Slave Hack

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
sehogy, alap géppel ilyen...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hogy?

ColdFire
majd bankot kell hackelni, de az még arrébb van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nekem 10mp

Ez egy szardarab 5 percig tölt le egy filet.

Frosty01
srácok.., pénzt hogy tudok szerezni??

practitioner of the forbidden arts of death

ColdFire
eh amikor elkezdek torni vmit, 5 perc még megtöri a jelszót, erre try again, failed :DDD
hát kabbö :D

Doomista
nem vagy,mert akkor látnálak ugyis,szal valami gebasz van,törölj ki,és vegyél fel ujra.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ColdFire
akkor le vagyok tiltva omg :D

ColdFire
Online gamer server-t én WoW-os köcsögök szerverének nézem perpill, és már el is kezdtem törni :DDD

Doomista
msn-n vok,de még nem jött olyan kis ablak hogy felvették volna.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Frosty01
tetszik :)

practitioner of the forbidden arts of death

ColdFire
lol gyere msn :D

Doomista
nah jo énmeg még mindig nem értem a gamet XD

ColdFire
marhajó játék :)))
már töltöm az uj 0.5 wwl-em :)

Doomista
de ne itt...ez off..msn-n...
nahjo ezek mind offok xD

ColdFire
firewallt honnan szerzek? :o

ColdFire
linketlinket :D

Doomista
nemvok kecskeméti,fake az egész adat;)
nincs,de adok linket ha kell.
msn püben ment.

ColdFire
most nézem kecskeméti vagy:)
visual basic nincs meg? :D
msnt acc? :o

ColdFire
nincs koze, az ip is más

Doomista
ez krva jó !! de ennek nincs köze az igazi gépfeltöréshez ugyebár ? nem lenne szép ha coldfire gépe elszálna xD

ColdFire
fennvan az owned file :D

ColdFire
enyémet még nem törhetik fel, van 60 percem, amig nem csinalhatnak velem semmit

ColdFire
1.1.1.1en majd nézzétek meg az 0wn3d.txt filet :DDD

TommyC
helyes, figyeld a saját logod is...

dixitque deus fiat lux

ColdFire
ahogy belépek/töltök vhonnan utanna egybol torlom az ipm logbol

TommyC
=))
vigyázz, hogy senki ne szerezze meg az IPdet
én is szoktam logolni másokkal =)
az txt-kbe szoktak találós kérdéseket ("riddle")felrakni, ha rákattintasz, eltudod olvasni, és soxor olyan ip-ket adnak meg ahol jó progik vannak

dixitque deus fiat lux

ColdFire
beszélgetek a gyerekkel a log file-jába :DDDD

Hy man:)))
alloah \o/
I hack ur log:)
It's Problem?:)))

ColdFire
1.1.1.1en megvan az important.txt
ez mire jó pl? :o

TommyC
jó kezdés ;)
egyénként ajánlom figyelmetekbe a http://www.slavehack.tk/# oldalt.
Szerezzetetk minél több slavet, és minél jobb progikat!

dixitque deus fiat lux

ColdFire
feltörtem az 1.1.1.1et :D

ColdFire
jónak tunik:)

TommyC
oks,
szólj nyugodtan ha segítsek =)

dixitque deus fiat lux

Doomista
nekem nagyon !! azonnal megnézem és probálom !!

TommyC
senkinek sem teccik? :S

dixitque deus fiat lux

TommyC
A játék, ennél bonyolultabb és valszeg érdekesebb is mint ahogy elmondtam, de nagyon nehéz megragadni a lényegét, mert kesze-kusz =)

mindenkinek ajánlom h kipróbálja, szívesen segítek

dixitque deus fiat lux

TommyC
Valamint minden feltört gépen azt törölsz le amit akarsz, persze az is mind bekerül a logba...
A játék lényege h figyeld a saját logodat, takaríts utánnad, szedd össze a legjobb szoftvereket, gyûjts sok szolgát, valamint õket nyomd tele vírusokkal, hogy mindebbõl pénzt szerezz és fejlessz, hogy majd te legyél a legmenõbb hekker =)

dixitque deus fiat lux

TommyC
A dolog onnan bonyolodik, hogy te is ahányszor akármilyen gépbe belépsz, az IP-d bekerül a gép logjába, szal ahogy beléptél ki kell törölnöd, mert különben megtudják, hogy ki installálgatja a vírsokat a gépükre.
Kell egy bankszámlát nyiss, ahova majd a pénzt kapod, amit feltörhetnek az emberek, de több bank is van, amelyet egyre nehezebb feltörni, de azok már pénzbe kerülnek.
Valamint telepíthetsz a gépedre tûzfalat, fontos h milyen verziójú, mert egy jobb vízfallal át lehet lépni rajta!
Rakahtsz a gépre vírusírtót, ennek is fontos a verziója, mert újabb vírust régí írtó nem visz.

dixitque deus fiat lux

TommyC
=)
hát az a lényeg, hogy mikor regelsz, kapsz egy "gépet" egy IP címmel, ugynagyígy mások is fent vannak különbözõ IP-kel.
Alapba tudod egy WHOIS-nak az IP-jét ahol több szervert is megtalálsz, többek között egy olyat, ahoonan le tudod ingyen tölteni a hackelõ progikat, amikkel majd meghekkeled a WHOIS-t és a logfilejába nyomon tudod követni azokat akik e szerveren keresztül járkálnak, lejegyzed az IPjüket, feltöröd õket, delrakod rájuk az elõbb letöltött vírust. minen felrakott vírus után pénzt kapsz, amibõl fejlesztheted a géped.
...folytatom

dixitque deus fiat lux

TommyC
Na szép, elírtam a címet....mindjár kérek javítást..

dixitque deus fiat lux

és mit kell ebben csinálni?

TommyC
Sziasztok,

nemtudom hallottatok-e eme járékról, de szerintem mindenkinek érdemes megnézni!
1 napja akadtam rá és nagyon addiktív!
Akit érdekel regeljen a Slavehack.com-on.
Érdekelne a véleményetek a játékról és hogy kinek hogy megy, valamint szívesen segítünk az újjonnan regisztrálóknak is,
de nekem is lennének kérdéseim...

=)

dixitque deus fiat lux

← ElőzőOldal 11 / 11