Slave Hack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
és hol találtad meg amikor Doom letörölte?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Doomista
valaki megdobhatna 6700 euroval ! 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TommyC
255.0.255.0 innen szedjetek waterwallt (0.5)

dixitque deus fiat lux

ColdFire
wow és hogy? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

adj mar 1 kurva ip-t plz nekem is kell wwl 😊
Mark007
lol 😊
megvan az ip-d es azt is tom hol vagy most 😄😄

ColdFire
én 😄

Mark007
hmm..csinalt egy 0wn3d.txt-t..
nem innen vki?😄

adj ip-t hogy honnan szedjem en is 😄
Mark007
hahaha
epp most toltom vhonnan a waterwall-t.
bejott vki 161......ip-vel es letoltotte a wwl-t. erre o meg letorolte mindenet😄

nekem is 😄
Mark007
azt ismerem, de az kicsit nehez, meg nem volt kedvem jatszani vele 😊
viszont uplink-et vegigvittem 😊

zsolesz92
hali. minnyá regelek és kiprobálom. csak annyit hogy nekem van egy programom, street hacker a neve, ugyanez a lényege, csak nem online megy a dolog! nekem az is tetszik, sztem elég komolyra sikeredett

Mark007
valaki nem tudna adni egy waterwallt? esetleg pu-ben megadom az ip-m/jelszavam... persze akibe szorult egy kis lelkiismeret XD

Doomista
minden megvan.ip is.márcsak törni kell.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

OpenRelay-backdoor.vspam 0.3 3.072 MB 13-05-2007 16:27
0.0
Marketing.mailer 0.3 4.096 MB 13-05-2007 16:29
0.0
Password_bruteForce.crc 0.3 2.048 MB 13-05-2007 16:28
0.0
TommyC
a software fülnél mi van?

dixitque deus fiat lux

TommyC
Ja, ha van tûzfala akkor waterwall a töréshez pedig .crc, lehetõleg minél jobb!

dixitque deus fiat lux

Doomista
szal hogykell valakit feltörni ? minden prog megvan hozzá,gondolom elöször ugye IP-t kell szerezni.

nekem most ienek vannak
1.1.1.1 qbwequpw Spam virus 0.3 No DDoS virus No sharewarez virus Spam relay 0:20 Collect profit delete

18.205.93.6 duzthdt7 Spam virus 0.3 No DDoS virus No sharewarez virus Spam relay 0:14 Collect profit delete
nem tok 😄😄 de mivel torjem fel ? mert ezzel nem birom Password_bruteForce.crc 0.3. kene hoza waterwall honnan szedjek ? 😄
TommyC
=)

dixitque deus fiat lux

TommyC
sb67mb55
de sztem akkor sem tucc belépni..vagy igen?

dixitque deus fiat lux

Doomista
pass: sb67mb55
énis nehezen törtem fel 😊

hogy kell :?D
meg adod ennek a passat 251.153.56.29 ? mert nem tom feltorni 😄
Doomista
szal már minden megvan,ami kell a pénzszerzésnek,csak ennek a sharewareznek kell lejönni. (mailer,fc,rip ezek kellnek még,amik megvannak)

TommyC
nyomj rá arra h legyen a slave spam relay

dixitque deus fiat lux

segitsetek 😄 feltoltotem vami virust a 1.1.1.1.1.1-re aztan le if futtatam utana mit csinaljak a slavesnel ? ket ip mellet is piros szinu ez Spam virus 0.3
Mark007
honnan tudok szerezni waterwall-t? 😄
vagy amivel ki tudom utni a tuzfalat...

Doomista
nah most szedem a ShareWarez.vshare 0.3- cuccost

Doomista
251.153.56.29 ---most itt vok,tölthetnénk csomo mindent,de rhdt lasan szedi le öket,szal ide már minimum kell a 6 MB net,ha nem akarsz életed végéig tölteni,szal most pénzt kell keresni mindenkinek 6 MB-s netre hogy innen szedhessük a cuccokat 😊

Mark007
en epp most torlom le kedvesen vki cuccait..elotte azert letoltogettem 😄
persze egy vspam elfer ott 😄

TommyC
Az alap dolgokat (*.vspam,*.mailer és *.crc) a 243.12.1.213 (Freeware 4 All)-ról le lehet szedni, ha rálépsz az ip-re kiirja a jelszavat, mert még nem tudnád feltörni, hisz még nincs *.crc-d, most fogod leszedni, és rányomsz a "go to login screen" piros szövegre, majd beírod az elõzõ oldalon lévõ jelszavat és bent vagy.

dixitque deus fiat lux

TommyC
hát...mit nem értesz?

dixitque deus fiat lux

Doomista
vsspamot hogy kaptál ?😮 én nemtudtam nem is tudom sehol leszedni a virusokat még...

ColdFire
én most épp bankot török, és ahova átutalnak pénzt, oda teszek vspamt 😄

Doomista
akkor mesélj hogyan,és én teljesitem.

TommyC
Jah, kell a pénz hogy gyors legyél és legyen ahol tárolnod a dolgokat.

dixitque deus fiat lux

Doomista
én most leszedtem a progokat,ismét továbbnyomom más ipn,ott ujabb verzsõn progik vannak,szedem le öket,aztán maj valahogy énis keresek pénzt...

Mark007
uh.. en 7 juronal tartok 😊
meg csak 4 spammer van fent..😄

TommyC
Én most épp egy 6.0 Mbites netre gyüjtök, ami 6700 euro =)
már 3100 megvan hozzá 😛

dixitque deus fiat lux

TommyC
Nem is csodálom 😉

dixitque deus fiat lux

ColdFire
Népszerû témák
1. Eurovíziós Dalfesztivál
2. Mitõl rocker egy rocker?
3. FORMA1
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Jaccunk mi is szoláncot
6. Slave Hack
7. Partyarcok
8. Virtuális autótuning
9. Battlefield 2
10. F1CHL - Retro

Doomista
jah vágom

Doomista
nah,3 cucc megy a processesben,amiket ugye lekell tölteni,egy ropizás jön most,elvégre idö a töltés is ^^

TommyC
Tegyük fel h elindítod egy file letöltését, amit közbe onnan letörlnek amíg te töltöd, de neked a letöltésed ezt észre sem veszi!, megy tovább.
Amikor kész akkor ott meg kell nyomd a processeknél a continue-t, ha nincs ott a file, elõugrik az új ablak, de nem azt fogja kiirni h leszedted, hanem valami hülyeséget!De ha közbe viszzatöltötték (ezen az oldalon a fwl-t folyamatosan visszatöltik) akkor hiába nem volt meg egy ideig, amikor megnyomod a continuet az új ablakba azt írja h dl complete!

Ez azért van mert igazából nem töltesz le semmit, és a progit úgy csinálták, hogy oylan legyen, mintha töltenél és az idõbe teljen.

Tehát ha mondjuk letöltöttél valamit, rányomsz a continue-ra és rájössz h perpill nincs fent, a processbe még ott lesz a fájl és várj amig feltöltik még eccer, mert csak rányomsz a continur-ra és kész!
elég bpnyplult de idõvel megérted, kitapasztalod

dixitque deus fiat lux

Mark007
nah megvan, sikerult! 😄
kis penzforras

Doomista
má megint beraktak egy virust a gépembe,ismét irtom,de szpják még mindig,mivel nincs pénzem xD háhá

Mark007
felraktam,de megint nem tok bejelentkezni 😞
de kossz! 😊