fiat lux

TommyC
#167:
"a *.skr, amint már lennebb leírtam, a rejtett fájlokat látja
a *.hdr pedig eldugja a fájlokat, amelyek mellet rákattintasz a nagyító ikonra.
Más gépém is eltudod dugni a fájlokat, szal ha pl felraksz egy vírust és az az együdli van azon a gépen akkor jobb eldugni, hogy ne szedje le vírusitróval, de a többiek vírusait is eltudod dugni;persze mindez fölös ha van a slavenek *.skr-je, szal azt jobb leszedni.
Az *.skr a saját verziója alatti dugott fájlokat látja, tehát mondjuk egy 0.2-es *.hdr-el dugott fájlt egy 0.2-es *.skr-el látsz, de egy 0.3-as hdr-el eldugottat már nem látod!" /TommyC/

dixitque deus fiat lux

bardocz
rájöttem hogyan kell^^ nagyon jó mók ez a játék 😄 csak majd ehogy jöjjön az fbi és lõje szét a seggecskémet XD
reaper5687
OK a seek Nd Peek-re rájöttem <#vigyor>